31 mars

Om en månad är jag på Kreta! WOHO!

Idag har jag varit med Johanna, vi åkte in till stan och där köpte vi varsin skinjacka. Inte dikadana, men båda två var super snygga :D Vid halv 3 åkte vi till Tyresö gymnasium för att hon skulle ha utvecklingssamtal och sen åkte vi vidare hem till mig och spelade lite Wii supermario. Haha!

Ikväll blir det laaaaaan med grabbsen! HIHIHIHIHIHIHIH



Så jävla ganster. Hahaha!


Lov!

Tjena! Nu sitter jag hemma hos Billie med Johanna, vi ska snart gitta till bussen och åka in till stan. Har vääldigt mycket pengar nu, hihiihi men jag lovade mamma att inte köpa upp allt (a) eller iaf inte onödiga saker ^^
Hade utvecklingsamtal klockan 11 också, hehe. Det gick väl ganska så bra faktiskt :) Måste bara börja prata med på lektionerna.. alltså om arbetet då xD Men nu måster vi dra. Pusspuss!

30 mars 2010

HEJ, är så jäkla trötter! :D Kom hem för ett litet tag sen, yeah!

Idag har jag vart i skolan. Vi hade kundpass på eftermiddagen. Drop in, så det kom en massa från klassen också som ville klippa sig. Håkan! Hahha! Stackarn. Efter skolan var jag med Johanna. Vi åkte först hem till henne, chillade galet och åt mellanmål tills det plöttsligt var 10 minuter kvar tills bussen gick. Kuta! Kom hem till mig, plattade håret och fick åter igen kuta till bussen. Denna gång skulle vi till Haninge Centrum. Vi hann med bussen som tur var! Och var i Haninge i drygt en timma (?) Jag tjackade lite trosor och Johanna köpte en rijäl massa, okej kanske inte. Men mer än mig i alla fall! Så åkte vi tillbaka till Trollbäckens Centrum och så gick jag därifrån hem till Jennie. Jisses vad kallt det var, mina öron dag. Men fick sällskap av Johanna två tredjedelar tills hon svängde av hem till Billie.

När jag kom hem till Jennie fick jag lite middag (awsome!) och så tittade vi på tv. Pratade om lite granna som behövdes liksom :)

Nu är jag trött, cya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-.-

Fan vad jag är trött på dig, gå och kutta dig själv någonstans dryge-faan!
FLYTTA HEMIFRÅÅÅÅÅÅÅN!!!!!!!

29 mars

TJA! Ska tagga till centrum nu och möta Emma. Så ska vi förbi KarlFredrik (?) och djurmagazinet (har jag bestämmt) och sen ska vi åka hem till henne :) Får se vad som händer däääär! För övrigt så har min pojkväns dator krashat.. stackarn! Så vette faen. Tycker väääldigt synd om honom iaf, för jag skulle dött! But peace! Måste tagga till bussen. Puss på panna & slick & kram (?)

28 mars

Nu ligger jag och glassar i sängen med laptopen i knät. Min älskling sitter framför den andra datorn, hehe , plus att vi tittar på Death race. Som förövrigt snart är slut, men den är skit bra! :) Snart blir det mys med tjockisen om han får för sig att släppa datorn någongång, och jag också dvs.. Hahah! nej skoja, vad hämskt :'D Jo men det är väl sant såklart, men det lät lite desperate data och så är det ju INTE.

Idag har det varit en trevlig dag. Förutom en timma hit och dit som fuckade, men det räknas inte! På dagen var jag med Fredrik på jobbet och fixade hans tuta till bilen. Helt Gal1. Så nu äntligen funkar den! Sen vid 5 kom Jessica & Zebb och åt middag osv hemma hos oss. Så det vart 4 par hemma, ruuuligt! Senare på kvällen så spelade vi Super Mario på Wii :) Och självklart släckte vi alla lampor, datorerna och allt klockan halv 9 ;)
Men nu börjar jag faktiskt bli hungrig.. hmmmmmm! MAAAT <3

Bästa

Tjojohohohoho! Började ju en mening i går att jag och johanna är bäst. Hahaha jag kan förklara varföööööör! För att vi är bara det! Liksom varje gång vi hittar på någonting med varandra så håller man typ på att dö av garv. I fredags så var det så att jag och johanna var inne i stan och mobbade lite folk, eller mobbade kan man väl inte dirket säga.. vi typ bara allmänt garvade åt dom och allting. Så jävla nice! Men om jag nu skulle sitta och förklara allting vad vi garade åt så skulle det ta hela natten, vi får helt enkelt spara det hemligt! Fast på kvällen så tittade vi på finalen på Let´s dance, wowowowowowoo. Mattias & Cicilia vann bree!


