tretionde juni

Tjena, jag heter jennifer och mitt hår e fucked up :) Idag har jag varit på jobbet från 9 - 15.30, hände väl inte så mycket speciellt där idag så orkar inte skriva om det. Efter de åkte jag hem och där var min syster och slappade brevid poolen. Satte mig brevid henne och en timme senare kommer Jennie & Fredrik. Inte min Fredrik utan Jennie's Fredrik, you know. A lot off Fredrikar. Så hoppade jag och Jennie i poolen och stekte lite, fast sen försvan solen så vi gick in och hjälpte mamma med maten och löste lite kors ord :) Mojsigt. Nu gick Jennie och Fredrik för exakt 50 min sen. Och jag har precis ätit Fredriks (min) jordgubbar med grädde. Mumma


tjugonionde juni

Yeah, gick på bio igår med älskling! Såg på Transtormers i Sickla, och den var sjuuukt bra! Kom hem runt 12, då vi hoppade i säng direkt. Mysmys :)
Idag var det slappt på jobbet, hehe nästan som vanligt (a) Delade ut lite saker på avdelningarna, gick ut på en promenad, matade då änderna och sedan var det ju typ fika. Heh! Men fick reda på att det skulle bli cp vecka 29. GAAAH att alla ska bort samtidigt! R.Y.C.K! Aja efter jobbet hämtade jag Fredrik. hah! Hörde ni det, JAG hämtade HONOM. Mohe, så åkte vi hem hit en snabbis och sedan sjkutsade han mig till Högdalen. Där jag tog bort naglarna och fixade till dom lite. Buhu, poor me.. haha nene det var bra :) Så käkade vi Thai mat. Blä nästan.. Mäkade bil mm.

Schteeeekarem Felix blir snart attakerad av ankorna ;

tjugoåttonde juni

Det är för varmt att vara ute har jag konstaterat. Även när man har en pool man kan doppa dig så spårar det. För man kan ändå bara vara uppe från vattnet i 5-10 min. Jaja, undrar när Fredrik kommer hem idag.. Han har ingen mottagning där han e så man kan inte ringa honom och fråga de. Och igår visste han inte. Hehe. Undar om det blir någon bio idag. Jag hoppas det, för annars var det bara onödigt att jag fick biljetterna av jobbet. Dem går ju ut idag, så börjar bli lite kris. Men funtar på att åka iväg och köpa vanilj glass, komma tillbaka så står mamma och gör pannkakor och sedan äta det plus jordgubbsylt som mamsen gjorde nyss också. Men funtar fortfarande, jag orkar inte röra på mig (a)

Du vet inte hur mycket det betyder att ha dig vid min sida igen



foto: ca år 1995 (?)

PMS

Yääs, fick ryck nu och måste skriva av mig.
Vill få bort den här jävla pms:en. Det tar kål på mig och alla i min omgivning.. Det suger. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om jag helt plöttsigt bara skriker åt er eller nått. Gråter gör man också lätt. JÄVLA SKIT. En'a jävla humör svängningar har jag. Det suger.. Har nästan förlorat människor pga detta elände. Men nu iaf. Idag sa cicci att det finns nån grej som kan göra att det lugnar ner sig, eller det var iaf så som jag förstod det. Spirolonakton heter'e. Hoppas, för fan detta tar kål på mig som ja sa.

tjugosjunde juni

ÅÅÅÅÅÅLLLA! När jag äntligen fått upp slashasarna bar det av ut för att möta Amanda&Towe. (Eller aa efter att jag hade somnat också (a) Möööh!) Så fick man vänta på sin jäkla frukost i 20 min! Gaah -.- Dog. Så åkte vi hem till Emma, hämtade hennes badkläder, blev skjutade av Emmas madre hem till mig där vi badade, solade, hängmattade, garvade, mysade. Å vid 5 skjutsade jag hem henne på moppeeen. Mohehe. Ajuste, så var ju hela ligan här. Olanders, Jessica (syster), Malin & så småningom kom Fia också. Men iaf när Emma dragit (BAD) så åt vi och spelade kubb. Hah me and systers kubb skor var bääst ;)



Nu sitter Jessica och fixar sig på min säng och samtidigt mobbar hon mig.
Jess: "Vänta tills du gifter dig!"
Jag: "Försent.."
Jess: "AAH! toalett papper vid sängen?"
Jag: "Ja?, man måste ha nått å snyta sig i?..hfft"
Jess: "Det sa jag också när jag var 16."

