Mys lördagkväll med Emma

Gick upp vid 12 och gjorde ordning mig och sen åkte in till stan med Jenny och Emma. Började vid hötorget och gick den intressanta delen av drottninggatan och slutade med gallerian. Tog hela dagen typ, var klara vid 6 nångång och jag hittade en tröja på super rea, ett skärp, ett par glajor och lite toffsar som är bra att ha, eftersom alla bara försvinner eller går sönder hela tiden. Jag och Emma åkte hem till mig efter det och käkade middag, grillat <3. Sen har vi bara varit här hela kvällen. Kollat film, gått ut med hundarna, åkt till statoil och köpt ships och till det mest intressanta: naken badat och bastat! Finns det något härligare? Näee, eller jo.. men inte just nu för tillfället. Hihi.


It's friday, friday!

Drog och mötte Jennie i centrum och köpte lite mat och presenter till David, och sen åkte vi hem till henne och tillagade maten. Pommes med hel stekt fläskfile, inte illa de inte. Satt och snackade och åt den goda maten till 9 då jag gick hem och bytte om. Mötte upp Sandra kl 10 och åkte till stan och in på Nype. Där träffade jag även Fanny och lilla Rebecca från min klass.

Jag och Sandra <3
Jag, Fanny och Linda
Fick skjuts hem lite innan 3 av Sandras pojkvän, vilket var as skönt för att fötterna inte klarade av att gå så mycket mer ;)

Minigolf

Gick upp vid 11 och åkte och spelade minigolf med David, Johan och Jenny som vi hittade på vägen. Jag var grymt bäst eller sämst. Det beror på om man räknar med mest eller minst slag.. Johan fick 57, Jenny och David 59 och jag 73, tjoheeejjj! Måste ju sticka ut lite från mängden ;)

Vädret var ju kanske inte på topp, men varmt var det iaf.
Nu ska jag göra i ordning mig och dra till centrum och träffa Jennie och sen åka hem till henne och käka en mysig middag. Sen senare ikväll blir det krogen med Sandra! :)

Gå kramp

Blev att jag som kvar borta i Tumba. Jag deckade i Jeppes säng vid 4 nångång. Dårarna Jocke och Jimmy kom vid 9 efter dom hade jobbat natt och skrek så att dom väkte mig. Fattade knappt vad som hände, men knas vare. Somnade om och vaknade igen vid 12, efter mycket om och men skjutsade Jocke nummer 2 hem mig, Emma och Maria. Jag gjorde i ordning mig lite och sen gick jag och träffade Sandra. Vi gick till centrum och köpte en glass, knatade förbi barnsjön och tillbaka hem till henne och bara snackade. Mysigt värre som vanla :) Satt även hemma hos henne ett tag och bara va! Haha,
nu att jag varit hemma ett tag, käkat middag och lallat. Snart kommer Jenny förbi och ska prata om sin galna resa och sen kanske jag drar till Tom och Linus och tittar film! Puss
Grymt gamla bilder på oss. Jag dör! Kolla mitt krull..............

27 eller 28 juli (?)

Idag eller igår eller vafan man säger har jag varit hemma hos systern och firat Zeb som fyllt år. Nästan jag som var mer där än vad han var. Haha, han åkte och hämtade och lämnade saker hela tin, iaf så kändes det som det.
Nu sitter jag hemma hos Stahlan i Tumba och funtar på hur fan jag ska komma hem. Orkar inte slagga över lixxx.. meeeeen vi får se. Ska gå ut och vara lite sociala mot dom andra ett tag nu. Ceeee yaa

Stor staden och Lidingö

Jajaja, igår blev det lite mys inne i stan med Jimmy, Rosie, Stahl och Maria. Satt bland annat i kungstädgården och käkade glass och tittade på fula turister. Sen åkte vi till Lidingö och köpte mat och dricka och satte oss vid en sjö. Kattlasjön tror jag den hette om jag minns rätt. Grillade goda korvar på vår special ingångsgrill, och så kom lite annat folk som Danne, Andrej och Skogh också. Blev lite pinn krig med Jimmy också. Haha!
-
Efter det trevliga sällskapet vid sjön åkte vi hem till Maria en stund och spelade kort. Vid halv 12 nångång fick jag skjuts hem av Danne. Kom hem och släppte av lite grejs och sen knatade jag hem till Tom och slaggade där. Han som när jag kom och var som en fucking zombie när jag försökte väcka honom och hans katt skrämde mig något så fruktansvärt på natten när jag äntligen somnat. Hahaha!

