Seg dag

Ja som sagt har jag varit hemma hela dagen, lite segt må jag säga. Men Johanna kom hit halv 3 och gjorde mig sällskap :) TACKAR. Även fast jag typ var världens tråkigaste och typ somnade.. Hehe.

Jennifer tänker..

att städa rummet = bullshit

För mig så går det aldrig att hålla i ordning i mit rum.. Hur jag än gör så är det bara en massa blabb och skit överallt. Tex så städade jag rummet igår och jag var så nörd med att det var så fint. Men hur tror ni att det ser ut idag då? Likadant som det såg ut igår innan jag städade rummet kanske. Fan också, jag fattar igentligen inte hur jag lyckas. Jag skulle behöva en städerska som städar mitt rum varje dag, hmm det vore nånting va? ^^ Fast när man tänker ännu lite längre så är det ju så att man vet ju inte vart städerskan lägger alla pryttlar och så springer man runt i helt huset och leter efter maskaran tillexempel. Hahaha, jag hittar bara negativa grejer om allt :D Jag är såååååå duktig!

28 feb

Jadu, det blev en lyckad kväll igår :) Kom till Sebbe runt 8 ungefär och kom hem vid 2 tror jag. Det är ju så skönt och nära att bara gå 500 meter så är man hemma. Jag var ju kanin igår dårå, med "svans"/boll och allt.

Idag ska jag bara ta det lugnt, jag har ont i magen som vanla efter drickandet, ska nog ta en alvedon när jag skrivít klart det här inlägget. Var ute med Wilma precis också, det är skönt med friskluft och nu är det ju 3 plus grader. Woho! Det börjar bli sommar! Happy-Jennifer. Vill bara ha bort all snö så blommorna kan titta fram :D

Bilder från igår:


Jag och min älskling ;)


Jenniferna :)


Jocke & Jennifer :)


Emi & Ankan :)
Den bastern-Emi snodde mina öron :(


27 feb - roadtrip

Ouuuuh, det regnar.. eller snöar det kanske. Jag det är iaf inte mysigt -.-
Idag efter frukosten vid 12 åkte jag, Fredrik, Robin och Liha till globen och gick in på Buttericks. Hahah, jadu Fredrik och Robin köpte ett par roliga grejer xD Sen efter det åkte vi till Farsta och gjorde något. Haha vette fan, Rabin köpte ett halsband iaf och så åkte vi till Tyresö Centrum. Där vi köpte presenter till Sebbe. Sedan lämnade vi dom och så fortsatte jag och Fredrik hem till honom. Där vi försökte installera det trådlösa nätvärket och en massa för att hans mor hade köpt en ny bärbar dator. Men det gick ju nästan åt helvete, haha eller det gick inte bra iaf xD

Nu för en stund som kom vi hem till mig, så ska vi snart duscha när pappa kommit ner därifrån och sedan blir det god mat med familjen och Kalle & Cicci. Så drar vi till Sebbe sen när vi känner fört :)

27 feb

Tjena, vad tror ni kommer hända idag måntro?
Jag tror att jag och min pojkvän ska åka iväg och försöka hitta något som han kan ha ikväll. Måste verkligen hitta nått för annars ska han gå helt vit eller vafan det är xD Juste.. sen ska vi hitta på något att köpa till sebban också efter som dennis är så himla sego.. ;)

26 feb

Tjenare det är Jennifer Zvan här. Inte så ovanligt, men ändå. Det är jag! Not.
Nu är det såhär att jag tänkte berätta min lila dag för er. Jag började klockan 8 med att fixa deras hår, sedan tittade vi på deras show. Det var ballt alltsåååå, dom var duktiga :) Sen hade vi engelska och gjorde den tråkiga grejen. När vi slutade åkte jag hemmåt, åt mackor lite snabbt och sen åkte jag och Sebbe till gullmars och mötte upp Jennifer, Jocke, Robban & Jessica. Så gick vi in på två p-butiker och sen buttericks. Där hittade både jag och Jennifer det vi skulle ha, alltså kaninöron & hela köret. Haha, vi kommer vara ganska lika i morgon men det blir kul!

Tittade på let´s dance med mamma alldeles nyss och nu ska jag och fredrik åka ut en sväng :) Hörs i morgon!

