31 Augusti

Skola idag igen. Det var rätt nice faktist. Frisör på morgonen, där vi klipper hel form, dagonalt. Rätt svårt i början och så blev det lättare till slutet, fast det är det ju alltid. Såå det är ju bra att man lär sig nått. Fast juste, haha när det var 30 min kvar på frisörlektionen gick strömmen, bara för att alla typ stod och fönade håret och skit. Mörkt blev det, höhö.. Så hade vi lunch, matte & svenne. Slutade kvart i 4. Då åkte jag till UM för att jag skulle kolla en grej, men dom hade ju bytt öppet hus för tjejer, så fick boka en tid istället :| Men det gick bra :), är stolt över mig själv, hihi. Börjar kunna klara mig själv och skit. Hahahh låter typ som om jag är färsta freaket som är seg i utväcklingen. Nej men det är för att jag varit blyg och sånt där. Mohehohaha. Så efter det blev det gym med broder.

29/8-09 - Lite random sådär, som ploppar upp i mitt huvud

Fuck snart är Augusti slut också, så börjar september och sommaren är snart slut..
Begravning den 3de september också. Jag älskar dig. Vila i frid <3
Första och sista begravningen, hoppas jag. Nej, så säger man inte. Men jag har aldrig varit på en begravning förut, och det känns inte som om jag kommer tycka om det. Vill inte att folk ska försvinna ut ur mitt liv, unga som gamla. Alla ska leva. Åtminstonde tills jag är borta. Usch det känns typ som om jag kommer börja gråta snart. AAH sluta Jennifer! Tårar i ögonen får jag när jag tänker på att människor som betyder för en kommer faktist att försvinna en vacker dag..
Man ska inte ta allt förgivet. Vilket jag gör. Fy faen! Jag borde börja uppskatta saker mera, varför gör jag inte det? :/ Help meeee!

Jag bangade! Aah vilken banger jag är. *suck* Men jag är förbryllat trött sen gårdagen. Vette fan. Sorry Becca, även fast jag vet ätt det är lugnt så är jag ändå besviken på mig själv. Uschaaaabuschaa!

OCH helvete. Mina humörsväningar kommer aldrig att försvinna, hur jag än håller på att buta hit och dit med dom där jävla p-pillerna så kommer det inte att sluta. I vilket fall så känns det inte som det.
För typ en halvtimma sen var jag sur, vet inte varför.. Sen när jag tänkte att jag skulle skriva bloggen, var jag glad. När jag började skriva bloggen, blev jag ledsen. Och nu. Nu vette fan asså. Kliar i huvudet.


28/8 - hemma hos becca

omf, fett läskig. Sitterhemma hos Becca och hon käkar just nu, så skulle jag sätta mig vid datorn och vänta då.. haha men hjääääääälp! hon har ett så kallat ritbord :s Man har en penna och typ en grej. Så drar man pennan påden greejjen och du flyttas musen. Skit läskig :| och skit svår. haha var bara tvungen att säga det :| pusshej

28/8-09

Buhu, jag kommer seriöst böjra gråta. Mina favorit jeans gick ju sönder för ett tag sen i vänster knät. Och nu har dom också gått sönder i röven. WOHO! NOOOOOOOOT aaaah! Fast dom gick ju sönder där för ett tag sen där också. Men nu är det verkligen att man ser allt. *tumme upp* Men jag tänker fan använda dom ibland ändå. Hehe xD Som idag tex. Fast Nickan tyckte att det var fräänt. Människa :| Laga mina byxor! :D
Började iaf klockan 12.10 idag. Hade en lektion och sen slutade vi 13.35. Jag satt kvar sist. YEAH jag är bäst på engelska. Eller jaa.. inte alls. Engelska e mitt svaga ämne. HEHEHE

Vad händer iidddddag då? I HAVE NO IDÉA


27/8-09

HejsanSvejsan!
Skola idag som vanligt. Börjar komma in i tempot liksom. HAR JU FIXAT BÖCKER OCKSÅ. Eller rättare sagt mamma tog från hennes jobb.. Hehe. Och Fanny-Pungpinan har också fixat bok. Men bara en. heheheh. Så jag vann.. Inte för att vi tävlade, men ändå. Så träffade jag faktist Emma i plugget också. Se man på! Hon hade haft idrott. Så vi drog till centrum sörrö och köpte korv å dricka å twixs å daim. Dock köpte inte jag allt, Emma gjorde med. Men orkar inte skriva vem som köpte vad :D. Sen skulle hon till Råttben. Så då fortsätte jag min resa hemmåt. Och här har jag då suttit Sen klockan 4 då. För Jennie dissade mig =( Hon mådde inge bra. KRYA PÅ DIG.

BREV AV SANDRA FICK JAG IDAG OCKSÅ. Hon har varit i Sardinien den jäveln!

jaghartråkigtochjagdriiiverintebruschan!

Nu under sommarlovet 2009 (2007 bryschan!) har jag:

Druckit alkohol - Nej vad är de?
Rökt - JAG ÄR VÄRRA TJEDJERÖKAREN
Varit full - Jag är full hela tiden
Däckat - sooooova!
Varit på fest - Fest i mammas brallor!
Fått minneslucka - Vaah? Jag kommer inte ihåg?
Varit kär - KÄÄÄÄÄRLEK
Älskat någon - JA
Haft ett förhållande - men fuck off 1 år? Daaaaaah
Fått ett sugmärke - MMMHH suga på mitt födelsemärke
Gjort ett sugmärke - MMMH suga på någons födelesedagsmärke
Kysst en främling - främlingar for the win! (only my fredrik)
sovit i samma säng som någon av samma kön - nej våganté
Sovit i samma säng som någon av motsatt kön - usch vad läskigt
Gråtit dig till sömns - nej jag är alltid ledsen!
Vaknat av att du gråter - Hmmmmmmmm TROR ej
Skrikit ord som hora och slampa till någon - nej usch nej. Sånna ord använder inte jaah
Slagit någon på skoj - vadå skoj?
Blivit slagen på skoj - Mes slag!
Lärt känna över 10 stycken nya människor - mmmh skolan <3
Varit på solsemester  - Sverige är ju nästan som DEEH. Så ja!
Badat i havet - Havet? Pöl skulle jag kalla det
Sett en hel fotbollsmatch - Varför se fotboll när man kan se handboll?
Inte sovit på en hel natt - DET ÄR JU RACE för rullstolar då!
Varit på sjukhuset - AAAAAAH, vill inte tänka på det :(
Sovit i över 12 timmar - Nej jag sover aldrig
Spytt - Bläääh. DET VAR EMMA
Haft sex - Miiiiiiiiiiiiiiiiin älskling<3
Sett en film mer än 10 gånger - A cinderella story, men den har jag inte sätt på jätte länge =(
Tagit någon på asset - mmh <3 askrak :D
Velat dö - Livet leker!
Åkt buss i över 10 timmar - Vadå buss? långtradare :XD
Varit ute en hel natt - rullstorls race <3
Blivit tagen av polisen - JAG OCH EMMMA
Svikit en vän - INTE FÖR ATT VARA ELAK
Varit sjuk - hehehhehheh.. sjuk? Inte direkt.. Hihii

(Seriös till hundra procent)
HIHIHI


26/8-09

HejsanHejsan. Nu skriver jag ett lite mindra agresivt inlägg. Idag så har jag ju varit i skolan såklart. Hade datorkunskap på morgonen, (som nu kanske läste) och sedan resten av dagan frisör lektioner. De vi fick göra idag var att prova permanenta (tror ja, fattade inte riktigt) å tvätta och föna håret (jag gjorde på Johanna) och sedan försöka göra en svinrygg (frisyr).. Haha snyggt kan man ju inte riktigt säga att det blev. Men försökte iaf (a)
Slänger upp bilder. HÖHÖ
Ska strax ta å åka till FreddeGrädde. Måste träffa Emma snart också, känner jag. Pussar i pannan
Och Emma, vart fan håller du till i skolan, ser dig ej :O estetare :D <3


Detta e typ haha permanent grungksimungken!
(fast hela vägen men rullgrejjer)


Och den så kallade svinryggen.

26/8 - sjuk irriterad

Asså ååååh herregud. Jag är så hilma irriterad just nu. Jag förstår verkligen inte hur folk kan beté sig ibland. Vem tror du att du e, och framförallt vem fan tror du att jag är? Jag är inget mongo som man kan behandla hur som helst? Okej, visst nu har det bara hänt en dag, men om det fortsätter. Herregud! GAAAAAH. Ni bryr er bara om hur jag mår, eller rättare sagt ni bryr er INTE om hur jag mår. Ni bara frågar för att det ska värka som ni bryr er och sedan sitter ni säkert där och bara asgarvar om jag skulle säga att jag mådde dåligt eller nått liknande. Men nu är det så att jag mår prima. Och det är prima mellan mig och Fredrik och alla jävla människor också! JAG FLIPPPPPPPAAAAAAAR UR totalt! Ni kommer inte kunna försöra nått. JAG MÅR BÄST!

sluta låtsas!?

26 Augusti - Datorkunskap (a)

Hahah jepp, nu sitter jag i skolan och har datorkunskap.. Kanske inte riktigt meningen att man ska sitta inne på blogg.se och facebook. Men uuuuulla säger ju inte till, så varför inte? hehe. Iförgår var jag med Jennie. Det var mysikgt. haha vi var ute och joggade. Från mellanbergvägen-nyboda-vättingegårsväg-barnsjön-hem till mig och sedan till mellanbergvägen igen. höhö riktigt duktiga må jag säga. Och igår rasade älsklingens bakaxel. Så vi typ fixade lite med den. Hehe stackare. MÄNMÄN! HEJDÅ

24 Augusti - Morgon

Hihi hejsan. Morgonar är inte roliga tycker jag. Eller asså, njaa jag får aldrig i mig något att äta på morgonen på vardagar. Så det syger ju. Mamma och Pappa hatar det. Men jag tänkte att jag skulle kunna börja dricka såndär grunksimunks som dom ska börja med nu-. Men nejnej. "Det vår du verkligen inte" säger mamma. "Det är inte till för sånna som du." Man ba: Nehee -.- JaJJJJJJJJJaa första frisör lektionen idag iaf :| Läskigt och roligt på samma gång. Hahah jag kommer ju faila :D , nej så ska man inte tänka. Men puss haj. Jag börjar 10.15


21-23 Augusti

Tjenare, känner att jag knappt hinner skriva på helgerna. Men kan ta det lite nu.
I Fredags så var vi då hemma hos Sebbe. Dock inte Becca för hon bangade, men kul. höhö det hade vi iaf! :) Knatade hem rätt så tidigt för att man var så himla trött och allt. (Biler kommer nog lite senare där)
I lördags (igår) vaknade vi typ 10 faktist. Segade upp och sådär. Och så bar det av till Freddes värkstad. Inte så himla kul må jag säga. Men JAAA! Jag har köpt en externhårddisk och ett lås till skåper i skolan! WOHO. Vet duuu. Höhö jag hade ungefär bara 1,4 gb minne kvar på datorn. Så det behövdes verkligen. Flyttade över alla mina bilder och musik på den. Så nu har jag iaf mera utrymme kvar. Och förhoppningsvis är inte datorn lika seg. Hihi. På kvällen åkte vi bil. Haha, Shtlm open. Det var rätt nice faktist. Snygging bilar fast ett jävligt väntande hela tiden. Hihi. Var hemma runt halv 2-2.
I söndags då. (Eller rättare sagt idag) åkte jag och folket och solade först på stenbadet i kanske 1 timma. Så drog vi och käkade lunch (typ) vid Trollgrillen och så åkte vi till Tutviken och badade där. Burr var kallt. Dom tvingade ner mig.. Buhu.
Nu har jag iaf duschat och så. Senare ska jag förmodligen träffa Emma. Puss :)