Love u girl!


Middag

Nu sitter ja här i soffan och chillar. syrran och hennes kille är på besök, så det är fullthus  vi åt middag för en liten stund sen snart blir det efterrätt. Är inne på Jessicas iphone och skriver så det går lite segt, haha! Men det är skoj, höhöhö. Senare vet jag inte vad som händer, antingen stannar jag här eller åker ut med grabben. Puss!

26 mars

Hahaha, vilket dag! jag och Johanna är helt klart bäst! Men jag skriver mer i morgon! puss

Bilder från i veckan


måndags: Söta Törmis åt lite ost. Ur gulligt!


Tisdags: Johanna och Wilma kutar runt som galingar!


Onsdags: Vi gjorde lite uppsättningar på lektioner


punkt

Tänkte skriva lite i bloggen.. igen! WOHOOO! Allt e fucking onormalt och alla har blivit tråkiga och dryga. Slut

Paniko

å herregud. LoooooooL orkar inte plugga faen, det går inge bra.. ska nog vänta på att mamsen ska komma hem så får hon hjälpa mig. För detta går ju bara inte! Kom ju på igår (som vanligt) att jag har en inlämning om hur sin drömsalong ser ut och så ska man kryssa i typ 40 frågor och kommentera dom tills på fredag. Och ehm... svenish uppgift att man ska göra ett referat på en artikel och den ska vara klar ikväll.. HÖHÖHÖHÖHÖHÖH. I looove myself när jag gör AAALLT i sistasekunden varje gång.. SUCKOOO! :D

Jennifer aggrar

Helvlans! Snart packar jag fram mina sommar kläder! Helvlans, vad jag saknar min förra mattelärare! Gå och skjut den vi har nu.. Eller nej inte direkt men jag får sånna ryck ibland när jag bara vill att hon ska försvinna under jorden. För att man fattar inte ett jäkla skit på hennes ruttna lektioner. Kan slå vad om att hon inte ens kan 6 gånger 8 snabbt i huvudet. BLÄÄÄÄÄ! Hon kan ingenting.. Och det som är grejjen liksom är att jätte många nadra som har henne i matte, tycker också att hon är helt retarded i huvudet och vill byta, dom har liksom gått till rektorn och pratat om henne flera gånger. Men inte ett skit händer ändå! Visst, fine hon är snäll och så, nästan för snäll men helvlans, bli inte matte lärare om du inte kan någonting om det..! Det är mitt betyg som fuckar sönder och inte ditt! RETARDESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

2012

Såg på filmen 2012 i söndags också med Fredrik. Den var faktiskt troligt bra och spännande. Fast jag goppas ju verkligen inte att det blir så i verkligheten för då bär jag mig av till Afrika!

Tillbaka till det vanliga

Tjo. Hann inte skriva något igår, hade en massa annat och göra om jag har rätt Jag var ju i skolan då första gången på 3 veckor. Det var väl helt okej, inte som det brukar vara dock.. och det var väl tråkigt. Lika dant idag också. Sen när jag kom hem så pluggade jag gärnet i typ 2-3 timmar. Skrev klart Service uppgiften och Hur det såg ut förr i tiden inom frisör. Så hänkade jag med till högdalen och bagarmossen klockan 8 och senare så duschade jag. YeppYepp!

Nu sörrö så sitter jag hemma hos Johanna, Wilma är här också. Ska snart åka/gå till Kalle och Cicci tror jag och senare blir det tv-kväll. Hehe

21 mars

Fan att vädret aldrig kan bestämma sig? Ena dagen är det sol och 10 grader plus och andra dagen är det typ snöstorm och 1 minus. Liiite onödigt tycker jag..!

