29/9


Hahah, ja det är inte kille vars skägg jag har flätat.

Toode, börjar jag 8.15 med datorkunskap i 1,5 timme och efter de var det matematik = prov. Jag tror nog att det gick bra, det känns som det i alla fall :) så var det lunch och sedan 3 timmar frisör. Gjorde klipslockar på helt huvud idag (bilderna), och i slutet fick man göra vad man ville, då jag rullade permanent. HeHe.
Så köpte presenter till Fredrik efter skolan. Vilket jag inte tänker skriva här eftersom han kanske läser det, och det vill man ju inte xD Men det gick bra, höhö så har slagit in de i presentpapper också.

Idag hag hade på mig:


Tjocktröja - = Fredriks, vet inte vart den kommer ifrån xD
Linne under - Gina
(Lack?)Leggings - Gina


28/9

TJENIS PENIS!
IDAG SÅG JAG UT SÅ HÄR. VILKET JAG GÖR NU OCKSÅ







Svart kofta - Ginatricot
Rosa tröja + skärpet - Ginatricot
Leggings - Lindex
Skor - Skorett


27/9

OOOH MYY GOOOD, jag har aldrig varit så här död som jag är nu efter ett gympass. Följde med Becca till hennes gym, och haha hon dödade mig! Orkar knappt sitta och skriva bloggen. Så ska man upp och duscha? Hur ska man orka smörja in shampo i håret liksom. hahah xD Men det var kul!
Kör en liten snabbis från igår då. Vi åkte hemifrån kvart över ett till gullmars. Där vi köpte en cafecooler. Nammii! Så fortsatte vi våran resa mot norrtälje. Kom dit strax över 3. Så blev det käk, dans, prat, tårta, dans och lite sådär :) Kuliiigt att träffa snyggingen Sara igen. Även fast hon nästan klippt av allt sitt hår. Buhu (a)
Så bar det av halv 9 och jag kom hem till mitt lilla rum klockan 20 i 11. Wihoooo!

Nu blire dusch -.- och sedan mormor och morfar :) /Puussen


26/9 - (?)

åkte förbi/gick av vid danderydsjukhus. Jag tänkte på dig Lilly <3

(skriver mer i morgon, orkar inte nu, vill titta på fiiiilm)

Loveli

Jag hatar mig själv för att jag har en sån underbar mamma!
För igår köpte vi/hon nya skor till mig och en kofta! PUSS PÅ DIG

25/9 - snack

Min nagel gick av. Grr! Så sitter och filar den nu.
 Jo jag skulle säga en till sak innan jag lämnar datorn.
 Jag mår grymt mycket bättre nu än vad jag gjorde för en vecka sen. Jag var patetsik och jag fick damp på mig själv. Men jag ska tacka min moder som skaffade dom dära pillerna åt mig. För det har blivit mycket bättre.
  Men nu känns det så att så fort jag skriker till någongång eller nått, så kommer folk tro att jag får ryck eller att jag e sur även fast jag inte är det. (Jag skriver det här för att jag inte orkar ta det med alla. Så ni får läsa istället)
 Alltså visst jag kan bli irreterad lätt och säga sluta eller whatever men för det blir jag inte sur och är sur i hundra år. Jag är precis samma männsika som jag var innan allt i helgen och lite innan det kom. Shit vad ingen kommer att fatta det här, ett cp-inlägg som alla andra blev det. Haha, nej men liksom jag vill lägga det bakom mig och glömma allt. För som jag mådde för en vecka sen, så jäkla dåligt har jag inte mått på länge. Och även fast jag inte ville dra in er andra i det här så gjorde jag säkert det. Och det var inte meningen i så fall. Jag vill också helst att ni glömmer bort det där och ser den personen som jag egentligen är.. Förlåt jag orkar bara inte.

Så kan jag lika gärna passa på att säga att jag e happyyyy och det här var inte något personangrepp eller nått i den stilen! FRED! xD

25/9

 Wiiihooo idag är det fredag. Hehe, fast det kändes som det var måndag idag eftersom jag var ledig igår, och då kändes det som söndag. Menmen, det är fredag!
 Öhhm, slutade 13.35 idag. Dagen gick fooort, och på menstorstiden hade vi fika. Varje fredag blir det fika sörrö. Åå idag blev det paj som Jennifer H hade bakat. Jag ska baka morotskaka när det är min tur x) Yäääh, haha fast det är långt dit, är ju fjärde sist. Allstå hmm.. på tretionde plats, Gryyymt.

Jaa, men skulle gymmat med Becca idag, fast så blev det inte. Eller det kommer inte att bli. Ska möta mamma i Farsta runt 5. Ja jag älskar min mamma till hundra procent, i alla lägen. Inte för att jag säger att det kommer bli shopping, fast jag hoppas det (a) Måste iaf köpa ett block vilket fall som helst :)
 Sen ikväll vet jag inte. Kanske cafébonza, fast i don´t know. Har inte bestämt mig ääääääääään :)

 Imorgon, jag längtar! Ska jag och några från gamla klassen åka till norrtälje. Och vad som ska hända där, får ni inte veta. Nej skoja (intekul.. xD) Vi ska fira Sara som fyllt år! Grattis i efterskott snuttan. Har ju inte träffat henne på ett tag så det kommer nog bli kul :) Men skriver nog mer om det senare. Antingen på lördag kväll eller söndag. Får se :)

 Kramisar /JenniferS

24/9

Åååh vas könt att sova ut idag. Jag verkligen älskar det xD. Alla i skolan har orgentering idag, eller ja nästan alla. Dom som har idrott. Och min klass har inte det. Wiie, det är därför vi är lediga :) Fast dock vet jag inte vad jag ska göra. Moeheh, blir väl att slappa. Det är skööönt! plus att jag har träningsvärk.. Senare ikväll kanske jag ska vara med Fredrik och troligtsvis Becca! (Säkert andra också) Nej men Fredrik har gett bort(?) sin ruttna (min) 740 turbo till Jimmy H (I guess) så dom ska typ boxerabort den idag.