Bilder från stenbadet:



Jag vill ha katt

AAAAAAAAAAAAH. HEJSAN ALLIOPPA! DOM SOM EJ LÄSER MIN BLOGG OCH FÖR DOM SOM LÄSER DEN. nej men herregud, vad håller jag på med?. Nej men det min rubrik försöker säga är.. ja då. Haha att jag vill ha katt.
När jag var påväg hem från skolan idag, när jag kommer in (i den så kallade) "peddo" skogen kommer det fram två st små kattungar. Och dom följer verkligen efter mig också. Gash,jag ville bara sno med mig en hem. Men MIN BROR ÄR ALLERGISK. plus att jag ändå inte tror att jag skulle göra det. För så dum är jag inte. Men dom var iaf superduper söta. Jag älskar katter. Peace!

Krök hos Sebastian ikväll, EMMA OCH BECCA!

21 Augusti

Everybody klapp your hands! Nej drev. Kan typ inte äns engelska.. heh
Men idag så börjar ju dagen med att jag missar bussen. Woho. Ovanligt? Mamma fick skjutsa mig istället, till Tyresö Centrum. För att sedan typ möta upp klassen och ta en buss till Tyresö kyrka/slott. Fast vi var då inte i slotten, utan någonstans på en gräsmatta och gjorde samarbetsövningar. Haha det var lite sådär smott kul faktist.
Var där i ca 1,5 timme och efter de var det lunch. Jag, Fanny och Mikaela (nåra i klassen) köpte varsin macka och dricka på Ica och åt de. Fast så gott var det ju direkt inte.. Höhö. Så träffade jag på Nickan och Hanin också. Kulkul! Drog sedan tillbaka till plugget och gick och försökte hitta runt där. Och så började vi och fick lite saxar,borstar & kammar etc. Och typ lite sånt där. Slutade ca 14.30 och nu är jag hemma. Käkade lite nyss också. Moehehe..

Dagen igår - Fortsättning på 20 Augusti

BRUUUSCHAN TJENARE! Igår vare så att jag och Becca åkte till stenbadet. Det blåste ganska mycket, men ändå så var det inte kallt. För att solen värmde så mycket. Det var nice. Solade och sådär och efter 1 timme kom Linn&Sebbe (Beccas friends) Fortsatte sola till typ halv 4. Så åkte jag och Becca hem till mig och var där en stund tills Fredrik slutade. Då åkte vi hem till honom och fixade lite käk och åt såklart. Sen spelade vi kubb med Emma, Robin, Sebbe & Ida. Haha, vi tjejjer ägde ut grabbsen så hårt! Eller inte... Önsketänkande antar jag att det var (a) Så efter de bakade vi äppel-smulpaj. Eller jag och Becca gjrode iaf. Så tittade vi på en film. Fast då hade Sebbe&Ida dragit och istället kom Tim. Hade redan sätt den filmen. Haha kom jag på när det var 15 minuter kvar på filmen.. Smart där Jenn. Höhö. Så åkte jag hem och var.. Hmfh.. Kåt


Jag missar alltid bussen!

DAMP, min rubrik är helt rätt.. Jag får ryck. Jag hatar frukost, det är den som gör mig att äta så himla segt. Och därför missar jag den sjugofyrasju.
Skriver mer sen. För nu måste jag åka.. HAH. Tyresö slott klockan 09.25 vett du.

Connie Talbot - I have a dream <3


20 Augusti

20 Augusti menas att skolan har börjat. Allt är nytt, jag hittar ingenstans. Tur att man fick gå med carro, (som gått där året innan) på "tipspromenaden" runt i gymnasiet. Annars hade jag virrat bort mig totalt. 18 st är vi i klassen, 17 brudar och 1 grabb. Hihihihii (kenny starfighter), nej men det kommer bli bra. Hoppas jag. Höhö. Förrestan sluta röka människor, ikke okej. Nej men hmm.. Juste, 3 st Jennifer har vi i klassen. Och 3 st Rebeccor. Höhö KAOS. Annars har väl inte så mycket mer att säga än att jag började 8.15 idag i aulan. Blev uppropad till klassen dårå, gick till hemklassrummet (Friiiisör salon, helt ny fixad. Hihi) Gick igenom det vanliga och sen var det den där tipsrundan för att hitta runt lite. Och så slutade vi för 30 min sen.
  Snart ska jag förmodligen åkte någonstan med Becca och kanske bada. Men FÖRST måste jag få i mig nått att äta. Min mage kurrar ordentliget.


19 Augusti

Woho, nu är jag nästan klar. Eller jag är klar, fast ändå nästan för jag måste köpa lite saker.
Haha, Det jag snackar om är att jag och mamma (mest jag) har rensat i min garderob. Dock inte kläder. För i mina garderober har jag massa skit. Som typ massor med old school grejjer som jag hade när jag var mindre och spel, smink etc. Så har slängt och ställt upp nästan allt på vinden. Till och med smink har jag slängt. Hah, första gången evver. Jag e grym. Moehehhe. Så nu kanske jag har plats med kläder där, som var menat från början. Eftersom Fredrik tatt upp lite kläder space till hans kläder -.- :D
Nu ska jag duscha! :)


Har sitter jag och rensar lite.
(Hittade min gamla napp)

Veckans hjälte :D

Yeheee. Jag och Felix (plus andra 4 människor) är med i tidningen. WOHO. Mitt i Tyresö. Hhaha fett stolt man kan vara! -) Beror på att vi har sommarjobbat och hjälpt Trollbäckens äldreboende. :D
Kläck den om ni kan :D