Idag har jag varit med Fredrik hela dagen. Mysigt faktiskt, att för en gångs skull vara med honom ensam :) Me like! Vi var förbi en sväng i Länna och tittade på bikinisar till mig men det slutade ju såklart med att Fredrik hittade ett par skor istället. Haha, bra för honom dårå. Så vi fortsatte år lilla runda till Tyresö centrum istället och där hittade jag en bikini på H&M. En svart med lite prickar på. Höhö! Lite enkel, men förhppnings ska vi beställa två till på internet snart som jag förälskat mig i <3. Med i centrum var Robin också en liten stund. Gick in på Carl Fredriks butik (som bytt namn till någon jag inte kommer ihåg) och så fick jag prata med killen som jobbade där om mina miss sixy jeans som gragkedjorna nere vid fötterna alltid går upp på.  Så jag ska nog lämna in dom där här i veckan så det kan fixas :) När vi kom hem tittade vi lite på tv och sen på filmen Trubbel i paradiset.

Snart blire efterrätt som mamma gjort. Mums!

20 mars

Tja!

Kom hem för ett litet tag sen. Har varit med Emma och annat litet folk hemma hos en snubbe som hette Niklas (tror jag). Jenny var blandannat där, såklart! Eftersom det var hon som bjöd dit oss ;) Det var väl inget riktigt partaj må jag säga med det var trevligt och framförallt kul att träffa dom gamla människorna igen :) På dagen gjorde jag inte så mycket alls. Jag och mamma svängde förbi högdalen en snabbis så dom kunde skriva på mina papper för preaktiken och så,  sen här jag vara varit hemma och slappat till typ 5-6 då jag mötte Emma i centrum och så åt hom här hemma. Men det har vart trevlans! Ska snart gå å sova tror jag, och magkramp har man också. Jippie!

19 mars

42 DAGAR KVAR!
&
61 DAGAR KVAR!


Sötnosar

Juste! Idag var ju sista dagen på praktiken. Fick hjälpa Sara med att färga hennes kompis utväxt. Wewew! Och precis innan jag skulle gå så fick jag välja en produkt i deras lilla produkthylla. Wihii! Så snälla :) Jag tog en spray mousse, så ska prova hur den är :) Dom sa att man skulle få volym och sådär, så vi får väl se!

Men nu är jag lite sådär töntigt eller vette fan. Höhö , men jag ska skriva ner dom som jobbar där.
Urania, Jessica, Sara & Soula är frisörer. Daniella & Pamela gör naglar och en av dom massage. Monica gör fotvård & Nina vaxar. HIHIHIHIH. Hela gänget alltså! 
Nu har jag precis ätit och är proppmätt! BYEBYE

I´m going to die (again)

Rubriken säger allt.. plus Paranormail aktivitie! Dear god!
Jag lovade mig själv att aldrig utsätta mig dör denna film igen. För det var hämskt. Fya fan! Haha, kommer aldrig glömma mig och Johanna under jackorna på bion, och Fanny satt och garva nästan. Herregud alltså! Men nu är det ju så självklart att min pojkvän vill se den filmen ikväll.. NEJ TACK UTROPSTECKEN. Men det kommer bog inte bli så och min kropp kommer istället att bli i schocktillstånd igen. Haha, nej det vet jag inte varför jag skrev. Men det är ju nästan så :| PEACE, LOVE AND UNDERSTANDING.


Wella visning

Tja! Kom hem från visningen för ungefär en halv timma sen. Visningen började 7 och slutade 9, sen tog det ju en timma till för att komma hem, ända hem. Men det var väl helt okej tycker jag. Inte så jätte kul och inte heller så tråkigt. Helt okej liksom.


18 mars

Tja, sorry för att jag inte bloggat så mycket denna vecka. Har inte haft tid, eller så har det inte funnits så mycket att skriva. Men här är jag nu och tänkte skirva lite iaf.. höhö!

Igår bar jag ju med Johannish! Vi skrattade för de mesta år några foton som vi tog som bara blev helt fuuuula! Hahah! Så tittade vi på tv också och försökte hålla Jocke sällskap en stund ^^

Idag har jag varit på praktiken. Näst sista dagen.. Fattar inte att två veckor gått så fort xD Men idag så fick jag klippt hår av Nora (en elev som går i 3an), helt gratis! Och najsigt blev det också. Känns helt nytt. Höhöö! Så kom Susanna förbi en stund också och pratade med allihoppa.. hahah, jo det gick ganska bra. Positiva vibbar från dom som jobbade på salongen (y) Så det var skönt. Sen direkt efter det så kom mamma och hämtade mig. Var tvungen att gå tidigt idag (halv 4) för att jag ska på en Wella-visning med några i klassen idag klockan 6. Så var ju tvungen att hinna äta och så innan det. Ska åka in mot gullmars om en halvtimma och möta upp Therese & kanske Sara. Så åker vi tillsammans in mot Östermalmstorg.
Kanske skriver om det senare. Vet ju inte när den slutar och när man kommer hem. Men förmodar att det inte blir allt försent, får se. Hej på er så länge!