MAT

TJAAAAAAA! Jag är hyyyyper!!!
Ska bli fet till middagen. Mums! Kebab!

Efter gymmet idag så åkte jag och Emma till centrum ett tag. Sen skulle hon hemmåt till sin pojke så då drog jag vidare till globen och gick in på buttericks och kollade om dom hade någonting där som man kunde klä ut sig till. Fast hittade fan ingenting, jäääälla skit!

och nu säger min mamma att jag och fredrik är äckliga bara för att vi ska ha kebab. SKA HON SÄGA. Som suktar efter pizzan och har gjort det den senaste timmen.. Haha puss på dig mamma! <3


25 feb

Oh my god..!
Jag har lite panik, för jag vet inte vad jag ska "klä ut" mig till på lördag.. Sebbe fyller år och så är det playboy/racing tema. Man ba what the fuuuuuuuck!? Hjälp mig!

Och idag.. hehehhehe, jag slocknade på engelskan. Men det var ju världens längsta text som en brud läste upp så skulle man försöka hänga med.. Då blev det så som jag, Lisen & Sara gjorde (a) Somnade. Så fixade vi människorna idag på frisören också, och matten. HAHA, asså vad kul. Och så fick jag en stark G på matteprovet geometri. Woho!
Snart ska jag ta och packa och åka till gymmet med Emma. Förresten så var dansen jätte kul igår ;) Wihii!


Jag och Emma i, ööhm 8an(?) <3


24 feb

TJENA ALLA FANTASTISKA BESÖKARE! *host*
Haha, nej drev! Ni är fantastiska även fast nu är fååå..... Hohoho!

Jag har varit i skolan idag, började med ett suveränt matteprov...! och fortsatte dagen med frisör. Hade gjort upp en plan med FAnny att åka in till stan och leta apu och kläder. Men den pajade då jag kom på att jag var trvungen att hämta barnens mat.. och det är ju inte direkt så kul att gå runt på den påsen i hela staden plus att dom äter upp varandra. *suck* Så planen pajjade. Men ikväll klockan 7 blir det att åka till gymmet, men inte ett vanligt gympass blir det inte. Utan ett såkallat dans pass. Mohehe, ska se om det är kul och så hänger såklart Emma med också :)

Men nu sörrö är jag hungrig! Men ändå inte.. Fatt det är inte så mysigt att höra barnens mat krypa omkring brevid en.. Fast jag bangar ju aldrig på mammas köttfärssås! SÅ NU BLIRE DET!


23 feb - Jojo

Nu e jag hemma hos käre Johanna EM. Vi har det trevligt, så de så! HEHEHE. Vi vaar i centrum ett tag och små shoppade, eller jo johanna storshoppde kan man säga. Haha, kan inte tänka mig att shoppa i sega tyresö centrun men ändåååå! Jag hittar en västa för 149kr *tumme upp* och Johanna köpte en maskara, nagellack, kofta och väska *tummar upp* Hohoho, det blir en pojkfri dag för oss båda. Du vet, dom är ju kära i bilar ;)

Så vi ska köra power yoga & Pilates :O HAHAH :D

22 feb fortsättning

Jag skrev inte igår, sorry för det. Men som dagt så var jag ju på gymmet med emma. Sen efter de åkte vi till centrum och gick in på hm, djurmagasinet & Kronans droghandel, ahahah asså vafan är det liksom? APOTEKET inget annat. jo det är ju så för dom som inte vet så har jag apoteket bytt namn till kronansdroghandel. Låter lite sjuk.. Menmen? Sen så gick vi till mästergrillen där Fredrik & Micke åt mat. Var lite med dom tills Emma skulle hem och då åkte vi till Fredriks jobb, eller nej så var det ju inte.. Fredrik hade fårr punka på bilen så vi åkte till Mickes värkstad först och bytte däck, och SEN åkte vi till Freddans jobb. MOHEHEHEHE ,
När jag kom hem så var maten jätte goooooooooooooooooooooood. Fan vad jag äter ibland, men det är väl bara positivt va?