Jäkla svin :D .GAH. ahahha she is joking, or? Haha men jag älskar iaf min syster!
I don't want to lose you again :)

sjugosjätte juni

Sitter på golvet. YEAH. 
Igår fredag jobbade jag till klockan halv 4 som vanligt. Delade ut varor och bakade äppelkaka på avd. A . Sen aa skitsamma. Skulle gå på bio med fredrik med det sket sig för att jag e en sån fitta.. Vid halv 10 drog iaf jag och Emma till Zinkens damm och va där med människorna. Så efter hundra år. Eller vid 1 gick vi hem till Johan. Jag emma lars och johan. Dem skulle slagga där men inte jag. Höhöhööhöhö, jag åkte hem till tyresö breeeh och slaggade hos älsklingen. Förlåt..
Men nu har jag äntligen kommit hemm till Johan efter ett jävla letande och skit! Eftersom en vän vid namn Emma hade mobiljävleln på ljudlöst. Så där fick man gå och leta och sedan hoppas på att någon snäll person kunde öppna port jäveln också. ÖHöööhöh. Hejdå vi ska strax dra. HEJDÅ. golvet forlife :)


minus punkt minus

fail på mig! jag skule dragit till andreas fest om jag visste att det skulle bli sähär (?) och nej jag e inte sur, eller? jo typ besviken. eller skit samma. palla bry sig! jag bryr mig inte. eller jag gör. NU SKA JAG TILL BRANDIS HEJ


.

If I could turn back time.. I miss


and if I just colud say godbye


tjugofemte juni - dag

Tjenare allesammans. Idag på jobbet spelade vi lite boule med gamlingarna. Och guud jag höll på att dö av värmeslag då asså. Skoja inte :O , hehe När vi var klara klockan halv 12 så gick jag och felix + 30 pers till kina resturangen peking, nedanför alléplan :) Käkade och hade det trevligt och så gick vi tillbaka vid halv 2 då jag & Felix gjorde två fucking bordsben. HATAAAA. hahaha det var fail må jag säga! Men ja typ hmm juste sen käkade vi tårta på avd. Kortis med Asta, Gun-britt och Taimi. Mumma! Så sällte vi in all bord och stolar från fiket som ung omsorg passat. ÅÅÅÅÅkte hem och satte mig i solen :)

1.Boule grej
2.Maaat
3.Asta & Felix
4.Asta
5.Hööönsen lade ägg ;o

p.s

ajuste, säg till om tjugotredje juni e fuckad ! -.- För den fuckar sig typ hela tin

tjugofemte juni

HEHEHE jag e vaken och inte duuu. Klockan e 08.24 söru, och snart måste jag fara iväg till jobbet. Sitter och äter frulle nu. Äntligen heter mackorna :D Hel mumsiga!.......Vet inte riktgit varför jag loggade in här, för vet inte ens vad jag sak skriva :s Kan inte äta macka och skriva samtidigt.. Men idag på jobbet iaf ska jag och Felix få äta på kina resturangen. Mohehe! Sug på den du? plus att vi inte behöver betala för oss självka heller. Dem bjuder oss för att vi varit så duktigt *stolt gubbe* Men måste snabba på nu och sedan åka. Hare gött puss haj


Tjugotredje i sjätte

HolaHola! Här sitter jag och klämmer mig själv på tuttarna. Eller inte?.. Jag drev people! Eller? Aja (?) Idag har jag ju jobbat massor. Hmm hehe Asta är fortfarande min favorit. Hon e så söt. Plus att hon är lite små lik min mormor så antar att det är därför jag gillar henne så mycket. Men på fredag åker hon hem igen :( Men nu ska vi inte tala om henne. Hehe, idag kom det iaf 2 höns till hönshuset på trollängen :) 1 brun och 1 vit. haha skit fula. Nej skoja! men nästan  iaf. Dom e  fega! SUG! Och så var det fika och massor. Hata ung omsorg! Efter jobbet åkte jag hem en stund och sedan vid halv 5 åkte jag till gymmet. Gymmade där tills halv 6 då jag åkte till Fredriks jobb. Så åkte vi hem till mig. Fredrik lämna cykelt och sedan skjutsade jag fettot på moppen hem till honom! Höhö åt där och åkte hem till mig igen. ÄLSKA VÄDRET <3 Så fick jag precis smaka på mammas köttfärsås. Mums! Finns ingen godare. Eller jo mormors, för den kan ingen slå. Hörde du det? Ingen!


