Lets fucking drive!

KÖRKORT!

Boulebar

Det blev bara jag som åkte in till Boulevar i söndags. Brorsan var tvungen att göra annat precis när vi skulle gå.. men jag hade trevligt och satt där och pratade en massa. Övade lite engelska också även fast jag inte direkt pratade så värst mycket (hate it). Zebs bror var nämligen där som kommer från USA. Åkte därifrån vid halv 9 till Alléplan och mötte Crille. Stod och pratade med han ett bra dag, tills klockan började närma sig 11.


Kommer inte på nån rubrik

Blev ingen inner sittar kväll, eller jo kvällen blev det men inte natten. Crille kom utanför mig vid halv 2 tiden och så satt vi bara och snackade, halv 3 får han för sig att vi ska kröka hemma hos David. Så sagt och gjort, så blev det. Kom hem till honom runt 3 tiden och satte oss och små drack lite (iaf jag). Jag var ju inte så speciellt taggad på att dricka efter i fredags plus att jag skulle upp tidigt idag, men fick väl ställa upp för laget. Haha, så blev uppe till halv 6 på morgonen då jag deckade i Davids gästsäng. Och klockan 10 var klockan ställd för uppgång, blev hem skjutsad av Crille och satte mig och övningskörde direkt med mor :) Det går bra nuu, kompis det går bra nu!
Efter körandet kom jag hem och käkade frulle, satte mig framför tv'n och deckade i soffan. Nu har jag äntligen fått lite liv i mig. Ska plugga lite nu och vid 5 ska jag till blouebar och chilla :) Får se om Emma lever då (hon verkar inte göra det just nu) eftersom hon sa att hon skulle hänka igår. Hehe, annars blir det bara jag och bror som åker in och möter Jessica och Zeb :)

gal1

Det blev grilling och krök hemma hos Axel med han, Sandra, Kristoffer, Cattis, Carro och Gurra. Potatissallad och grill spett blev det för mig, smaskensssss. Vid 2 drog vi till Donken norra och käkade och sen träffade vi Cristopher ett tag och bara snackade. Höhö, jag åkte till Alléplan sen också och träffa Fredde. Åkte runt lite med honom och åkte hem till mig ett tag och bara snackade. Somnade nångång efter 4 på natten, vilket var jäääädrigt skönt!

Idag har jag varit död. Vaknade vid 11 och gick upp och hade världens huvudvärk. Tog en huvudvärkstablett och somnade om efter en timma. Vaknade sen igen vid 15, pluggade teori ett tag och blev sedan upphämtad av Cristopher. Vi åkte till La fleur och fettade i oss lite kebab. Satt där ett bra tag och bara chillade och sen drog vi till Öringe kök och bar, där han spelade lite på en spel automat och jag tittade på. Haha, riktigt spännande faktiskt ^^
Nu sitter jag bara hemma och lodar. Kanske ska på Alex 18års fest men jag är så jäkla seg så jag vette fan. Kanske drar dit, annars är jag bara hemma och slappar sönder :)
Hittade en fin pumpa som vi skrev på :)

Fredag!

Var ledig idag från skolan, så åkte till Ikea med mamma och kollade runt där. Köpte lite smått och gott, bland annat en ny bordslampa till mig. Sen tog vi en liten omväg hem satt jag skulle få köra längre och när vi kom hem städade jag rummet och fixade lite. Klockan 2 åkte jag till centrum och mötte Sandra, köpte lite mat som vi ska ha till ikväll, hon hämtade sina kläder hos Mike och väntade på en seg snubbe som tillslut kom så vi kunde få det vi ville ha och sen åka hem. Nu har jag fixat i ordning mig och spelar Alfapet med mor min.
Ikväll blir det grillning med Sandra och några till hemma hos Axel, och efter det nångång så ska jag nog träffa Christopher :)