Slutar om en timma och då ska jag vara med Johanna. Jag vill shoppa men man kommer ju fan ingen stans i den har kaosen.. SNÖN SKA BORT!! Det ända stället typ vi kommer till är väl Haninge? xD JEEEPPP sen blir det yoga. PUSS


22 feb

In my aaaaaaaaaasssss!
Vad ska jag välja för individuellt vaaaaal? Pallarintejaou... heheheheheh
Efter skolan ska jag gymma med emmaaa! LOVELYYY

Picts

JOCKE OFC!







21 feb

Bakis, fånga dagen efter!
Den meningen har verkligen fastnat på min hjärna, hööhö plus att den är lite kul sådär också, det passar in :)
Som sagt så var vi ju hemma hos Jocke igår kväll, gud känner att jag forrtfarande inte kan stava... får verkligen anstränga mig för att inte göra fel.. Men iaf, det var kul folk där, ganska så full packat med det var niiissse!

På dagen var jag med mig själv, som alltid. Nej men först var jag med mamma och tittade på lets dance, sen hänkade jag med Micke, Fredrik, Robin & Nasse ett tag. Skjutsade Jimmie till Natta och hälsade på den stora hunden och i en timma höll vi på att skotta ut Mickes 745a.. snarkoooooooooooooooooooooooooooo. Hihihihihihihi, så åt jag mat hemma hos Fredriks päron, utan Fredrik då asså, eller höhö nej.

Bilder från igår kommer nog upp lite senare när jag är hemma :)

Hej

Hej alla människor, jocke är nu 20år va fan och det är as nice! Grattis mannen, Haha :D vi tar när firade den lilla mannen hemma hos honom ikväll/natt och det var kul :d jennifer ägde, Haha assa inte jag utan jockes jennifer :d han fick en bong och en klona wille av oss tror jag, eller hur det stavas. Nu ligger jag i sängen och väntar på att fredrik ska komma upp men jag antas att han har slocknat framför tven, själv har jag jätte kul med hans mobil och är inne på face och allt sånt där! Men du jag ska ta och sova nu, hohö godnatt mina kära <3

20 feb

Asså fan. Allt är ju nästan pajjat känns det som, jäkla Jocke :O ähh.. det blir säkert bra, ska försöka övertala honom lite granna, kanske när han har lite alkohol i sig då går det nog bättre. Men det är ju inte säkert, hööhöh.
Just nu sitter jag och tittar på reprisen på Let´s dance, så jäkla snygga klännigar alla har. Orättvist :O Hihih jag älskar lila, så fin färg, men rosa är nog liite finare, eller hmm.. är den ;)?

Mohöhöhöhöh, igår ja. Då var vi hemma hos Emi. Lite små krök sådär och det var trevligt. Hahaha, fast vi drog hem rätt tidigt ändå för att min pojkvän höll på att somna, söte <3

19 feb - FREDAG

Den här helgen gillar vi. Åtminstonde jag, har det nästan full späckat känns det som, fast igentligen så har jag inte det. Men vi kan ju lotsas. Haha, ikväll blir det nog hem till Emi och leker lite. Busigt! Sedan på söndag fyller Jocke 20år, fast såklart så firar i honom på lördagen då, med lite festis och sådär. Hahah fett kul det lät. Det blir förhoppningsvis nice! På söndag kommer det ju då bli väldigt segt.. Jennifer Svahn gillar detta!

Idag ååååååh suck på snön säger jag bara. Fan vad jobbigt det ska vara, nu är det februari så då ska snön bort! Det är ju fan värsta stormen ute. Men iaf, idag så var det väl lite speciellt. På mentorstiden så ruttnade man ju bara på alla, orkante. Att man alltid ska göra en så stor grej av allting.. och så blev det morötter till lunch, och tre tuggor knäckebröd. Mumma! HAHAH och engelskan.. suck, jag suger verkligen på engelska. Vi gjorde ett test inför nationella läsföståelse.. herregud. Det gick verkligen inte bra. Aja, in my as.

Efter skolan så tittade jag på två ställen om dom hade praktikplats. Men icke sa nicke, jag tar mitt gamla ställe igen (där jag var förra gången). Trots all skit, men jag överlever. Whohoo!