tjugotredje juni


HolaHola! Här sitter jag och klämmer mig själv på tuttarna. Eller inte?.. Jag drev people! Eller? Aja (?) Idag har jag ju jobbat massor. Hmm hehe Asta är fortfarande min favorit. Hon e så söt. Plus att hon är lite små lik min mormor så antar att det är därför jag gillar henne så mycket. Men på fredag åker hon hem igen :( Men nu ska vi inte tala om henne. Hehe, idag kom det iaf 2 höns till hönshuset på trollängen :) 1 brun och 1 vit. haha skit fula. Nej skoja! men nästan iaf. Dom e fega! SUG! Och så var det fika och massor. Hata ung omsorg! Efter jobbet åkte jag hem en stund och sedan vid halv 5 åkte jag till gymmet. Gymmade där tills halv 6 då jag åkte till Fredriks jobb. Så åkte vi hem till mig. Fredrik lämna cykelt och sedan skjutsade jag fettot på moppen hem till honom! Höhö åt där och åkte hem till mig igen. ÄLSKA VÄDRET <3 Så fick jag precis smaka på mammas köttfärsås. Mums! Finns ingen godare. Eller jo mormors, för den kan ingen slå. Hörde du det? Ingen!

21 juni - hemma

Ojoj , hehe. Jag har varit i Blekinge på min pojkes landställe i helgen, det är därför jag inte skrivit hära. Kom nyss hem och har nyligen duschat och lite sådär. Kan försöka berätta lite kort om hur vi haft det:
Det var jag, Pojken, Jimmie & Sebastian som bodde där i lilla stugen.
Vi åkte klockan 4 på morgonen på fredagen och kom fram till Vieryd i Blekinge mellan 9-10 någongång. Jag sov typ hela vägen så för mig gick det fort (a)  Så packade vi upp lite och sedan åkte vi ut med båten och fiskade. Trots att jag inte var på så gott humör.. Så gick väl dagen och Hampus (fredriks kusin) och Tiki/Mattias (Hampus vän) kom. Jag baxade Hampus moppe och körde. Mohehe 70km/h (a) Så klädde vi på oss "finkläder" och gick till midsommarstången. Moehehe jag, Sebbe & Fredrik dansade :D Så käkade vi och en massa :O , Den dagen var lång må jag säga !
Fredagen gick och lördagen kom. Grabbarna åkte iväg och fiskade torsk klockan halv 8 på morgonen medans jag låg kvar och sov i sägen tills 11 då de kom hem. Det regnade massor så tills typ 3 var vi nog bara inne och tog det lugnt. Då åkte vi till Fredriks moster Mia med familj. Där vi åt godmat bla. Vildsvin :) Sedan gick vi ut med Krille och sköt. MOHEHEHE. Jag e coool. Hagelbössa, 22a och älgstutsare. Fast då mot en träskiva och inte mot något annat läskigt :o Och jag flöög, hehe. Kraft i dessa givär. Så gick vi runt och kollade på naturen. Hel mysigt. En Indian by och Mias hästar och massa åer och allt :) Så åkte vi därifrån klokcan 8. Då vi typ bara var hemma, eller nej, vi hämtade nät som pojkarna lade ut i fredags och så gjorde jag mat. Ris och kyckling :) PUUNKT :)
Gick upp kl. 8.30 idag (söndag) och så fixade vi och städade stugan, åkte ut med båten och så började vi dra oss hem klockan 1-2. Stannade vid gränna och käpte polkagrisar och metade regnbåge och massa. Talade och med Emma i telefonen. Höhööööö intressant (?) PUSS SKA SOVA NUUU.
tog år att skriva det, så kom hem för typ 2 timmar sen. Sussa puss <3

17 juni

Hejsan Svejsan , ännu en dag klarad på jobbet. Vi tittade på "Vi hade iaf tur med vädret! igen" klockan 10.30. Innan de gjorde vi bara lite små saker, och pratade lite med folken på kortis (kortis heter en avdelning där de älrde inte bor permanent, kanske i 2 veckor och sådär) Sedan var det fika och lite. Höhö , snart måste jag gå till bussen som går 25 över. Ska träffa Emma så ska vi åka in och äta på kungshallen. Pöss