Kuk huvud

-

Skolaaaa..... och bil <3

Japp, nu. idag. klockan. 08.15 började jag skolan efter det härliga sommarlovet. Att allt gått så fort liksom.. orkante. Snart är det vinter också. Meeen iaf.... gick dit och fick mitt nya schema (som förövrigt är as bra!), träffade min nya mentor, fick frukost tillsammans med tvåorna och diskuterade med dom, hur vi tycker att vi ska ha det i salongen och allt nu :) Slutade klockan 10 och då åkte jag iväg med min mor och övningskörde en massa bil! Körde först hem och hämtade en tv och åkte till Jessica och lämnade den. Sen vare till Länna där vi kollade runt lite och käkade, sen Port 73 där jag fick ett par jeans, och köpte lite andra stuff och sen blev det Energikällan vid Skrubba där jag bakade runt hörn och grejs. As kuuuuuuuuuuuuuuuul! Hehe.


Fina tjejer!

I måndags var jag som sagt med söt-Maria. Vi möttes vid TC och åkte tillsammans till Slussen, där vi gick hela götgatan och kollade i massa affärer. Käkade Thai mat som lunch/middag klockan 4 och åkte sen till Åhlens city. Åkte hemmåt vid 7 ungefär då jag möter Tom & Linus i bäcken (och strax efter kom även Billie och en annan snubbe). Stannar kvar där ett tag och glodde på när dom grävde hopp och hoppade. Innan nio nångång åkte jag hem till Tom och va där hela kvällen och bara slappade.
Vaknade vid 9 på tisdan och gick hem vid 12. Satte mig vid datorn lite och sen åkte jag till centrum och tog bort mina lösnaglar. Äntligen alltså, dom hade ju blivit helt kaos, haha. Satte mig och fika på Espresso house med Emma och bara allmänt särade. Jenny kom också efter ett tag och berättade lite av hennes storiesss, as usuall ^^ Jag och Emps åkte även in till Forex i Skanstull så hon kunde växta tillbaka pengar från Euro och sen åkte vi båda hem :) Lagade korvstroganoff till middag! Senare på kvällen åkte jag och Christopher till Sebbe och våldgästade honom. Satt och pratade utomhus och kollade på några störda fail klipp på datorn. Höll på att kissa ner mig av garv! De e najs!
Vi är fullt normala

Söndag!

Idag tvingade min käre mor upp mig vid 11, jag gick upp 12, käkade frulle, satt och pratade med min syster lite och la mig i sängen igen vid 1 och låg där tills vi åkte till mormor och morfar vid halv 3 tiden :) Va där och umgicks, fikade och käkade jordgubbar med glass. Efter det åkte jag och käkade Thai middag med Emma, Matte och Jens. As gootttttt. Tittade på film hemma hos Matte sen med dom också och för en timme sen ungefär kom jag hem :)
Nu ska jag slagga, och imorgon blir det stan med Maria! :)

Lyckad kväll

Det blev en mysig och rolig kväll igår. Kaosade dock lite innan vi äntligen kom hem till Matte, men vi va där lite innan 12 iaf. Hehe, följde med min bror hem till Zeb och Jessica (som inte var där eftersom dom va hos mig) och hämtade ett verktyg till bilen och sen åkte vi till Brevik för att hämta upp Emma och sen till Matte :) Satt där och chilllade och umgicks till 3 på natten kanske, då drog jag och Marcus med några andra killpolare hem till en som heter Fredrik. Stannade kvar där till halv 6 på morgonen då jag och Marcus började knata och hittade en taxi påväg till bussen. Satt inte fel de inte, och tack igen gulle Marcus för att du betalade! :) Inte för att du läser det här, men nångång kanske! :D

Hemma hos Misse!

middag och fiesta

Nu blir det snart middag med min mysiga familj och även Jennie, men hon räknas med i familjen! :) Blir en liten liknande kräfskiva med tacopaj. Sen senare ikväll runt 10 ska jag och Emma åka hem till Matte på fest. Jag har äntligen fått tag på henne! HAHA. Trevlans trevlans!