18 feb

Wilma är söt!
Idag var jag och Emma på gymmet som sagt, gick dit tidigt för att vi båda fick slutade tidigare i skolan. Så vi var där kl 2 och körde gärnet, vi var där i två timmar plus sol, haha somnade nästan ;) Så efter det åkte ja och mamma till Länna och kikade runt. Oh dear good! Måste verkligen hitta en praktikplats. LETA I MORGON!
Käkade middag hemma hos Fredrik, det var nått nytt eller aa det beror på hur man ser det. Takos med kebebkött. höhö! Sedan var vi med Micke, Emi & Becca.

Nu ska jag hoppa i säng, är fett me trött. Puss


18 feb

asså, daahm.. i morse var svenska läraren sjuk så vi alla fick vänta i 2 timmar tills matten skulle börja.. suck. Efter skolan ska jag gymma. WOHO, det är nice. Men vi hörs senare, cya!

17 feb

Hehe, igår blev det ju lite semlor för mig. Eller iaf en halv, mohehhe och så blev det pannkakor till middag! Wihih, är det fettisdagen så är det.
Idag hade vi modellpass hela dagen. Det var riktigt kul, klippte både mamma & pappa & så hjälpte jag Fanny med att slinga henne vääään, och i slutet gick brandalarmet och alla dörrar stängdes :|  Haha! Lite smått kul sådär, fast kanske inte dom som hade blekning kvar i håret.. fast jag tror inte att dom gick ut heller. Menmen, fattade inte varför det gick igång heller. Det stod på tv appareterna i skolan Musikcafé Brandalarm, men vafan är det liksom? Hahh, hänkade och lämnade brorsan hos natta efter skolan och sen så var jag med Johanna i en timma. Nu är jag hemma och ska äta ungsteksfalukorv med mos !!!!! :D

Dagens bästa

Jag och min älskling  har varit tillsammans i hela 19 månader!


Dagens Jennifer




16 feb

Tenixen pixxen, idag äre nice sörrö. Aiiight!
Eller vette fan, jag sitter och väntar på min otroligt underbara pojkvän på hans otroliga roliga jobb. Jag vill baka sen, ska försöka tvinga min lilla fredrik till det. Mohehhe. Puss!

Död

Man blir som en jäkla lik av att sitta hemma, jag orkar inte -.-
har iaf dingat från lvl 55-57 ;)

fel sms har hålt mig vid liv iaf :)

Jennifer tänker

Nu när det är vinter ute så längtar nästan alla till sommaren. De flesta åker utomlands och glassar. Man vill att det ska bli varmt igen så att man slipper ha så mycket kläder på sig. Men tänk efter, för sen när vi väl har sommaren med oss så tycker de flesta bara att det är för varmt och äckligt. Sätter sig i skuggan för att typ kunna andas lite. Så då helt plöttsligt så längtar man till vintern istället. Eller för den delen så gör jag inte det. Längtar och längtar gör man väl inte, men man kunde önska ibland att det kunde vara lite svalare.
Vi svenkar är nog allt lite speciella. Fast när man tänker efter lite mer så är det faktiskt bra att vi har våra skiftande årstider. För tänk dom som alltid har sol och varmt, vissa har inte ens sätt snö och tvärt om.

Så sluta klaga (även fast jag också gör det)


15 feb

Dey blir en hemma dag idag, eller iaf nu. Har ont i magen fortfarnade, och hade det när jag gick upp i morse  också så jag hoppar över skolan idag. Men hoppas att det går över för att jag vill gymma idag! I have too XD
Fast nu vet jag inte riktigt vad ska jag skirva. Så vi hörs!


Svinrygg

Gjorde en svunrygg igår på Johanna, bara för att testa lite granna. Det gick ju ganska bra även fast jag inte hade dom speciella hårnålarna som man ska ha.


Här tupperar jag Johannas fina hår:


och här blev resultatet:


14 feb - alla hjärtans dag

TJA! För dom som inte vet det så är det alla hjärtans dag idag här i Sveriga. Hehe, för mig inte så speciellt spännande.. Finns inte så mycket och fira igentligen och fattar inte varför man firar det över huvudtaget. Om man älskar några, så ska man visa dom de hela tiden, varje dag och inte bara en "speciell" dag som idag. Men jag har iaf fått lite presenter idag ändå. Av min mor & far & pojkvän & pojkväns föräldrar. Själv har jag inte gett bort nånting... Men dom vet förhoppningsvis att jag äslakr dom ändå :)


Här är de lilla jag fick :)
en sjal, två trosor, ett par örhängen, geléhjärtan, en klubba & choklad.


