-

supa med mig? ..... och kanske döööö? SOMEBODY?!


31 Juli - Ett till cp inlägg

I HATE MY BOOBIES , vill försvinna under jorden.................................... och alla kan bara ta sig som tror att jag har bra självförtroende över min kropp, för så är det *piiiiiiiiiiiiiiip* inte!
Men jag hatar den inte heller. Tack för mig




 Men jag älskar min Fredrik

31 Juli - Nooo!

Aaaah! Jag orkar inte att det här ska bli en till zombie dag!
HELP MEEE SOMEBODY!.. pleace..?

30 Juli - Mysig natt, tråkig dag

Tjenixen bloggen. I natt vare så att Fredrik fick en lysande idé, att vi skulle sova ute :o. Jag var lite neggo i början men sen gick jag med på det och det blev riktigt mysigt x). Inte ett dugg kallt faktist, och inte ett ända myggbet. Yeah. Men idag har jag inte gjort ett piss.. Det har varit ganska skönt ändå men rätt så booring. yäyä, så har inte så mycket att skriva heller. Hörs imorgon (;


There you go a picture.

29 Juli - Två flugor i en smäll

Brööööl! Idaaaag har jag varit med Jello på dagen, faasligt länge sen där. Och hon ska ju flytta upp till sundsvall och plugga där.. :/ I will miss her any more. Men höhö det vi gjorde var att gå. Ja, heh, vi gick överallt i hela Tyresö :D Och köpte glassssss också. HohoHeheHahaHöhö. Vi gick ungefär 10273 steg, eller iaf jag. MEHEH. Jag e störd men iaf. Så skildes vi åt klockan 5, då hennes mor ville äta med henne. Så drog ju jag hem och åt, eller åt och åt. Jag åt en bit kyckling och en halv grillad potatis. Kan inte äta när jag e orolig.. Menmen runt halv 8 gick jag iaf och träffade min efterlängtade Felicia. Wiiie! Vi gick också runt i Tyresö, höhö och pratade om en massa. Speciellt massa gamla minnen. Älska <3 Efter ett tag gick vi hem till mig och tittade på film. Juno. Den var braa ^^ Så gick min fellie-pellie nyss för bara några minuter sedan. Hoppas bara det inte går lika lång tid tills man träffar henne igen.
"Två flugor i en smäll"


28 Juli - Shopping & fika

Bräääh, Det blev så att jag och Sandra drog in till Farsta. Där jag köpte en kofta från GinaTricot och örhängen. Har verkligen behöft de x) , eller jag vill ha ett BRA armband också, eftersom de nya jag köpte för ett tag sen bara låtsnar.. Yäyä.  Så åt vi varsin tunnbröd rulle, med fyllning rostbiff och potatissallad xD Och i slutet var vi tvugna att köpa ett speciellt lösgodis. Mummii!


Örhängen, båda paren + två andra "pluppar" 79kr (Six)


Kofta 199kr (GinaTricot)

28 Juli

Joduu, vad ska man hitta på idag?, när vädret är som det är .. Jag och Sandra funderar iaf på att träffas, men vad vi ska göra vet jag inte. Fika? , bara för att nickan kom med den idén x) Höhö, vi baxar den du. Buusigt där. Ja men iaf, igår så vare så att jag, mamsen och Jessica drog till Ikea. Köpte ingenting, eller jo 2 korvar, en glass och dricka. 20 kr! Sedan åkte vi till skärholmens centrum där vi shoppade lite grejjs. Hatar bikbok.. eller iaf deras storleker på jeans, helt werdoo.. ;@ Åsåå plockade vi smultron, vinbär, hallon och jordgubbar på fredriks tomt :) medans han och brorn min plockade isär delar på oldi 740in.
Men nu måste jag ta och klä på mig och lite sisådäär. Pussi Pussi

26 Juli

Gasho, e fortfarande lite små sur när jag tänker på det förra inlägget. Gash, kan bara inte lägga det ur näthinnan.. hur folk kan vara som du, det förstår jag verkligen inte? ego, ego och åter igen EGO!

