Så himla kallt!

Helvete vad kallt det är ute! I morse när jag gick upp klockan 9 var det 22 minus grader :|

Därför jag gick upp så tidigt vad för att jag skulle vara i skolan kvart över 10. Hade öppethus, så skulle vara där och hålla på med lite dockor osv. Vi var där från kvart över tio då till två. Fanny tvättade mitt hår (a) Jennifer Svahn gillar detta! Plus att vi gick runt och kollade överallt i skolan. På fordon, bygg, el och teknik. Lite kuligt sisådär eftersom man aldrig varit i dom salarna xD Sen klockan 1 kom Felicia till skolan också och var med oss tills det slutade. Efter det åkte vi hem till mig och sen skulle vi åka till stan och kolla min piercing. Men smart som jag är så tittade jag ju såklart på veckodagarna istället för på lördag -.- Så vi gick till bussen i onödigt och så hann vi inte till att vara i stan innan klockan 4. Så istället åkte vi till centurm och blev upphämtade där av Fredrik, så åkte vi till Öringe Pizzerian :) Jag och Fellie delade på en hawaii och sen åkte vi två hem till henne ett tag.
Saknar redan bruttan alltså! Bara för att man vet att man inte kommer träffa henne på år och dar.. :(

Är iaf hemma nu, ska äta middag hos Fredrik snart. Blev ändrade planer sörrööö! Först skulle jag äta hemma, sen hos Kalle & Cicci. Fast hade tydligen lovat att äta hemma hos Fredrik, så så blir det nu.
Senare kanske jag ska träffa min Emma! Puss <3


En gammal bild på mig och Felicia när vi var ute med hennes båt.
Tror det kan vara typ sommaren 2007


Holla at yaa boy

Nu sitter jag i bibloteket i skolan. Ska titta på minia betyg som jag fått förra terminen snart om mamma skickar inloggningsuppgifterna snart :) Kommer säkert bli besviken, men jag hoppas på det bästa.

Igår åkte jag till forum nacka vid 3 och mötte upp Sandra. Så satt vi och fikade i 2-3 timmar, bara pratade en massa skit. Hehe, älskar det. Sen klockan halv 7 åkte vi hemmåt :) Hon skulle på yoga så jag åkte hem och käkade middag. Potatis och äppelmos! Hahah love it! Så var jag lite med allihoppa. Det var ingefär som fullthus hemma hos oss, riktigt mysigt :)


Johanna saved my life


Älskar dig tjejen!


Tumme upp

Hej gott folk. Nu har jag redan slutat skolan och hunnit kommit hem och klockan är bara 12. Rikgtigt skönt, så ska slappa i några timmar tills jag bär mig av till nacka och möter upp Sandra :)

Igår så blev det så att vi hade frisör hela dagen. Tycker att det är onödigt att ha så mycket tid när man inte ens har något att göra. Snark.. Fast vi klippte ju dock före och efter lunch. Men sen när man var klar med att föna och allt så hade man typ inget att göra i 1,5 timmar?.. Efter skolan åkte jag en snabbis till centrum med Fanny. Så träffade jag också Sandra när vi satt på Espresso House och tjockade oss (a) Sen så gick jag hem till Johanna och chillade där till klockan halv 7. Då jag åkte hem i min ensamhet och när jag kom hem sa var jag nästan ensam hemma. Wilma var ju hemma men hon räcknas bara som en halv. Så käkade jag maten och allt.
Klockan halv 9 kommer Fredrik och hämtar mig så åker vi ut. Blir ner mörshad av all snö. Varför är det alltid så? Jag kastade en liten snöboll på Robin som knappt träffa. Ja då ska han ta hela snöshyffeln och slänga snö på mig, och sen började allt -.- Micke kom också och hällde snö på mig. Wohoo! Fast det slutade ju med att det var jag och Micke mot Robin. Och så råååkade jag kasta snö på Fredrik så det hamatade inanför allt (a) Fast det var inte med flit! Men det var kul ändå :) <3

Snart ska jag intejuva (eller hur fan det svaras) min bror och hans kompis. Heheheheh

26 junuari - Johanna!