Johanna gästbloggar

Tjena alla Jennifer diggare, Johanna här! Har precis blivit klar med Jennifers hår, det blev SJUKT BRA! Jag är så jäkla nöjd :) (Jag tror att Jennifer också är det, men är inte helt säker, hon har ju så bra Pokerface!) HEHEHEH :D

KLICKA IN PÅ MIN BLOGG :D

Anyway, Ikväll vill jag göra något super kul, men Jennifer vet inte vad det är (?) Nej nu ska vi chilla gal1, CIAO!

/ ALLAS ÄLSKADE JOHANNA

Hjälp mig

LOL, är hemma hos johanna nu. Bad henne hålla på med mitt hår lite för att det är skönt, men gissa vad hon gör? :O Fucking tupperat och fjortisfrilla. Hjälp, kommer se ut lite. aa.. hjälp mig :|
Btw så har Johannas bror Jonas pajjat kvällen, nu helt plöttsligt ska han äta hemma, men förut skulle han inte -.- Hehe okej det kanske inte pajjar för mig så mycket, men ändå :D


13 feb

Tja allihoppa där ute! Nu är jag på Fredriks jobb och lodar lite, hehe eller inte. Nej men vi höll på lite med bmw:n för ett tag sen, men nu kom micke och tog över mitt jobb istället ^^ (alltså att hålla Fredrik sällskap) Mohehhe, om ett tag ska jag åka till centrum och möta upp Emma, så ska vi knata till nyboda och se en handbollsmatch (tror jag) klockan 2. Sen när den är slut ska jag vara med min busiga Johanna :) Vet inte rikgit vad vi ska göra, men jag vill typ åka någonstans där man kan köpa midje sjkärp. Skulle vilja ha ett nytt sörrö ;) Sen ikväll vet jag inte om jag ska vara med henne också.  Mayby-baby, vi får se :) <3


12 feb

JENNIFER är hemma. Kom hem för en stund sen. Har varit på syrrans resturang Fenix och käkat mat med heeela familjen. Inklusive Fredrik SÅKLART och Nathalie :) Älskar ginoooo! Men iaf, när jag kom hem idag efter skolan satte jag mig och gjort (nästan) klart engelskan. Blev inte direkt så bra, men kommer väl få godkänt iaf..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, orkar inte hella skirva så mycket just nu. Kommer iaf inte dra ut något ikväll, så det blir att mysa med pojkvännen men det är aldrig fel. Fast aa mysa och mysa. Man får se de som man vill xD


Sötnosen fick vara heelt ensam i 4 timmar. Hårt. Men glad var hon när vi kom hem ;)


12 feb - skola

Heeeeellooo amigos!
Igårkväll slutade det med att jag blec klar med miljöbeskrivningen men när jag ska skicka den så kommer jag på att jag inte har hennes mail adress. Så det failade sig ändå. Fast det positiva var att jag precis hann läsa ut engelska boken på 75 sidor innan Fredrik kom hem. Weey! För brukar ha svårt att konsentera mig när jag har han runt omkring eller mina kompisar. Lite sådär små irriterande. Hehe,
Just nu så har vi engelska igen och jag har ju som sagt bara skrivit 2 reading loggar så måste hinna skriva klart dom andra 3 innan lektionen slutar idag klockan halv 1. Eller nej juste, förresten. Vi har hela kvällen på oss att göra det, men jag pallar inte sitta hemma en till kväll med det. Måste plugga hår och kemi också. Suck. Ska göra det när jag kommer hem.
Men ska fortsätta nu, cya!


Plugg

Lol, orkande.
Alla 5 engelska readinglogarna ska vara klara i morgon och svenska miljöbeskrivningen ska vara klar idag klockan 8. Hallååååååå, vafan. Jag är på min andra reading log på engelskan. Hiihihihi, och så började jag med miljöbeskrvningen idag. Jag är bäst! Eller inte.

Okej jag får skylla mig själv lite. Har vetat om det här ett tag. Men hallå, säger bara Jennifer i enn nötskal och det är såhär jag gör mina läxor... Har alltid varit så och kommer alltid att vara så.. alltså i sista sekunden gör jag allt.. Snark. Jag vet att min mamma kommer läsa det här också. Men får ta och skylla mig själv vilket som. HEJHEJ MAMMA. Mupp på mig.