Men IDAG har jag spelat.. höhö, busat med wilma fetto som är mupp, målat ett bord, övningskört. HAH det vad fail må jag säga. Eftersom vi körde en annan bil idag, men heeelt annan koppling så kunde jag fan knappt köra x) Men som tur var så var jag inte den ända som fick kärringstop och kengeru x).. WIE. An oooother human was there too.
Å nu ere ungdomsgård here.. Mån gaa men i skor.

nämner inga namn

Sluta hålla på å hitta på en massa saker för i helvete, jag har sagt att det inte är sant men ändå ska du bara hitta på andra jälva saker för att bara vilja förstöra. Visst du kanske inte tycker om oss/han, men för fan låtsas inte bry dig då. För jag vet att du inte gör det. Antingen vill du bara föstöra för oss för att vi har det så bra, eller så är du bara avundsjuk. Eller, aa de båda sakerna betyder ju samma. så ! GAAAAAAH Gud vad jag hatar sånt där. Du är falsk och jag hoppas fan att du vet om det. En sista aggrotion,
DET ÄR SYND OM DIG!

25 juli - nattinlägg

Tjenare där. Idag så vaknade vi 11. Fredrik började då plocka ihop allt som skulle slängas på skroten senare under dagen. Sagt och gjort. För klockan 13 åkte vi och slängde allt. Mohaha jag e grym, NOOT! Så efter de badade vi lite granna och grillade hamburgare, mumma. Älskar de! , så var Sebbe och Ida hemma hos oss också , och Jimmie var med och badade. Efter ett långtag när jag duschat så åkte jag, Fredrik och Jimmie hem till F och byggde + målade en hylla. Käkade, och sedan bar det av till stan med Emma. Där vi hittade snabbt in på Fenix. Träffade syrran (som komenterade minst 100 ggr att det har varit världens tråkigaste helg) och så gav Rick oss en varsin drinko. Mummit. Dock alkoholfri. Så satt vi där inne från ca 21-22.30. Fyfan vad Rick "busar" mycket. Mohoho x), men han e skoj! Sedan gick vi till gullmars och tog en buss därifrån till sikvägen/Donken. Köpte en paj och nu e jag IPRINCIP hemma ;) , 20 min sedan youknow. Pöss people <3


Goda drinken (leker)


Rick tycker inte om att vara med på bild.

Jessica posar som faaeen!

Vila i frid gammel moster :'/ <3


24 Juli - från en dag till en annan

Jadu , idag har det varit en rätt så tråkig dag. Bara varit hemma iprincip hela dagen. Så fick man veta ett tråkigt besked i morse.. inte kul.. börjar nästan gräta nu för att.. GAH. Hoppar över det nu. Orkar inte. Men mormor & morfar var iaf förbi och hälsade på idag. Love you. Allt kan hända, det vet jag nu. Puss, ring i helgen så hittar vi på något. Peace

You don't know what you got, until you missing it allot



22 Juli

Vart med Dominique och Emma idag. Fast först käkade jag frulle/lunch på kinaresturangen nedanför Alléplan med Fredrik. Det va ju moojs, å så åkte jag in till Gullmars vid 2 och mötte girlsen. Haha vad gjorde vi igentligen , jo vi gick runt överallt, tittade i affärer, Emma köpte skor och sedan kort och gott käkade vi på BurjerKing.. Mohahah, Nickans fel ! :D Hmm har inte så mycket mer att säga förutom att jag vill/SKA snagga FreddePedde. Dock inte flintis människor!