Vad händer i morgon?

Ja jo juste, det blir stan med.. vänta vilka ska med nu igen??
NÄEEEE, hahahha! Det blir en tur till staden med Jimmy, Rosie, Maria och Jocke! Eller? Hmm.. jag tror det va så. PUSS

Måndag var det va?

Härliga fina väder.... eller! Vafan äre sommarlov eller fucking höstlov? Sär
Idag efter att jag äntligen fått upp Emma ur sängen vid 2 tiden så åkte vi till Farsta och kollade runt lite. Jag hittade lite små stuff och det gjorde även hon. Inget på rean dock, vilket man i ju för sig aldrig gör. Vid 5 när vi var klara åkte vi snabbt hem till Emma och hämtade tränings kläder och sen åkte vi till gymmet. Härligt att få kämpa och svättas lite, hehe. Gick även därifrån och hem när vi var klara. Sen har jag bara chillar galet hemma. Tittat på fotboll med pappsen och så har jag äntligen lärt mig hur man ska tänka med bil och släpvagn, när man får köra med det med B-körkort eller ej. As knas!
Har även pratat med Rosie, Jimmy och Maria på skype i över 1 timma. Mysmys!

Hjärtat vill en väg men hjärnan går en annan

Why? Jag saknar dig..

Vackra flickor


Hej snart torsdag

Tjenareeee, idag är det onsdag och inte tisdag, snart är det torsdag. Fan vad jag blandar ihop dagarna, tror alltid att det är en dag före än vad det egentligen är. Spåra. Igår var jag en död levande zombie, helt seriöst. Hade knappt ätit nått på hela dagen eftersom jag inte var särsillt hungrig. Bakis = inte ok.
Micke kom och hämtade mig vid halv 7 tiden då vi åkte till hans syster och hälsade på. Var där ett tag och pratade, och efter det åkte vi till Langens jobb och va där hela kvällen. Så jäla kaos, vad gjorde vi egentligen? Jag gjorde inte speciellt mycket, bara fuckade på alla andra som tona rutan, gjorde en bas låda och en sido dörr grej. Jaga Micke, ävafan, fick pizza. Somnade tidigt, innan 12. STOLT!

Idag blev det chill hemma. Gick upp vid 1, la mig ute i solen och löste korsord. Varmt och lökigt, ville inte bada ensam liksom. Senare vid halv 4 kom storasyster, Zeb och lill Kevin. Dom badade då men då gjorde jag nått annat. Vid 5 mötte jag Johan vid ip, gick runt och snackade med honom i ungefär en timma och sen gick jag hem. Pannkakor! Åkte till Jenny med moppen och hämtade min mobil, vi åkte hem till Emma och pratade där hon hämtade sin kamera, skjutsade hem henne och sen drog jag till barnsjön där min familj va. Sen har jag bara varit hemma och haft mys. Fucktardet kom inte, och inte är jag förvånad. HEEEEEEEH

Danne Dannish

Natten blev lång även igår/idag natt. Va hemma hos Danne med roligt folk och drack sönderrrrrr. Så jäla nice, har egentligen inte så mycket att säga förutom att jag fick ta hand om Jimmy påväg hem. Satte oss och käkade pommes klockan 6 på morgonen på gullmars och vi kom hem till Jimmy 20 över 7, låg och snackade om massa random som hände när vi var små, garvade och somnade runt 9. Sen skulle Jimmy va i stan på dejt med hans flicka Maria halv 3, så var tvungen att vakna 12. Inte så mycket sömn där, men det ska jag nog ta igen idag den här natten som kommer. Ska försöka lägga mig i någulunda tid iaf :)

Nattmänniska till tusen

Japp. Kom hem 6 i morse, herrejesus vilket kaos. Ellerr jaa, jag ju åkte hem till Jimmy i Jordbro iaf strax efter mitt senaste inlägg. Var där till strax innan 5 på natten. Vi gjorde egentligen inget speciellt, hade bara en mysig mys kväll med film och eenies spel på iphone, as kul :D HEHE, Jag Rosie och Jimmy var starka nog att va uppe, Crippa och Steffi somnade vid 2 snåret. Men precis när jag skulle gå till bussen halv 4 råkar jag somna i 10 minuter och missar bussen som går en gång i timman. Tjohej, men kom hem tillslut lite innan 6 och deckade rakt i säng :)
Idag har jag gjort acryl naglar på Euro Nails i centrum med Emma. Vi tog en liten fika och vid 5 gick jag hem till Jenny och tittare på Easy A. Nu ska vi käka och senare dra hem till Danne på krök. Puss