Haha juste, din lilla mupp! Inatt klockan 3 ringer Jimmy Lind, (a k a plutty) mig. Eller han ringer mig typ 5 gånger innan jag märker att det faktist ringer, jag trodde det var Fredriks fucking larm eller nått. Men icke sa nicke det var Jimmy som var påväg hem från krogen. MUUUPP , men jag tar min lilla tid och går till köket och pratar med honom i typ 25 min. Det visade sig att Andreas hade fyllt 18år igår (grattiiis) och det var därför han hade varit på krogen och haft "lill lördag". Jimmy var ju självklart full så han frågade mig vad jag gjorde 100 gånger och en massa andra saker. Haha men det var kul, har ju inte pratat med honom på ett tag nu. Hoppas bara han kommer ihåg att han pratade med mig. Fast tvingade honom att skriva en lapp som typ löd såhär "Jag har pratar med pluttifer inatt, klockan 3" Eller det var så jag sa att det skulle stå. Vad han skrev vet man ju inte xD Men ska höra av mig till honom lite senare bestämmde vi :)


Juste sebbe frågade igår "du gillar att spela spel va?" (Pådatorn) Och jag visste inte vad jag skulle svara xD . Men nu vet jag. Hahah, ja jag gillar att spela spel. Har gjort det ända sen jag var liten, och gör det fortfaranda (a) The Sims 1 & 2 var mitt (och klaras) liv när vi var små. Och sen har jag spelat massor av andra spel. Som TIBIA (HAHA fyrkaniga jävla gubbar), CS, WOW (spelar dem ibland nu också), MAPLESTORY (söta gubbar) sen är det nog fler, men kommer inte ihåg de. Så har jag spelat i "nu tiden" The Sims 3, Starcraft, spel på Facebook och så har min bror försökt att lära mig spela diablo. Men det suger! Hatar det (a).. Sen gillar jag även dom muppiga spelen som finns på datorn också. Hihii och majong!!!!!
  Plus att jag tycker att det är kul och titta på när andra kör spel. Interssant juu xD

Nu ska jag äta frulle tror jag /Peace Jennifer

23/9 - Handbolleeeeeeeen. töhöö

Något säger mig att jag vill börja spela handboll igen. Men något annat säger att jag inte kommer våga. Eller jo , det är klart jag vågar men det är en annan sak liksom. Jag slutade ju för mer en två år sen. Eller Februari 2008 ungefär.. hmm. 1,5 år sen. faail. Haha, ja och nu har jag ju fan inte spelat knappt någonting alls sen Februari 08, så man är ju rädd för att faila ur och göra bort sig xD. Plus att "mitt lag" spelar med 92,91 & 90 nu. Lebbigt. Haha.. Så det säger mig.. Rest in peace handbollen, laget, kupperna, träningslägerna och allt kul <3

Lite random picts

RMB-cuppen i Trollhättan okt07


Match dec06


Beach handboll juli07


Potatiskuppen 07
(någonstans xD)


Beach handboll juli07


Match. Tyrold mot Tyresö 07/08


Omg. hata mig inte xD
Mot cup i Kalmar 06


JAaa.. men faktist.. R.I.P handbollen. Allt med hanbollen att göra :/


23/9

Guud -.- Jag ger upp. HAHA och nu denna sekund kommer pappa hem också. Fan att det inte var mamma. Hahah asså inget illa menat pappi, men skulle behöva hjälp bara. Sitter och sprätter upp mina nya jeans som jag ska sy in, nej men då när jag nästan srättit upp alt märker jag att dom sitter ihop med sicksack längst up också. Fucka uuur. Nu vet jag fan inte hur ja ska göra xD Eller nej ! omg jag kom på. HAHAHA fy vad dum jag är. Nu sk ajag fan fortsätta. Shit.. Spåra. Det spelar ju ingen roll xD
  Ja men kan iaf berätta att jag och Fanny åkte till Farsta när vi slutade (halv 12) Däääh var chill, jag bröt mitt löfte (a). Fuck. Dåliga jag xD. Käkade på donken igen. Fy mig xD. Vi var där ett tag. Jag köpte en tröja från Gina och Fanny en tjocktröja och en sjal till sin mor som f.ö fyller år i morgon. Har aldrig träffat männskan, men grattis ändå!  Hihih. Vid halv 4 kom jag hem och direkt då åkte jag och brorn min och gymmade. Så nu är jag i form. hehh (helt slut) Ska ta något att äta snart, men först ska jag förska sy in dom förbannade byxorna xD

Puss i pannan! /Jenn

Ehm, random (?)

Mohahahha , jag hann knappt skriva igår. Eller jo jag skrev ju, men det blev lite snabbt där i slutet.
  Men som sagt, jag och Emma drog hem till mig efter skolan. Vi käkade och Emma gjorde lite sudoku, sen tjugo över 5 åkte hon och gjorde nått annaaaat x). Vi skulle igentilgen bara prata om en sak, därför blev det inte så länge. Men det var chiiiill. När hon åkte laddade jag ner ett spel på mobilen, hehehe (a) Fast ville egentligen ha nått annat men det fanns inte :o . Haha big deal(?) Yäyä, busade lite med Fredrik och då råkade göra så han började blöda i noosen. Föööölåt (a)(6) Så käkade familjen lite, jag var inte direkt så hungrig jöööh. Efter det åkte jag, Fredrik & Jimmie till Fredriks jobb och skulle kolla en grej på pappas bil, men det gick typ inte. Så vi drog hem till Fredrik istället där jag skulle hämta min mooooped och åkte hem med den. Och pannkakor fick jag också! Wiie.
  Hahha, sen senare gjorde vi inte så mycket. Skulle baka men ingen ut av oss var speciellt sugna, så vi gjorde bara glass i stället. Och tittade på Idoool. Eller ja, jag och mamma gjorde xD . HÖHÖHÖÖH