Någon annan som kan göra läxorna åt mig?


11 feb - Emma

Tjenixen, det blir ett litet snabbt inlägg här nu.
Sitter hemma hos Emma just nu, she is in the bathroom you knooooow. Vi ska strax åka till centurm igen och få i oss något att äta. Har ingen aning om vad, men får se vad det blir.
Efter skolan åkte jag och mamma till ett skreddri och lämnade in mina klackskor så att dom kan bli omklackade någongång. Hehe, lite halt med dom annars. Men sörrö nu ska vi åkte, Pusshej <3

och Emma, jag är så glad för din skull. Love u <3


11 feb

Fy faen vad kallt det är ute. 18 minusgrader var det när jag gick till bussen och det är väl säkert inte så mycket varmare nu heller. Sitter i skolan just nu och vi har svenska. Jag ska skriva en dikt.. Woho, och jag är ju verkligen jätte bra på att hitta på saker, speciellt dikter. Not! Fast just nu håller jag på med en miljöbeskrivning som ska vara klar idag. YEY.

Igår så blev det ingen ny header. Jag hann inte helt enkelt, för precis när jag skrivit klart bloggen så ringer Älsklingen och säger att han ska komma och hämta mig. Sagt och gjort, vi åkte till centurm och handlade mat. Så duuuktiga! Så åkte vi hem och lagade maten ofcourse. Hahah, jag gjorde en super god kycklinggryta till mig och pappa, och Fredrik gjorde en fisk rätt. Båda två blev goda. Och fatta liskom, jag som inte ens äter/gillar fisk tyckte att den var god. Rekord!

Kladdis

Igår kom Johanna hem till mig efter mycket om och men. Vi bakade kladdkaka.
Den ser lite läskig ut kanske men den var god ;)


Mer trafil på din blogg?


10 feb

Känner mig riktigt fräsh nu, eller njaa.. måste hoppa in i duschen först, sen känner jag mig riktigt fräsh ;) Det är skönt att gymma. Speciellt när det är rätt lugnt på gymmet. Fast nu luktar jag solarium så det suger. Borde hoppa in i duschen snart, men först ska jag blogga!

Idag har vi haft frsiör iprincip hela tiden idag också. Fast vi slutade 2 timmar tidigare eb vanligt, så det var skönt. Vi klippte en hett klippning och sen annan som heter "Sax och kam". Det klipper man när man ska göra korta frisyrer. Tex en "kill frisyr" och ska ha rätt kort i nacken men inte vill ha rakapparat där. Då kör man med sax&kam. Riktigt fiffigt. Hahah!
Jaa och när jag slutade så åkte jag direkt hem och hämtade gymkläder och så åkte jag dirket till flex. Min underbara papi kom och hämtade mig, så jag slapp vänta på bussen i 1 timma :) (missade den precis)


Biffen number one

Nu drar jag till gymmet! och senare kanske jag lägger upp en nu header om jag fixar den rätt någongång!

Ciaoo!

Vilka är det som besöker mig?

Kommentera å säg (a) plzz. :D

9 feb

Hej alla barn nu är det barnpogram!
Idag sörrö, frisör hela dagen. Susanna dampade (nästan som vanligt). Visst hon är en bra lärare men what the fuck, välkommen till vuxenvärlden "lillen". Ungdomar gör inte som man blir tillsagd. Iaf inte hela tin.
Efter skolan åkte jag och några pers, eller hehe. Jag, Fanny, Ida, Nick,, Johanna, Frida & Emelie åkte till centrum. Letade efter en present som Ida kunde köpa till Max över hela centrum och när vi hittat den så satte vi oss på EspressoHouse och fikade. Mohehhehe, älskar dom "grillade" mackorna där med kyckling. Sen gick jag till tandläkarn och tittade på tänderna (ofcourse). Allt såg bra ut. WOHO! Glädje rop för min del. Så efter det gåck jag till u-m och satt där och väntade med Sandra. Stackarn hade suttit där en timma och väntat. Hel ruttet. Så hann prata med henne en stund också.
Nu är jag hemma sörröööööö och jag känner mig lite fet. Jag vill gymma men ändå inte. Den grejen som soppar mig är att vid den här tiden så spårar det ur med folk. Asså det är helt proppfullt så man orkar ju inte liskom. Speciellt inte när man ska dit ensam. Tror jag skipper den biten. MEN FAAAN. Jag vill... (ångest)


