Galen

Jag vill leva som Bella!
Jag har gått och blivit nykär tror jag. Helt fucking unbelievable! I´m crazy! Men som sagt, jag såg ju på Eclipse idag. Hihihi jag är helt tagen! Jag som ändå inte har varit värsta fanet av Twilight förut är nu helt galen. Jag vill bara leva Bellas liv och vara henne. Ha två snyggingar runt mig som gör vad som helst för en. Grejen är bara att jag skulle inte kunna välja. Jag skulle ta båda! Mohahhah. Men sån tur får man väl inte ha :(

Nu ska jag iaf lägga mig i soffan och se på en rolig film tills jag somnar. INTE någon som man blir kär i, helst någon töntig. Puss & Godnatt!

Rubrik

Nu är både jag och Johanna fina i håret. Alldeles för fina må jag säga, haha! Vi färgade ju håret på varandra som sagt ;) Snart ska vi tagga till bussen som ska ta oss till Gullmarsplan. Bion börjar klockan 18:00 på Rigoletto.
Taggade? OM VI ÄR!


Planer för dagen än så länge:

  • Johanna kommer hit
  • Köpa hårfärg och en hetta
  • Färga håret på Johanna
  • Johanna färgar/slingar håret på mig
  • KANSKE städa rummet...
  • Se på Eclipse





29 juni

Vi åkte till flaten och solade och badade idag. Det var skit skönt, nackdelen var bara att det var så jäkla mycket folk överallt. Vi var där till typ halv 4. När vi kom till centrum åkte alla hemmåt och Fredrik kom och hämtade mig så åkte vi till Nyfors och badade. Där var det mysigt :) Bara jag och min älskling. Nu ikväll har vi bara fixat lite saker, orkar inte skriva allting. Var lite smått och gott. Höhöh


Emma


Jenny


jag och älsklingen


Idag ska jag vara med Emma och Jenny



Jenny & Emma för typ 4 år sen(?)


28 juni

Varmt varmt varmt varmt!
Igår åkte jag in till stan med Johanna som sagt. Ungefär vid 12 skulle jag tro. Jag köpte en klänning faktiskt! Jag som inte brukar tycka om klänningar, köpte faktiskt en. Hehehe! Så fick jag äntligen min efterlängtade chicken Jr på Mcdonken igår också. Kanoners. Efter ett tag åkte vi hem till Johanna och tänkte sola. Fast ja, vi solade väl i kanske 20 minuter innan vi fick spasmer på den varma solen så vi åkte hem till mig och badade istället. Great! Det var svinaskönt. Hehe. Vid middags tid åkte till den nya pizzaresturangen i Tyresö och käkade god pizza där. Allt var nicce förutom att tanten inte hade något bättre för sig än att glo på oss och alla andra som kom in och gick. Spåra. Men det var gottish! Efteråt skjutsade jag hem henne till Linnea och jag åkte hem till mig där min älskling fanns. Vi tittade på en ny film (via ps3 som Zeb fixat, Tack!) som hette The Penthouse. Hel galen asså. Vid halv 10 skulle han jogga med Mike så då lämnade han mig. Men istället kom mamma hem och så tittade vi på filmen I min vildaste fantasi. Fan vad rolig den var. Jag rekomenderar verkligen den!


Ilsk

Ja.. du är fan helt dum i huvudet. Hur kan du göra såhär mot din mamma och pappa igentligen? Jag fattar inte vad du tänker med din snåle fan. Antagligen så tänker du väl inte alls. Du har förstört mitt favorit ställe där jag älskade att vara när jag var liten. Jag är fan ledsen. Usch fy och blä. Idiothuvud.. Jag har inga snälla ord att ge till dig längre, inte för att jag haft det så mycket tidigare heller men nu. BAAAAAAAAAH!!! Jag vill stå på ditt huvud med en penna tills du får nått vett innanför skallbenet. BLä hejdå!

Nu ska jag till stan med Johanna!


För jag är en båt *tralalala*

När jag blir stor, ska jag köpa en stor & snabb båt.
Jag vaknade cirkus klockan 11 och gick upp och åt frulle med systern och pojken. Sen efter ett tag kom Fredrik päron och hämtade upp oss och så bar det ut mot båten! Yehoo! Vi åkte någonstans till en ö (hihi) och la oss och solade, tittade runt ön, letade räkor och grillade korv. Mums. Jag älskar korv! Helst lite brända också.. Hihi. Sen när vi vart där i några timmar åkte vi hem igen genom Dalarö kanal. HÖHÖHÖHÖ. Vi hoppade på vågor också. Fan, jag älskar att åka båt!

