30 juni

inatt/idag hare vart skoj ^^
Va hos Jennie & co till 2 på natten, Då jag gick ut och gick med Emma & Fredrik. Tiggde till mig en frenchis vid statoil, fast tjockisarna käkade typ upp den :( Så satt vi och väntade på Emmas buss i 40 min men typ 1 min innan den kommer så kommer hon på att hon inte vill åka buss själv, och jag hade inget busskort med mig. Så då fick vi börja gå mot Emma i stället. Orkade inte gå hela vägen till henne och sen tillbaka så vi lämnade henne nånstans nära där hon bodde, så kom jag och Fredrik hem till mig typ runt halv 5. Så de va bara å gå å lägga sig.
Blev väckt 11 av mammsen. Då Fredrik åkte hem och vi in till stan och klippte oss. Kom in i salongen helt dygnsura. haha, fyfaan vad jag hatar regn. Aja, vi klippe oss och sen så köpte vi lite grejjor och åkte hem. Packade lite, så gick jag och mötte Johanna. Så kletade hon in mitt fejs med sin arm, så blev jag gröön O.o och så gick vi runt och snackade och så tills vi båda skulle käka. Efter maten färgade jag håret å ögonfransarna, haha :)
men pusshej, pallante mer, är såjävla irriterad på en viss person..


28 juni

Igår så va jag med emma, Vi köpte hårfärg, käkade på donken och så slingade jag emmas hår :) Sen efter de på kvällen åkte vi till Fredrik. Där vi va väldigt länge. Vi spelade lite FretsOnFire, Alkis kom, kastade godis på varandra, kollade på film. Så åkte typ Alkis hem typ mellan 2-3, så fortsätter vi kolla på filmen. Men sen typ vill jag hem och hämta halstabletter, Så jag börjar knata iväg, klättrar över ett hööögt staket, ser en älg :|, hittar Emma&Fredde igen. Så vi börjar jaga ägen, men då börjar tjockisarna plocka smulltron, så jag forsätter ensam, men hittar aldrig älgen igen :( så hände de lite cp grejjer på vägen, men tillslut så kommer vi hem till mig vid typ 6 (?) kollar på barnprogram som emma kunde sången i (?) hah (: , men vi somnar väl ngn gång runt 7 eller nått, iaf jag.
Så vaknar vi typ vid 12. Ligger och såsar i sängen ett tag, käkar frukost. Så börjar det liksom spöregna, så skulle gå ut och känna på vattnet i poolen, så då ere ju såklart så att man blir i puttat. haha, ni ska få igen någon gång (6). Så taggar Emma hem,  så ligger jag & Fredrik och tittar på tv tills han åker hem han också.
pusshej / J

27 juni, natt eller ngt

omg ! måste bara på peka att min pappa snarkar som e odjur, seriöst man hör igenom väggen även fast man har musik och tv på O.o stackars mamma som ligger i samma säng som honom, :o hjälp ..
btw., jag va med Jello i onsdags inne i stan :) trättade Klara&Sandra också, och sen följde jag med Jennie&Jessica hem å va med dom ett tag tills jag höll på att dö. eller kanske inte, gjort bara ont överallt i kroppen O.o
Har ju varit lite sådär småsjuk, men i typ tisdags bröt det ut (ont i magen, halsen, huvudet & kankse feber, e inte säker), och det blev ju inte bättre när jag va ute i onsdags, så i torsdags va jag bara hemma, låg i sängen hela dagen, men på kvällen kom Fredrik botade mig i några timmar, fast nu äre dåligt igen =(. Men tack å mkt gubben för att du va med mig så jag mådde bättre, fast det kanske inte va så kul.
men nu ska Jennifer sova, Pusshej


23 juni

ääh innan jag börjar måste jag bara säga att jag ääälskar sommarlov! :) , så nu vet alla de ^^
ehm, jaa.. tönt. jag vet (: , men skit samma.
dessa dagar har jag typ,
varit med Fredrik och gjort jäätte god mat med honom, *host*, midsommar på Farfars land, varit med Hanin en stund och snackar, sovigt hos Fredrik, vart lite sjuk, käkat pajjer på donken, varit med Emma, Anton och Viktor, sovigt hos Emma med dom också till idag.
å idag : sov ju hos Emma. Vaknar av att Anton slänger sig på en. woho va mysigt, NAAT. jaja , vi käkade frulle å gjorde lite saker. Sen åkte jag hem och duschade, så åkte jag till Emma igen & körde singstar med henne tills typ 5. Då vi gick till centrum med David (hennes lillebror) där dom käkade och jag åkte hem och gjorde egen mat *stolt* , så nu har jag käkat och ska nog vara med Fredrik senare eller snart, pusshej