18 Augusti

Tjäääänare! Jag är trött, väldigt trött känner jag nu. Gick upp klockan 7 imorse, för att klockan 9 skulle jag vara i Hagsätra och fixa fler p-piller, och Empsoo följde med :D. 
Hehe, just nu är jag hemma hos Emma, käkade lite macks för ett tag sen. Och innan det fixade vi min reg-skylt på moppen. För att jag blev ju stoppad av polisen igår.. -.- För att min skylt inte satt synligt. Moehehe. Busigt. Lite annat jag också gjorde igår var.. hmm.. Mötte Emma i graningringen klockan 3 för att hon skulle dela ut avier. Efter de åkte vi hem till henne och gjorde nått. Haha juste förstökte ta bort alla fläckar på hennes golv och så åt vi också. Höhö. Hyrde film lite senare på kvällen (Kenny starfighter) och tittade på den hemma hos mig. Många människor blev det.  Jag, Emma, mamma, pappa, Jimmie, Fredrik, Becca, Robin, Sebbe & ida. (Tror inte att jag glömde någon) , men det var nice.  Så sleepade Emps over hos mig också :)
Lite senare tror jag att vi ska vara med Fredrik och Robin. Om emma blir bättre i magen dvs.. Stackarn :/ Älskar dig gumms.


16 Augusti

HEJSAN! Mohahahaaha, nej det var inte kul.. men jaa.
Igår var jag tvungen att gå upp halv 8, för att vi (Jag, Fredde, Jimmie, Sebbe & Ida) skulle åka till STRÄNGNÄS, för att kolla på nå' race och sånt. Det var faktist ganska kul c(=. Massor med olika bilar, amrikanska bilar, mortorcyklar och haha trimmade moppar. Riktigt balla fakitst. Höhö. Efter de åkte vi till Sebbes landställe, som inte ligger så långt ifrån där vi va. För att Sebastian skulle hämta sin bmw m3a. Igen. Så badade vi lite, spelade biljard och hmm.. chillade (?). Hah!. YÄYÄ Kom iaf hem runt 4-5. (tror jaaaaah) Gjorde inte så mycket på kvällen, för kommer inte ihåg nått (?).. heh.. jo juste träffade på Robin och Alkis. Och så driftade dem lite med bilarna. LOVE :D HEHEHE
Idag, YEAH. Så vaknade man till ett grattis (a). Har varit tillsammans med Fredrik i 13 månader idag <3
Så typ åkte vi till hans jobb för att fixa olje-läkaget på Fredd´s bil. Tittade på Jompas nya cab också. Annars har jag inte gjort så mycket annat. Varit hemma och tatt det lugnt. Fast förvisso med Fredrik, Jimmie, Sebbe och Robin då. Så så lungt har det inte varit. (a)


13 månader. Du betyder så himla mycket <3
Jag 'hjärta' Dig

Hihi, pusspuss


07/08

14 Augusti

En sak som jag ska börja med är att jag får finnar av godis! GAAH. Har inte ätit/köpt godis på frera veckor. Och därefter har jag inte heller haft några finnar. Men så fort Becca lutar med än att köpa godis. Så plopp,plopp kommer det upp lite finnar här och där i ansiktet -.- Punkt. Slut.
Idag så åkte jag ju till Haninge, som sagt. Mötte upp Jimmy, Lonja, Jessica & Matte i Haninge centrum ungefär vid 14.00. Gick runt och gjorde nått där :s Ja juste, Jessica köpte suchi, som hon skulle ta med sig till Rudan. Så knatade vi ner då till LillaRudan (som jag fick reda på att det hette). Jag badade ej.. Hehe för att det var lite sådär små kyligt. Så jag och Lonja satt uppe på bryggan medans dom andra badade lite granna ^^ Var väl där i typ en och en halv timma. Då vi gick upp till centrum igen, och jag köpte mig min första subway macka! Yeeaaah. Den var fan smarrig. Men inte jätte smarrig. Bara smarrig ;).. heh.. Grillad kycklig sörrö.. Så skildes vi från Matte & Jessica, och vi åkte hem till Jimmy. Jag spelade wow! Medans dom åt ^^ och åkte hemmåt halv 6.
Blev upphämtad av min sötnos på Gudö för att det regnade.. Mhiihi sånt gillar man (a), att bli överraskad sisådär, de e skoj! :) Åkte hem till honom och hämtade nått och sedan hem till mig. Älski gjorde mat (korv stroganoff m. ris) och jag sydde ihop/lagade hans trasiga brallor. (Dock har dom redan gått upp..) Men maten var god :)
Sen vid 21.00 åååååååååkte JAG och hämtade Emma sörrö. Vi åkte till godissvampen för att kunna prata lite. Men nejnej.. hahaha precis lite efter när vi suttit oss kommer en grabb (20-25) och sätter sig i bordet brevid. MÖNGO "ursäkta, men ni har ingen aning om vad klockan e" NEEEEEEEEEEEEEJ, vafan har du ingen mobil eller?! GAAH. Åkte vidade till typ.. hmm.. pluto (?) och satte oss där på ett dagis och pratade. Hihi (a) <3 .. Fy fan vad långt det här inlägget blev då. Goosh.... Så Ha.Ha.Ha åkte vi hem till  mig och garvade åt en massa korv  och nått (?) . Skjutsade hem tösen för ca 30 min sen. Puss.
Måste sova nu. Ska upp klockan 8 imorgon/idag... <3

14 Augusti - start

Idag blir det förmodligen bad i hanige. Om vädret e fint såklart. Ska försöka få med Emma också (hon banga).. Plus att jag måste käka och duscha innan ^^ Höhööööööööööhö
Nu ploppa mackan upp :)