Vill hem!

Fan vad segt det här är.. orkar inte -.- Är fortfarande på praktiken, men nu har typ alla gått hem förutom en frisör, så det finns ju nästan inget att göra.. Suck. Orkar inte vara kvar.

Men igår iaf så efter praktiken så åkte jag, mamma och Fredrik till djurmagazinet som sagt. Vi köpte en liten grotta typ som bebisarna ska lägga sina ägg i. Fast det tråkiga är att jag tror att båda äggen Toxic la igår, har förmodligen dött.. Eller en har gjort det, så vi slängde det men den andra håller jag tummarna för. Vill ju ha en liten söt bebis-bebis (?) HAHA! Men vi hörs senare. Ska vara med Johanna ikväll också. Puss

Vill hem!

Fan vad segt det här är.. orkar inte -.- Är fortfarande på praktiken, men nu har typ alla gått hem förutom en frisör, så det finns ju nästan inget att göra.. Suck. Orkar inte vara kvar.

Men igår iaf så efter praktiken så åkte jag, mamma och Fredrik till djurmagazinet som sagt. Vi köpte en liten grotta typ som bebisarna ska lägga sina ägg i. Fast det tråkiga är att jag tror att båda äggen Toxic la igår, har förmodligen dött.. Eller en har gjort det, så vi slängde det men den andra håller jag tummarna för. Vill ju ha en liten söt bebis-bebis (?) HAHA! Men vi hörs senare. Ska vara med Johanna ikväll också. Puss

NYHETER!

Oh dear god! Min mor ringde för en halvtimma sen och sa en otroligt rolig sak! :
Att mina bebisar inte längre är ett par bebisar. Dom kommer bli föräldrar likväl som jag och Fredrik kommer bli mormor & morfar. Eller hur det nu blir :O För dom som inte förstår så är det så sant att våra ödlor har lagt ägg! WIHOOOOOOO! Fattar ni grejjen alltså, så jäkla ballt! Men hmm.. yttligare en grej så måste vi till djurmagazinet idag och prata med dom, för vi vet ju ingenting om hur vi ska göra med dom. Troligen måste vi köpa en typ "grotta" där vi lägger in äggen i. Fast liksom, det är lite läskigt också. Tänk om dom döör, och aldrig uttväcklas till stora fina toxicor, töööörmisar eller lillisor. SPÄNNANDE!
Jag vill hem och så dom nu! WIHII!

Jag kan ta kort på äggen liten senare så kan ni få se hur dom ser ut. BUSIGT! <3

och plus en till sak så var det ju här en fantastik present till mig och Fredrik som firar 20 månader idag. Jag älskar dig snutte!

Good

Tjobre! Idag på praktiken så fick jag permanenta Saras hår (en som jobbar där), hahah det vart gulligt. Fast hon gillade det inte så jätte mycket, men, höhö! Så ringde susanna också, så hon kommer och "hälsar på" på torsdag. Haha, hoppas hon inte kommer klockan 3.. för då sitter jag och klipper mig. Så skulle hon fett me dampa.. HAH. Men orkante. och fan vad jag inte orkar skriva bloggish heller.
Är med de vanliga folken idag :) Mina homies you know. Haha , nej men fredrik, emi & micke och vi har precis bakat en kladdkaka, så snart blire mums. Puss

14 mars!

YEAH! Hello bitches!
Som sagt så åkte jag, Fredrik & Micke till Stockholmsmässan och tittade på en massa båtar och allt möjligt. Det var lite roligt faktiskt. Förutom att dom sprang iväg utan mig.. Eller var det jag som var för seg kanske? Jag tror på att det var dom som hade för långa ben ^^ Vi var där i ungefär 2 timmar tror jag och sen åkte vi hem till Fredrik en snabbis och lämnade lite grejjer. Sen så åkte vi hemmåt till mig så klippte jag Micke. Wihoo, lite cash flooow! (?)
Senare ikväll vet jag som vad som händer. Fredde ville titta på avatar. Så kanske gör vi det, men vi får se :) Byee!