IDAAAG har jag halv dag i skolan och i morgon e man ledig. Mohahh

22/9

WoHOhoHOhoooo!
Whats uuup? Snart är det iiidoool!
  Men igår då var jag med Emmaaa!, vi gymmade. Jag var grym! Nej jag skoja, det var emma också (a) Så solade vi också. Man vill ju inte vara värsta blekfisen jööh. Haha, det var solft. Efter gymmet typ vid 7-halv 8 drog vi in till stan och käkade. Nachos i kungshallen!  Mihihi, men sen blev det brottom hem för att jag kom på att min Svenska inte var klar xD Fast aa.. jag kom hem vid nio och då hoppade jag in i duschen. Så orkade jag bara inte göra klart den (a)
  Så idag när Fredrik skulle till jobbet halv 7 fick jag också gå upp för att göra klart den. Och sen timmer gick fort. Herregud, helt plöttsligt var klockan 07.50 och jag fick panik. Haha, inte vanligt (a).. Men gjorde klart mig på typ 10 min. Fast sminkade mig ju inte. Men jag öööverlever! Så var jag i skolan och allt gick väl fint. Slutade 15.50 och då åkte jag hem till mig och min EmmaPemma hänkade :D , Vi käkade makaroner och köttfärsås! :D Woho.
Nu har jag och Fredrik gjort lite glass och jag har hämtat mopen hos honom också! (fast nycklarna är ju dock fortfarande borta, så fick ta extra nycklarna)

Men nu får jag panik, så det kanske blir lite slarvigt :D IDDOL!

21/9 - Stökigt rum



Så här ser mitt rum ut för tillfället. Gaah vad jag håller på att ruttna på det. hahah, sängen står på tvären alla kläder i en stor jävla hög. Åååh suck! Och mitt skrivbord/databord ser inte så mycket bättre ut. Man ser ju lite grann på första bilden, haha. Och så är min fotölj ute i vardagsrummet. Eftersom vi sålde sofforna så har vi ingenting att sitta på där. HAH jag allt ser ut som ett hetvete som jag skrev förut. xD

Men det finns ingen idé att ens plocka undan och städa allt (i mitt rum). Nästa dag kommer det se hur så igen. Och det är inte bara för att jag är slarvig, utan också för att pappa och Lasse springer runt, ut och in  hela dagerna.

21/9-09

WihoWiho. minus punkt minus. <3


20/9 - Plugg slut

Uschabusha. Nu har jag pluggat alldeles för länge. Eller jag råkade faktist somna när jag läste boken. Suck! Så har fortfarande inte läst ut boken. Men bok analysen är snart klar. Ska bara skriva om vad jag tycker var vändpunkten i boken. Och vette fan vad det är. Fixar det i morgon i stället.
Men har inte plugget hela tiden. Slutade ju vid middagen klockan halv 7. Sen har jag väntat. Wiho verkligen inte! PALLLAALLALALALALALALA


Wilma är bäst när man är ledsen <3


18-20/9-09

Ouuuf! Jag behöver verkligen plugga människor. Men först. Eller fuck. Hahah -.- Men kollar faktist på Ondskan nu om jag inte hinner läsa klart boken. Såså.
  Höhöhö. Men ja i fredags slutade det iaf att jag sov hos Emma. Klockan 00.11 gick bööössen här ifrån och så hoppade jag på 873 där Emma satt sörrö. Så åkte vi hem till henne. Vi satt uppte och garvade som ett par jävla jon men jag kommer inte ihåg åt vad. Hahh, Fanny var med också. (Emmas syrra) Men det var kuuul. Gick och la oss och somnade typ pladask klockan 2.
  Dagen efter (lördag) vaknade jag av att Fredrik ringde vid halv 12. Spelade spel på Emmas mobil ett tag sen satte jag mig vid datorn. Fick upp Emma ur sängen vid 13.00. Käkade frukost och bulle och sådär. Sen drog vi till stan för att kolla på en gitarr till Emma. Tror inte att hon hittade någon direkt. Så käkade vi en varsin cafecooler och jag en banan. Gick runt överallt och träffade Plutte en snabbis innan jag skulle till Fredrik och Emma skulle vara med Frida.  Klockan halv 6 typ åkte jag ifrån stan till Fredrik jobb. Var där en liten stund och sen åkte vi till honom och käkade. Så kom Sebbe och Becca vid 8 och en liten stund efter det skjutsade dom mig till Shell där jag mötte Mikaela. Vi köpte godis och chips och klockan 9 var det Freaky Firday på 4an som vi tittade på. Så var jag hemma hos henne till typ 01.00 och då gick jag till Fredrik. Vi tittade på en mupp film som jag inte fattade något av och sen somnade vi väl runt 2. Mojsmojs.


TOOODDEEEEEE och NU ska jag skriva min lilla bokanalys. Även fast jag har typ 100 sidor kvar av boken. Den ska vara inlämnad på tisdag innan klockan 10 på förmiddagen. Wihoo. Wish me good luck.

18/9- sugk**

Hahahah, jag loggade in på playahead nyss för att jag var tvungen att kolla en sak och usch desiree är äcklig! HAHA jag garvar så jävla mycket åt henne. Men det var inte det jag tänkte säga. Det jag tänkte säga var att jag hitta ett jätte gulligt inlägg från Fredrik som jag hade sparat.
¨



Och ikväll har jag inte gjort ett piss faktiskt. Ganska lame. Men det är bra att inte ha nått å göra hela tiden.. Eller är det? Det suger xD