15 juni - Sommarjobb = Trollängens äldreboende

Hejsaaan, nu e jag hemma från jobbeeeet! Det var niice faktist. Hehe kan berätta lite av vad vi gjorde :) Började klockan 9 då vi (Jag&Felix) fick lämna av oss grejjerna på våning 3 (höhööö) och så fick vi våra oranga fina tröjor. Så efter ett tag åkte vi till coop-forum med hmm.. (ingen aning om vad hon heter) Men iaf, där ute plockade vi massa blommor och sedan bar det av tillbaka för att göra midsommarstången. Faan va vi va duktiga -) Sedan vad det lunch då vi åt såklart. MOHEHE. Hjälpte sedan Asta med att installera hennes sterio som hon fått av sina barn och guud hon e verkligen för söt. WIIE. Skit gullig tant verkligen! Och så gjorde vi rent en rullslol och efter de var det bara slappt. Eller ja vi spelade Wii med Arne :) Booowling you know! Så slutade vi klockan 15.00 typ. (En halvtimma för tidigt, Busigt) ;)
Senare idag när mamma slutar ska jag och hon åka och köpa ett lås till min moppe :) Så kan jag åka med deeen sen :D Jöhö

14 juni - suug!

USCH fy och blä! Regn är något jag verkligen inte gillar -.- Det är så blött liksom och nää usch bara! Jag har inte gjort ett skit idag heller. Har varit hemma hos Fredrik hela dagen och kollat på film och sovigt om och om igen. Inte har jag varit ute en endaste liten gnutta, jag blir bara deprimerad på detta väder. Jag förstår inte det ska vara sommarlov men sol och bad INTE äckligt regn och sitta inne. Jag blir sur, hejdå. Imorgon börjar jobbet!

eeyyyyy 13 juni typ

Hej, jag har tråkigt. sug på detteee! Alla e sjuka runt omkring mig nu. Hjälp, vill inte vara här.. :o Jaja nu e jag här och det finns inte så mycket att göra. Har inte hänt så mycket idag.. Skulle åka och köpa moppe-lås och bromsbeleg men nejnej då är det stängt! jah vad jag fick ryck. Så juste igår åkte jag, pappa, Fredrik och Jimmie till Bergshamra och köpte en moppe till mig. WOHO , så nu har jag en som jag ska sitta och geeka på :D Mohehhe, I morgon ska jag försöka åka till Eken cup och kolla där :), På mitt gamla lag bla. Får se vem jag tar med mig. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Jag vill ha sommar! Detta suger!

Börjar sommarjobba på måndag! YEAH. 3 veckor.

god morgon

Usch fy och blä vad jag är mätt. Har precis ätit två feta toastisar, (eller feta och feta kanske dom inte var men det känns som de) Vaknade för drygt en och en halv timma sen. skööönt å sova! och idag händer det nog inte något speciellt förutom att jag ska till min sommarjobbgrej klockan 3 och prata med dem när man ska börja osv. Läskigt :|.. men jag klarar mig nog ;o Nu ska jag ta undan frukosten. Hej!

balen

Heeeeeeej , jag är hemma från balen nu. Deee va niice !
Middag, efterrätt, prat (?), lottgrej, artist, dans, kung och drottning, daaaaaaaaans!
OONT IN MY FEET! GAAH..
min sötis ligger i sängen och är alldeles söt ;$ han ska jobba i morgon :/<3
jag vill också vara trött.. men godnatt iaf <3

Fredrik när jag kom;                                           Fredrik just nu;


heh, smygfotade (a)

.

nej men tack ta bort oss (?) :p


tionde juni

sommarloooooov. fast nej, det känns som höstlov (?) förutom att man tog farväl till alla lärare så känns det som ett höstlov.. illa.. och ja jag kommer saknar alla klasskamrater och lärare, usch alltså :/ alla grät.. men ikväll är det balen! yeah, och jag är nu klar med allt! min otroligt duktiga storesyster har satt upp en otroligt fin uppsättning och sminkat mig otroligt fint också (bild kommer) jag är väligt nöjd faktist :) men synd att inte hasse blev klar med bilen.. så nu får man inte åka värsting bil till balen utan cykel (?) hah, nej drev men nästan samma sak ju.. Men nu ska jag ta och väcka min sovande pojkvän, så ska vi ta och äta något, men inte för mycket för klockan halv 9 öppnar balen och då blir det mat antar jag (?) , heh pusss

