Överraskningsfest för Robin!

Blev perffa och as rolig :D

Elmia helgen

Helgen var nice. Det var skönt att komma iväg från Stockholm lite och "slappna" av, så att säga. Blev ju direkt inte så mycket slappa, men ändå.
Landade i elmia jönköping runt klockan 1 i fredags, checkade in på hotellet, letade efter någonstans att äta och chillade. På kvällen krökade vi, badade bubbelpool, träffade Sandra och Mike, drog på en as cp korv-fest och knatade in till stan. As rolig syn med massa krogar och poliser överallt! Och där hittade ju grabbarna ett ställe att gå in på och eftersom jag och Lina inte är 18 fick vi inte följa med. Tack, haha så vi knatade tillbaka hela vägen till cp-festen och hämtade upp Johan och Krille och gjorde lite annat. Slockande sen runt 4 på natten.
I lördags käkade vi god fucking hotell frulle och gick in på Elmia mässan. Knatade runt där med folket på dagen och åkte runt och letade efter mat (gånger 2) På kvällen blidde det A6 parkeringen med tusen andra fulla människor och jag vet inte vad. Haha, jajajja känns as onödigt att skriva allt detta för ingen fattar nått ändå :DDDDDDDDDDDD Allt var såsådär kaos och kul på samma gång ändå. Slaggade dock inte på hotellet denna natt, gal1. Eller inte -.- Var dock med Andrej och några på söndagen och det var kkuuuullll! Har inte träffat människan på as länge, hihihi.
Åkte hem med Orre-snorre, irrade runt i hela Norrköping och kom hem strax över 11 i gårkväll. TAGGGGGGGGG (?)

Mot Elmia

Tjadååååå, nu drar viii! :DD

Torsdag!

Idag blir Carro 19 ååår! Grattis till henneee :) Ska strax åka med Nick till centrum och kolla på något vi kan köpa till henne, för ikväll ska vi hem till henne och då skare firas!
Annars idag har jag varit hemma och chillat. Krattat lite till med pappa och gräft ner Wilma i löven. Hehe, hon går med på allt. Har även gått en liten promenix med henne och alldeles nyss kom Robin, Sebbe och Ellinor och lämnade lite grejs till i helgen. Då blire naajjs! Åker imorgon klockan 9 -.- Woho, haha! Nä det är bara att tagga till xD

Rubrik

Tjena morsning korsning! Krattade gärnet i förrgår och efter det åkte jag hem till Jenny och solade och garvade åt hennes cp grannkärring. Vi proppade också i oss lite kladdkaka och makaroner med korv och efter ett tag drog vi till Friskis och Svettis och körde ett pass. Robin kom och hämtade mig och så var vi med alla människor lite sådär. Vid 10 hoppade jag på en buss som Jimmy, Jimmy Björk och Affe satt på och så åkte jag hem till Björken och möööös. Å slaggade över där ;D

Idag var jag först med Jimmy såklart till typ 2 då jag åkte till gymmet och gymmade med Emma. Hann sen duscha snabbt och allt när jag kom hem på 30 min, då jag åkte till norra sköndal och mötte upp mamma. Vi far hem till mormor och morfar, vi fikade med bölle och jag klippe dom :)
Sen 9 ikväll har jag varit med Robin. Vi satt och grillade vid badstigen med alla goda folk tills 1 på natten. Det var myys! Blidde lite kaos ett tag bara men när den människan dragit så blev det bra igen. Haha! Lågisgt va? Åkte sen hem till Robin och kollade på Trassel och när den var slut skjutsade han hem mig, och här är jag nu. Hehe, kom dock hem för 2 timmar sen. Shiirttt -.-.- såg nu vad klockan var.. Great, hihi. Har hållt Jimmy sällis på jobbet också, men nu ska jag fan sovaaa. HAREEEE puss



HEHE emmaaa, lånade dina byxor lite mer. Antog att det va okej, hihi hope so iaf. Puss

Mys måndag

Woopwoop! Nu är det bara en liten månad kvar tills man inte är 17 längre. As taggggg, HEHE
Igår vaknade jag med ett samtal från Robin att jag kunde hänka med dom till småland och Elmia på fredag. Lite random kul sådär faktiskt, haha. Jag och Emma gick upp efter ett tag och åkte till en thai resturang och åt våran frulle. Mega gott vare! typ dog.. eller? Gick till centrum och åkte hem till Emma och hämtade gym kläder och så åkte vi till gymmet, äntligen efter typ några lata veckor. Efter det blev det glassiglass och så bar det hemmåt för oss båda. Hann duscha snabbt innan jag och pappa skulle åka till Norra Söndal och möte upp nån random snubbe och efter det käka på Daisys.
Vid halv 8 kom jag hem till Jimmy Bjööörkk och va med han ofcourse ;) Sov över där och vad tvungen att gå upp halv 10 för att han skulle iväg, och nu är jag hemma. TAGGIISSSss,,,, ska gå ut och kratta snart och senare ska jag vara med Robin. HEJDÅ folket