På kvällen efter vi kommt hem och ätit middag, träffade jag Johanna ett tag. Vi spelade Wi. Fan vad jag älskar att.... hahah blir det lite tjatigt kanske? Jo men jag älskar fakiskt mycket här i livet. Just idag iaf! Jag älskar min käre pojkvän också. Men nu ska jag hoppa i säng. Godnatt på er allesammns! Imorgon blir det shopping <3




Bebisarna var ute och sprang idag






Stor grabben luktar på blomma :)


Mina vänner....

är tråkiga. Dom har slutat skirva i sina bloggar. Fy & skäms!


Bilder

Mamma, pappa, Jessica, Zeb, Jimmie, Nathalie, Marcus, Fredrik & Jag + Wilma & Leon var det som var här hemma på midsommar. Fredrik var inte här hela tiden, han kom ungefär vid 5. Hihih. Ja igår då badade och solade vi, åt god mat, spelade kubb och bedminton. Här kommer lite bilder. Den sista bilden är absolut finast!


















Finfina midsommar

Jag är lite snopen att det inte regnat idag. Det brukar ju alltid göra det på midsommar.
Idag har jag varit hemma med hela familjen. Solat och badat heeela dagen. Kanon fint väder verkligen. Hihi, slänger upp lite bilder imorgon förhoppningsvis, eller troligtvis på söndag. Snart blir det tårta och sen kanske jag drar till Sebbe och krökar. Vi får se! BYEBYE <3

24 juni

Hej jag är död som en fisk.
Gick upp 7 i morse för att jobba i öringe klockan 8. Men nejnej, då är dom fucking försenade som vanligt plus att vi fick flytta på oss till Lidl för att det satt en annan brud där vi skulle vara. Helt otroligt, förstår mig inte på människorna. Dom kan kutta sig. Aja, vi sålde i alla fall mer än 250 Liter/förpackningar Svenska jordgubbar. Vi fick dela på 600 spänn. LoL. Valle(-balle) sa att vi skulle jobba max till halv 8. In my anus! Ska vi käka jordgubbar till middag eller?! Stördosar. Vi strejkade iaf och fick komma där ifran halv 6. Kom hem och deckade i sängen på en soffan på en gång. Skönt!

Klockan 10 idag var jag hos doktorn också. För att kolla halsen. Jag var där i en timma och dom hittade ingenting -.- Dom sa bara att det var nån slags av halsfluss ändå. Men jag fick inte någon pencilin idag för det kommer nog gå över snart. Suckooooo. aja! Nu ska jag umgås med min käre pojkvän!


Sola och bada

Härlig dag med ett härligt väder.
Vaknade upp hemma hon älsklingen, ensam.. Han hade åkt till jobbet, men jag vaknade i rätt tid till hans lunch, så jag gick ner och började göra en sallad ungefär på en gång. Så käkade vi den fraför teven och när jag började igen skjutsade han hem mig. Jag upptäckte att bebisarna hade laggt ägg IGEN (dom slutar aldrig) Hihi, men det var två jätte fina vackra ägg. Sen åka jag hem till Johanna med moppen och hämtade henne och åkte hem till mig igen. Sen har vi glassat och flytit runt i poolen hela dagen och steekt. Anders kom också vid 3 halv 4 och flöt omkring med oss. Det var feett sköööönt. GREAT. Både Johanna och Anders lämnade mig halv 6. Höhö och nu sitter jag här och tänker. Hehe. Ikväll ska jag kanske vara med Jenny & Emma. Annars kanske Fredrik har lust och vara med mig. Hehe, vi får se hur det blir :)






Vi är galet roliga

Bilder från igår!














Grönan

Nu blir det grönalund med min bästa Johanna! :D

Ur vackert

Nu slänger jag upp videon på när Daniel hade sitt fina tal till Viktoria. Jag är ju som sagt inte värsta fanet av dom, men det här knäcker mycket!


19 & 20 juni

Tjenatjenatjenatjenatjenatjena....!
Fan vad fint väder det har varit idag! Wohooo, men jag har varit seeeg och trött och allt möjligt så jag har inte tagit vara på det fiiiiina vädret så speciellt mycket. Jag var på Fredriks jobb och dammsög ut hans bil och allt, somnade utan för jobbet i solen (skönt!) och sen när vi åkte hem till mig blev jag i slängd i poolen av Fredrik och Micke.