18/9 - Jennifers hämska morgon

Oh my god! Helt seriöst. Jag dog typ. Men det började med att jag låg och drömde. Om vad spelar ingen roll. Men så helt plöttligt flyger jag upp ur sängen och kollar på klockan. "Helvete, jag börjar om 20 min!!" Kutar ner helt naken och där står pappas kompis och fixar med våra fönster. Dock med ryggen emot som tur var. Så jag hoppar in i rummer och börjar klä på mig, men så stannar jag till och tittar på klockan. Fuck.. Den var kvart över 7.. Suck! (Jag trodde klockan var kvar över 8 och att vi började 8.35) Minus punkt minus. Jag ska inte gå upp fören om en timme, jag börjar ju 09.35, täntke jag! Så jag går och lägger mig igen och somnar efter en stund.
  Så går jag upp helt vanligt en timme senare. (Och Emma för i helvete garva inte!, jag vet att du kommer göra det) Klär på mig och ska precis platta håret när mamma säger "sätt på dig tofflorna så du inte fryser" Och jag gör ju det (så dum som jag var :'|) Stoppar in fötterna liksom, som man brukar göra. Men känner att det är något som är vid min stortå. Tar ut foten och tar ut saken som irritarar mig. Trodde det var nån jävla dammtuss men tänkte att jag ska kolla vad det är. Buhuuuu! AAAAAH! Gissa för fan var det va?! Ohmygoooooooooood! EN JÄVLA STOR SPINDER SOM JAG HÅLLER I I HELA MIN HALD, 2 DM FRÅN ANSIKTET. Och fyfan vad jag skrek. (Får panik nu, andas Jennifer, andas) Kastar iväg spindel-jäveln och skriver som in i helvete och hoppar och jag vet inte vad! Mamma som sitter på toa börjar asgarva och frågar vad det är och Lasse (pappas kompis) som hjälper oss var precis där och frågar detsamma. Jag börjar nästan typ nästan gråta och pekar på golvet och får fram ett litet pipljud "Spindel.. :|" Både mamma och Lasse börjar då garva och Lasse säger "Jag trodde du klämde tån eller nått i den stilen" Jag ba "Det här är värre...!" Men Lasse räddade iaf mig och fick bort spindel. Stort tack!
Och seriöst. Jag kunde inte stoppa in foten i tofflan igen. Min tå korvade ihop sig och var också rädd så gick jag där med en loffla på högerfoten och HALVA tofflan på den vänstra med i hopkorvad tå. Mamma tyckte att jag var töntig. Men shit. Sprindlar är min fobi och från och med i morse kommer jag fan ha fobi för att sätta på mig skor. För tänk om den kommer tillbaka. Eller något annat. Jävla mongo spindel. I min toffla får du inte bo i!
  Jag kommer drömma mardrömmer i natt.

18/9-09

Hej, det var inte länge sen. Hihii. Nu blev det kallt. Jassåååå? Eller aa xD Moehhehe
Idag vare skolfoto i skolan på morgonen. Wiho. Jag blev ju BÄST! Eller inte. Haha, fake leende (?) Svar: Ja! Nej men hela kassen blev faktist rätt bra. Såsåsåsåvare. Så satt vi alla människor och väntade på att mentorstiden skulle börja. Snackade faktist om riktigt roliga saker. Men sen blev det mentorstid till slut och det menas FIKA!. Frida hade bakat till idag. Mumsmums! Och jag hade 0% frånvaro. MOHAhaha. På Engelskan skulle vi skriva ett latter to somebody. Jag skrev till mamma och lotsades att jag bodde i Cypern och jobbade som bartender på kvallarna och på dagarna låg jag vid stranden och mös. Rikgit mysigt. Levde mig in i min fanasti värld. Haha nej inte direkt bara lite. Men iaf, nu skippar vi skolan! Och skriver ett nytt inlägg om min morgon :'|


17/9-09

okej,, jag hann inte skriva igår eftersom jag fick damp på allt men skirver idag då. Och låtsas att det är torsdag (a)
TJAA!
Igår slutade det med efter skolan åkte jag hem, mamma skjutsade mig till Fredrik (han var inte hemma), jag tog moppen som stod utanför honom och åkte hem till Becca! Var där och skulle plugga. Haha, men det gick som vanligt, inte bra -.- Jag läste 2 sidor (a) Hah! jag är sämst. Men det var faktist hennes fel, hon tittade bara på en massa fina kläder som man blev distraherad av. Hihi. Sen klockan 7 åkte jag hem till Fredrik och vi åkte typ direkt hem till mig då. Pratade en massa, men sen blev det bra. Vi försökte göra lite glass men själva frysgrejen som ska göra "såsen" till glass var inte fryst, så det blev en liten smothie. Haha, men det blev faktist gott det med. Vi tittade på lite tv. (Idol och en film som hette Cradle 2 the grave). Slutade med det underbaraste på 1 månad (a) och sen sussade vi.

Idaaag så var jag i skolan såklart. Hände väl inte så mycket eftersom vi inte hade frisör. Men efter skolan drog jag in till stan med Fanny. Vi gick till Gallerian och satte oss och åt en grymt god macka. Fast den var fett svår och äta.. Hehhhh! Men gottgott. Så gick vi runt och kollade i affärer. Jag köpte ett linne från ginatricot och två stycker diadem. En till mig och en till mamma. Eftersom jag råkade ta sönder ena som var mammas. Så köpte hon en ny, så såkade jag ta sönder den också :O Och det var också mammas. Haha, men nu var jag snäll och köpte en varsin till oss båda :)
  När jag precis kommit hem, kommer Fredrik också. Han trodde inte jag var hemma, och han ville överraska mig. Men nu var jag ju hemma. Så det sket sig :D Mohahha. Men idag iaf så kunde vi göra våran glass. Wihii. Så skulle jag hälpa Denise med hennes blogg som ni kanske vet. Men damp, det gick fan inte och det slutade med att min fuckade sig. Skit pårej jävla blogg. Hahah, Men medans det åkte Fredrik och hämtade Becca och sen kom Sebbe också. Vi tittade på en film tills typ halv 9. Då drog vi ut och var med Denise, Jimmy och Langen ett tag.´Sen när vi kom hem igen så åt glassen, tittade klart på filmen och duschade.

Puuussss

CP BLOGG FAN

Fy fan vad sur jag är, gaaah jävla bogg anus hål!
Skulle hjälpa Denise med hennes blogg men då fuckade min upp totalt! AAAH och ingen tar mig seriöst heller, både emma och becca bara garvar när jag berättar. Jävla ungar! Emma trodde typ att någon skulle dö eller något för att jag var så hilma upprörd i telefon. GAH så svarar hon "Jennifer, var det de du är sur över?" och börjar as garva. AAAH!!. HAHAHA Jag säger ju det, jag är patetisk. HaH
Men Emma är iaf lite snäll så hon ska hjälpa mig att få tillbaka rull-grejen å så vidare. Jävla skit.
Skriver om jag jag gjorde igår och idag senare. USCH ahahhaa !
jag garvar åt mig själv. hahaha jävla mupp anus!