Ledsen Jennifer

Hahah nej kanske inte direkt ledsen. Men det var sämst att inte Eric vann igår.. Jävla bajs :( HAAAAAAAAAAAAH

Var med Emma igår ju! Vi gjorde mat, eller aa emma gjorde det mesta. Fett gott det blev! Tumme upp. Pommesfrittes med fläskfilé och bajasås. Mumma! Så satt vi och alla och snackade en massa. Vid åtta gick jag och Emma hem till Teo och tittade på Melodifestivalen med han och hans syrra. Sen när det var slut kom Fredrik och hämtade mig så åkte vi hem till honom med Emi & Micke och tittade på Taken. Skit bra fiiilm! :D

Idag ska jag, Fredrik och Micke till någon båt/fiske/vildmarksmässan. MEHEHHE

Lyckliga Jennifer

Jihoo! Det är fasiken 4 plusgrader idag! Jag är happy! Våren börjar nära sig!
och äntligen är det helg också, det gör mig ännu galadre, och det som gör min gladast idag är att jag ska vara med Emma. Wohoooo, sen äre melodifestivalen. Snyggingen Eric Saade måste vinna! :D


12 mars

Tjenispenis allihoppa! Sitter hemma hos Johanna just nu och vi väntar påatt pojkarna ska komma :) Åkte hit efter att jag slutade på praktiken klockan 5. Fick ju färga håret på Jessica idag också och fick dock vääldigt sen lunch. Men jag antar att det är så när man jobbar som frisör ^^ Men Jessicas hår blev iaf snyggt & bra!

Ska tagga nu, puss på er och ha en myyyyyyysig fredag :D

Cha Cha bloggen!

Höhöhööh, idag var det lite roligare på praktiken. Fick göra lite mer istället för att bara gå runt och sopa överallt xD Sköljde ut två stycken som hade permanent i håret och torkade dom och så. Färgade en tjejs hår lite granna och så fick jag blandade en massa färger och så :) I morgon ska jag färga min systers hååååår! Wihii!
Skulle träffat Johanna idag också, men jag slutade så sent och så skulle jag äta så allt blev bara för sent. Så vi ska troligkvis ta det imorgon istället :)

HAMPUS ÄR FETT SCHTEEEK!

-


10 mars

TJA! och grattis till dom som firar något idag ;)
Själv firar jag ingenting idag men jag är lycklig ändå!

Var på praktiken idag som vanla. Kom dit 10 och åkte hem halv 5. Var två andra tjejer som praktiserade där också idag och den ena tjejen tvättade, fönade och plattade mitt hår. Wihi, älskar det :D Mamma kom förbi och hämtade mig vid Norra sköndal, så åkte vi till Lidl och handlade lite mat och sådär.
Snart är det mat och jag är ursvulten :D

                                       Jag todeeee!


Kläderna från igår










9 mars

Faen snart vår! Känns det som lite i alla fall ^^
Åkte från högdalen vid kvart över 5 idag. Mötte mamma i farsta centrum och så shoppade vi gärnet på gina tricot. Wihihiii , jag är så glad. Tack mammaaaa! Jag fick tre tajta linnen, två lite mer "slappa" linnen, en klänning, ett skärp och tre trosor. Älskar dig :) Så som tack så gjorde jag middag till alla sex idag. Min och Fredriks goda korvstråganoff. Mums! Och eftersom det är tisdag idag så betyder det bara, sitta framför tven i 3 timmar. WOHO. Dating in the dark, desperate houewives & Cooger town! Seeyaah!
Kan lägga upp bilder på kläderna senare i veckan om jag orkar. Puss :)

detta felt måste fyllas i

Alldesles strax ska jag gå och lägga mig, men ska först berätta lite saker :)
Hade första dagen på praktiken idag som sagt, och det gick väl bra. Gick där ifrån vid halv 5 ungefär och åkte till Freddans jobb på en gång. Då det strulade en massa saker, och allt gick åt helvete för Robin (som han sa och vi även såg) Hahah! Stackarn. Senare åkte jag, Fredrik, Micke & Emi till kina resturangen i centrum och åt middag. Jag tog det som jag alltid brukar ta. Hehe! Någons om vet kanske? Det var trevligt tills det blev panik på slutet, då jag och grabbarna blev väääääldrigt toanödiga (om man säger det på ett trelivgare sätt).. Heeeeeh! Men jag åkte istället hem till Emma en snabbis och en tillbaka till centurm och vidare mot simhallen. Just de! Vi simmade, wowoooo! Riktigt naaaajs, och en snabb bastu på slutet eftersom simhallen stängde vid nio.
NU BLIRE SÄNGEN.