Störd 17 juli

Bajs, bra humör är inte min grej just nu. Va typ as cp alldeles nyss men det ändrades snabbt till emo cry. Haha okej nej, jag är inte ledsen men jag blev på grymt irriterat humör helt plötsligt. Random. Jag vill ba ha körkort och tagga här ifrån, seriööööössssssst. Fatta vad nice?!! Sug. Igår gjorde jag inte så mycket speciellt heller, mötte Emma inne i stan och var där och blev fast spänd av en vakt (?) Yehoo, så satt vi på donken och dit kom Tom och Linus. Vi satt där och flummade bara och sen drog jag och Emma hem till Jenny. Somnade klockan 6 inatt. Seriöst. I hate everyone, fast nä det gör jag inte. Om 20 minuter ska jag åka till centrum och lämna in hyrda filmer, sen ska jag till Jorbro och va med Jimmy & några. Tar en timma dit med buss. Sug min kuk. Såg en asfräsh 940 på blocket här om dan också, men nänä -.- Bajs. Lagade korvstroganoff till middag till mig själv. De e nice att man ska börja laga mat här hemma fast det man lagar kan ändå inte päronen äta, lite skummt. Diet grunks på dom liksom. Men mat till mig själv funkar ju, hehe. Är irri på allt, ska nog sluta innan det här spårar.
Killar är fucktards

Fredag 16 juli

Igår blev det en härlig hemma kväll, med 2 filmer och Felicia. Har ju inte varit hemma på en vecka så det kändes skönt att typ inte göra någonting, sov till 3 också och gjorde inte speciellt mycket mer. Det var niice! Kul att träffa filuren Felicia också, vilket man inte gör så ofta :) Kunde dock inte somna som jag hoppats på sen när hon hade dragit, vilket söög. Va typ helt trött men kunde inte somna, så jag la in alla kontakter på nya telen från den gamla, eller inte alla men nästan, för jag är inte klar än -.- Men det går frammåt!
Idag har jag bara varit hemma, klippt gräsmattan och lite grejs. Ikväll blir det till att göra något, men vad har jag inte bestämt mig för än. Puss

Lill-lördag nr 2 ?

Jag och Jimmy gjorde goda smarriga havrebollar. Längst in i skafferiet hittade vi även havregryn som hade bäst före datum 2006, och den tog vi.. eller inte, vi gick och köpte en ny! Klippte hans feta kaluffs också och vid 9 åkte jag hem.
Speedade mig i ordning och åkte fram och tillbaka till Jennie på en halvtimma. Tjoho, ganska stolt må jag säga, fast eeh.. ja jag missade bussen ändå -.- Så fick gå i regnet till 72an. Haha, men mitt hår grullade sig inte, inte ens lite så det var braaa. Meen iaf, jag och Emma möttes vid gullmars och åkte tillsammans in till Fenix där min syster satt. Fick massa drinkar av Mr Rick, the bartenderrr. Så jäkla godaaa! Och så agerade jag lite Dj på 54an. Ja såklart bara i hörlurarna när ingen annan hörde, och det var väl bra det. För jag var as dålig, hehe :) Men det var kuuul! Stanna där tills dom stängde kl 3, då jag och Emma fick skjuts hem.

Torsdag 14 juli

Nuuu ligger jag hemma hos Jimmy i hans sääng. Han och Maria är i köket och ska göra frulle, och sen senare ska vi baka! Tjohoo fett me gott. Vet dock inte vad vi ska baka än, men något smarrigt blir det iaf :) Så ska jag klippa "lilla killen" också.
Ikväll ska jag, storasyster och Emma hälsa på Rick på Fenix och sen även Zeb på bar 54an. HEHE trevlaanns

Lill-lördag 13 juli

Tjolahopp!
Igår var det onsdag ja.. jag vaknade hemma hos Emma klockan 2?! Inte okej ass.. Efter att hon duschat knatade vi till donken och tog oss en liten frulle med Jenny. Sen åkte vi hem till lägenheten och fixade lite grejs, och så gick vi hem till mig så att jag kunde duscha. När det blev middagsdags åkte vi och handlade pommes och korv och lagade det. Vid 9 åkte jag och Emma in till Hellströms och träffade Alex, Cristian, Anton och Viktor. Där va vi med dom hela kvällen, chillade där tills ett då dom stängde. Käkade lite donken och sen åkte alla hem :) De va trääävligt, har ju inte träffat grabbarna på as länge (:
-