Hejsansvejsan bloggen!
Idag har jag inte haft ont i magen. Tumme upp på det. Sen så på frisören idag så gjorde vi slingor i hetta. Wohoo! Jag älskar att slinga! Så spårar ju alla. Haha lol. Susanna -.- paniiiiiiik! Men efter skolan skulle jag igentligen gymmat med Emma, med det blev inte av för att hon mådde inge bra.. Så istället var jag lat (a) och var med Johanna istället. Vi åkte hem till henne efter skolan och käkade lite mackor, sen gick vi till centrum och så fick jag köpa mitt älskade lila nagellack och bara ett genomskinligt och så en fondation. Gilla på det.
Nu är jag hemma hos Johanna igen :) Jag ska snart ta och åka här ifrån till min pojkväns arbete och sen ska vi äta. Fast dock hemma hos mig. Men ändå, haha mysigt ;)

Picture of me and Johanna 08/09

ont i magen

Piss på den här dagen säger jag bara.
Dagen började med ett frisör prov på morgonen. Woho. Trots att jag hade pluggat så failade jag på lite delar.. haha panik xD Sen så hela dagen bara runkade bulle. Nej men fyfan så kan man ju inte säga. Eller asså. HAHAHAHAHAHAHAH omg kom på en grej nu. Spåra ur totalt. Jag hatar dig bruden, och vi alla gör! Fanny&Johanna vet vad jag menar ;) Men annars var dagen helt.. aa. Jag hade ont i magen hela tiden, kändes nästan som att jag skulle spy, det var verkligen inte kul. Men efter skolan åkte jag iaf in till stan med Fanny och åt på BK. Det var sådär faktiskt. Gillar pommesarna starkt! Men hallå, är det alltid på börjerkingar att det inte finns nån kertchup? Eller det fanns ju det där sjävla pappersgrejen till ketchupen men inget annat. Eller alltså det såg inte heller ut att vara slut för det fanns verkligen ingen behållare heller. Aja, det var skumt iaf. Känns som hela det här inlägget bara blev om BK nu. Spåra. Men jaa, drog hem pga magen sen.
Har haft ont i magen sen lördags -.- Hata.

Jag har iaf färgat håret på mamma nyss och snart kommer Fredrik med min älsklingsbil! Wohoo, den lever igen! :D


En fin bild på mig som Emma har gjort. WIHII
jag älskar den typ. Men Emma du får göra fler om du vill (a)


Parteey

Tjoho!

Igår så slutade det med att jag drog hem till Jimmy efter att jag hade ätit middag. Vi gjord einte speciellt mycket, bara umgicks och tittade på filmen Bratz. Riktigt bra alltså, och sen när det tog slut så tittade vi på halva Lillebror på tjuvjakt ^^ Haha, ruuulig. Sedan vid kvart i 11 typ hämtade Fredrik, Gb och Micke upp mig. Så skjutsade dom hem mig så jag kunde göra i ordning mig lite och dom åkte hem till Fredrik så länge. Sen när jag var klar och så så gick jag till Sebbe och partade ^^ Hihih. Riktigt kuligt faktiskt. Lite radnom sådär så var ju Sandra där också! Så jäkla kul! Och så efter ett tag så kom även Johanna Vallez (en grupp) och Becca (i en annan). Allithoppa som man inte träffat på år och dar. Det var riktigt kul alltså! Så var ju även älsklingen där såklart och en massa andra.
Men sedan vid 2, (om jag minns rätt) så åkte en del hem till Jocke. Där bland annat jag var med. Men varken Sandra eller Johanna hänkade :O Men hemma hos honom iaf så var det väl mer lite chill än fest. Fast det var nice ändå. Vissa körde singstar också ;)

Så kom vi hem till Fredrik vid halv 5. Jag, Fredrik, Micke och Emi var det :) Så var jag och Micke lite tjocka så vi tog lite nudlar och åt dom. Sedan deckade jag, för typ tredje gången.. Fast den här gången fick jag sooova! Wihii!