18 juni - onsdag

nu vare länge sen jag skrev :O , har inte orkat ^^
men kan berätta lite vad som hänt, fast kommer inte ihåg vilka dagar det va och så .
Jag har bränt pannkakor, så brand alarmet gått igång, väligt läskigt kan jag medge.
Jag har petat på Fredrik tsm med emma, när han deckade i min säng. hahaha, glömmer aldrig ^^
Jag har gjort chokladmoouse med Jennie. goda bree ^^
Jag har fixat både Emmas och Iris blogg (:

Jag har inte haft ngt smink förutom en dag. viktigt vetande (:
Jag har inte badat ngt :(


Igår  va jag iaf med Sandra , vi va inne i stan. Köpte bla. ansiktsmasker som vi skulle ha till kvällen när jag skulle sova hos hennne. men det blev inte av, så jag sov hos Emma istället. Vi satt vid olika datorer typ hela kvällen/natten. Tills typ 3 då vi läggde oss i sängen och tittade på foton på Emma när hon va liten. Så somnade vi tillslut också.
Idag vaknade vi av att Fredrik ringer kl 1. Snackar med honom ett tag, tills vi går upp och käkar frulle, efter de sitter jag vid datorn och emma duschar. Sen va kl 3, och jag va tvungen att skynda mig hem. Kommer hem och går ut med hunden så strax efter det åker jag till gullmars och möter Fredrik. Så åker vi till honom, jag spelar sc. (va fett duktigt ^^) så käkar han, så åker vi hem till mig och jag käkar, så tittar vi på matchen, fast sen sög så vi myste lite istället och så :) , tills halv 12 då han åker hem. :) :(


12 juni - torsdag

Dagen börjar med att jag blir väckt av Fredrik typ vid 11.20. Ligger kvar i sängen och tillslut går jag ner och gör frulle. Så spelar jag guitar hero med mig själv. HAHA, Så typ städar jag i mitt rum och händer upp tvätt (-.-)så går jag upp och duschar också, Efter de hade jag ingenting å göra, Så jag flyttar upp min dator från mitt rum upp till "mitt sovrum" , haha , asså jag sover inte i mitt ru, sover här uppe för tillfället, för tycker de e skönare, så då flyttade jag upp daron hit upp också. Sen kommer typ Emma, och jag käkar och när jag käkar kommer Fredrik och GB också. haha ovanligt ^^ Jag & Fredrik väljer en film som vi ska glo på, så börjar vi, men ingen fattade ngt av vad den handlade om, så vi byter till 'It's a boygirl thing' som jag har sätt typ 1000 ggr ^^. Så kollar vi på den, muppar, myser å så. Sen när den e slut åker killarna hem, och jag och Emma sätter oss vid datorn, tills hon blir hämtad.
Nu dricker jag Fanta och tittar på tv, Rocky, den där boxaren ^^ , hans kompis dog nyss ;( , aja ^^ pusshej / J


lista

13 JA ELLER NEJ:
Ett förhållande: Nope ^^
En bästa vän: Ja
Haft ett seriöst förhållande: Yes
Dejtat en av dina bästa kompisar: nää
Blivit kär vid första ögonkastet: typ inte
Fått ditt hjärta krossat: har väl hänt .
Haft ett one night stand: shit vilken fråga,
Skrikit åt en lärare: jaa, vem har inte?
Kysst någon och sedan ångrat dig: aoou
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: jupp
Några smycken som kostat över 1000 kr: venne
Snusat: nej
Rökt: aa..

12 DAGENS:
Klädsel: Jeans & Linne
Smink: inget
frisyr: bulle
Låt: vet inte
Vill ha: typ inget
Sjuka: tandläkaren som inte kan svenska ^^
Drog: puss
Saknad: Felicia
Köp: youghurt & choklad
Godis: röd & gul dödskallar
Attityd: Riktigt cp 
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: platta håret FORT

11 FÖRSTA:

Bästa kompis: Sandra
Bil: venne
Husdjur: halv hund (?)
Semester: 6år, Grekland/Kreta tror jag
jobb: ?
Köpta skiva: inte vet jag
Riktiga kärlek: nån
Piercing: öronen
Konsert: don't remember
Fylla: jadu..