nionde juni fortsäääääääääääättning

Klaaaaaaaaaar ! (torka?) Klar med allt, inkl. hmm käft jenn, hah! ne men fixat ann-maries present och provat sakerna jag ska ha i morgon på dagen (-.-) och sedan laddat över låtar till mobilen FINALY! "tummeupp" Annars idag så helt ärligt så spårade "skoldagen" för mig. Kommer till skolan vid 10 och tror att man ska få se filmer från 6an, men ikke de du, får vänta i 40 min och sen änligen se de i 20 min för sen var jag tvungen att åka till högdalen (brunetten och blondinen) för att fixa naglar :) Men dom blev ju iaf lyckade. Tog 2 timmar men nu är dom alldeles fina och grrrr... moehhhe. Sedan när dom var klara så åkte jag tillbaka till skolan och träffade Emps, och solade och mys. muuu!
Nu ska jag iaf ta en liten promenad med mamsen och hundprutt. Puss


nionde juni

aiiight I'm home (at emmas place) and I'm dune with my nails. Mohehe, Them is really great actually. I suck at english, mohehhehehe emma is kissing on pepsi :) , emma is lovefull, she i saying :) Bye!!! Emma is singning "relaeees me!" Emma said "spåra and that her forhead is spotty. I got to go , byebye

åttonde juni <3

Hej ! , ahhah onödig skoldag (?) , som vanligt.. Haha, slutade 11. Men hann iaf städa skopen idag, och ja, haha det var fan de ända vi gjorde(?). Sen käkade Emma, Dominuque, Nick, Elin, Linnea och jag "under trappan" hahaha och fan , alla garvade som in i hetvete ? JAG MED , emma grät :'D Love you! och ahhaha det spårade ur. Ne men det var ett bra avslut ;) . Puss på er alla <3. Juste , så fick vi våra klasströjjor också (man glömmer aldrig en kk) Myysiga, har på mig den nu :) , men efter skolan iaf så drog jag och emma till Forum Nacka, mohahah och letade upp Nickan och Nick. Skrämma <3 = BUUUUU! :D geak (?) Haha, så gick vi runt där och shackade lite stuff :)

Peeace cyaaaa !

om miiiiiiig

Klockslag när jag började: 18:47

OM MIG
Namn: Jennifer
Smeknamn: Olika eller nått
Födelsedag: 19 Maj
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Grönblå
Hårfärg: har brunt men nu mörkblondt typ
Längd: 1.66 tror jag
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Civilstatus: Har ett förhållande med Fredrik
Stjärntecken: Oxe
Är dina föräldrar skilda: Nej
Skor idag: Reebook
Mål för året: Njuta med nära och kära, moheheh
Det första när du vaknar: NEJ!

ANTAL
Som du kysst: Vet ej
Syskon: 2
Piercings: 4 om öronen räknas?
Tatueringar: 0

FRAMTIDEN
Namn på barn: Ingeeen aning
Vill bli när du blir gammal: Ung
Drömjobbet: Ha egen frisör/manikyr mm med syrran

FAVORIT

Mat: Kyyyyyyyyyckling
Sport: Handboll i så fall
Djur: Kaaatt (eller hund(?))
Glass: allaaaaaaaaaa
Låt: Halo <3
Nummer: 3 5 7 (?)
Tuggummi: extra
Helgdag: Fredag
Årstid: Sommaaaaaaaaaar ffs <3
Tandkräms-smak: Mint
Radiostation:  The voice off hiphop and rmb

HAR DU
Någonsin varit kär: Ja <3
Blivit dissad: Njaooe aa
Rymt hemifrån: Nja trpr inte de
Föreställt dig ditt ragg naken: Självklart
Sovit utomhus: Yes
Gråtit i skolan: Ja.
Spytt i skolan: Nä
Velat bli modell: Jo typ
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: JAaaaaaaa
Sett en död människa: nä!
Använt droger: Nono
Ätit sushi: Nej
Retats: Hehe, every day

THIS OR THAT
Cider/Öl: Cider
Pepsi/Cola: inge
Donken/Burger King: Donken
Kärlek/sex: Kärlek
Choklad/Vanilj: Vanlij
Jordgubb/blåbär: jordgubbar
Kött/veg: köööööööööööööööööööööööött
Tv/film: Olika!!!
Gitarr/Trummor: OMG :|
Adidas/nike: adidas
Kinesiskt/mexikanskt: KINAKiNAKINAAAAA
Kakor/paj:  hmmmmmmmmmm(?)
Mtv/vh1: Mtv
Ztv/the voice: mohehe
Blind/döv: Döv