Snart jag ska upp till duschen och senare efter det måste jag plugga!
Peace m8 <3 HAHA!



Fredrik sjunger singstar hemma hos Jocke ;)


23 januari

Mumma, jag e seg. Det suger. Jag vill ut och göra nått.

Igår hände det väl inte så speciellt mycket. Det var Jennifer N ´s sista dag i skolan, eller ja i vår klass :( Hon ska byta till Fredrika istället. Den jäveln, men hoppas det går bra för henne! Sen efter skolan åkte jag hem en stund tills fredrik slutade då vi åkte till cetnurm och köpta två presenter till hans mamma. Sedan åkte vi hem till honom och bara allmänt segade tills alla gäster kom och så. Vi åt och hade det väl, trevligt ;) Jag känner mig lite mer social mot fredriks släckt en vad han själv är mot dom. Lite skumt sisådär xD
Gjorde väl typ ingenting sen på kvällen heller. Vi var bara hemma och slappade.

Idag för ungefär nån timma sen kom jag hem från Jennie. Åkte dit runt 1 och fikade, pratade och så fick hon äntligen sin julklapp. Hahah, jag vet lite seg julklapp. Men vi har inte umgåts på väldigt länge.

Nu sitter jag bara här hemma och har mega tråkigt. Fan. Som jag skrev där uppe att jag vill göra något! Innan jag svimmar. (?)
Men jag får lite ångest sådär. Pallar inte förklara varför, men det känns lite skumt, jag vette fan. Ääääch. Kanske åker till Jimmy och jag orkar. Men vi får se :)

Igår kom också världens sötaste Wilma hit också. Har inte träffat henne på typ 2 hela veckor. Usch, hahha man saknar ju henne då. Fast hon är ändå jobbigt och pipig som sagt xD

Gårdagen!

Tjenis människor. Här sitter jag och pluggar helt ensam. utan musik och allt :| Jo jag antar att det är bäst så ^^ Haha , men tänkte ta en lite paos så jag kan blogga lite och sedan fortsätta snart igen..

Igår vare så att jag gymmade efter skolan med Emma sörrö. Fick veta lite roliga saker. *fniss* Så när vi var klara så åkte jag hem till Fredrik och åt där och sen vilade lite. Laddade mobilen som hade dött på resan dit och självklart då när den är avstängd får man ju viktiga sms som man måste svara på för just den minuten. Men det var chill, kunde svara lite senare. Men det blidde iaf att jag och Emma åkte till Danne så vi var där ca halv 9 (en timme försenade, men soo what) och chillade lite hemma hos honom med några andra polers. Det var riktigt trevlans faktiskt. Göra om, hihih! .. Åkte där ifrån lite innan 11 ;)

Nu sitter jag och funderar på om jag ska fortsätta pluggis eller om jag ska göra klart min kub. Jag tror jag kör på kuben, för det tar kortast tid. Men sen ska jag fortsätta vettdu. Är redan klart med allergi grejjen vi skulle skriva om. Ska böra interjuva någon som är allergiskt mot något, sen är jag helt klar (y)

Slänger upp en gammal bild på mig och pappa när vi var i cypern. Saknar det groft mycket.. <3




19 januari

19 januari means 4 månader kvar tills jag fyller år. Haha, looool. Fett kul xD Eller inte?

TODDEEEEEEEEE (mohahah emmaaa, var bara tvungen) började jag klockan 8 istället för 10.. -.- Snarkoo, vi var tvunga att vara i skolan då för att förbereda lite saker innan alla 9or kom och tittade på alla linjer och allt. Självklart fixade vi ju då i salongen, med dockor och på oss sjävla(?) Hah, klockan 9 , 11 & 2 kom olika 9or från olika skolor. Först fixade jag med långhårsdockarna, sedan klockan 10-11 så gjorde Nick (och Johanna) en inpackning i mitt hår och fönade det, plus allt och sedan sista grejjen gjorde jag curler. Hööööööh, vi slutade klockan halv 3 ungefär. Men då satt jag, Ida, Fanny och Jennifer kvar i skolan och var pluggisar.. hahh, eller jag väntade på emma och ida väntade på max. Och lite emellanåt passade vi väl på att plugga lite smått sådär. När Emma slutade knatade vi till centrum och åkte til globen, där vi åt en varsin fet subway mackaaaa! AHAHAHAH asgarv på Emmas macka. Herregud vad jag skrattade alltså :'D Så köpte hon lite grejjs och så åkte vi hem till henne ocksååå. Var där en timma tills jag åkte hemmåt till mig dårååååå.