Härliga Söndag

Min söndags började med att vaknade jag hemma hos Emma och låg och spelade spel tills hon vaknade, käkade frulle, tittade på How I met your mother och åkte hem till mig klockan 3. Satte oss och solade med syrran och mamma ett bra dag. Senare spelade vi mario kart och så kom Jenny efter ett tag då vi kollade på Big Brother och skrattade åt Emma. Elaka.. (a) haha sorryy!
Natten kom tillslut och vi satt och kollade på gamla oldschool bilder till typ 3 då vi gick och la oss :)
Nu är också den här älskade saken öppnad, och "vinterpälsen" är borta! WOHO

Jimmy & Emma lördag


Min lördag

Awesome varm dag! Gick ut och solade när jag vaknade, efter ett tag käkade jag frulle och åkte till Haninge. Fick skjuts av Robin som ändå hade vägarna förbi och så var jag lite med honom i centrum tills Jimmy kom. Vi köpte snask och gick hem till honom och satte oss i solen. As nice, han spelade gitarr och jag ba satt där och njöt. Hehe, han lagade mat och jag åt den, haha även han också såklart och så tittade vi på ett gammalt roligt program.

Åkte hem till Emma vi 9 och vi tittade på 27 dresses med chips och godis. Smarrrrr :) Är fortfarande hemma hos henne, sitter i soffan och ska sova här också, Puss hej lever pastej

1 måndag och 3 dagar kvar!

Oldis

Det blev ingen fest, det hände massa grejer och knas.. Men var med Jenny till typ 12 och efter det åkte jag till Donken Norra med Sandra och Mike, mojsigt sådär. Träffade vi även Robin, Linus och några andra peaps. En som inte ville vara med mig, ehehhh. Men det var som dom gamla tiderna faktiskt, saknar det ibland men det är najs att det inte är helt borta iaf. Haha, ska ta och sova nu. Hare!

April: Torsdag & Fredag

Igår torsdags var det utvecklingsamtal dag vilket menas med att man bara behöver gå på det och är ledig resten av dagen. As skönt, åkte och övningskörde med mamma, först till skolan, sen till länna och sen hem. Hihi, vid 4 kom Jimmy och Jocke och våldgästade mig hemma, vi körde Wii och jag ägde dom.. (a) Käkade middag och vid halv 7 skjutsade dom mig till Jimmy B-jörk (väldigt b.. haha!) och dom åkte hem. Vi tittade på en massa roliga videos på youtube, han fotoshopade en bild på mig så jag såg helt mogno ut och grejer, myste och tittade på tv.
Jag sov över där och på fredag morgon åkte till Globen och mötte klassen där klockan kvart i 9. Va på en sminkkurs och fick sminka varandra en vardagsmake-up. Jag sminkade Carro och hon sminkade mig. GöttGött! Efter det käkade jag, Johanna och Nick på Subway och så åkte jag hem. Var hemma ett litet tag och så åkte jag vidare till centrum och mötte upp Felicia, käkade glass i solen och allt. Drog hem till mig sen och gjorde inte så mycket, tittade på BB avsnittet som hon missat och sådär.
Nu är jag hemma hos Jenny och ska precis börja fixa mig. Ikväll blir det party! Puss

Favorit hemsida <3


Monday afternoon


Sitter och äter en Mars glass här hemma, ska om ett tag bege mig till Mr Lind house och gå en promenad med honom i det här härliga vädret. Och så ska vi försöka plugga lite med varandra också, för det behöver verkligen jag, och han antagligen. Han fick ju sy i skallen i torsdag för att han hade ramlat med huvudet rakt i kanten av ett bord.. inte speciell kul att höra att han åkt in på sjukhus liksom. Men nu är det hyfsat bra iaf, förutom att han inte varit ute något sen i torsdags, så då tyckte jag verkligen att det är det dags för en liten promenad ^^
Köpte en klocka idag också för 200kr på reaa, 50% nästan så det var as nice kan man säga!

Söndag


Så såg vi ut i morse. Tycker att vi sover väldigt fint!
Trots blåsan under foten gick vi + Soffi och Patrik mycker långt inne i stan. Typ en timme om inte mer, från Patriks hem i Kungsholmen till Strandbryggan där vi käkade. Det var trevligt och skönt :)
Somnade en timma efter jag kommit hem och städat vardagsrummet, Jennie ringde och väckte mig vid 18 och då gick jag hem till Olanders och va med henne ett tag. Snackade massa och tittade på tv. Och snart flyttar hon hiiit! As naajjjs

Tagg!

