Gym & vofflor (a)

tjululu. idag vaknade jag efter att jag sov :) Jag käkade, spelade gitarr hero med älsklingen & sen åkte jag till gymmet vid 2 där jag mötte jenny. Vi körde kondition hela 40 minuter i rad :O och det är vi fett solta öv, fast vi gjorde ju annat också men joggingen va ju bäst :p. Höhö så solade vi och åkte hem till mig kl halv 5. Så va vi ju hungriga så vi gjorde vofflor (a)
haha asså alltid vi två med massa snask :o
jaoou, men nu har jenny nästan precis dragit så kl 8 kommer älski så ska vi kolla på "världens sämsta bil förare". höhöö cyaa (:


idag är det tisdag

tjenare där du :) Idag på dagen så typ åkte jag och mamma till länna & haninge & typ handlade allt man kan handla :o .  Nej men kanske inte allt men mycket. Hela bakstätet var fullt med påsar från olika affärer. höhö skoj :D
sen så käkade jag & vid halv 9 (trorjag) åkte jag, älski, sebbe, emma, jenny, debbie & johan och åkte pulka. haha. det slutade med att man var helt snöig :o jag och debbie hade för tjocka pojkvänner när vi åkte pulka så vi fick åka på rumpan medans dom satt på hela :( haha sen hade vi snöbollskrig å lite.
nu har jag kommit hem till fredrik precis, så jag, han & sebbe ska spela gitarr hero nu. pösshaj

..

jag vet inte vad som har hänt, jag vet bara att jag är svag utan din närvaro.. och det är jävligt jobbigt

emps (:

tjuu , varit med emma idag (: vi åkte in till gullmars och mötte varandra där vid 2. så åkte vi inte till stan och strosade runt lite där, fikade & pratade :) så vid 5 kom vi hem till lilla tyresö och var i centrum tills 6 då vi gick till donken och mötte hennes pappa & syrror. käöpte mat och åkte hem till henne. såå när vi hade käkat färgade jag emmas hår :)
mysig dag , höhöh :) pöss


konstiga dagar

sååå vad säger du? detta är tråk. menmen,
i fredags fick jag redan på att jag fick vg på hk uppgiften. yeah *stolt* sedan efter skolan åkte jag hem till fredrik och gjorde pannkakstårta igen (a) sedan typ ööh kommer jag inte ihåg vad som hände. bra va? ..
åå i lördags så vaknade jag och fredd kl 08.30 typ :o , så segade jag i sängen medans han satt vid datorn. efter ett tag stäade vi i hans rum och så kom det gäster till honom. så åkte vi hem till mig och spelade monopol . HAHA jag vann (a) not :) som vanligt. älskipälski rånade mig ;( och så käkade vi, byggde lego med lilla Jim, åkte på isen och smällde mega stora raketen :o haha :D och så åkte vi till sebbe, han hade 19 års fest. män ja va inte där så länge för mådde illa. som jag typ fortfarande gör . illa illa, vet ej varför :s
mään pööööööööööss

ingen rubrik

höhö igår efter gymmer åkte jag hem. Sen vid 6 kom älsklingen hem till mig. Vi tittade på tv & myste. Så käkade jag och efter det vid 8 åkte vi ut med bilen på isen :o haha 6 st bilar ;o måste ju erkänna att det var lite läskigt, men roligt på samma gång eftersom man kunde ligga i ställ i typ 100 meter. hehe och nu låter jag som en nörd på bilar(?) :o
och denna dag sålänge behöver vi inte prata om :) puss

vanlig dag

shulala. nu är jag i skolan & har rast :p . har snart engelsk prov efter lunchen. höhö hoppas de går bra ^^
efter skolan ska jag typ dra hem & fixa SO läxan sen vid 4, när min bror stlutat, så drar vi och gymmar :)
höhö hejdå <3

7 månader med älskling

yes sr ;) idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 7 månader. så efter skolan drog vi och handlade äppelmos, sylt & grädde. sen när vi kom hem till mig gjorde vi pannkakstårta. höhö, Jammie :D när den va klar tällte vi in den i kylen & sålänge kollade vi på Iron Man. Så käkade vi upp halva pannkisen när filmen var slut. Resten är till min mor & far :O så snart ska vi åka hem till fredrik & göra nånting ^^ . pusshaj



Sen alla hjärtans dag frågetecken.

Yeeeah.

gött

SIMMA LUGNT

mupp

höhö jag är lycklig med alla jag har runt omkring mig (älskar er)
men livet suger ju ! :D haha och nu kommer alla kalla mig emo. höhö men vafan så är de :D

hk

hemkunskaps uppgifen är gött alltså.


expert

och första priset går till Jennifer! Yeeah
Jag älskar bussar


fredag - 6 februari

hojhoj. trevligt dag idag. haha noot ! , somnade typ på SOn idag, vi har liksom den i aulan på morgonen. *snark* haha pch hemkunskap vare ju idag också, jag och johanna lyckades fan med maten! :D sedan efter skolan åkte jag till farsta med emma. Handlade ett midjeskärp & en maskara. Woho, så hälsade vi på emmas mammas kompis lotta ^^ haha så var det ju resan hem också. höhö! tog fel buss så hamnade i brandbergens industriområde :s , lyckat ! ja iaf vi kom ju hem efter typ 1,5 timma (:
så pallar inte skriva mera, vi ska nog snart dra ivåg hem till Jenny. eller höhö jag vet inte när det blir. puuuss

-

jag är trött på det här.

onsdag - 4 februari

godmorgon människor (: Gick upp tidigt idag *stolt* så har redan hunnit fixa mig & jag börjar om en timma ^^ , Okej, sanningen är faktist att jag trodde att jag började 8.. så strässade  massa innan jag märkte att det var onsdag.. höhö.
Så efter skolan idag hoppas jag verkligen att jag ska träffa Sandra, annars får jag helt seriöst ryck och dör x) menmen, höhö puuuss

måndag - 2 fabruari

tjenatjena, nu är det februari igen ^^ . Jag kom hem i lördags & inga brutna ben eller nått :D men min skumma pappa körde ner i ett 1 meters djup dike med vatten i & Jimmie faceplantade snön på samma ställe. HAaha !
Ja och i söndags hände väl inget speciellt, myste med älsklingen :)
men nu är det måndag & det betydde ju skola & mupp klassen igen. Slöjd hade vi idag också. höhö för min klänning! Efter skolan gymmade jag med jenny & emma till typ kl 18. Så åkte jag hem och fixade lösnaglar.
men får panik nu. måste dra :o

RSS 2.0