♥ Vi ses snart mormor ♥

jag saknar dig


Iskallt

Nu har kylan kommit in i huset också. Det är inte skönt nånstans, har ju dock världens mysigaste och varmaste fillt men det är nästan så att den inte hjälper, eller alltså man blir ju lite fast när den inte har några ärmar. Så det sucks, och sen när man ska gå nånstans typ på toa tillexempel så fryser man sönder igen eftersom man inte kan släpa in fillten på toan... Ilandsproblem i know.
Annars har jag haft två fuckade, knäppa och roliga dagar denna vecka. Och dom kan jag inte klaga på! Mådde liksom piss hela helgen och stannade då hemma på måndagen, sov ut och grejer och då vare typ som ingenting. Mådde bra? Typ som att min sjuka vill att jag ska stanna hemma på helgerna och ha boring och sen när det blir skola igen så blir man frisk på en gång. Va iaf lite med jocke då, fikade, åkte till haninge centrum och va allmänt cp. Men va ändå hemmaa på tisdagen igen för att bli helt frisk sörrö, sa mami. Meehn vid 2 ungefär så åkte jag till Forum Nacka med Emma och tittade runt lite, käkade thaimat mm. Inte dåligt de inte och efter de var jag med Jocke igen. Åkte bland annat ända till Rosenhill ute på landet och tog en fika bara för att han är helt crazy i kaffe..

Mamma hår


Sick life

Har inte gjort ett jäkla skit i helgen kan man säga. Jag har varit sjuk och hemma hela dagarna typ(?) Inte alls kul. Men i fredags var det ändå ganska hyffsat. Hade två kunder på praktiken, en som jag bara stylade håret på och den andra färgade jag. Tjänade 500 spennn! Inte illa de inte. Behövdes verkligen läggas till lite i min hög dära. Så tackar tackar :) Och på kvällen blev det mys med Emma framför tvn. Jag kanske inte var så mycket till socialt stöd.. men när jag väl va vaken så vare nice att ha henne där såklart. Hehe, annars har jag inte gjort ett skit. Ska försöka bli frisk någongång, hatar det här... hejdå :)

Torsdag

Nuuu har jag blogg lust! Så tänkte skriva lite rå, om det är ok? Ja det är det.
Torsdag är det nu då, en dag kvar till helg då man kan sova ut! (förhoppningsvis). Tittade på första avsnittet av walkingdead säsong 2 igår med mupp grabbarna. Klarar inte av att väntaaaa, panikkk. Vill se alla nu! Hyper taggad även fast jag tycker dom är läskiga. HEHE. Imorse kände jag mig dock som en av dom där zombiesarna. Seriöst, inte okejjjj. Men krigade upp mig ur sängen ändå och var i skolan till halv 5! Blev bjuden på indisk lunch (lyx) och slingade lite ljusare slingor på min mamma på kundpasset. Riktigt nice blev det. Johanna färgade även vår lärare från blont till röd hårig på morgonen. Det vart också grymt snöögggtt!
Ikväller ska jag hem till Marcus och göra någonting, säkert film :) hihi

Natti natti

Neej, jag får panik nu. Ska börja skriva på något annat ställe.
Här skare bara va glatt!

så trött är jag!

Behövs ej läsas

Dagarna rullar på, humöret går upp och ner. Upp på dagarna, ner på kvällarna. Dagarna är bra för då har jag alltid någon jag är med som får mig att tänka på annat, samt att jag inte har så lätt för mig att visa vad jag känner. Kvällarna är det annat när jag är ensam, oftast sitter framför datorn och lyssnar på musik. Förlåt för att det blivit lite mycket sånna här inlägg nu för tiden förresten. Hoppas nån förstår mig. Men det är lättast för mig att få ut mig saker, och jag har aldrig tvingat någon att läsa heller. Snart får vi hoppas att jag bara är på glatt humör, både på dagar, samt kvällar och nätter. Men jag kan ju ändå inte låtsas som ingenting, någonting är inte som det brurkar vara. Jag kan aldrig säga att jag ska till mormor och morfar längre. Det är bara morfar och jag glädjer mig självklart att han finnt! Men jag har ingen mormor längre som jag kan krama om eller prata med, hon finns bara i mina tankar och det gör så himla ont. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag vill inte vara svag även fast jag vet att man inte alltid kan vara stark. Jag vill inte heller dra in andra i mitt ledsna jag även fast jag vet att man ibland måste.
Aaah! Jag orkar inte, förlåt..