Här hade jag inte skrivit på ett tag ser jaag! Hände inte så mycket i torsdags eller fredags. Var bara i skolan på torsdagen och segade. Slingade en kund och slutar 17. Då åkte jag hem och lagade mat och tittade på tv. Och i fredags var jag på salongen och nästan somnade.. inte bra! Känner mig typ trött hela tiden -.- Vad är det här egentligen, haha. På kvällen var jag bara hemma med min mor & far.
I lördags däremot var jag med Jenny. Vi käkade en hederlig korv och makaroner middag och vid 8 kom Johan, Henke och Viktor till mig så förkrökade vi lite. Körde beerpong och jag och Jenny förlorade, Jätte kul.. och sen drog vi ut! Kom hem 5, och dagen nu har jag en stor fet blåsa under foten.. så jag kan inte gå normalt nu. Men det är det väl värt, ett litet tag iaf..



Glad Svahn unge

Har brist på fantasi när det gäller mina rubriker. Så den får det bli idag, tvärt emot det igår så det är positivt:)

Klockan 7 igår kom mr Björk hem till mig. Vi tittade på tv och allmänt latade oss. Tittade på Big Brother såklart! Hehe och så sov han över här. Så åkte jag till skolan vid halv 10 och han åkte hem. Slutade för ungefär en och en halv timma sedan, för att min idrottslärare vad sjuk, vilket var riktigt skönt kan jag lova! Så jag åkte hem och började skriva på samhälles uppgiften -.- Varför man ska ha euro istället för kronan, och grejer. Sen när mr Lind slutar jag ska åka hem till honom och antagligen titta på One tree hill (han har köttat ifrån mig -.-), och äta mat. Smarr Smarr!

Arg ank unge

Blä. Orkar. Inte. Med. Skolan.. Jag. Hoppar. Ner. Från. Min. Säng. (berg, eller nått)
Nej men nästan. Är på mongo dåligt humör och vill bara försvinna för ett tag. Är bara arg på att alla lärare ska fixa in så att man har alla läxor samtidigt. Fast egentligen så har jag bara mig själv att skylla på för att jag skjuter upp allting hela tiden, men jag orkar verkligen inte. Och vilket fint depp inlägg det här blev. Men så äre, imorgon är det säkert bättre, när jag glömt bort det (vilket är jäääätte bra. NOT)
Hejdå

Härlig måndag

Gud vad jag bara älskar sånna här dagar när det är varmt och skönt! Ska precis gå och ta mig en sväng i den najsida luften med Johanna, och sen blir det sockarkaka. Fetigt och gott :)
Efter skolan så var jag med Nick, Carro och Johanna i klassen. Johanna klippte Carro och jag och Nick bakade kladdkaka. Så jag är lite fet idag, men sånna dagar behövs! Puss hej, måste gå nu innan Panna lackar bäver :)

The studio

Fick inte många timmars sömn inatt. Vad tvungen att vakna halv 10, för att hinna åka hem (sov hos Felicia) och någelunda vakna innan jag, Jimmie, Jessica och mamma skulle åka in till Studio Stockholm för att fotas. Modell för en dag you knoow, + att mamma ville ha foton på alla "barnen" tillsammans. Och så blev det också! 5 sega timmar senare hade vi blivit sminkade, stylade och fotade plus fått ut bilderna på en lite cd.




Natt

Lagade mat runt 6 och efter det åkte jag hem till Felicia. Vi fixade och gjorde i ordning oss och sen vid 10 drog vi uuut! Det var as nice. Våra fötter vara bara liiite döda efter att ha dansat och gått omkring i högklackat till 5 på natten, då vi kom hem. Men vi var glada ändå + att vi träffade Big Brother-Nicky, wihoo! Helt galna xD





Mina kära ödlor


Biffen klättrar

Alla bebisarna på mig

Terminator (termis) gräver

Saga: Toxic lägger äntligen ägg efter att ha varit ett fetto...

men efter allt puffande och klämmande blev hon trött

Medans hon sover börjar dom andra ta tillfället i akt och har sex. Slut
Gull Lillis gömmer sig i toarullen

Matdax!

Termis leker cool och ställer sig på kaktusen

April, april

Hej och hå vad dagarna går! Nu är det redan april och det blir bara en dag färre tills det är min födelsedag. Wihoo i torsdags färgade jag min mor i skolan på kundpasset, ljusade upp hennes svarta tråkiga hår 3 steg ljusare. Hehe, och la på en brun färg, (kommer inte på vad den heter just nu..). Sen på kvällen fick jag skjuts av min käre bror till Jimmy och så var jag där. Ägde honom med titanic låten på gitarr.. eller ja nästan iaf. Hehe. 
På fredagen färgade jag och slingade min älskade storasyster på praktien. Färgade först utväxten och gjorde sen blekta slingor i hennes överhår. När jag slutade mötte jag Felicia i centrum och så käkade vi på kina resturangen. Friterad kyckling med sötsur sås för mig som vanligt. Eheh.. och efter två timmars pratande och skrattande åkte vi hem till mig och tittade på tv och muppade oss. As tagg, somnade runt ett helt död och nu sitter jag här och skriver. 11.11 är klockan! Fan vad nice, orkar bara inte tänka ut vad jag ska önska mig efterson jag sitter och skirver ett sånt fint inlägg här.

Idag ska jag vara med Felicia igeeen och ikväll blir det party! Puss

RSS 2.0