16/9-09

Åååh woho. Nu smsar mamma och säger att jag ska gymma med broschan.. JAG ORKAR INTE! inte idag..

16/9-09

Hej.. nu är jag på lite bättre humör. Vet inte vad jag ska göra idag bara. Blir väl nått.. Måste ju faktist läsa boken också och köpa nått. Minus punkt minus.

Jag och Fredrik har ju varit tillsammans i 14månader idag. Grattis till oss! Du betyder verkligen älskling..



Gammal bild. Från typ exakt ett år sen tillbaka.
Men sitter ju faktist i skolan på datorkunskapen. Och den här och en annan bild från hans födelsedag (2/10-08) var dom ända bilderna på oss, på min inloggning. Som jag typ laddade in när jag gick i Forellen, sometimes. Så ja.


Usch.. nu blev jag inte på så bra humör igen.
Men det går över. Som vanligt :)
Tänker inte vara emo!
Jag är en glad tjej, som faktist kan klara sig själv också.


MEN AAAAAAAAH. Varför tar jag allting så hårt för? Det var bara ett tjaft.. Än sen? Jag är patetisk. JAG ÄR PATETISK!    Men ska logga ut och tänka på nått annat innan tårarna kommer. Seee yah biiiatch!


J

Jag e hungrig... men jag måste försöka sova nu.. brevid snarket..
varför?.. 14 månder ju <3 Jag älskar dig..

Inte till någon specifik person, bara allmänt rabies

Asså helvete, nu är jag fan sur! och ledsen.. Då tänker jag skriva blogg. Så de så!
Mina ögonsvider av tårarna, jävla aber! GAAAAAAAAAAAAAH Jag hatar det här. Usch fy och blä. Jag orkar verkligen inte.. jo jag orkar, jag måste orka! Men just för tilfället känner jag inte för det..
De jag skrev i förra inlägget passar faktist bra till det här nu. Jag vill inte vara en jävla brud som har humörsvängningar som en jävla berg- ochdalbana. Hjälp mig, snälla? Jag vill inte må så där någå mer.. Men ingen fattar. Ingen gör det, inte ens mamma... Ingen fattar fan vad jag går igenom och hur dåligt jag mår av det (ibland). Jag kan inte rå för det. Jag kan inte det.  *PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP*
Jag vill skrika! Men min röst räcker inte till

Tittar på pirets of the carabien 2.. Snyggingen fick äckliga sår när fadern slog honom.. Stackarn. Fast det hör inte ihop med texten där över. Så it dos'nt mather.. Eller gör de(?)

-

Ibland önskar jag att jag vore kille.. jag pallar inte med allt jävla skit

15/9-09

TjenisPenis. Emma drog precis hem sörrö. Har varit med henne idag :) , från ungefär klockan 5 till nu :) Höhöhö, kom och jerry kex och grädde xD. hahah spåra! Ja vi är ju som vi är. Älskar dig tjejen! Menmen, så käkade vi på donken också. Fy fan vad hungrig jag var. Seriöst, jag dog nästan. Mmmm Mac Chicken <3 . hah! Aja skit samma. Så tittade vi på Idol! Hihi

Ska gå upp och hålla mamma sällskap nu. Hörs ses och syns!
Eeh eller inte ;)

14/9 - Small little world

Öhm, jag skulle bara vilja säga en sak innan jag går och äter.
Världen är så jävla liten! Alla känner alla. Jag förstår inte..


Men till en viss del är det rätt så kul ibland.. Men ibland inte..
Det jag tänker på nu, är faktist kul!


14/9-09 I natt drömde jag..

Inatt drömde jag att jag gick i skolan, och jag kom alltid försent, därför var läraren var jätte grinig på mig för det. Sen helt plöttsligt är det massa terror flygplan utanför oss och läraren säger till oss att ducka för att ta skydd (?) Jag frågar varför och då säger hon "Om dom släpper en bomb"
Då får jag panik och tar upp mobilen och skriver ett sms "Jag älskar dig föralltid!" och skickar till Fredrik, mamma och pappa.

Och det är seriöst det jag skulle göra. Om jag visste att jag skulle dö eller iaf kanske skulle dö. Då skulle jag skicka ett sånt sms till mina närmaste. Buhuu..
(Emma, du var i samma rum som mig så därför skickade jag inget till dig. Hihi)

Men helt seriöst?! Vem fan tar skygg genom att ducka och håller om sig när det kanske kommer komma en atom bomb? Det gör väl inte saken bättre för det. HAHA! Skumma drömmar man kan ha ibland..

Kläderna från igår

Jeans: 399kr

Bh: 179kr 99kr

Vit tröja: 139kr

Jävul: 99kr

Svart tröja: 169kr

14/9 - morgon

Tjäääna. Nu äre måndag igen, vilket betyder skola, vilket betyder frisöööör :D. Det är det ända positiva.. Jag sitter iaf ensam hemma hos Fredrik och smaskar på en halstabblet. Ska snart gå in i badrummet och sminka mig och sen e typ Johanna här. Hahah, hon hade glömt bort att vi hade ändrat schema så hon smsar mig halv 9 "vart är du?" jag svarar "ehm, jag e hemma, börjar inte vi 10?" Hahah, men ja jag är ju snäll , så hon får komma hit och hålla mig sällskap istället för att gå runt i skolan och inte göra någonting alls. Hehe.. snäll va?

13/9 - hörselskydd

Så här ser man ut när man sitter framför dator numera.
och hoppas på att det inte ringer på mobilen, för då får man panik.
Eller jaa, jag fick det iaf.. Kunde inte välja vad jag skulle göra.. Eller hur jag skulle svara. haha 
Svara i telefonen innan man tar av hörselskydden. Ta av hörselskydden, springa iväg och svara (var nog den smartaste grejen). Eller som jag gjorde. Ta av hörselskydden, svara/skrika och sedan komma på att man kan gå iväg för att höra bättre :)

 


13/9-09 Hehe, vårt hus (?)

Min padre har inkräktat mitt rum för att byta ut fönstret.
Det är kaaaaos hemma hos oss för tillfället, bara sätt ni liksom vet.