Kommer aldrig sluta sakna dig

Världens bästa mormor ♥
Vila i frid nu och jag vet att du vakar över mig uppe i himlen. Jag älskar dig
bilderna är från 2005

4 dagar kvar till helg

Måndagen slut, 1 timma kvar till tisdag, sedan är det bara onsdag, torsdag och fredag.
Va en sväng med Emma efter skolan (haha, kl 12) och tittade på lite kläder. Fanns inte ett shit, bara en massa tråkiga höst kläder nu.. Skjutade sedan tillbaka henne kl 2 till skolan. Då åkte jag, pappa, mamma och Jessica fort till mormor och morfar. Min älskade älskade mormor. Du är så fin. Vi satt där och satt och pratade. Var tvugna att slita oss när hungern började ta över runt 6. Jag käkade, och drog till gymmet med min käresta. Sedan kom Jockan och Freddan förbi. Haha fyfan.
¨
Nu ska jag nog mysa ner mig i sängen.

Söndaaaag

Vaknade go och gla med en kexshokla' i Emma säng runt 1. Gick upp efter en timma och käkade frulle, slappade och tittade på tv. Vid 4 blev jag hämtad av Pettai, Gatemo och Lakanet och så drog vi ivääääg. Hamnade på ett fik mitt ute i ingenstans utanför Väster Haninge. Rätt nice ställe må ja säga! Sen när vi skulle hem tog vi en annan väg för skojs skull, åkte i fan 30 min och kommer sen fram till en återvändsgränd, mitt på vägen (?) say whaaaaat liksom -.- Fick vända och kom senare till Nynäs? YÄÄÄÄHHHH. Kom hem vid halv 8 iaf och då tittade jag käkade middag och tittade på film edEmma och Jonken. Först en konstig transvistit film som vi bytte ut mot 88 minutes.
-
Nu ska jag ta och sova sönder mig själv, och imorgon har jag prov i småföretagande. Fml. Nattii!!

Bild attack

Lite bilder först när vi satt hemma hos mig och mysade lite och sen när vi var på Softish

Yeahh helg

Yesss jag skriver på en söndag! Hajjar ni? Fan va grym jag är! Haha nej men i fredags var det en knasig dag. Skulle först ut och ta några glas med Jimmy & Co. Men efter att farfar inte svarat i telefonen på fyra timmar blev jag beodrad att åka hem till honom med mor och far för att kolla läget. Japp så blir det när päronen druckit och inte man själv :) så hämtade upp emma också och började åka. Men dååå när vi kommit en bit (han bor i Täby) så svarar han helt plötsligt och allt var okej så då var det bara att vända och åka hem. Det var ungefär vid 10 om jag minns rätt. Så istället blev det en galen biltur med 3 knasiga grabbar till 4 på morgonen.
Igår var det slappt på dagen, som vanla. Vid 4 åkte jag och Emma till strandhallen och tittade på en handbollamatch som Richard, Rmmas vän var med i. Yääähh så jäkla grymt! Åkte sen till sickla och köpte en dundermysig Fillt och käkade på Hörnet (ofcourse). På kvällen blev det Soft bar med Jimmy, Maria och Jocke och lite senare kom även Rosie, Emma och Matilde. Sjuwkt nice :))


Yeahh helg


Praktik

Påväg mot rådhuset nu, till Scissor Hands där jag ska praktiera som vanligt på alla fredagar. Slutar kl 6 och sen är det äntligen helg igen!


You have burned your chanses

- You as a boy
du är bara störd i huvudet med liten penis

and you as a friend
du kommer leva ditt liv utan vänner som bryr
och du kommer tyvärr aldrig hitta någon partner

Huvudet tänker till

Känns som om jag aldrig kommer kunna somna inatt. Lyssnar på Spotify på hög volym och ändå så överröstar Wilma musiken med hennes snarkande. Tjockis hund. Annars är det kallt om armarna för att dom är helt nakna ovanför täcket, och jag önskar bara att huvudet var i lugn och ro. Men ickesanicke. Den ska tänka på en massa jäkla saker, fram och tillbaka. Men jag mår bra, klart jag gör det. Saknade är bara oändlig! Man slutar aldrig sakna. Har man det ena, saknar man det andra och tvärt om. Hoppas alltid på det bästa, hatar att vara negativ men ändå får man aldrig det bästa. Kanske i några minuter, några dagar, men inte så länge som man hoppats på. Världen är bara inte som man vill att den ska vara. Allting är en stid om att vara bäst, roligast & vackrast. Whats the fucking thing?!
Godnatt.
Tack Adele för dina otroligt bra och sköna låtar.

tisdagtisdagtisdag

Sov sönder sängen idag. Var inte i skolan, så vaknade ca 2 och var fortfarande trött. Låg kvar i sängen till kanske halv 4 då jag rörde på arslet till bilen och åkte och köpte mat till wilma och lite mjölk bla. Gick sedan ut med Wilma i tjockis jackan. Inte okej.. vill inte ha snö och kyla. Speciellt inte när man är ensam -.- Livet är inte lätt. Haha..
Vid 6 ungefär kom Matte till mig och vi gjorde chokladbollar. Härligt, älskar att skratta! Jävla kaffe och kokosflingor(?) Satte oss och tittade på tv och flummade oss på fb medans vi käkade dom goda bollarna. Finns fortfarande kvar.....