Igår jobbade jag och Johanna från ca 10 till halv 3. Alla jordgubbar tog slut så fort att vi fick sluta ridigare. Skit skönt faktiskt! och nu är man ju 1000 kr rikare också från alla dessa fyra dagar. Gött gött. Sen efter det var jag hemma och tittade på den otroligt vacka enastående prydliga bröllopet. Snark.. (förresten såg idag att aftonbladet hade skrivit 64 sidor om bröllopet. Liiiite överdrivet) Men självklart det var fint, men herregud. Så mycket bryr jag mig inte. Hihihi, sen på kvällen drog jag hem till Fredrik och chillkrökade några. Vi körde beer ping pong. Fy fan, det kan man göra om man vill bli full på en gång.. märkte jag.. och alla andra xD Haha, nej med det var mys :) Hoppade i säng vid 3 när Alkis och Kim äntligen gått. Haha (a)


Jennifer <3 Fredrik

Det har varit en jobbig stund här ett tag. Så jobbig att man bara ville sjunka under jorden och aldrig mer komma tillbaka eller bara flytta iväg utomlands och lämna allting bakom sig.
Men nu är det bra igen. Jag vet inte riktigt, det kanske är bra att det händer sånna här saker så att man verkligen inser att man älskar personen (eller inte). Jag älskar Fredrik och jag är kär i honom, det är inget jag själv väljer. Mitt hjärta vill att jag ska vara med honom och jag kan liksom inte ändra på det. Hur ledsen och besviken jag än har varit så har jag förlåtit honom. Om det finns några som inte kan acceptera det kan dom faktiskt bara ta sig tycker jag. Om ni vill att jag ska må bra så ska jag få göra som jag vill och bestämma mina egna beslut.
Nu har jag inte så mycket mer att säga förutom att jag börjat äta igen. Woho! :)


Hard work work!

TJENAAAA. Jag har jobbat både idag och igår. Det är nice, men jag skulle faktiskt hellre vilja ligga hemma framför poolen och steka. Men vad gör man inte för att tjäna lite pengar? Det är ju inte speciellt jobbigt att sitta vid jordgubbsståndet och vänta på att det ska svänga in en bil vid vägen. Det ända man tar gör är att vinka med sverige flaggan så att folk blir intresserade av en par goda jordgubbar. Hehe. Idag jobbade jag och Johanna ända till 7. Hehehe, inga ville ha dom sista jordisarna :( , så vette fan vad som händer med dom. Direkt efter vi hade slutat kom mamma och hämtade mig och så åkte vi direkt hem till Jennie. Käkade mat och umgicks i hennes nya fina lägenhet. Kalle och David var även där och jag fick spela ett lur"spel" på David Iphone. Höhöhö! Vi åkte där ifrån ca halv 10 och nu är jag hemma! :)



Johanna står och viftar med the flag!


och här har vi lite tråkigt. Hehee


Food

Nej nu får jag ta och börja äta igen. Jag får fan panik på mig själv! FY

Dagar kommer och går

Nej nu är jag vaken. jag svek mig själv, jag sov inte hela dagen idag. Haha.. idag har vart med johanna pytt i panna och vi blev lite påkörda. Haha, allt ska hända när man har brottom. Börjar med att vi ska krångla ut moppen ut garaget som är fullt med grejer. När vi äntligen fått ut den startar den inte, så vi måste kicka i gång den och sen backar en snubbe in i oss så framkopan (eller vafan det heter) låstnar.. HAHA. Aja fick hans nummer och han mitt så han ska betala den nya till mig. Suck. Men först ska man bara hitta en... såklart.. xD

Inget är på sin rätta bana just nu. What ever, Jag tar dagen som den kommer och jag har överlevt än så länge, så det är ju bara att fortsätta. Men det skulle inte sitta fel att åka iväg någonstans, bort från allt och alla. Synd att man inte känner nån jävel som bor långt borta. Det skulle verkligen vara skönt. Bara ha tid med sig själv och träffa yttligare nya personer. Eller åka utomlands men nån random, det skulle vara ännu skönare. Åååh! Haha, jag sitter verkligen och drömmer mig bort just för tillfället. Jag skulle vilja vara en annan person också. Se saker från en annan synvinkel, leva den personens liv. Nej men gud nu är jag lite läskig.

Tillbaka till verkligheten Jennifer. Godnatt!

Pallar inte

Imorgon ska jag sova hela dagen, hela natten, dagen därpå och på onsdag också. Väck mig inte.

12 Juli

Jag har ingen aning om vad ska händer idag, det är ruttet och maten måste man fixa själv idag också. Mamma och pappa ska på Kiss konserten och broshan ska på någon student mottagning. Suck, vem som helt får komma hit och laga mat med mig eller vara med mig överhuvudtaget!