och här sitter jag nu. HEEEEEEH, kom hem för ca en halv timma sen. Ska skriva lite skit om ellergier och astma och allt nu. Pluggis-Jenn. Me like! Sedan är det paradis hotel!!!!!!!! Me also like!

HAAHAHAH HAAAANINGE

HEJSAN!!!!!!!!!!
Jag är speedad. Alla hatar när jag e det, men jag älskar det. hihihihihi

idag var det skola, woho. Jag fick "jobba" över för att jag varit borta så mycket. Så fick klippa uppklippt på föreningstimmen. Efter det "ruschade" jag och Fanny till Haninge Centrum. Där ät vi varsin subway macka. Och omg, jag dregglar när jag tänker på vad god den var. Längtar redan till nästa gång jag ska äta det. Så var Robin & Johanna där också. Robin är elak, eller Johanna också. För dom säger attt jag är seg och att en snigel är snabbare en vad jag är. Muppar! Höhöhö. Sedan köpte jag ett linne på BikBok. Mohehhe, Juste! Så träffade jag världens bästa Jimmy & Iris. Saknat dom jävlarna. Men det var kul att träffa dom! Jimmy fattade inte att det var jag först.. Pluttyyyyyy. Hehehe,
nu blir det film vett du med Fredrik, Micke & Emi :) Puss!

Random bilder


Väldigt fin begravning


<3


Rödis & Svante


Sömntutor.. Fredrik & Hampe


Mee, hehe


Home sweet home

Helloooo everybody!
Nu är jag hemma som sagt, kom hem för typ lite mer än en timma sedan ;)

Igår så var vi ju och is-fiskade. Hela faderutten sörrö. Var väl cirka 13 pers tror jag, plus 2 hundar. Myspys ;) Jag fick en fet liten aborre och Fredrik en gädda. Som vanligt -.- (nästan) .. Nej men det var kul, eftersom hålet inte var speciellt mycket större en själva gäddan. Fast vi fick upp den tillslut. Så grillade vi korv och vissa åkte skridskor. Jag skulle gjort det , men jaa.. jag vet inte varför det inte blev av. Eller jo, det var nog för att Hampus och Tiki gick hem i för väg. Vi var väl ute i 3-4 timmar ungefär. Sedan när vi kom hem så slappade vi lite och så blev det tacos till middag. Mumsfillibabba xD






Bjässe gäddan ^^


16/1

Tjenixen Stockholmare!
Idag ska vi ut och is-fiska. Kallllllllttttooo, vi var ute en liten snabbis igår också och då fick jag 5 st aborrar. Wihooo, så var vi ute i Vieryd ett tag (där deras fina land ligger), värmde fötterna och allt. Höhöhööh, käkade middag hos Fredriks söta mormor och sedan tittade jag på Let´s dance.
Nu kommer Svante och attakerar. haha , han har gett mig 3 rivmärken (y) på benet, axelt och i ansiktet (?) Hahah, lite så kul sådär. För övrigt så kom han och attakerade oss i går morse när vi låg och sov. fy fan vad rädd jag blev. Och han väger ju 26 kg också :| :D

Idag har jag och Fredrik också varit tillsammans i 1,5 år. Kan ju inte direkt fira det nu, men jag hoppas på att vi ska åka och käka mongoliska nån dag nästa vecka. MUmsen!