För övrigt så är det nästan alltid det. Eller inte alltid, men varje år kommer det nya projekt med detta hus.
FRån år 2004 har vi gjort om/tapetserat/golvat(?) och alla möjliga grejjer med:
1. Uteplatsen
2. Tv rummet/övervåningen
3. Entré/Hallen
4. Mitt rum
5. Jimmies rum
6. Mammas & pappas rum
7. Köket
8. Lill toan

Och nu håller vi på med fönster till alla rum överallt + vardagsrummet
Nu återstår bara badrummet (MIN HÖJDPUNKT! för då blir det badkar <3), "pappas" rum (som vi kallar det) och så ska vi fixa en typ "inne"/uteplats, med dörr. Fast det mesta blir ju på sommaren, så det tar väl ett tag, i guess. Höhö. Men jag tycker att det är kul att göra om :) Det blir fint. Hihi. Men det är ju jobbigt när man liksom håller på med allt, men när det är klart blir det finemang!


13/9-09

Tjena på er alla! (nobody) hehehe.
  Kom precis hem från ForumNacka. Var där med mamsen en liten stund :). Hittade faktist en del grejjer som jag köpte. Bilder på de kommer nog i nästa inlägg, för har inte speciellt tid just nu. Och inte heller plats för den delen. För pappa har tagit över hela mitt rum och ryck ut massa möbler för att få plats att fixa ett annat fönster till mig. Okej, jag har väl plats för att gå runt i mitt rum, men jag tror inte direkt att han uppskattar att jag lägger ut/sätter på mig kläder och börjar fota. Haha, så det tar vi lite senare.
  Snart ska vi till mormor & morfar också. Mormor fyllde 83 år förra helgen. Grattis sötis! Och snart fyller även morfar år. Grattis i förskott. Hehe (a)

  Sov hos Fredrik inatt. Länge sen allstå.. Och igår kväll var vi med Jimmy, Jimmie, Robin, Becca och Ankan. Vi skulle först på ett race, men det började regna så vi sket i det. Istället åkte vi fram och tillbaka i stan. (sveavägen), och lite andra cp ställen. Haha, Jimmy e galen.. Sen senare åkte vi hem till Fredrik och kollade på Aeragon. Älskar fan den filmen (nästan iaf) Fast då var inte Ankan och Robin med. Höhö
  Alla drog hem vid 2 och vi somnade ungefär på en gång.

  Ikväll blir det bio!


Där är inkräktaren!


(?)

Somebody call 911. Jennifer fire burning on the dance floor. Whoaa

12/9-09 - Duktig Jennifer


Wilma var snäll och höll mig sällskap. Hon strosade runt och hoppade efter mig.

Nu ska jag ta å skriva riktigt mycket så att min emma blir nöjd :)
HOHO. Har precis klippt gräsmattan. Gud jag tycker verkligen att jag är duktig. Men en grej som är minde duktigt av mig var att jag tog vita strumpor på mig och foppatofflor. Och dom skorna är det ju hål i så mina strumpr har blivit lite gröna xD och en annan sak var att köpa godis. Mohaha. Fast mamma erbjöd sig att betala. Så jag var nästan tvungen. Men en grej som gör mig duktig igen är att jag faktist inte brukar äta godis på vardagarna. Och knappt på heglerna heller faktiskt. Och så var jag så hilma duktig igår också. Jag läste ju från sida 106-139. Okej, det kanske inte var så långt som jag trodde.. Men jag har ju kommit till halva boken nu. Och helvete. HAHA. Bokredovisningen ska vara klar och inlämnad om mindre en två veckor. Fast jag hinner ju såklart. Hoppas jag. Hehe (a)
Hör att Wilma tassar runt här nu. och piper gör hon också. Hon vill säkert ha någonting, men jag orkar inte resa på mig och göra henne nöjd (6)

Ajuste. Jag hatar mens. Jag gjorde inte det förut, men nu gör jag verkligen det. Usch. Det är äckligt.
Någon mer som håller med mig?


12/9-09

TjenaTjena.
Igår blev det så att jag läste från typ 16-17. Somnade till Jimmie undrade vart vi skulle äta. Klockan var ungefär 18 då. Så läste jag vidare till Fredrik kom. Då åkte vi typ direkt och käkade på alléplan. Kebab med bröööd. Jag har aldrig ätit det förut och fy fan vad svårt det var att äta det. Hehe, såsig runt munnen sörrö. Sen så åkte vi hem och städade där uppe och kollade på Idol. Sen vid halv 10 kom Denise, Jimmy, Linn och Sebbe förbi medans vi väntade på att Robin skulle komma. Så var vi typ ute och träffade massa andra folk som jag inte orkar säga namnen på. Höööh.
Så nu har jag precis aktiverat mitt scn kort. :)

Fast nu måste jag sticka. Ska hänka mamma till Centrum. Puss

11/9-09

Nu har jag odlat på farmville (gör det varannandag) höhö
Alltså varit inne på facebook
Laddat ner lite låtar på spotify
+ datorn via youtube
kollat bilddagboken

och nu fryser jag jävligt mycket om händerna.
Nu ska jag.. sova. nej. läsa -.-
men hmm.. vill äta


10-11/9-09

HEHEHEHEHE. Vem vare som skrev "vafan skriv mer och oftare!!!!!" Anonyma personer = -.-
Jag skriver fan när jag har tid och lust.