Tisdag 12 juli

Sommarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hjärtaaaa!
HEHEHEHE, jag och Emma somnade 6 inatt/morse. Nör vissa andra gick upp å kulle jobba så somnade vi, heh. Fast det kanske inte är så ovanligt när man har sommarlov?!!!!! Idag har jag och Emma gjort as godfrulle eller "lunch" eller vad man säger. Frulle klockan halv 3 vare iaf. Härligt! Sen så har vi garvat sönder åt varandra och allt, så beestt..! Vi har också handlat mat och lagat middag. Den här gången blev det köttfärsås och spagetti hemma hos Emma. Alex kom förbi ett tag och hälsade på, och så har vi gjort ansiktsmasker. As niceee!


Mys kväll med girlsen

jajamensan, rubriken säger det mesta. Jag och Emma mötte upp varandra i centrum klockan 5. Vi köpte mat grejer och lite snask och sen åkte vi hem till Jennies lägenhet och gjorde pizza. Faen vad smarrigt! Det man ska ha på pizzan tycker vi fasen gemensamt, som typ är det ända. HEHE men älskar henne ändå. Efter middags seget åkte vi och hyrde film, då även Jenny kom över. Vi tittade först på Life as me know it och sen sista Harry Potter del 1, fick lite kill sällskap en stund också. Haha!
Nu har Jenny och Micke(?) nej Danne! åkt hem och jag och Emma slappar i soffan. Ska antagligen snart slagga. Hörssss

Söndaggggggggg 10 juli

På kvällen i lördags taggade jag och Jenny till tvillingarna igennnnnnnnnn, haha! Var där till 3 på natten ungefär. Då åkte jag Langen och Sebbe hem till Sebbe på min moppe, haha, stackarn bottnade med stötdämparna.. antagligen inte gjord för tre fettos :) Hemma hos Sebbe iaf käkade vi pizza och satt och muppade oss ett bra tag. Somnade väl runt 5 mitt emellan grabbsen.
Hela söndagen var ett helt segberg. Sov typ hela dagen kändes det som, det ända som hände innan jag drog hem var att käka pannkakor vid 3 tiden. Galish! Sen hade vi lite family talk här hemma och lite stuffs -.- Hehe, och på kvällen/natten drog jag, Jenny, Langen och Sebbe och badade i Stenbadet, satt hemma hos Jenny och käkade på Donken norra. Det är grejer det!

Segtttt

Idag har jag och Emma bara chillat galet. Vaknade runt 1, käkade frulle och ba satt och glodde på deras trappa ut mot vägen. Det är grejer det.... Hehe, sen drog hon till Ikea och jag drog mig hem. Här jag bara suttit och slappat. Över på teorin som vanla -.- blääää.. och färgat mammas hår! Till middag ska jag för en gångs skull vara hemma och då blir det hemgjorda hamburgers med friskobröd såklart! HEJHEJ

Fredag 8 juli

Jajajaja, igår var det fredag! På dagen var jag här hemma och solade och badade med Jenny. Vid 6 åkte vi och mötte Emma i centrum och då vi tillsammans åkte till TastyThai och käkade thaimat ofcourse :) Mojs mojs, vi gick runt lite i stan ett tag och gjorde ingenting, men sen vid 9 drog vi till Segel och tittade på Tranformers 3, Tjohooooooooooooooooooooo. Bättre film får man fan leta efter, men störde mig en del på storläpp och surkärringen men vafan allt kan inte vara perfekt. Hehehe, Efter den filmen blev det lite velande fram och tillbaka vad vi skulle göra å grejer. Slutade tråkigt nog med att Jenny gick hem och jag och Emma gick till the twiiins. Där stannade vi tills natten blev daaag, eller jo nästan. Till 4 iaf och då vare ljust när vi gick hem :)

Torsdag 7 juli

Tjolahoppsansaaaaaa! Vem är cool? Jo jag!
eller...
I morse vid elva åkta jag, mor och Jessica till mormor och morfar. Där blev det fot- och hårvård för sötisarna, även fika och jordgubbar med gräddeeeee.. Mummmmssss <3333 Hehhhh. Runt tre kom vi hem i guesss.. Då hoppade jag in i duschen och chillade galet framför datorn ett tag. Sen gick jag hem till Jennie och fick hennes hemmanyckel blandannat, eftersom jag ska bo hemma hos henne nu när hon är borta en vecka. Wooop WOOP!! Vid arton noll noll mötte jag Jimmie vid hans jobb, där vi åkte till Hörnet och beställde maattt.
Efter fooden kom Tom och Linus och "hämtade" mig på deras cyklar, så åkte vi till Skrubba badet och badade med allt annat folk :) Sen taggade vi till statoil och allt möjligt. Jag satt bara på styret och chillade medans Tom kämpade upp för att backar ^^ Hehe, nu ligger jag hemma i soffan och väntar på Jenny. Vi ska ha en liten myskväll... ellerrrrr?? Hihi

Emma fucking 18 åårrr!