Brunetten & Blondien

Hohoho, min ärare skulle typ döda mig om hon fick reda på att jag skrivit det här nu när jag har praktik (a) Men so what, det är rätt lugnt här och alla andra sitter vid den här bärbara datorn när dom inte har något att göra, så då kan väl lika gärna jag också göra det. Praktisirar på Brunetten och Blondinen igen och det har faktiskt gått ganska bra.
Hade ångest i gårkväll och i morsre för att jag verkligen inte ville gå hit. Men nu närman väl är här och dagen snart är slut så känns det ganska bra. Jag och Sara är homiesar. Haha nej nu överdriver jag, men jag tycker om henne.

The end

Fan, nu är lovet slut! Vill inte..
För mig börjar inte skolan nu, utan jag ska ha praktik i två veckor och sen har vi skola i en och en halv vecka och sen är det lov idag. Så det är väl ganska nice där med lovet, men typ inget annat. Orkar inte med praktiken. Skit ocksåååååååååååååååååååååååååååå, rädda mig? snälla!

6 mars

Syrran och hennes pojkvän är här plus en stooor svart hund vid namn Leon. Så Wilma är lite rädd för tillfället. Haha! Hon är en liten tönt :)
Har varit med pojkvännen ikväll, äntligen ensamma. Love you!

sucks

Världen suger, jag orkar inte skirva något idag.


Stannade hemma

Orkade inte följa med till småland. Så istället vette fan vad jag ska göra, blir väl att sitte inne.. utan pojkvännen..

Igår you knoow

JUSTE, kom ju på nu att jag inte skrev om igår. Så gör det nu iställeeeeeeeeeeeeeet :)
Wilma litter fortfarande i mitt knä och snarkar.. börjar undra när mina fötter kommer å somna. Snart gör dom säkert det.. Men igår som sagt så åkte vi till stan och tittade på Alice i underlandet. Den var väl bra tycker jag. Inte jätte, men ett VG får den xD Haha, efter filmen åt vi på Subway på malmskillnadsgatan youknoooooww. och resten vill du nog inte veta.. hihihihi. Pengar rullar in som de ska de går bra nu.. (8). Nej DREV! Aldrig jag...! Efter en good subway macka och en smaskande äckligt par åkte jag och Johanna hem till Johanna och Towe&Linnea hem till sig själva. Vi gjorde väl inte så mycket kan jag säga. Ba chillade liksom!

Wilma

Jadu, Wilma kom precis. HAHA! säger jag bara. Hon är så himla gullig. Hon är såkallad skendrektig, och det är när hundar tror att dom har valpar, och måste passa dom hela tiden. Så för tillfället är jag hennes valp tror jag.. Hon ligger i mitt knä just nu när jag sitter vid datorn. Knäpp gök säger jag bara! Haha, och hon tycker att det är varmt också men nejnej, hon tänker inte flytta på sig xD Och pussar bangar hon inte heller på just nu. Men när hon är "normal", då är hon allt en snåljåp ^^
Fast jag hoppas inte hon blir så jobbig mot mig som hon är mot Hasse. För han får inte ens gå på toa ifred, för även då måste hon ligga i hans knä!

                                       Två bilder på henne just nu!




Jennifer ska idag:

  • Färga håret KLART
  • Hänga upp tvätten
  • Ringa BrunettenBlondinen
  • Prata med Monica
  • Wilma kommer hit
  • Åka till Småland (Kanske)
  • Mata ödlorna (halv) KLART

FAN

Fan att ingenting går bra för mig idag. Alla kan bara gå och kutta sig eller nånting. PALLAR INTE!!!!!!!!!!!!!

4 mars

Poelpe! Det gick bra igår när jag klippte kalle! Fick 100 kr också, wihi. Så berättade Jennie lite saker också. Fan vad jag hatar dig! Asså inte henne, men det hon berättade. Åkte där ifrån lite över 8 då Fredrik kom och hämtade mig. Så åkte vi + micke till hagsätra för att micke skulle tittade på en bil och sen åkte vi hemmåt. Duschade och hade det bra.