10 SISTA:

Personen som smsade dig: typ Fredrik
Personen som du kramade: Fredik
Peronen som ringde dig: Fredrik
Personen som du ringde: ASGAAAAAAARV, Fredik
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Emma kanske O.o
Alkoholdrycken: Cider, eller fattar inte :S
Bilfärd: Nyss, hem från Fredrik
Filmen du såg: alt möjligt, kommer inte ihåg
Gången du grät: kommer int ihåg
Måltiden: hmm, räknas godis ?

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: jaa ^^
Våga hoppa bungyjump: ööhm, kanske (a)
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: ja
Kalla dig själv lycklig: Beror på
Hellre ta bilden än vara med på den: ja
Kunna gråta över en kille: jaa,
Kunna gråta över en tjej: tjejkompis ja
Ljuga för någon: aa
Kunna springa 50mil: HAHAHA

8 VAD:
Gör du just nu: skriver
Ska du göra imorgon: ingen aning, sova :D
Säger du till dig själv när allt känns svårt: inget
Har du med dig in på bion: nån snygging ^^
Är det för färg på dina byxor: Blåå
Är det för väder hos dig just nu: typ natt ?
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Asiktet/håret
Skulle du göra om du vann på lotto: beror på hur mkt

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. Trosor
2. BH
3. Byxor
4. Linne
5. Tjocktröjja
6. Armband
7. Toffs

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Nje
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 16 
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: ja
Använder du huvtröjor`: ? (a)
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: ja både och :)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: motsatta

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
Sommar eller vinter: sommar ;D
Vilken ålder har varit bäst hittills: typ venne
Sova på sida, mage eller rygg: mage eller sida
Kramar eller kyssar: både och (:


11 juni - onsdag

Första dagen på sommarlovet då, fast de va ju inte så kanon fint väder, menmen. Gick upp kl typ halv ett. Ringde och väckte Emma, och så skulle jag till tandis :| , Kom 10 min förstent, pga cp bussar, aja, ska dit igen nångång å laga :|, Så efter de åkte vi hem till Emma, gjorde nudlar, tittade på tv, slappa och satt lite vid datorn. Så vid sex åker vi till cenrum och köper vår såkallade 'middag' . Youghurt & choklad blev det, för va pallade inte vänta på att Emmas fader skulle göra nått. Så åkte vi till Fredrik, där GB också va. Tittade på film, snackade och så (:
Nu e jag hemma och e godisråtta (a) , / J

lista,

Alla tjejer måste göra detta test

Vem ringde dig senast? Fredrik (:
Vad har du för bh på dig just nu? ingen :O
Vad har du för trosor på dig just nu? Gula björnborg
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det i från? från Fredrik : Jennifer Caroline Svahn och Emma Margareta Persson, haha :), logga in på msn om du har tid så jag slipper tråka.
Vad brukar folk få för intryck av dig? inte fasiken vet jag ^^
Har du någon gång klätt dig horiigt? höhö,
Har folk kallat dej slampa? yes
Har du kallat någon för slampa? ehm, Klart jag har ^^
Har du slått någon riktigt hårt? aa, har väl hänt .
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Ehm, tänker inte på de :S
Vilka slags killar faller du för? ööhm, olika ^^
Vad kollar du på först hos en kille? ansiktet/håret
Vill du ut och festa nu? Klart
Vad är klockan? 02.04
Vilken färg har din mobil? en, grå typ, eller nått
Vad ska du göra nu? Göra klart den här, sen till titta på tv (:
Har du svårt att släppa andra dig tätt inpå livet? ehm .. O.o
Är du social? Beror på mitt humör
Känner du att du orkar med en fråga till? japp
Bara för det kommer det en fråga till: Skit kul -.-
Vad tänker du när du vaknar? sooooooova mer
Kan du gå ut utan smink? Japp, gör de mkt nu *stolt*


8 juni - söndag

igår: Vaknade vid 11 av att Fredrik ringde, vi segade upp, packade och åkte i väg till Tyresö slott, där vi blev upp hämtade av Fredrik & GB med båten. Så åkte vi hem till Lukas. Där käkade glass&jordgubbar, spela fotboll, åkte i väg med båten på höga vågor :D , snackade och hade det mys. Så sov vi där och somnade någongång, har ingen aning om när.
idag: Jag vaknade vid 10 och gick runt och väckte alla :), fast segade i sängen sen också, så åkte i väg med båten igen efter att vi hade frullat. Höga vågor idag igen, fast blev röd om hela händerna av att hålla fast sig så man inte ramlade av liksom. :p Så åkte/gick jag och Emma hem till henne, tjockade i oss glass och typ mumsmums på vägen hem. Och nu ska jag typ gå ut och vara social. pösshej / J