Jajamensan, rubriken säger det mesta! Igår var det Emmas stora dag. Kom hem till henne vid 5 tiden och även massa andra, vänner, släkt och grannar typ. Jag satt och snackade med friendsen, käkade maat och hade det mys. Mummaaa, frisko bröd och hamburgare <3 Så blev det ju även Emmas speciallitet efterrätt (marängtårta) och en annan god tårta. När kvällen närmade sitt slut (eller inte!) drog jag, Emma, Jenny, Rosie, Jocke, Jocke, Crippa och Alex in till Snaps. När uteserveringen stängde där drog vi till ojojoj ett tag och sedan fyllekäk på donken ofc! Kom hem till Emma runt halv 4 och deckade i säng.

Nu ligger jag fortfarande i sängen och skriver härdåra, Emma somnade om för ett tag sen men jag tror jag ska gå ut och lägga mig på studsmattan ett tag och få lite sol på mig! PUSSHAJ

Av mig och Jenny fick Emma ett presentkort på East streat tattou och en snygg liten dräkt! :


Söndag 3 juli

Igår vaknade jag hemma hos MickePicke. Han städade och jag typ kollade på, hehe.. så skare vaaaa! Sen åkte vi hem till Sebbe och lodade sönder, väntade på att alla skulle vakna och grejer. Sen fick jag skjuts hem till Jimmy där jag befann mig hela dagen/kvällen. Tittade på en massa filmer och åt mat. Älskar Jimmys nudlarrrr, Höhöhö! Först var det inte Trassel, sen blev det nån cykelfilm och sen The final destination 4. Blä, dampar på den sista. Haha, Bobsan och Rosie var även där! Vid 12 åkte jag hem med seg bussen :)

Hoppa cykel i vatten

Det blev en knasig och rolig lördag. På efter middagen nångång åkte jag till Langens jobb där grabbarna höll på att bygga ett cykelhopp, och nån eller två timma senare var det klart. Då åkte vi till stenbadet och badade lite, as nice i vattnet. Och sen efter det åkte vi hem till Langen och käkade hemgjord underbar pizza, fyfan vad gott det vaaarrr! När vi hade svullat klart åkte vi tillbaka till stenbadet och ställde upp hoppet på bryggan. Sen vare bara å hoppa, haha as kuullll :D Fast jag hoppade inte men det såg jäkligt kul ut när Sebbe och Micke gjorde, HEHEE
På kvällen drog vi hem till Micke och Nicke igen och chillade där. Mina babes Jenny och Emma var där också. Thehe.

Lördag 2 juli

Nu gör jag inte mycket allsss, skulle åkt iväg och hoppat fallskärm idag om det hade varit fint väder i Uppsala. Men nejnej det ville det inte vara -.- Jag som va fett me tagg! Men det får bli nångång i veckan istället. Får se vad som händer idag, har typ ingen aning men det blir säkert nått.
Nu ska jag plocka ur diskmaskinen. Heddå

Fredag 1 juli

TJAA, chillade gal1 på dagen idag, igår eller vafan man säger. (Alltså fredagen..) Eller nja juste det gjorde jag inte. Jag försökte få tag i vårdcentralen i hundra år och fick senare tag på Handens närsjukhus och kunde boka en tiiid. Har konstiga prickar på kroppen som kliar satan, nån allergisk grej antaglligen. Fuck ittt. Men självklart så visste inte Handens närsjukhus gubben var det va -.- Fick en salva som jag skulle smörja in mig med och så äre bara vänta och sseeee.
Vid 6-7 ungefär kom mamsen och papsen hem. Dom har ju varit borta en vecka nu i Bräcke, Nyhem. Välkomna hem, välkomna hem! På kvällen drog jag och Jenny hem till Miiikael och Niklasssss däre var chillkrök. Emma kom också och vi hade kuul! :D

RSS 2.0