Myspys

I tisdags åkte jag hem till Jennie och mös med henne och lill-erik :) Sötnosen har blivit så stor! Han är 3,5 månad nu den rackaren.
Va med min älskling efter det på kvällskvisten som inte direkt är så ovanligt dårå! Tittade klart på twilight som vi hade börjar med. Hehe, han gillaren! ;)
Igår i onsdags åkte jag och Emma hem till Jennie och Erik och fikade med gosade ett tag. Sedan åkte vi in till stan och strosade runt lite, käkade sen middag hos mig och tittade på Revenge! Vi var efter med treee avsnitt. Men nu är vi ikapp! Så jäkla blaaaa :DD


Lite fest sådär ba

Förra helgen blev det halloween fest med Johanna och denna helg som var blev det till att fira Jenny ordentligt! :) Käkade på fridays, förade på soft kök & bar och dansade på amba till ungefär halv 4!


Schenny! :))))))

Igår efter jobbet mötte jag upp jenny på mandarin i stan, där vi käkade buffé och efterrätt men några andra människor. Efter en timma kom hennes mor och hämtade oss och så övningskörde jenny hem. Tro det eller ej, men jag överlevde faktiskt! Höhöhöh. Hemma hos henne spelade ett nytt spel på wii och kaosade :)


Ett halvt år :)

I måndags hade jag och min älskling varit tillsammans i ett halv år. Tiden har gått så fort även fast det känns som det varit vi i all evighet. Knasig känsla! Snart är det ju ett år! Haha :)
Vi käkade en smarrig middag på vårat hotell där vi skulle spendera natten, tittade på bio (skyfall - nya bond!) gick tillbaka till hotellet och badade badkar, mös och somnade :) När vi vaknade såg vi framemot frukosten och pannkakorna som vi hade sucktat efter, men tror ni inte vi kommer ner en timme försent då frukosten hade stängt! Även fast vi båda hade för oss att personalen sagt halv 11 till oss... Jaja vi fick köpa några mackor och gå upp till rummet tills vi skulle checka ut, men det gjorde inget :) vi gick en stund på stan och jag handlade en vit skjorta, sedan fikade och åkte hemmåt! Två väldigt mysiga dagar med min favoritälskling. (Fast jag bara har en älskling så är han också min favorit! Hehe)


RSS 2.0