Men nu ska jag ha en liten dator stund och gå igenom allt och sådär innan jag lägger mig i sängen och läser, och hoppas på att mensvärken ska gå över..
Kan börja med att vad jag gorde igår. Efter skolan åkte jag & Fanny hem till Johanna. Och så självklart var Johanna med. Så man kan säga att alla vi tre åkte hem till henne. haha men skit samma, ni fattar. Vi var där i typ en timma och käkade lite och tittade på tv. Men sen skulle Johanna göra nått annat så då åkte jag & Fanny till Haninge Centrum och tittade runt där och allt. Klockan halv 6 skildes vi åt och jag åkte till Fredriks jobb, pratade med Robin tills Fredrik slutade. Sen åkte vi en snabbis hem till honom och sedan till mig. Lagade maaaat och tittade på Idol. Hehe. Ankan tittade med mig förresten-)
Idaaaag vet jag inte rikitigt vad som händer faktist. Hahah men när jag väntade på bussen idag hem från skolan. Kom det nån jävla kille som tydligen hade tagit stundenten för 14 år sen. Och typ berättade om allt, säng och var lite sådär små full. Hahah vette fan om han var seriös eller inte. Men det var lite små kul iaf.
Men ja som jag skrev. Vet inte vad jag ska göra ikväll. Är sugen på bio faktist. Och så ska jag kanske höra av mig till Denise också för att se. Hundra år sen. MENMEN. Hihi.


Män som hatar kvinnor.
Såg filme för ett tag sen men det är grymt bra.
Och grymt grym för den delen också.
Love it


Om mitt rum (?)

Datorn är ju som sagt ner flyttad. Hehe. Upptäckte dock då att min rum var väldigt stökigt. Usch fy och blä. Städade rummet igår lite snabbt och dammsög. Yeah! Plus att jag har fått lite med utrymme för att lägga kläderna i. För jag har faktist inte haft plats att ha alla mina tjocktröjor + fredriks alla kläder någonstans. Så nu har jag ju rensat min garderob och fått in backar där jag ska lägga allt. Så sa pappa nyss: "nu har ju plats för dina kläder så nu vill jag inte se något på stolen eller golvet nått mer" Gaah :| haha, vette fan om han var eronisk eller inte. Höhö. Men ja pappa jag ska försöka :)
 Men nu är frågar: Hur kommer Jennifers hem att se ut när hon flyttar hemifån? Svar: PAAAAAAAAANIK! Nej hahah, då tror jag faktist att jag fått nått klokt i huvudet (säger inte att jag är dum nu, men..) så att jag faktist städar oftare en vad jag gör i mitt rum nu. Man försöker ju få Fredrik att städa lite, iaf hans grejer. Men icke ofta, haha men om han gör det. Så bet blir knappt någon skillnad ändå. Ett stort minus punkt minus.

9/9-09

Först ska jag säga att mina päron har varit tillsammans i 20år idag. Grattis till er! <3
Sen sä äre så att jag är inte lika trött idag som jag var igår. Klå den om du kan! Och ja, vi har dator kunskap nu också. Samma tid, samma lärare som igår. Men inte samma klassrum. Som vanligt.. Förvirrande? Svar: JA!
  Men igår så flyttade jag ner min dator till mitt rum. Och alla andra gjorde samma sak. Duktiga pojkar :) Höhö. Så vare Idol igår också. HAHA. Vissa är ju för pinsamma alltså. Men de va ruuuuuligt och så åkte vi hem till Fredrik och var där tills jag typ somnade x) Becca och Robin var med också. hihiihihi. 
  Måste vara med Emma snart känner jag. HÖHÖ
  JAG E SEG. ULLLLLLLAAAAA och sina tabbövningar is continues...
 

(titta på tiden när jag skrev det här inlägget) MOHAHAHAH
nionde i nionde tvåtusennio klockan nio över nio
Lycka?

8/9-09

Gaah. Jag e trött jag e trött jag e trött och har datorkunskap. Började för knappt 15 minuter sedan. Längtar till frisören helt klart. Men jag kommer somna. Mahahha (hjälp mig?) JAG VILL HA NAGLAR (a) Heheh! Men de e dyrt, så inte blir det de inte. HEJDÅ slutar 4 idag!

7/9-09

TjenisPenis!
Idag har det varit en rätt så lugn dag tycker jag. Efter skolan åkte jag till um och pratade med dom. Men fick yttligare en till tid. Minus punkt minus. Verkligen! Jaja, hehe Fredrik fick damp. Puss på'rej. Efter de åkte jag hem, åt lite tacotårta och så bar det av till gymmet med bror. Yäähä! Höhöhööh. Emma ditt sego, när ska DU gymma? Vi gick fort och sprang i 15min. Hahah jag var slut! pjuuh! Så gjorde vi lite biceps, triceps och i slutet blev det lite magge för min del. Hihi. Seeeen har jag segat hela kvällen (a) Höhö. Peace

5/9-09 Kräftskiva

Brööööl. Är inte på blogg humör faktist. Hehe. Men kan berätta vad jag gjorde igår iaf. Vi hade kräftskiva här hemma hos Svahnarna.  Mycket roligt folk vare och för dom som inte åt kräftor (vilket jag inte gör) så fick vi tacotårta. Muums. Älskar den! (Tack Fredriks mor för receptet) Och vette fan vad vi gjorde. Hahahha vi hade kul med dom där jävla snaps sångerna. Det spååårade ur. Hahaha! Kan inte förklara så ni får ta fram er igen fantasi och mixa ihop med typ att "Gamlingarna" på ena sidan av långbordet och ungdomarna på den andra som alla sjunger olika och skriker för att få sig hörd, Garvar och shotar (?). Herrejesus. Så kom Becca och Gb när vi ätit. Och aaah. jag vet inte vad jag ska skriva eftersom jag inte är på humör.
Datorerna ska iaf bort här uppe och hem till de alla människor där datorn och dom igentligen bor. Höhö. Get panic. hhahahha GEEEET (bäääh) PANIK. gud jag var rädd för getter när jag var liten, eftersom dom kutade emot mig med deras horn. Så jag hoppade upp på pappas rygg och han fick rädda mig.
Okej, nu svamlade i bort oss igen.. Men idag så har jag inte gjort nått speciellt. Läst och varit på MartinOlsson.