Köra bil

Juste, hihihi jag körde bil i helgen också. Lite sådär busigt liksom, i lördags så körde jag bara en liten sväng med mammas bil när jag, Fredrik & Micke var ute och tittade till Freddans båt. Och sen igår körde jag med Fredriks bil på Trolbäckens trä/byggmas parkering. Mihihihii, det var fett kul. Försökte även drifta lite, eller rättare sagt Fredrik försökte lära mig. Haha, men det var rooligt. Sebbe filmade även. Fast det var ju mörkt så man ser ju inte speciellt mycket på filmen, men ska försöka få den nångång. Mohahha :D

Nu är jag taggad på att få övningsköra!


Pärlis (a) <3


Slappt

Tja! Sitter och ääter frulle just nu. Fil med flingor och en macka. Börjar klockan 12 idag med matte för att min frisörlärare inte kunde vara här idag på hela dagen. Så då slutar vi även en timme tidigare, alltså nångång runt 2 typ. Hihi, fast då börjar vi en timme tidigare i morgon.. och en halvtimma tidigare på fredag -.- Det är vän lite mindre roligt. Men nu ska jag ta och klä på mig lite sen så blir det troligen datorn fram tills jag ska åka :)

Jag & Johanna igår








7 feb

Idag har jag bara varit med Fredrik & Micke hela dagen. Hehe, vi var på Fredriks jobb ett tag och så cyklade jag på Mickes cykel (a) Så åkte vi ut på Tyresö och tittade på Fredriks insnöade båt, bokserade Mickes bil till Bagis och lite små grejjer. Det har varit ganska chill och det är nice. Jätte fint väder har det varit ute också!




Bilder på Emma & Toxic förra helgen


No life

Tjenixen alla glada läsare! Själv är jag faktiskt också rätt glad, men varför vet jag inte. Fast tycker inte att det spelar så stor roll, är man glad så är man bara det liksom :D
Johanna taggade för en stund sen, och själv ska jag sitta uppe halva natten och spela wii. Lol. Jag har inget liv. Men nej jag vet inte. Kanske går och möter Fredrik snart, eller så får han ta sig hit på egen hand, vette fan. Jag börjar bli hungrig också, eller jag tror det iaf. Har lite små ont i magen, men det kan ju vara för andra saker, så orkar inte laga mat.
Jag är ju iaf bäst på att åka wakeboard på Wii. Johanna är också rätt bra.. hahaha! Nej men hon var seriöst det. Hihi, nu sitter jag bara och pratar om en massa tråkiga saker för att jag inte vet vad jag annars ska skriva om. Men det gör väl inget hoppas jag. Och juste, jag vill göra om min header också , men kan tyvärr inte göra det nu eftersom jag är inne på pappas bärbara. Får göra det en annan kul dag som denna.

MEn gott folk. Vi kan höras imorgon istället. Eller lite senare idag kanske, aja hur som helst :)

Staden

Idag har jag varit med Johanna i stan. Hittade lite sådär små fynd, köpt två klänningar som var på super rea, så fick dom ca 150kr billigare och så köpte jag ett par knästumpor som inte var på rea :) Brukar aldrig hitta saker på rea men nu förengångskull så gjorde jag det och det känns bra :)
Käkade middag med min käre familj och så var jag uppe i duschen.
Nu är Johanna hemma hos mig och vi ska sepla Wii snart tror jag. Om mamma och pappa flyttar sig från tven någongång (a)


5 februari

Hehehe, det blev ingen mongoliksa igår :( Vi åt i länna istället på en Kina resturang och älsklingen bjöd :) Vi ska typ åka till mongoliksa nästa vecka eller något, för jag vill verkligen äta det :D

Idag ehm , orkar jag inte skriva. HHiiih, eller efter skolan så åkte jag med fanny, johanna & nick till farsta och tittade på kläder å skor och så åt vi. Jag måste verkligen ha nya skor men det finns ju dock inga vinterskor längre i affärerna så det är lite surt. Får ta mina ruttna reebook istället xD Fast dom är ju bättre en lygskorna iaf. Efter Farsta åkte jag och mötte Fredrik i centrum. Träffade även Sandra, så pratade med henne också. Jag och Fredrik var inne på apoteket och sen åkte vi hem till mig.