21 juli

Tjenatjena , idag så vaknade jag av att sebastian kom hem till oss. Käkade frulle och gjorde i ordning mig. Så var jag lite med Wilma för att hon hade hittat en katt som hon så gärna ville hälsa på. Katten kände sig redan som hemma hos oss efter jag hade klappat henne. Hon hoppade in i mammas bil, gick in i garaget och sedan in i huset och kollade runt tills Jimmie skrek till. Höhö. Och efter hundratals gnällande från wilma och 30 minuter så lyckat wilma springa till katten, men katten fräste och wilma finns inte mer. Nej lite överdrivet, men efter de ögonblicket då förmodligen katten gav Wilma en snyting så struntade Wilma i henne totalt. Hahaha härregud vad mycket Wilma det blev nu -.- Men klockan 2 iaf så drog jag och Sandra in till stan. Gick runt och kollade i varenda H&M i hela jävla stan efter en bh till mig som inte fanns -.- Så tillslut köpte jag en annan och ett par trosor också. Och Sandra köpte en jäkla massa, höhö kommer knappt ihåg ^^ Men fint var de. Kom hem typ vid 6. Käkade mat. Och nu har jag och Fredrik precis blivit klar med en lime/citron kaka. Eller den ska stå i ugnen nu i 20 min :).
Nu är det morden i midsummer. SPRRRIING

370 dagar med dig idag



Bilden gjord av Fredrik <3

20 juli

Mohahha, övningskört idag också. Guud vad jag e duktig (a) Körde fatkist 60km/h som högst. Hahah, och jag kunde växla äääända till fyransväxel ;) Mamma e faktist snopen, och jag med må jag säga. Fast ja ibland tappade jag konsentrationen och fukuserade på annat :O Inte bra, menmen nu fortsätter vi. Så ajuste för fan! Jag åkte Hasses bil! :D JAG E KÄR. INTE DU. Eller nästan iaf, orkar inte berätta om den , men den ser ut som en vanlig volvo med det döljer sig något innutii. Läggen in en länk: http://www.youtube.com/watch?v=vs100JqQGuw Men iaf, den åkte jag idag då, lite granna Kom upp i 260 på motervägen. Sedan har det väl inte hänt så mycket , jag och syrran bakade äppelpaj och sisådär bara flummade. :)

19 juli

till och börja med ska jag säga grattis till mikaela. GRATTIS SÖTIS 16 BAAAST!
Sedan till dagen så började jag dagen med att jag, Jimmie och Fredrik åkte och fiskade -.- Haha jag får damp , för jag kan verkligen inte kasta -.- ajaa , fick en fet abbore tillslut iaf :) Så har jag övningskört idag också *stolt* Moahhha jag äger, eller inte , syrran ägde mig faktist .. Höhö. Hmm , men nu ska jag ta och sätta mig på moppen och åka iväg med Jenny. Länge sen gumsan , hehe see yaah <3



så slänger vi upp en bild från förra sommaren på mig och jenny också.
Hemma hos emps, där vi sov med grabbarna
och jag fick inget täcke.. JÄVLA *piiip* :D

O.o

Död, nästan. Mår så jäkla illa -.-
Och nackspärr har man också
Gaah, Hoppas det går över snart
Men ska inte klaga. Höhö
Vill sova :D