KAN DU

Gå ner i splitt: Nej :'(
Skriva med höger och vänster: Yes
Vissla: Jaaaaaaaaaa
Blåsa en bubbla: Ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du pratade med: Mamma, pappa Jimmie
Du kramade: Mamma
Du skällde på: Mamma

SENAST DU
Skrattade: Idag , hahahha! ( ÄTA MED "klassen")
Grät: Förra veckan (?)
Såg en film: Fredags
Tugga tuggummi: igår tror jag
Drog ett skämt: Idag
Sjöng en sång: Idag hahahah ( ÄTA MED "klassen")

VAD ÄR DET
Utanför ditt fönster: gröööönt
Lyssnar på musik: Inget
Du har på dig: Jeans och vår klass tröjja (man glömmer aldrig en kk)
På din musmatta: NALLE PUUUUUUUH <3
För smink du använder: Mascara, lite foundation, och ibland rough (inte så mkt)

Har du någonsin?
Blivit utskälld av en lärare: Ja?
Ljugit om din ålder: Ja,
Bråkat utan anledning: Ja..

HAR DU UNDER SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol: Ja
Rökt: hm? nä
Hånglat: Ja
Shoppat: Ja todaay!
Skejtat: Nooo
Bakat: Tror ej
Solat: Ja

Klockslag när blev klar: 19:49

sjunde juni

människor, människor, männiksor :O och en skällande hund :O heh! ja men idag iaf har det sugit pung, ne drev, eller vene, jag fredirk jimmie och robban drog ut med stora båten och fiskade strömming, många saker där ;o båtar = åka fort = fredrik (alltså kärlek) MHEHEHEHHEHEHEHE usch haha jag orkar inte skriva mer, ska snart äta jordgubbar, hehe som vi har kvar sen i fredags för vi inte åt dom :O aja baja på ooooooosss. HEEEEEJ <3z3<3<33<3<333<<

sjätte juni

hmm igår (?) Så umgicks jag faktist med Fredriks släckt. Eller mest med Hampus och så seplade jag wow, heheh och gitarr hero. Kommer inte ihåg var Fredrik var då :s Jo juste han skjutsade Sebbes päron till stan (?) Men det var chill, för hampus e knäpp :D Och sen kanske vid 3 åkte jag, fredik, jimmie och sebbe ut och fiskade också, så jag fick inte sova.. jag försökte sova i längst fram i båten, men ikkesanikke då fick man sjö gräs på sig -.- FUUUUUCK JUUU heheeeeee :D
OCH TACK EMMIE FÖR DET FINA HJÄRTAT JAG FICK AV DIG, (om du nångång läser det här, så ser du det) :D sötiiis :D och när vi kom hem efter fisketuren typ vid 8 :O så spelade vi monopol och somnade vid 2. pösssss


fredag - brudarna

Nu äntligen kan jag srkiva. lugn och ro :D Fast nu samtidigt måste jag skicka bilderna till Emma från i fredags. Men de e chiiill. Ja du , i fredags iaf så va brudisarna emma jenny och mikaela hemma hos mig. Vi gjorde fläskfilé och pommesfrittes med bajja sås. muuuuuuuuuummmaaaa :D oj ja.. så hände det en liten insident som vi inte behöver ta med -.- heh.. auroraglas säger jag bara. Sedan blev det musik, dans, bilder och allt. NAAAAAAJS och sen tillslut nångång kom fredrik och sebastian och muppade med oss ;D Jag tyckte det var riktigt kul, förutom att jenny var ledsen. USCH jag blir sur över att tänka på det -.- jag får damp, annars var de hur kul som helst. Och på natten eller hmm när var det, vet inte, men då nångång så fick jag mikaela och fredrik gååååååå hem till södergården typ (fredriks hem och mickes hem) eller nej drev, hah vi fik gå en bit som kom robin och hämtade upp oss, juste så var det , haha onödig information, ska sluta nu, lägger upp nån bild :D



hah jag älskar den bilden, vet inte varför alla e retards :D
heeeeeeeeh orkar inte lägga ut fler :D mohehehe puss