Blekinge

Wihoooo, hej på er gott folk. Nu är jg i Blekinge sörrö, kom hit igår efter middag vid typ 3 - 4 nått sånt där :)
Tänkte inte skriva så mycket för jag är en tröttis, men idag iaf var vi ju på begravning som sagt.. Vila i frid Vive! Sedan blev det middag här hemma hos mia & hampus och allithoppa . Haha, pizza for the win xD  Det är här jag och Fredrik sover förresten. Hos Fredriks moster och kusiner, söt katten Oscar, fina hunden Rödis och bråksaks-hunden Svante. Haha, det är kul ;)

Men skriver kanske i morgon eller något. Puss på er där hemma i stockholm!

Jennifer tänker

Hallå? Är man bortskämd? Har man det bra eller? Är man rik for fuck sake?
Nu snackar jag inte direkt om mig själv, men jag kom på å tänka på en sak. Här går man runt och säger att mamsen köpt fel nudlar och säger att dom är äckliga. Utan att ens äta halva. Utan bara tar några få tuggor, sedan slänger man maten och tar någonting annat.

Är det inte sjukt? Jo det är det för fan!
När det finns så många människor i världen som inte ens får tak över huvudet, och här går man och gnäller på att nudlarna är äckliga, när man har hela kylskåpen med annan mat. Dom skulle göra vad som helst för att typ bara få en tugga nudel och ett glas mjölk liksom.
Dom flesta i Sverige är fan bortskämda. Vissa mer och andra mindre. Vi har inte varit med i ett krig på år hundrade, eller vafan det är. Vette fan. Vi är fegisar. Så vi förslorar inte speciellt mycket på att USA och Iran krigar. Vi ba chillar. Nu kom jag in på en liten annan sak. Men det är ju sant.

Får lite panik ångest ibland när jag börjar tänka på sånt här.
Som Rebecca berättade idag i skolan, att det var en kille som tjänade ca 10 kr per dag. (Det var utomlands så det var ju en anna valuta, men i svenska pengar) Alltså 300 i månaden på att städa hotel rum, dag ut och dag in. Sen innan dom skulle åka hem gav dom honom 500 kr och han blev ju överlycklig. Han sa att han skulle gå hem till familjen å fira. Äta värsta middagen och ha fest nästan.
Här går vi i skolan och "tjänar" mer en ett tusen kr på att gå i skolan. Som dom festa inte ens tycker om. Medans andra inte kan gå i skolan, kan inte läsa, skriva och räkna. Det var vi liksom i vardagen utan att ens tänka på nått annat.

16.16

Fy fan vad äckliga nudlar. Uscha buscha.. dom ska ju vara goda för fan!

Mennnnnnnnnnnnnn, jag håller på och packar. Eller åtminstånde så försöker jag göra det. Vill ju ta med mig hela garderoben, om inte mer. Haha , det är nackdelen med när jag ska åka iväg. Tar med mig alldeles för mycket, men vafan liksom. Man måste ju ha valmöjligheter (y) För dom som inte vet så ska jag till Blekinge, till älsklingens släckt osv. HampePampe! hahaha e jag beroende eller? Svar: JA! :D Älskar Fredriks släckt. Bara för att jag inte ha någon själv liksom. Eller iaf knapt. Bara en tråkig kusin på 30 bast som man aldrig träffar. Förövrigt så ska han få barn snart. Herregud, han passar inte som pappa. Men btw. Hoppas det går bra.. xD och att man få träffa ungen någongång :O  Men jaa.. nudlarna e blä. Dom ligger här framför mig. HEHEHEHE

Förövrigt idag så efter skolan var jag en liten sväng med Fanny och Ida i centrum. Vi har blivit homies. Eller jag kanske har en annan.. "Jennifer är det DIN HOMIE, som sitter FRAMFÖR DIG" /Fanny. Hahahah fan vad kul det var. Men iaf, i centrum köpte jag sinoooooova och var inne och pratade med Dennis på djurmagazinet, Ida köpte ett par skor och både Fanny och Ida varsin chocklad xD
Träffade på the twins Jennie&Jessica :) Och på bussen hem fick man sällskap av Mikaela. Saknar den bruden fan!