Ikea med familjen Svahn/Persson

Efter en kvart på ikea börjar det med att Jessica säger att hon är törstig, och där efter vill jag ha en kladdkaka och en massa skit. Det blir kaaaaos på det lilla cafét när vi gick in. Och surkärringen som ville ha vatten exakt samtildigt när Jessica höll på att hälla upp. "URSÄKTA?!" Herregud, vänta 2 sec männska..
Så när vi nästan är klara med att handla allting kommer ju såklart Jessica på att hon måste ha ett badrumsskåp. Som finns där vi började och lite längre bort -.- Så vi knatar ju självklart dit och sedan tillbaka igen.
När vi ska betala så går vi till snabbkassan (man får göra och betala allting själv). Går ju sådär finnemang men det visade sig att jag hade tagit en hårtabortgrej (ta bort hund hår på tex. soffor) som inte hade nått handdag. Så den "slängde" vi iväg. Och så hade mamma tagit en skyltgrej. Allstå sånna som man inte får ta för att dom är tillför skyltning. Så på den stod det Nyhet. blablabla. Men självklart sliter mamma bort lappen och köper den ändå. Hahhhhhh.
Och korven där också som jag och Jess skulle ha. Betala i nån jävla automat grej :S och få ett "kvitto" som man lämnar fram i kassan. Höhö.Folk kommer få stå i den onödigt långa kön, med pengar i handen (dom som ej vet) och sedan hoppa ur kön för att betala på cp automaten för att ställa sig i kön igen(?).. Inte så smart tänkt där Ikea..

13 Augusti - Ikea, Jennie, Bil

Ja, jag vaknar med att pojken ska sticka iväg till jobbet vid 9. Kan därefter inte somna om, så ligger och kollar på nyheterna lite sådär, tills mamsen kommer in 45 min senare. Så sätter mig och äter frulle, klär på mig och går ut med Willma. Så vid typ 11 åker vi och hämtar syrran. Sedan bär det av mot ikea sörrrrrööööööööööö. HAHAH vi är otroliga säger jag bara! :'D (Skriver i nästa inlägg) När vi var klara på Ikea, köpte jag och Jess en korv. Dom e föör gooa alltså och jag e tjockis just nu. Klockan var väl runt 15.00 då. Så åkte vi först till högdalen och tittade på Kicks ifall dom hade en parfym men det hade dom ju inte -. så åkte till Jessica och lämnade allt som hon hade köpt och så. Jag och mamma for vidade till Tyresö c och kollade där ifall dom i kicks hade det. Men ikke de inte. Men på Glitter iaf hade dom ett spänne till mitt armband och lite Wilma toffsar. Efter att vi kommit hem (halv5) var jag tvungen att åkte till Tyresö c igen och hämta Jennie. Vi skulle igentligen sprungit idag också, men det började regna precis så.. blev att vi satt hemma hos henne och snacka "skit". Åkte hem med moppen i regnat vid 6 för att ssssssssssssedan åka till yup Uppsala/Moga för att titta på broshans bil. Han shackade den, så ska hämta den i dag/morgon.. hehe. Eller vad man säger. Kom hem typ 11 efter ett köp på DonkenNorra (a) och Kalle.
Missade dock ParadisHotel igen. För jag somnade PRECIS innan.. -.-

Morgonfrilla

Yeaaah, så här blir det när man somnat med blött hår.. för min del iaf.!
Inte för att man kanske ser så mycket men allt hår står hit & dit. I promes..


Träningsvärk som in i helvete

Ohh my god. Har har ont i heela kroppen, och vafan då menar jag verkligen hela! Goshhhh. Gymmade igår efter att jag hjälp Iris att fixa hennes blogg och lite sådär. Gick fort på bandet i 20 min. Eller rättade sagt 18.. Så tränade jag vaderna, ljumsken, biceps, triceps, magen och lite sånt där. Känner mig faktist stolt. Hehe.. Efter gymmet stack jag direkt hem till Robin/Gb (vet fan inte vad jag ska kolla honom..). där han och Emma var. Fast jaa.. de man just tränat bort kom på igen. För där fanns det mycket godis. Mohaha!. Har varit sugen fan i evigheter och nu ANTLIGEN fanns det godis någonstans! Var där i ca 1,5 timme ( då klockan var typ 19.30). Då åkte jag till Freddes jobb (Skrubbatriangeln) för att hämta lite pengar och skit för att sedan åka till Lah Flör, för att köpa 1 kebabrulle, 2 kebab m bröd. (Varav ena bara skulle ha kött & sås och den andra skulle inta ha någon fefferoni), och själv var jag nyttig och tod en ost-skink sallad xD. När jag kommit tillbaka och ätit och skit åkte jag och mötte Becca på Alléplan. Köpte godis där (a)
och så fortsatte allt hit och dit  med mopparna hela kvällen tills man typ kom hem och duschade för att sedan peta iväg alla människor som var kvar. (Robin & Emma) OCH TYP SOVA, eller iaf Freddegrädde.
Puss för mig. Det var typ hela min tisdag den 11 Augusti 2009.

Hehe..

Ny skola/gymnasie = Vill inte

Nej, snart börjar verkligen skolan igen. Det betyder gumnasie, ny klass, nya människor. Jag vill inte.. ÅÅÅH NEEJ! Mitt sommarlov är inte klart än. Kan det inte gå en månad till? Snälla, jag ber. JAG BEEEEER.
Fast igentilgen så kommer det säkert bli bra.. Men jag känner inte för att börja nu helt enkelt. Kommer säkert va en sån där blyger. Döööö! Döda blyga Jennifer.. Hehe, eller jag vet inte. Har inte varit blyg på ett tag nu, ett ganska långt tag. Men jag vet att nånstans där inne så är jag blyg, och det är det som gör mig orolig you know.. HEHE!
YÄYÄYÄYÄYÄYÄYÄYÄYhbfkgbfdlbgsk , har tråkigt. Men något jag vill, är att gymma. Ska faktist ta och åka och göra det nu. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Emma :D Jag har blivit kär i denna!