Hemma åter igen - 18 juli

Med föräldrar denna gång faktist :) Har saknat dom, mhih (a) Men jaa , jag har ju varit i Blekinge på Fredriks landställe från den 12de. Det var riktigt mys må jag säga. Ensama i den lilla stugan hela dagarna, sola (eller nej det gjorde vi inte), men bada har vi gjort och fiskat en massa. Så kom det läskiga turrar till Vieån. Då rusha vi. haha nej men gud vad pratar jag om(?) Ni förstår nog inte ändå.. Så vi skippar den delen. Men förutom bada och fiska, så har vi (mest jag) målat lite granna på staketet och Fredrik har byggt en grind. Mohehe så har Hampus och Tiki funnits med i bilden två dagar. Haha vilka människor dem är. Iaf Hampus, men jaa, hahah! jag och han garvade åt det mesta och jag tyckte det var kul men en viss person vid namn Fredrik tyckte bara att mina hjärnseller hade försvunnit. Hah tack för den männska! See you later alligator Hampus, baxade ditt fiskespö också för att mitt gick sönder. Men hmm.. ÅÅÅÅÅÅL . Åtta fucking ålar fick vi också. Läskiga. Och sedan när man blickar tillbaka på min klantiga del så har jag: 1.fått två bulor på skalen för jag slagit i i tak och massa. 2.Rivsår på vaden av en tagg-grej. Två dm långt. 3. Fått en böld mitt på smalbenet, förmodligen av en brons. 4. Hällt koket vatten på handen.... Grät.. 5. Blämärken -.- Eller nått. Aa men det var väl typ det jag kommer ihåg nu, tror inte att det var nå mer. Haha juste vi var på Östersjöfestivelen i fredags också och hahaha nej ska inte garva.. Älskar dig Fredrik (a) Moahha men han blev iaf mosad av mig och Hampus på en karusell vi åkte :D



Min porriga mage efter ett bad

Maat



Mmmmm äntligen mat i magen!

Home sweet home..

without parents.. :/ Bäää! saknar er redan ska ni veta och vi kommer inte heller ses på en vecka. Buhu stackars mig (a)  , nä tror jag klara mig, får vi hoppas iaf.. eller gör vi? :D I alla fall, jag var tvungen att gå upp halv 9 idag för att hinna äta frukost innan det bar av att sätta sig på bussen. Sa bajbaj till människorna som var uppe, (dvs emma, emmas mor & far) och till HÅLE huset och sen åkte vi till busshållsplaten Amborseröd, hoppade in i bussen. Åkte den i 1h + 15min. Hoppade av vid Uddevalla skans och knatade till Uddevalla central. Väntade där i tre kvart och där efter hoppade in i tåget som skulle ta mig till Herrljuna för att sedan hoppa av och sätta mig på det sista tåget som skulle ta mig till Stockholm C. Och det gick perffaa eftersom jag hade en Lennart (Emmas farfar) som jag bara följde efter x) Moeheh. Låångt inlägg detta kommer att bli. Ja iaf så hämtade Martina oss och körde hem mig, där Fredrik står O.o  Gud höhö orkar inte skriva mer snart. Men iaf , så kom jag hem i det tomma huset och lade mig i sängen med den efterlängtade saken (a) Myyysade! och sen packade jag till nästa resa -.- Segt.
Ja men iaf nu sitter jag hemma i det tomma huset med magont.. Har inte ätit något idag :O Förutom frukost och lite godis (a).. Ajjabaja! FY



Lästa denna braiga bok på resan hem.
Kan verkligen inte fatta att den är sann

Rest in peace

Åååh jag blir så frustrerad, uusch.. jag läste precis bloggen om therese..( http://minneavtherese.blogg.se/ ) Jag kan verkligen inte föreställa mig hur dom här tjejjerna mår, jag försöker , men det går verkligen inte. Jag vill inte heller veta hur det känns att förlora någon som betyder så mycket för än i livet.. Jag tycker att det är så himla hämsk att det här ens hände med Therese. Jag säger bara vila i frid gumman, även fast jag inte kände dig.


Västkusten

Yehoo, nu kom jag in igen.. ;)
Kan berätta lite vad vi gjort, av de jag kommer ihåg ^^
I tisdags vare då vi kom ner hit, damsög lill-stugan och bar in packingen. Sprang ner till havet, badade och solade till 5. Sen gjorde vi inte så mycket. Spelade kort ;p
I onsdags åkte vi till Kungshamn och gick runt i affärer där, käkade mjukglass och sov ;) (?)
I torsdags(igår) åkte vi till Liseberg. Det var ju kul förutom att det regnade nästan hela tiden :/.. Så träffade vi Jenny, Choffe och Jennys mor där också. Åkte hem runt halv 10.
I fredags(idag, höhö) Det regnar idag också.. och tror inte att vi ska hitta på något speciellt. Fanny fyller 14 år idag, så ett stort grattis till henneeee :)
Imorgon bär det av hemmåt. Mys dagar har det varit trotts det dåliga vädret.