F-måndag

Idag blev det lunch med Emma på hörnet. Sallad for the win. Så jäkla godis! Slutade 20 över 12 som alla måndagar och även fast man mår lite som man gör så ska jag dra och träna vid 4. Nu blir det att gå ut med wilma och sen nöta sönder internet buriker och längta efter kläder och skor.

7, 8, 9 i 10

Blir aldrig att jag skriver på helgerna har jag märkt. Vette fan varför. Det blir bara kaos på måndagen när jag upptäcker att jag inte skrivit nått och då blir det bara knas mycket att skriva. Helgen har varit helt okej, och jävlar snart är det lov! Sköönnntttt! Men iaf, back to helgen. I fredags gjorde jag inte så mycket, var typ halvt sjuk. Men åkte iaf ut en stund med grabbsen Robin och Misse. Galnade i bilen bara och precis när jag kom hem vid kl 1 åker jag till gullmars och hämtar en full förvirrad tjej vid namn EMMA! Haha, stackarn! HEHE
Lördagen på dagen var jag hemma med Sebbe och Emma och bara latade. God frulle, YEAH. På kvällen drog jag och Emma in till stan till Langolo där Philip & Co satt. Pratade och drack. Sen när kvällen blev mycket till att dra vidare så slutade det med att jag och Emma dissade krogen och åkte hem till Kristoffer och Markus med k vid Södra station, och tittade film istället. Slutade med att jag kom hem kl 5 och somnade kl 7 för att jag inte var trött. Upp igen kl 10 och åka och hjälpa syrran och Zeb att flytta. Så hela söndags dagen bestod av det. Somnade nöjd, död och sjuk kl 10.
"VAD?"

Dö docka dö

Var en galet seg dag idag. Gjorde inte ett piss i skolan rent ut sagt. Jag sov på skolsoffan tillsammans med Carro och fick damp på dockan som inte gjorde som jag ville!


Mobil blogg

Ligger i soffan och ska testa att blogga från mobilen! Hittade för ett tag sen att blogg.se har en app på app-store. Mycket bra :)) var ute med Wilma och mamma alldeles nyss. Testade hennes nya halsband som hon fått som förhoppningsvis får henne att skälla så mycket som hon gör nu. Det typ vibbrerar till och skrämmer henne när hon skäller. Fiffig grej, dock mötte vi aldrig någon hund idag.. Sen har jag också gymmat idag efter skolan med emma. Yeeeaaahhh


Trevlig dag

Skolan var ju lite sådär så seg. Var 6 pers på lektionerna, yeah... liksom, wtf? Käkade dock mysig lunch med Carro, Johanna och Nick i centrum. Det ända positiva timmen i skolan. Efter skolan följde jag med Jens och Marcus till Thai take away där dom käkade maaat. Gick sedan runt lite i centrum tills Jens buss gick, då åkte jag och Marcus hem till honom. Kikade runt lite och träffade på hans pussiga hyper hund och sen hämtade vi upp Emma. Åkte runt lite och sen käkade jag min middag på La fluer.. inte okeeejjjj. Men det var myys!

Nu börjar nya sista säsongen av Desperate Housewives. Så det blir nöt framför tvn varje tisdag klockan 9 :)

Knas i brallan

Lördagen blev kaos, och söndagen blev slapp. Åkte och hjälpte storesyrran med att dela ut reklam lappar till hennes nya företag som öppnar inom kort! Åkte och virrade runt oss i Högdalen och delade ut lite där det kändes bra. Hehe, sen var jag bara hemma hela söndagen. Men efter ett tag vid klockan 9 blev det lite för emo så då hämtade jag upp Emma och åkte runt lite. Försökte sladda lite på parkeringen, Haha eliiit! och åkte hem till Linda och snackade lite med henne och Sebbe. Mycket trävligt! Slaggade även hos Emma :)
Idag blev det skolan till 12, åkte hem och käkade lite lunch och sen åkte jag, mamma och pappa och hälsade på morfar som nu återigen ligger på sjukhus efter en lunginflamation och annat. Nu är det Dalenssjukhus han ligger på och får lite rehabilitering. Så nu får vi hoppas på att det bara går frammåt och även det med Farfar, som igår åkte in till Danderyds sjukhus. <3

Återigen helg

Igår blev det utgång så att dä duga, drog till Hellströms med Päron, Manne och Sara till att börja med. Och sen fylldes det bara på eftersom med massa "kändisar". Kevin, Anton, Jonte och Cristian bland annat. Efter ett tag där drog vi till Avenyn och kom hem till sängs vid 4.
Innan Hellströms var jag och lyssnade på Café bonza ett tag när folk söng å grej. Jajamen!
-
Lyssnade förövrigt på min vackra Emma i torsdags när hon sjöng. VÖNDERFULL!

RSS 2.0