The Fray - Never Say Never

10 Augusti

Höh, ja igår slutade med att jag klippte gräsmattan, sov från typ 4-halv 6. Så vid typ 6 kommer Jennie, vi käkar lite mat och sen går vi ut och knatar/joggar. Först till barnsjön och runt den, men sen måste vi gå hem igen för, höhö lite privata grejjer. Men 10 min efter är vi ute igen, då vi typ går/joggar till ip och sen tillbaka. Haha så tänkte vi göra det här nåra gånger i veckan, så man får upp konditionen lite granna. Hehe. Men när vi satt och väntade på att Jennies Fredrik skulle komma och hämta henne kom min Fredrik, Becca, Sebbe och Ida. Vi gjorde väl jaa, inte så mycket. Kollade på tv och så till 12.

rfjewkggj

133 "viktiga" tonårsfrågor

Fyra frågor om förhållanden

är du singel? - Nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nää..
hur många har du varit kär i? -  Vet inte
är du kär just nu? - Ja

Tio frågor om dig själv
namn? - Jennifer
när fyller du år? - 19 maj
några piercingar? - Har hål i öronen. ska ta i naveln
vad har du på dig just nu? - Dif trosor
vilken årstid är bäst? - Sooommarn!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - När solen skiner faen!
vad tycker du mest om hos dig själv? - Öööh, spela roll..
vad är du bra på? - Vara mig själv
vem älskar du mest på denna jorden - Fredrik
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Nej :)

6 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - öhm, ingen vet allt, men Emma&Sandra vet mycket
vem är den roligaste av dina vänner? - Alla
vem är snyggast av dina vänner? - Alla e snygga
vem är mest partyprisse? - hmm.. svår fråga xD
vem är den du helst har filmkväll med? - Ehm.. haha Fredrik kanske
vem av dina vänner är mest "evil"? - höhö Fredrik, men han e  inte min vän :D

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - av min familj så är det mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jorå
vem är farligast i din familj? - vet inte
vem ser roligast ut i din familj? - Jag och pappa
vem är coolast? - alla
har ni något husdjur? - ehm typ :D
vem har du mest gemensamt med? - ööh, min syster och jag
vem står för underhållningen? - haha jag och pappa
vem sover du oftast med? - Fredrik såklart <3
roligaste kvällen med familjemedlem? - ehm..

10 frågor om idag
vad har du gjort? - klippt gräsmattan
har du varit glad idag? - ja, helt okej
har du varit ledsen idag? - nope
har du gjort något bra idag? - ja :)
vad ska du göra nu? - äta macka och dricka jordgubbs-grej-yoghurt
har du gjort något dåligt idag? - nej, tror inte de?
vad har du ätit idag? - de jag sa där uppe, och till frulle en macka med ägg :D
har du duschat idag? - yes
är du trött nu? - Näää
vad händer imorn? - who knows? :D..
Går du i skolan? - inte nu, nu är det lov men annars ja
Har du varit i skolan idag? - varför skulle jaaaaaaaaaag ? :O
Hur mår du just nu? - *RAAAAAAAP*
Har du piercat dig? - öra bara -.-

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - Fredrik :D
Vem ringde du senast? - mamma
Vem sms:a till dig senast? - Jennie
Vem sms:a du till senast? - Jennie

ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - nej!
Vad är klockan nu just nu? - 15.03
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - youtube, bilddagboken och bloggen

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - idag
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - igår

SPORT
Går du på någon sport? - inte längr
I så fall, vilken/vilka? - men gick på handboll
Trivs du med den sporten? - jag gjorde
Tycker du att den sporten är rolig? - jaaaa!
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - ibland

ÖVRIGT
Gillar du punk? - mjo
Har du sminkat dig idag? - nä
Isåfall, vad för smink? - inget
Vad har du på dig för trosor just nu? - blåa dif trosor
Hur ser de ut? - blåa, med ett dif märke på vänstra sidan och sen på kanten sår det DIF DIF DIF..
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - vit
Hur ser den ut? - viiiiiiiit med en rosa roset i mitten på

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - jaa
I så fall, vilken låt för tillfället? - hahaha brittney spears - toxic
Vad gillar du för musik? - aaaaallt

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja, omg!!
Har du fler än 3 jeans? - yes
Har du fler än 5 tröjor? - ja
Har du resteröds-trosor? - va e de?
Har du en vit bh? - ja
Har du en svart bh? - ja

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - yes
Använder du Wax? - nope
Använder du ögonskugga? - ibland
Använder du kajal? - ibland
Använder du hårspray? - väldigt sällan
Använder du volymspray? - nej
Använder du mousse? - nope
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - ne?
Använder du parfym? - ja, hihi och brukar sno älskligens (a) mummaaa *dreggel*
Använder du läppglans/läppstift? - aldrig
Använder du brunkräm? - naej, foundation ibland
Använder du rouge? - ibland
Uppsatt eller utsläppt hår? - olika :)
Plattar/lockar du håret varje dag? - plattar det, ja!
Duschar du varje dag? - nej
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - ahahha nej. men har rosa tånaglar nu (a)

KÄRLEK
Är du kär just nu? - JA!
Har du kysst någon idag? - Yes
Har du ett förhållande? - Ja
När går gränsen vid otrohet? - beror på
Är du romantisk? - ja, när jag har lust
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nejnej
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - ehm.. mattias kanske
Hur länge höll det? - kommer inte ihåg, inte långt iaf
Hur länge var ditt kortaste? - pass
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande <3
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Varje dag. EELLER INTE!
Är du en bra pojk/flickvän? - hihi ja, jag hoppas det iaf
Vem sov du senast bredvid ? - Fredrik
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Fredrik
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - nej
När fick du din första kyss? - 2 år sen kanske :s
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - typ 30
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - eeh vet inte
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? -  SOM MIN PLUTTE FREDRIK

10 Augusti

Breeeh! Har nyss duschat liksom, och när jag skulle smörja in benen insåg jag verkligen att jag hade många fula ärr/blåmärken/sår över typ hela höger benet. Plus det där rabies blåmärket, som typ är 8 cm brett och 6 cm långt. HÖHÖ eller hur man säger, och jaa jag var tvungen att mäta det ;) Ska iaf strax gå ut och klippa gräsmattan och få lite steg på mobilen. Cya <3
Kommer typ en lista sen nångång :)

9 Augusti

Tillbringade ju natten hos Fredster. Vi vaknade klockan 9 typ och gick upp halv 10. Käkade frullebulle DU VET. Så bar det iväg till båååten. Fredrik, Sebbe, Ida, jag och Freddes päron va meed. Det var faktist skit mysigt tycker jag. Hoho och brun blev man också. VI ÅKTE RING EFTER BÅTEN. you knoow what I meaning!.. x) Det var kul. Men när jag trilla av landade jag på nått konsigt sätt och nu har jag ett blå märke (som gör ont) på låret.. Annars var allting nice!  Var ute från typ 11-16. Jag ääääääääälskar båtar! som åkter snaaaabbt.