Tur

Hahah, yeah , skulle bara säga lite snabbt innan datorn dör. Att jag e just nu på Emmas landställe i Håle, kommer vara där till på lördag, så kommer inte kunna skriva nått.
Bara ren tur att jag hittade ett trådlöst nätvert som man måste sitta ute för att nå. Men det är mys, här är det sol och jag längtar knappt tillbaka. Förut efter Älski då. Cyaaa <3

Agrotioner

p.s det här är ett ställe då jag skriver av mig massor om vad jag tänker och så. Inget ni måste läsa. Och nej jag e ingen ta självmords skit människa. Alla kan må dåligt, det är normalt

Just nu känner jag mig faktist riktigt aggro. eller gör jag? Jag vet inte.. Och ja jag mår bra, det gör jag! Promese.. Men jag vet inte vad som händer innom mig längre. Det är nästan så att jag inte står ut med mig själv snart. Usch, jag känner för att gå under jorden och gömma mig där ett tag :), Visst, det låter nice!. Nej men här gör man allt för att personen ska må bra, men vad är det man får tillbaka? Att jag kommer göra ditt och datt? För fan. Visst jag kan hålla med att jag ibland är störd och inte tänker. Men så dum i huvudet är jag inte, och jag skulle heller aldrig göra det. Förstå, snälla? Jag kan tänka. AAAAAAAAAAAAAAAAAH och mamma jag gör som jag viiiiiiiiiiiiiiilllllllll. Just nu känner jag mig verkligen inte för att bli tillsagd vad jag ska göra.. Jag älskar dig mamma och jag vet att du bara vill mitt bästa för att du vet hur jag är. Men nej inte nu tack.
GUUUUUD jag vill bara skriva. GNMSLHGfb rögf! Varför finns jag, Svar: därför att mamma och pappa ville ha mig.
Tårfylda ögen.. Nej jag ska inte gråta och jag tänker inte. Men nej just nu vill jag bort. Därför åker jag bort med den bästa flickan på jorden. Love you, peace everybody. I'm fine!

Älskar dig F <3
jag e sjuk..     

6 juli

Tjohoo , varit i Haninge idag och vart med Jimmyoch Andreas. Eller aa, jag åkte hem till Jimmy vid 12-1. Efter jag vart på ÖB med Mamsen och bla köpt godis till plutty, Och där tittade jag och han på film, å sen hundra år efter kom Andreas. Gått från Vega, hah blame yourself :) Så typ spelade vi dator och massa eftersom vädret sög pung och fortsätter att suga pung nu också.. Kom hem lite innan 7 då jag började packa två omgångar med en gång. Skrev en lista på vad man ska ha med sig och skit.
Emmas landställe 7-11 Juli.
Fredriks landställe 12-17/18 Juli.
Nu ligger maten framför mig och jag vill inte äta. Usch känner inte för det..


5 juli

GRATTIS EMMA ! 16 ÅÅR IDAG <3
Mohahaha, enligt denna kamera hjärtat. Exakt 1 månad sen <3
(fokusera på den till väster på bilden, tack. det är hennes dag)


Yeah, idag har jag fakist inte gjort så mycket alls. Gjorde jordgubbs och rabarber sylt imosre med älsklingen :) Sedan varit hemma här och slappat, så var det mat(?) ätit maten, åkte hem till honom igen var där ett tag och sedan har jag suttit här framför datorn sen halv 9 eller nått :). Det har faktist varit mys tycker jag. Pratat med alla sorts människor, Jimmy&Andreas bada/träffas i morgon, Iris sötaste, jag förstår dig, men allt kommer allt blir bra, Sandra, jag saknar verkligen oss, Jens, mohahah inga ord. Lannergren, saknar dig också tös, Emma, laaandställe<3. Ja , det är väl ungefär dom jag snackat med mest nu ikväll. breskriver också vad ungefär vi snackat om också. Men det har fan varit riktigt skönt här hemma med en mamma som tiitar på tv/somnar/tv/somnar. Höhö och mig själv då pratat med dessa people. <3