En varm dusch..

är nästan det bästa som finns. Fast dock är badkar ännu bättre, men vi har ju inget här hemma.. så har inte badat i badkar på ca 4 år nästan. Fast i stället har vi ett "stort badkar" på sommaren :)

Idag slutade jag tidigt som nästan alltid känns det som. Eller iaf på tors & fredagar för min engelska lärare är alltid sjuk och så skyller hon på att det är vårt fel för att vi inte gjort sakerna. Fattar inte riktigt det där. Men när jag kom hem typ 12 så packade jag i ordning gymkläderna och så bar det av till gymmet i en timma. Känns riktigt skönt ;)
Igår efter skolan så var jag med Johanna hela dagen. Vi åkte till hagsärta till p-pillertanten och sen åkte vi till centrum så jag kunde fråga en frisersalong om jag kunde en praktikplats där. Hon visste dock inte om jag kunde det så skulle komma tillbaka på typ fredag och fråga igen. Så gick vi hem till henne ett tag och sen åkte vi hem till mig. Vi spelade Wii. HAHAH LOL. Canot for the win. Vi åt lite mat för den delen också. Sen vid halv 10 åkte hon hemmåt och så kom Fredrik istället. Hihhi <3

Klockan 6 idag blire mongoliska resturangen! Äntligen! WOHO. Älskar det stället.
Ska dit med Fredrik och käka, och sen vet jag inte om det ska vara nått annat folk med heller. Så hoppas jag att min älskling köper nya vantar till mig också xD (a) Puss!


andra februari

Yey, snart sommar! eller aa 2 månader kvar, men det rullar frammåt i alla fall! :D

Idag efter jag slutat väntade jag på emma i en timma. Hade sällklap av några folk som tur va. Sen när hon slutade kl 4 så åkte vi in till East Street i stan och så fick dom itta på min piercing. Ska ha alsållösning på den i 3 dagar i streck och efter det så ska den för hoppningsvis vara bra sa dom. Sen så gick vi till kalani och hälsade på Putte som jobbar där och efter det gick vi till BK.

Orkar verkligen inte skriva mer, men igår iaf så var jag och emma och gymmade iaf, tumme upp på det. Eller vad tycker du? :)

FINAL I PARADISE HOTEL IKVÄLL. Missa inte!


lör & sön

Nu så har jag lite tid att skirva. Känner mig lite smått elak, men det är nice. Det betyder ju bara att jag inte suttit vid datorn på dom här dagarna och det är positivt.

I lördags var jag ju med Felicia på dagen dära. Sen när jag hade ätit hos Fredrik och efter att vi hade chillat lite så åkte vi ut och byggde en snögrotta. Hahah, jag, emma, fredik, micke, robin och emi var det. Fast emi satt i bilen och jag och emma kastade massa snöbollar bara på dom övriga som "jobbade". Efter att vi hade varit där ett bra tag tills klockan 12 ungefär så åkte vi alla hem till mig och tittade på film. Fast jag somnade typ hela tin. Hehe, när den var slut åkte alla hem till sig själva förutom jag, emma och fredrik. Så fixade emma min blogg, så som den är nu. Tack en en gång :) Och sen så slockande vi vid kl 4.

På söndagen sen så vaknade vi rätt så sent och sen åkte fredrik iväg i 2 timmar -.- Vi som skulle ha en mys dag. Men hehehhe, det var mys ändå. Jag och Emma spelade Wiii tills typ lite över 4 då hon åkte hem och då åkte jag och Fredrik till sickla och käkade och tittade på bio. Sherlock holmes var det vi såg och den var väl rätt bra :) Sen på kvällen så var det bara mys som gällde. Me like :) <3

Dålig update

sorry för att jag inte hunnit skrivit -.- känner mig panik slagen! haha nej där drev jag bara :) Men orkar iaf inte uppdatera mer nu heller. Gör det i morgon istället. Puss på er <3

RSS 2.0