-

jag orkar inte skriva, kan skriva om fredagen och lördagen i morgon. pusssssssssssssssssssssss

femte juni

aiight! snart kommer brudarna hit, och jag vet fortfarnade inte vad jag ska ha på mig ^^ Mohehe, men iaf jag var en ängel idag på 9ornas-dag. Yeeah , hahaa nej men skit väder alltså , usch vad jag frös -.- men det var kul också och man räknar bort vädret :) När dagen var "slut" klockan 12 åkte jag, mam och emma till ica och handlade maaaaat. hehe och sedan var det hem färd som gällde :D, och sen då tills ungefär 4 har jag bara myst med älski, tittade på en skum/cool film. Men sörrö nu måste jag sminka mig och skit, ska möta mikaela någongång, så måste vara färdig då (; cyaaaa <3


fjärde juni

GRAAAAAAAAAATTTIIIS ÄLSKLING TILL STUDENTEN! I LOOOOOOOVE YOOOU :D Så ja, min älskli päski har alltså tagit studenten idag :) Mycket stor (större) pojke nu :)
Idag slutade skolan 12. då åkte jag och emma in till stan och gick in på buttericks och köpte vingar och en gloria. Mycket fint, höhö. Så köpte jag även en vit tjocktröja. Och efter de åkte jag en liten snabbis till tyresö gymnasium och grattade FREEEEEEdrik. Har inte tid att skriva mera, ska till studentmiddagen nu med massor av folk.

tredje juni

hej tjo ha här var man go å glad, stoppa en peng i mig så får du.. fan kommer inte ihåg hehe. men jorååååååååååååååååå go å glad e men väl ;) HOHOOOO ännu närmre till sommarn nu, fast vädret är ju skit. Blää -.- Wilma-tjockis ligger på min matta och ser tjock ut, och mor min står i köket på en pall och leter hundgodis som hon kan äta :) ojoj.. idag hahahha asså jag hatar dom men ändå älskar jag dom. "hallå ursäkta men varför dödar du den här?" HAAHAHHA asså jag dooooooooooooog! HELT SERIÖST , värra feta damp garvet jag å emps :O hahaa garvar fortfarande åt det nu när jag kom på det. hahah jaja, idag var det chill. Efter skolan drog jag till Fasta med Emma. Där vi gick runt och kollade på skor, fikade och även så köpte jag en BH, student present till mupp och sedan rakhyvel till mig, men det var i tyresö centrum. Emma köpte ett par ursnygga skoooor på Belle shoes :D Nu har jag varit hemma ett tag och blandannat provat de kläder+smycken(+skor) som jag ska ha på balen :)

andra juni tjugohundranio

Tjena, har precis kommit hem från min käre systeryster :) Har färgat håret och klippt mig på brunetten&blondinen i högdalen, å jag blev riktigt nöjd faktist *stolt* Träffade Monica där också :O hjälp :) Haha, tidigare på dagen var det skola. Eller knappt det, vi hade ju inga riktiga lektionen. Yeaah, skolan har redan slutat känns det som, fast WOOOOOOW vi hade en vikarie idag. OMG föööörsta gånen evver. och daaaah -.- lite onödigt när skolan liksom typ är slut nu :s jaja whatever, jag hade ändå ledigt från den lektionen. Men hhmm.. bild kanske kommer på mitt "nya" hår någongång i livet :) Hare gött haj!

Jurre älskipälski är på balen nu. Moojsigt för han! och klockan nio är det DESPERATE :)

första juni

yes, äntligen juni. sommarlovet är nu väldigt nära :D Idag har det bara varit lite slappt. Gjorde inte någonting på lektionerna idag. Fast jo, fick reda på att jag fått VG på fysikprovet. Plus att jag och Emma har jobbat på bra med labbarna på lektionen så hoppas att man kan höja till VG där. Så efter skolan gymmade jag och Emma bästis och sedan efter de åkte vi hem till mig och solade och bodade med många andra människor. Haha, Jessica syster, Jimmie bror, Fredrik älskling, Sebbe monster och Viktor chillare. Mojsmojs, ska sova hemma hos älski idag också, första gången ever på länge (vardag), hans mormor har kommit upp hit frpn blekinge. Så ska träffa henne :o säkert jätte trevligt är hon :) men måste städa lite snabbt innan dom kommer och hämtar mig, puss

RSS 2.0