Idag ska jag ju till sergel och se på bio med Johanna, Linnea och Towe. Alice i underlandet i 3D! Woho. Filmen börjar halv 4 så ska möta brudarna i gullmars kvart i 3 :)



Nyttigt

TJA! Nu kom jag precis hem frpn gymmet. Känner mig riktigt duktig nu, även fast jag inte gymmat så ofta så känner jag mig ändå riktigt nice när jag kommer hem från gymmet. Man känner sig lite sådär sånyttig när man tränar. Plus så skulle jag vilja börja på handboll igen. Men jag kommer tyvärr aldrig att göra det.. Sanningen svider. Jag skulle också vilja börja på dans igen. Jag älskar att dansa! Men dom som vet hur det gick förra gången börjar väl bara garva. Jaa rent ut sagt så gick det åt helvete.. "Skolkade" inte bara lite ifrån det. Haha! Men jag skulle ändå vilja börja igen.
Men tillbaka till verkligheten nu då! Sitter och proppar i mig en good kycklingsallad nu också och snart bär det av till Olanders med saxarna :O.. wish me luck.

 +

oj vad fyndig man kan va xD


4 maaaaars

Jasssååå! Idag är det onsdag! (för den som inte visste det..)
Idag har jag inte heller så stora planer.. fyfan det är segt att vara hemma. Men jag ska iaf försöka ta mig til gymmet och bränna lite kalorier och sen ikväll ska jag hem till familjen Olander och klippa Kalle och äta pannkakooor! Jennie ska vara där också, wiiie, saknar henne.

Igår kväll tittade jag på tv hela kvällen, förutom att jag följde med till biltema en snabbis med grabbsen. För klockan 8 var det ju Dating in the dark. HAHA! Så bäst och följt av det desperate housewifes! Galna typer attlså och sedan efter det var det Cooger town. Haha. Så jävla pinsam hon är, men vafan! Så på tisdagar för mig framöver blir det en hemma kväll! WOHO

Hörs senare mina babes!

dusch så man inte luktar usch

Nu ska jag hoppa in i duscgen, sen blir det wow (a) Pratar förövrigt med Nick&Johanna på telen, och dom vill att jag ska vara med dom.. Hmmmmmm.. Jag ska dissa dom, haha nej jag vet inte, men jag ska iaf in i duschen nu sa vi ju och sen får vi se vad som händer efter det sörrö!

2 mars

Såååå nu är det mars också. Det betyder ju bara att det går frammåt, men varför är det så himla mycket snö ute fortfarande? Vill inte!
För en liten stund sen åkte Fredrik till jobbet igen, han kom hit och åt lunch. Jag gjorde makaroner och korv till både honom och mig. Hahah! Förresten så är jag hemma hos Fredrik och chillar gal1. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, blir säkert bara en slapp dag.. Lite segt men men, har ju en bärbar dator här med majong på och tv framför mig, så det kan ju nästan inte bli bättre. Eller jo det kan bli bättre på många sätt, tex sällskap! och wow. Fast jag har ju dock wow på datorn i Fredriks rum, men just nu orkar jag inte gå upp dit. För då har man ingen tv. Hahah vilket ilandsproblem..

Ikväll börjar desperate housewife också! Längtar som faaaaaaan!


MatMatMat

Tjena! Nu sitter jag hemma hos Fredrik och har precis lagat mat, väntar nu bara på att den ska bli klar i ugnen. Kasler med srimlade potatisar. Mumma!
Var ju i stan idag med Johanna och hämtade ut biljetterna och när vi hade gjort det så åkte vi till Forum Nacka och tittade runt lite där. Jag köpte ett linne på Newyourker och så åt vi på Espressohouse. Grillad kyckling samal! WOHO. Hahah jag har tänkt på en sak, det känns typ nästan som jag alltid är hungirg. Ba mat mat mat mat hela tiden (a) Haha är det positivt eller negativt :O?

Stan

Tja! Ska in till stan snart med Johanna och hämta ut biobiljetterna till Alice i underlandet ^^ Men först måste jag ut och hjälpa mamma att skotta snö! Ses sen

RSS 2.0