Lol - 100111

hahahha asså lol kan ta sig. Jag har fastnat för deeeee -.-  -.- -.- -.- -.- -.- xD

Men iaf, hehe började 10 idag. Men lite frisör dårå, snodde hem saxarna (hihi vad jag är busig) för ska klippa Fredrik och Fredrik idag. hehhh, fundersamt ;) Finns väl inte så mycket att skriva om från skolan direkt. Hade matte och engelska sen lite random. Efter skolan åkte jag, Fanny & Ida till donken. Herregud, pinsamt xD Men jag var lite "nyttig" och köpe en paj (a) Sen klockan 3 skulle Ida fixa sina naglar så jag och Fanny hänkade ett tag tills våra bussar skulle gå :)

Precis när man kommer hem smsar Emma och säger att hon är påväg till gymmet, så då är det bara å packa och åka direkt igen. Var på gymmet i cirkus en timma och sen åkte vi hemmåt. Fick sällskap av Kevin & Matte på bussen också. Vilka planer dom har.. omg.. Fjorisar.. xD

Nu har jag precis ätit upp en liten protein bar. Hehe, smarriga.
Senare ikväll ska jag ju då klippa männen. Lol. Iaf en man, den andra e ju som han e (6). Hahah, Nejskojababyyy (a)<3

<3

Jasså. Då blir det åka ner till Blekinge på onsdag då. Undra vad skolan kommer å säga. Fast jag ska ju srots allt på begravning.. Vila i frid <3

Saknar "lilla" hampe. HAHAHA :D

Fucking snori' xD

Hehehehe, fan vad förkyld jag är. Hate it..

Men ja igår iaf, eller juste. Åkte ju till småland i fredags kväll ;) Vi kom fram dit klockan 4 på natten å då var det 26 minus grader. Lol alltså ;o Vi slocknade í sängarna på en gång, eller efter jag hade ätit en panpizza. DEt smakade döts-skönt i kistan. haha ^^. Förresten så var det jag, Fredrik och Micke som åkte ner dit till Mickes landställe. Lite random sådär xD Hah, på morgonen sen så fixade grabbarna med en bil och sen åkte vi typ hem igen. Käkade hamburgare till frukost! ^^ Så åkte vi i 5 hela timmar. När vi kom hem käkade vi mat och tittade på tv. Var helt slut. Och snyta sig sjutio gånger i minuten är ju inte speciellt kul heller..

Idag så hmm.. igentligen vore det bra om jag stannade inne. Men det är tråkigt. Så ska kanske vara med Sandra om hon tänkte vakna snart.. xD

Småland

Nu ska jag till småland. Peace.

(?)


Suck

HEJ JAG ÄR HEMMA. Peace!

Slutade tidigt idag. Började sent. Fett nice! Så åt jag ju självklart apelsinkakan eller vafan den heter :) Har inte så mycket att skriva förutom att jag har blivit förkyld -.- Suck, det suger verkligen att inte kunna andas genom näsan. Fett jobbigt å sova liksom, blev helt torr i munnen och skit xD
Jag får ta å krya på mig tycket jag. Heheh


Lillis! :)


7 januari 2010

Fan vad fult det ser ut. 2010. Muppigt. och som jag och emma diskuterade idag. Vafan, beach 10, det låter ju helt bombat. beach 010, eller wtf.

Idag iaf så började ju skolan. Hade ingen engelska idag så slutade vid lunch. Hehehehehe, då drog jag till centrum med johanna, fanny och nick. Fanny köpte en klocka och jag en choklad.. hehhh. Sedan skulle j & n dra så då kom Ida istället. Fuuunnnyyyyyy! Så gick vi till donken och tjockade oss lite och sedan tillbaka till centurm. Gjorde inte så mycket och sen vid 2 åkte jag hemmåt och bakade en *dömdömdöööm* apelsinsockerkaka till klassen tomorrow. Efter som det är friday. Plus att jag var tvungen att rädda Rebecca för att hon inte kunde baka xD ehm what ever, inge intressant xD . Sen klockan 4 blev jag skjutsade till gymmet och gymmade (såklart) emma var där också. Hihiih.