6 juni - fredag

Idag har det vart najjs ! :) , Har badat och steekt typ hela dagen. Mamma, Pappa, Jimmie, Filip, Kalle, Cicci, Jennie, Jessica, Noa, Simon, Emma, Johanna, jag och så lilla Wilma såklart har det varit. Hade bla. vatten & glasskrig med Jessica & 'iväg slängningar' i poolen med Kalle & bedminton med Johanna & Emma. Senare när typ alla dragit hem käkade Emma hos oss och sedan spelade vi guitar hero med Jimmie & Filip, och ännu lite senare kom Fredrik och va med och spelade med oss också.
Sen när Fredrik drog fortsatte vi spela lite grann tills jag & Emma skulle upp och titta på film. Jag somnade typ lite under filmen, haha, (som vanligt) fast sen när filmen var slut vaknade jag och hade värsta speeden. och så va ju såklart Emma trött. Jag försöktre ringa och väcka Fredrik, fast när inte de gick blev jag sur och spelade på mobilen och filmade Emma lite grann när hon sov. Sen somnade jag ungefär lite över 6.


4 juni - onsdag

Idag var de lagdag i skolan och då gick vi runt i nyfors, 4.5 km -.-
Efter de åkte jag hem till Jimmy, Där vi va i typ en halv timma å sedan åkte vi och hämtade hans söta lillasyster Stella (3år) hos dagmamman. Så lämnade vi hennes grejjer hemma hos henne och sen gick vi ut i 'stora parken'. Där hon gungade, lekte i sanden och hade kura gömma. (Jag och Stella gömmde oss och Jimmy fick räkna) Sen gick vi till 'lilla parken' och gjorde väl typ samma sak där tills hon ville ha glass och då gick vi hem till henne :) , Så tog vi 2 glassar var, jag och Jimmy fick också :) . haha, fast hon käkade väl nästan upp våra glassar också, Seen så cyklade hon runt lite (såååå gulligt asså!) tills hennes mamma kom hem då jag va tvungen och åka till stan och käka middag. Mamma och pappa har gröllopsdag idag så då käkade vi på Fenix, där storesyrran Jessica jobbar. så gott och såå propp mätt när vi åkte därifrån. Efter de åkte jag till centrum och träffade Fredrik. Vi åkte vi buss till kanelgränd och därifrån gick vi hem till mig. Snackade å allt som man brukar liskom xp
puss&kram / J


3 juni - tiiiiiiiiisdag

lugn dag idag (: , först vare skola till 9.10 - 14.40, och så  fyller Crisitan 15 år idag också. Grattis !
aa men efter skolan drog jag hem till Johanna, där vi käkade makaroner och sola. fett skönt de va ^^ , vi somnade i solen också (: , sedan gick vi hem till mig, där vi gjorde (?) , kommer inte ihåg :O, jo typ satt vid datorn, och lite senare kom Fredrik och GB hem till mig, vi tittade på desperate housewifes och sminkade dom lite grann, sedan vid 10 åkte Johanna hem, och lite senade drog grabbarna också xp
gick upp i duschen på en gång och snodde lite maltesers (a), snart ska jag nog gå och lägga mig tror jag,
godnatt. puss&kram / J


2 juni - måndag

först skolan till halv 2 typ. då åkte jag hem till Emma en snabbis och sedan åkte vi till farsta. (fy fan börjar tröttna på stan och farsta nu asså -.-) , aa men iaf, efter de åkte jag hem och käkade och så kom Fredrik och GB, så åkte vi till bilverkstan där Alkis va, så va jag där till 10,
pallar inte skiva så mycket hela tiden , så ska försöka korta ner lite granna ^^
puss / J

1 juni - söndag

Sandra kom ju hit igår. vi typ gjorde väl inte så mycket förns kl 23.40 då vi åkte till centurm. skulle träffat nåra där men det blev inte av så vi nördade runt vid myggan tils kl typ 1. då vi åkte hem å kollade på 27dresses och sedan sov.sen idag har vi typ badat med en hink på skallen (?), tagit bilder, gått, käkat godis och glass å så ^^ fett med chill :)
sen när hon drog hem, satt jag vid datorn, så käkade jag och sen vid 7 kom Fredrik och GB hem till mig å plingade på. fast GB drog direkt för han skulle käka. så jag och Fredrik gick en liten promenad å snackade. sen så kom vi till hans kompis Jonas, så stannade vi där å snackade tills GB kom, så skjutsade dom hem mig i hans epa. å nu sitter jag här ^^

RSS 2.0