4 Juli

Gaah , panik. Haha! Sussade hos Emma i natt, för orkade inte åka hem mitt i natten, plus att det är mys att sova hos henne. Asså :| Misstolka inte ;) (?). Ja men vi gick väl upp ur sängen lite innan 1 och käkade frulle, sedan har vi inte gjort så mycket. Spelat papegojstress och så kom Fredrik förbi en snabbis för att visa bilen han köpt idag :) Happy for you baby <3 Så har vi gjort lite marängsmet och lite sisådär. Höhö, nu är det villt här hemma hos familjen Eriksson/Persson. 


Best cat jump ever



moehehe tack emma (a)

My life would be sick without you

.

3 Juli

Sista dagen på jobbet nu då. och äntligen sommarlov! Bakade kärleksmums todee och lite annat sköjj :) När jag slutat åkte jag å köpte rakgel i Vi på alléplan. Min förra e slut sörrö.. Så bar det av hemmåt i lite regn sisådär. Och sen efter ett tag när Fredrik kommit och hämtat mig å så, så åkte jag hem igen för att ta mopeden till Emma. Där jag är nu. Partyparty you know.. eller höhö Emmas släckt är här för att fira henne plus 1 syster och 2 kusiner. Vi har käkat good mat, grillat marschmallows, hoppat studdsmatta, seplat kubb och kickat. Nu FLÖG DET PRECIS IN EN HARKRANK HÄR :| För ca 30 sec sen. De jag skulle skriva var att vi tittar på greace nu.
Peace !

Mumms tårtor



Älskarbilden, Emma tröstar Ida


Alla people

2 Juli

Omg juni juli. Emma fyller år om 3 dagar :O. Jöhö, ehm det här suger. Haha, jag vill bada breeh. Wilma går runt på mitt golv. Hon har nämligen precis fått upp sin gottis jag tejpat in till henne. Mohehe. Och pappsen har fixat min väska åter igen :) Thank yooou, kisses!. Men nu rokar jag inte sitta här inne nå mer. Får se vart jag tar mig. Pussssssssssssssssssssss

1 Juli

Gaah, slut! varm dag på jobbet, plus att jag just busade med den bortskämda hunden i världen, efter hon stått å gnällt i 4 timmar på att hon ha velat leka, Nej nu kanske jag överdrev lite, men ja hon e bortskämd, så hon fick som hon ville tillslut.
Buuhööö skriver om igår idag. Så igår 1 juni var det sähär att efter jobbet åkte jag till Norrasköndal, mötte mamsen och så åkte vi till Farsta centrum. Där jag köpte mjukisbyxor till knäna (?), långt linne, kofta, väska. Och så köpte mamma en liten liten plånbok till mig. :) Så kollade vi på skor, men hittade inga. Så åkte vi hemmåt och där hemma var Fredrik och Fredriksmor. Så jag följde med dom. Först till Vivo för att handla lite mat och sen åkte vi hem till dom. Så gjorde jag och Fredrik köttfärsås, hehe försökte göra som mamma gör men det blev inga bra xD. Hööh, med det gick att äta tillslus iaf :) När vi käkat klart och plockat undan allt, skjutsade Fredster ner mig till Alby och sen försvann han. Men jag gick iaf ner till grillplatsen och där var Emma, Frida, Emma och Sandra :) Sedan efter en stund kom Dominique och lite andra folk. Satt där och hade mys förutom att grasan brann ner lite så vi gav upp och gick till badstället där i stället. :) Åkte hemmåt ungefär runt halv 11. Puss

RSS 2.0