Jag e där bak, nånstans. JAG SER!


Fossingar <3


8 Augusti

Emma sussade över hääer.
Så hela dagen bestod av att sola och bada, thihi. Jag vene riktigt vad jag ska skriva mer. , Jo vi åkte och handlade lite åt mamsen på moppen, och så åkte vi hem till henne en snabbis när hon skulle hämta lite grejjor.
Så kvällen  var vi på skrubba med massa andra. Där vi firade Anna/Pernilla & Frida (i guess). Det var väl sisådär. Fick iaf träffa Jelllooo . För snart så flyttar hon iväg faktist.. typ en vecka =O. YÄYÄ!
Natten tillbringade jag hos min FreddeGrädde. Mojsigt ;)



Man brukar använda dom under vattnet mamma ;)

Hehe, mammi i schnögg


Jag var tvungen x)



väntade faktist på emma :O :D
men nu ska jag gå till bussen. Pusshejleverpastej <3

7 Augusti - Frissan

Tjena där. Jag e en cool stalker har jag och Emma kommit på precis. Hehe, men back toooooooo....
Vaknade idag av att Jimmy ringer och väcker mig vid 11. (vilket var bra), han undrade om jag kunde hänka med honom och några andra till Swaitcherbadet(?) ute på Dalarö. Men ikke de.. Kunde ej, för skulle klippa mig klockan 13.00. Så kanske blir på måndag iställer om det är fint väder. Men jag åkte iaf och klippte mig, lämnade moppen på Freddans jobb och tog buss & tunnelbana till Högdalen. Tog ungefär två och en halv timme att klippa och färga det. Höhö, men jag älskar det. För min lugg blir perfekto varje gång <3. Hehe.
Sen sa jag baybay till FreddeGrädde och satte mig och åt, köttfärssoppa *dreggel* MUUMMMA
Pöööössss

Ändrade header

Before



After

6 Augusti

Höhö, idag hade jag faktist inte bestämt mig för att göra någonting alls,  jag känner inte heller för att göra nått. Jag är konstig för liksom ena dagen har jag damp för att jag inte hittar på någonting att göra, men sen nästa dag så vill jag bara va hemma. Och då tycker jag att det är skönt. Ööööh. Jag tycker iaf det är skumt. Men jag kommer troligtvis få damp i kväll för jag bara har suttit hemma. Hehe..
Och jag har 334.15kr på mobilen. Yeeah, jag e grym.



Höhö, köpte en sån här i förr går också. Tyckte den var lite göllig sådär.
 Eftersom det är två klubbor som sitter fast på en pinne.
Så man måste tycka om det andra personen som snuttar på andra änden.
Jennifer <3 Fredrik


5 Augusti - Bad i Hanige

Har varit i Haniinge todeeeh. Skulle träffa min plutti vän Jimmy, så det blev de. När jag kom hem till honom iaf, så var Lonja och Sara där. Kuuul! Så åkte vi till Handensnärsjukhus, köpte en glass och sedan knatade till ett bad. Där vid Rudansjön nånstans tror jag :) Så kom Andreas, Alex, Jonas & nån till :) . Höhö Jag och Lonja var ju bäst på flotten! (a) Hahah, så var jag där och umgicks med alla från 13.30-18.30. Skojskoj.

Neer jag kom heem. Nej föresten, hoppar över, höhöhö, inte gilla det. Men iaf, när jag hade ätit pannkakooor, (ej pannkakstårta...) så åkte jag och folket till Donken. Skulle titta om det var nå race där. Men ikkesanikkeeeee. Det var bara en massa fucking snutar som hade spärrat allt. Inte gilla! Men något jag tycker om är Hasse, eller rättare sagt Hasses biiil. Jag fick ååkkkaaa. Yeeah! Ensam denna gång, (Hasse köpte såklart!) Det var najs.
Slänger upp en bild på biljävlen! :D

Slänger upp 2 bilder, jaou. Puss /J




4 Augusti - Bad mood..

Nej, det blir inte jävla pannkakstårta idag.
Här hittar man på något kul å göra förutom att bara sitta och glo. Nej men då får man dissen och istället ska han vara med min bror :s , känns verkligen kul. iiiiinte. Jaja, finns väl inte så mycket att göra åt antar jag.. Jag är van att få dissen känns det som. Eller nej inte riktigt, brukar inte få det, men när det väl händer bli jag ledsen. YäYääääääääääääää.

Och när jag ändå är på sånt här humör kan jag bara berätta att jag stötte på en vän (förlåt för i detta jävligt god vän*) idag. Känns kul att veta att hon inte tror att det går att få tillbaka oss, eller rättare sagt hon vill inte äns försöka få tillbaka oss. Men så kommer det väl att fortsätte hela livet, med alla sorters people? Ska inte sitta och gnälla. Livet fortsätter, med eller utan dig. Tyvärr..
Vi som en gång var så tajta, har bara försvunnit ut ur luften.

4 Augusti - Emma Päääron

Hej hopp gummi snopp!
Nu äre så att jag precis kom hem från Trött-Emma. De är så att hon gick upp 4 imorse för att åter åkta till arbetat klockan 5. Herregud ja, så hon var väl sisådär trött. Men det spelar inte så stor roll, för jag ville träffa henne anyhow! Även fast jag inte fick någon mat.. Nej men jag drog väl till henne runt 2 då hon hade slutat och kommit hem i bra shick. *tumme upp* Muppade oss lite som vanligt dårå och så rullade jag hem med moppen. Yeah jag älskar fan att åka mpoeeeed. Det är en såndär frihet på nått sätt. Love it!