Ähm, cääpää

 

PINSAMHETSTEST 09!

har du pojkvän/flickvän?  ja
har du haft pojkvän/flickvän 2009? ja
har du hånglat med någon 2009? ja
har du kramat någon 2009? haha, ja
har du hatat någon 2009? hmm.. inte hatat direkt
har du sagt "jag älskar dig" till någon 2009? ja
är du kär nu? ja
i vem?  Fredrik
kan du vissla? ja
har du en dildo? nej
äger du mer än 5 par string? ja
äger du mer än 10 par string? ja
äger du mer än 15 par string? öhm vet inte,
äger du en mascara? ja
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? Ja typ
är du en fjortis? nej
är du emo? nej
är du brat? nej
gillar du vältränade killar? Ja men inget måste
gillar du tjocka/överviktiga killar? nej
gillar du nörd-killar som pluggar?  breror på
gillar du tjejer? naej
är du bisexuell? nej
har du över 10 bhar? jag tror faktist det :o
har du nångång tyckt om någon i din ålder? ja
kan du köra skoter? jag vet inte
kan du leka apa? haha ja
är du brunett? halvt
är du blond? halvt
har du haft svart hår/har du just nu? nej
kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? öhm.. tror de

HELT SERIÖST.
vad har du på dig för underkläder: string och bh
hur gammal har ditt äldsta hångel varit? 18
har du sugit av någon? ja
har du runkat av någon?  ja
vet du vad oral/anal sex är?  ja

SENASTE
vem fick du sms av senast? Emma
vem skickade du sms till senast? Emma
vem ringde dig senast? Caroline
vem hånglade du med senast? Fredrik
vem pussade du senast? Fredrik
vem kramade du senast? Fredrik
vad drack du senast? energi dryck
vem var din senaste KK ? har inte haft någon
när däckade du sist? kommente ihåg
är du allergisk mot nånting? nickel ^^ höhö
är du sexmonster?  naej
pinsamma frågor för dig nu? nope, ganska tråkiga faktist


Kärlek <3


4/9-09 - Desperat

Aaah! Jag måste köpa ett par ljusa jeans innan jag får panik. Eller panik har jag ju redan men ändå. Och väska! och allt. Känns inte som jag har några pengar för att alla bara lånar hit och dit. Eller aa mina päron gör det när dom behöver kontanter eller skit. Vette faen. Eller så är det bara jag som slösar upp dom på nått jäkla sätt. YähYäh. Och gaaaaaaaahshshkld gd. Dom som foki (http://fokis.se/) hade på sin blogg. JAG VILL HA!
Är inte på så speciellt bra humör nu faktist. Från ena sekunden till den andra. Sjuk jävla person jag e alltså. Vill inte äta p-piller nå mer.

4/9-09

TjenixenPixen! Gud vad jag börjar säga tjenixen hela tiden, överallt. Hahh.. YähYäh! Idag gick jag i skolan 09.55-14.15. Eehhm tror jag (?) Rätt chill som vanligt dårå. Åkte hem och gick in på facebook, hehe. Sen nyss hade vi en liten födelsedag för Wilma, eftersom hon inte var här när hon fyllde år. Den lilla skiten.. Haha, alla saknader henne när hon e borta. Sen när hon är här önskar man ibland att hon var borta. Skitkorv ;)
Ikväll blir det geek. Inga komentarer.. hahaa

  Imorgon blir'e kräftskiva med alla männsikor. Vet inte riktigt vilka det är som kommer men det kommer nog bli kul. Inte för att jag tycker om kräftor dårå. Men allt folk är ruuliga :)
  På söndag har jag inga planer alls. Men hittar väl förmodligen på något, i hope xD



Blås ut ljuset!..


och öppna paketet


3/9-09

Var i skolan till 08.40-12.10, åkte hem och klädde på mig lite sådär "deprimerande" kläder.. Fick inte ens ha mina nya skor för papi.. heh.. Men ja sen var det av till Täby Kyrka och ta ett sista farväl av GammelMosterLillyKax. Tragist sisådär, jag grät. Usch, du var en sån fin människa. Och du kämpade in i det sista. Puss! Fick små runda smörgåstårtor efter åt. Och en annan god tårta med äpplen å jordjubbar etc. Kom hem klockan 6 ungefär. Jävligt massor med bilar och bilköer.. Snark. Men lästa boken undertiden, så det var chill.


2/9-09

Där är en bild på skorna dåå :) Men nu måste jag verkligen läsa/lyssa på bokfanet. Senare blir det festingspruta. Får se när Fredrik ringer. Peace!

 


1/9-09 - Stess eller vadå (?)

SEPTEMBEEER! gah -.-
Grattis Wilma-fis på 8års dagen, eller ska man säga typ 56års dagen? gaaaamla hund!
  Men idaaaag fick jag skjuts till skolan av mami. Thank you. Var i skolan och trodde att jag skulle sluta 15.50. Men icckke de :O, ficm sluta ca 13.00 för att det var nått jävla krongel igen på frisör lektionen. Jävla skit, äckel grejjer. Men då satte jag mig i cafeterian med Johanna & Fanny. Bara typ satt och snacka tills Johanna skulle dra. Då åkte jag och Fanny till McDonken och köpte varsin glass och satt där i typ en timma. Haha, tills halv 4 iaf. Då åkte jag och mötte mamma i Farsta centrum. Shoppppppppppaaade lite grejer till skolan, halv-cp-strumor, leggings och dagen höjdpunkt. Skoooor! (bildkommernog,hihi) MEN jag måste hitta ett par jeans! Ljusa jeans!
  När vi var klara i Farsta skjutsade mamma mig till Jennie. Där vi gick och köpte mat, lagade mat, åt maten, tog undan maten. Nej nu blir det flumm igen. Men efter maten gjorde vi tårta. För att hennes Fredrik fyller år i morgon. Fast hann inte gör klart hela för var tvungen att kuta upp till Olanders och hämta en fil.. hehe (jag e lat och tycker inte om att läsa) Sen kutade jag ner och där stog mamma :O
  Haha Vi åkte hem och direkt när jag kom hem var jag tvungen att åka och möta Becca på alléplan. Vi åkte ändå hem till mig direkt efter så fattade inte grejen med mina sega moppe. Haha men det var skoj ändå. Men gissa vad vi gjorde? Något vi aldrig brukar göra! Baka äääääppelpaj! Det kunde ni inte gissa va? Väldigt ovnaligt faktist. Så tittade vi på en film som gick på 6an tror jag (?) Jävligt bra iaf! Då var även Fredrik, Robin och Jimmie med. Höhö

RSS 2.0