Nu har jag nyss ätit. Ska platta håret. Men först ska jag lägga ut en liten fin bild på mig när jag inte har plattat hår. Ohcrap :|


Jag ger din 40 min..



Bild från 2007. Lol


Skola..

Tjenis penis. Nu sitter jag här i skolan igen -.- Vi har sveniiiiiiiiiish!

FANNY WESTEBERG på google översättning. HAHAHAH, gud vi är knäppa. Men det låter kuuuuul.
Vette fan vad jag ska skriva mer. Efter skolan ska jag hänka fanny så ska hon köpa en ny klocka. Wihihihiii.

Hemma hos Johanna

Hehehhe, sitter hemma hos Johanna nu jaaou. Dricker tee och spelar majong. I love majong! Vi har inga planer för vad vi ska göra senare, men vi hittar säkert på något. Hihi,

Har ju inte skrivit ju.. men i söndags när jag var med emma så segade vi ju lite. Sen åkte vi till centrum och åt hamburgare under trappan och emma handlade hårfärg. Så åkte vi hem till mig så färgade jag emmas hår och så spelade vi Wii. Senare när klockan blivit 9 så gick vi och mötte Micke & David. Så gick vi hem till micke. eller aa inte david för han bangade. Så tittade vi iaf på film och sen blev jag hämtade av favvo Fredrik.

Igår var jag bara hemma och segade hela dagen. Spelade.. hehe nörd for the win! Så tittade jag och fredrik på Paradise hotel. HEHEHEHEHEHEHEHEE


En gammal bild på mig och johanna. Hihihihiih
typ 07 eller nått :o


Hemma hos Emma

Emma är en seg person. Jag sitter hemma hos henne nu, hehehe våldgastade lite. Men de e lugnt va :O? Kom typ precis hit, för jag orkade inte sitta hemma och dega och vänta på segot. Hon vaknade nämligen för typ en timma sen -.- Snarko. HEHEEEEE
Får se vad vi ska göra, puss och kram och slick i pannan. Åh nej, nu tog jag emmas sitat förlåt. Puss och kram.

Avatar

Weeey!
jag känner att jag måste skriva lite på bloggen så att jag inte blir sen en viss annan person. hahah nej drev bara xD Nej men idag iaf så var jag på Heron City och såg Avatar i 3D med mor, far, fredrik, jimmie & nathalie. Wihihi, 3 par. Så romantiskt. Hahah , eller:O? Jag och Fredrik var lite sena så kom preeeecis när dom släckte lamporna ^^ Men filmen var fan as najsig!

Nu sitter jag och äter lite såhär random mat klockan 2 på natten.  Great, ska sussa snart, i morgon blir det Emma! och kanske Blekinge :O. PUSSSSSSSSSSSSSS

Gott nytt år!

Yeeey! Nu är det ett nytt år som vi börjat på, Tvåtusentio!
Slutet på 2009 löd såhär. Jag åt middag hemma med mamma, pappa, jimmie, nathalie, cicci, kalle, david och jessica! Vart verkligen propp mätt även fast jag inte åt så mycket.. Hehe, fat det var as gott. Så chillade vi väl lite och sådär. Sen vid 10 när alla "ungdommar" skulla dra så drog även jag (såklart) till Sebbe. Hahah, där dom andra var. Fredde & co. Haha! Lite senare kom också FullaFanny och hennes vänner och lite annat folk. Jag hade kul, eller aa vi hade kul. Smällde raketer vid 12 slaget såklart med champange å allt. Då även Micke och Emmi kom förbi :) Jag hade "saftygoogles". HAHA! Så kunde titta på dom fina fyrverierierna heeelt oskadd. (?) Eller vettefan! :D
Knatade hemmåt runt 3 tiden. Det var as nice! GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

RSS 2.0