Men snart iaf ska jag ta och gå till bussen.(Den går 17.00) Ska till Farsta faktist och försöka hitta ett par skor. Hörs senare när jag och Fredrik gjort pannkakståkta. Muuums! Pusshaj /J

3 Augusti - Beck

Nu äre Beck juuu! Kom jag på.. eller skoja, David sa det till mig (a)  Men jag har ingen att se den med. För min älskade mami jobbar :'|
BUHU, om du ser det här. Så ruschar du från jobber och tittar på den med mig!

Och jag har två myggbett mit på varsin fot. Nästan på den där knööölen. Great (Y)

3 Augusti - Biiiiiild från 2007

Bara för att jag var tvungen att lägga upp den här cp bilden när Wilma verkligen ser ut som ett mogno.
Haha stackarn, hon var väl rädder för pappii ! :D
och jaa, jag ser ut som ett mongo jag med :D Yeeeeeeeeeeah !


3 Augusti - Freak

hihi! det jag har gjort sen ca två timmar tillbaka är att kollat igenom hela min blogg. Från början Januari 2008 till Maj 2009. Det är fan grymt kul att läsa allt. För man kommer ihåg det som om det var igår när man läst en text. Aaaaaw jag får damp. Jag e käääär. Men jag saknar den gamla tiden ändå. Då när man helt plöttligt bara fick ryck och åkte iväg med någon av sina kompisar, långt borta. HAHA eller "fjortis tiden". Yeeah! Man lät verkligen som en fjortis när jag läste dem där texterna också. Haha paniko. Och den 21 Maj 2008. Första gången man träffar Fredrik sen den där gången när jag gick i 6an.I det inlägget hette du LångeFredrik. Hehe plutte <3
Men måste in på facebook nu, för måste logga in på FarmVille och oldla sakar och mjölka kon.
Puss /J


2 Augusti - Farsta

Tjena där. Jag e nu trötter, och har förvisso varit det hela dagen. Men jaaa, jag , J, F, S & B vaknade iaf rätt så normal tid. Klockan 11. Käkade frukost. Jag duschade osv. Så bar det av till Farsta, allihopa. Kollade runt i affärer där. Becca köpte ett par mjukisar & en tröjja och Fredrik köpte en tjocktröja :) Så åt vi mat på en resturang (tror ja) där också. Feta fucking dyrt och otrevliga var dom också! Bläää. Sen har jag inte gjort så mycket. Skrivit om i fredags och lördags här på bloggen bara, och nyss badade jag :) . YäYä!




Jag och pappi <3

1 Augusti - Mysbus & rolig kväll

Då var Juli slut då.. 20 dagar kvar :| Die mother fucker die :D
Vaknade runt halv 1. Gaah. lääänge där. Gjorde nog inte så mycket på dagen, om jag kommer ihåg. Ja käkade frulle vid halv 2. Och sen drog vi hem till mig. Spelade lite monopol och tittade på tv. Alldeles slappt. Så näre vad middags dags så åkte jag, Fredrik, Jimmie, Hämade Becca och fortsatte till VegaBaren. Såå jääkla gott där, fast orkade allt? Dee gjorde man iiiinte. HEHE. Så bilade vi tillbaka hem till mig, jag gjorde i ordning mig och allt. Så traskade vi 200 meter hem till Sebastian. Eller nej juste, Sebbe hämtade oss xD. (Lat maskar, For the win!).
Där duuu, hahaha. Lite segt var det i början och jag modde illa(?) Mööngo mej. Men sen duu, HAHA, jag och Becca säger jag bara. Haha, men kan börja med att det var vi 5. (hahah vi fem , gaay), Nej gud vad jag bara blabbar bort mig. Seriöst nu! Men det var vi 5 människor i början, sen kom Emma, Gaston, Gb, Måns och tillslut Ankan. Det var chiiiiiiiillll. Drack. Spelade koort. Ritade på varandra med UV pennor. Garvade. Ramlade. Så vid halv 1 gick vi (inte alla, nåra hade gått hem) genom skooogen hem till mig, Så badade ju självklart grabbarna, medans jag och Becca. HAHA Jadduuu vad gjorde vi (?) Skulle köra ryska fyllan men antingen var pinnen/grejjen för kort eller för lång. Haha aja skitsamma. Vi hade ruuligt iaf, och när vi badat klart gjorde vi fyllekäk. (de heter så!) Godnatt blev halv 3.


Gb, Becca och Fredde. Allmänt stöööördo


Grabbsen badar

mer bilder på min bilddagbok, pluttifer is my name

31 Juli - Kvällen hehe

HEJ, ska börja med att säga att jag var inte fullt så seriös när jag skrev de förra inläggen.. Jag är inte självmorsbeläge och jag vill inte dö. Var bara allmänt uttråkad. Soom FAAEN.
Men iaf, jag och mamsen drog tillslut till Tyresö c, där jag köpte en maskara, foundation och trosskydd. (?) Hehe. OCH MööönGo Kicks kan ta sig i skrevet. Reeeeaally! Åså gick väl dagen lite så där seg, kommer inte ihåg vad jag gjorde(?) Käkade iaf middag och gick ut med vovven. Så vid 8 (tror jag) åkte jag till centrum och mötte Emma. Och vi fortsatte till Alléplan för att möta Andreas, blev skjusad hem till Andreas av min älskling och där var vi typ 1 timme eller nått. Gjorde väl inget speciellt, han duschade, så bar det av igen vidare till Handen, hem till Alex. Var där och chillade med en massa andra. Inklisive Becca ;O. Hehe, kom hem ungefär.. hmm.. haha halv 2, någonstans dääär. Sussade hos baby.

RSS 2.0