Igår var jag med Emma ett tag, i några timmar typ. Vi gjorde goda panacottor och spelade Wii. Efter när hon åkte iväg var jag bara hemma och lodade. Riktigt tråkigt må jag säga. Det får inte hända idag igen..

Gubbar!

Tjenixen där!
Hehehe, jag älskar iphone´s måste jag säga... Jag har baxat min fars lilla phonie sörrö. Busigt dääääär..!

Igår var det ju fint väder och jag jobbade. Woho! Satt och sålde jordgubbar med min käre vän Johanna. Det var fan kul, hihi och jag fick lite färg på ryggen också. Vet inte riktigt om jag brände mig, men skit samma. Det gör inte ont iaf :) Vi började sälja ungefär halv 11 och så satt jag där till 4 (och johanna till 5). Jag var tvungen att gå tidigare eftersom jag skulle vara inne i stan i Jessicas skola klockan 5. Där fick jag ansiktsbehandling och hela köret av henne. Åååh var skönt det var! Vill ha mera...! Låg där i en och en halv timma och slappade och sen åkte jag hem och tog mig något att äta snabbt, för att sedan åka vidare hem till Johanna igen och hämta mina grejer och pengar. Bus bus. Efter det var jag med Fredrik :)








Hahah, vad sexig man kan vara :)


Sommarlov!

Äntligen äntligen äntligen är skolan slut, och nu är det bara loooov tills den 25 augusti. Helt sjukt! Fast jag ska sommarjobba lite grann i sommar också, men det är ju bara bra så att det rullar in lite pengar så man inte är helt pank :)
Idag efter skolavslutningen och allt var jag med Johanna. Vi åkte hem till henne och fixade med en massa låtar och sjöng singstar med Joakim. Peace! Sen åkte vi hem till mig och garvade satan. Hahahah, aa fyfan. Vi spelade Wii som vanliiiiigt och juste.. sen lackade vi satan på jordgubbsmannen för att han bara var så jäkla krånglig men sen helt plöttsligt så fick vi jobba i morgon. Fattar ingenting, så då blev vi på jätte bra humör och skrattade åt allting. Andres var full och smsade, helt galet. Fattade verkligen ingenting. Men det har varit kul idag, och det gillar ja! :)

I natt ska jag sova hos Johanna och imorgon blir det dax att sälja jorbgubbar! Alla får komma till Tyresö Centrum Konsum och köpa gubbar av oss, bara så ni vet! :D

as garv! helt serri!

hahhahhahahhahahha!
Jag har helt seriöst inte garvat så mycket som jag gjorde idag på länge! Helt sjukt! Jag och Fanny typ dog och Frida också för den delen! HAAHAHAHH, kan fan inte skriva vad vi garvade åt. PAPPER! AAAAHHHH viiii dooog! HAHAH

aja det här inlägget spårade ur. Men jag var tvungen att föreviga den stunden på bloggen!



Jag och Fanny förra året jaoooouu :)


8 juni

IMORGON ÄR DET SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV

Söndag & måndag

Men iaf, tillbaka till livet. Jag kom hem för en liten stund sen. Jag har varit och tittat på bio med en vän. Komisarie Späck. Hahah, så jäkla mongo alltså men sjukt rolig! På dagen idag var jag först i skolan till 2, sen klippte jag Fannys hår och sen var jag med Emma. Vi spelade lite Wii hemma hos henne och gjorde lite annat smått och gott.

Igår var Jessica och Zeb här hemma. Jag fick äntligen mina ben vaxade så nu är dom lena och fina! Jag var även med Johanna och jag badade för första gången i år i poolen, men Johanna var före mig, men det räknas inte (a)




Nörds

Jag fattar fan inte varför folk är en såna jäkla fegisar? Ni som kommenterar kan skriva era namn, jag bryr mig inte. Det är ju inte dirket så att jag kommer ringa upp er och slå er på ngt sätt. Hah!

Om du släpper mig, kommer jag aldrig komma tillbaka
men om jag släpper dig, kommer du komma tillbaka då?

.

Fyfan, jag har panik.. I hate myself right now..

Jag, Jenny & Emma


1 juni

Omg, hihihihi jag kan inte fatta att det är juni nu! Så jäkla skönt så att jag nästan dööööör! Jag fick ett sommarjobb som är i slutet på sommarlovet. Men jag ska dissa det och ta ett annat jobb som blir jordgubbs säljning! Hihi. Eller ja om han är villig att bli lite mogen och ta hand om sakerna dvs. hehe

Han har sovit hos mig, jag har sovit hos honom. Det känns bara så rätt.. men samtidigt så fel. I like u..

RSS 2.0