Emma bästis

Vart är du??

Fredag fredag

Igår var jag hemma hela dagen igen, kände för att aldrig gå upp ur sängen men köttade mig upp så småningom. Pluggade på körkortsteorin, klippte gräset lite och bara slappade. Inte ok. Klockan åtte gick jag hem till Sebbe dit Linda och Micke kom tillslut. Vi försökte få igång hans ps2 men efter ett tag tröttnade vi och åkte hem till Linda istället och spelade nått as konstigt bilspel och sen Buzz. Haha, det var kuult :) Sen skulle vi egentligen dra hem till Kiko på fest men jag var typ död så jag och Micke åkte hem till honom och Linda och Sebbe drog till Kikoooooooooooo, christopher kristian eller vafan han heter. Bryyyyy,

Micke skulle upp tidigt (kl 10) så jag fick skjuts hem, käkade frukost och deckade i sängen igen till typ ett. Mycket nice, mycket nice! Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite :)

Jag är kul

Hade inte så mycket att göra igår, så när det var en timma kvar till mamma slutade började jag dra mig ditåt. Bad henne också ringa mig när hon slutat så jag var säker på att hon inte gått när jag kom (sa nämligen inte att jag skulle komma). Hon var försenad vilket bara var tur för mig, då hann jag gömma mig bakom ett hörn och när jag såg att hon gått förbi gick jag bakom henne och ba HEEEEEEEJ!!! Hon bajsa nästan på sig, men fan vad kul det var ^^
Lagade mat med henne när vi kom hem och vid halv 8 åkte jag och Sandra Griip till Sergel och hämtade ut våra biljetter, gick och handlade godis och sen började bion 21.10. Horrible bosses blev det, hahah helt galet rolig!
Fin godis"påse"

Onsdaggggg

Igår blev det en liten tur i stan. Hade först tydligen jätte brottom att komma Haninge för att möta Jimmy, Maria och Jocke, sen direkt efter det åkte vi till Eriksdalsbadet och träffade Robs (som jobbar där) och fick gratis mat. Jag var ju barn och tog pannkakor såklart, hehe. Satt där och pratade om en massa random och när klockan närmade sig 18 lämnade Maria oss och vi satte oss på Play(?) och spelade dator. Haha! Först nått cs liknande och sen blev det ett bil spel som man skulle mörsa varandra på. Skit roligt faktiskt! ^^ Efter nån timma där åkte jag och Jimmy hem till honom och tittade på film, gick även och köpte chips och dipp och efter ett tag kom Maria :) Åkte hem lite efter 11 och gick ifrån Alléplan, för att jag inte orkade vänta på bussen. Fan vad duktig jag är! Hahaaaa pusssss

Barkarby och Kista

Igår blev det att åka till Barbarby outlet med Jenny och hennes mor. Tittade runt där och jag hittade ett par skor för 100kr och en par björnborg string för 89kr. Om dom e sköna ska jag lätt köpa fler :) Efter det åkte vi hem till Jennys kusin och lämnade en grej och när vi var påväg hem upptäckte vi att klockan var rusningstrafik.. och det pallade inte vi sitta i så vi åkte till Kista galleria istället. Mojs mojs! Bara sånna... hehe nej ska inte säga det. Kom hem vid ca halv 8 och satte mig vid datorn, fick reda på lite saker som jag undrade och det var väl bra..... fu (:

Världens bästa <3


Segt

Seeeeeeeeeeeg dag. Gick upp ur sängen halv 3, spåra.. Har knappt haft foten utanför dörren idag, förutom när vi satt i ute rummet och käkade middag, men som om det räknas?
Igår var jag fan också hemma kom jag på, iaf på dagen. Övningskörde lite med mor och sådär. Sen på kvällen träffade jag Sandra och så gick vi till Langens jobb. Haha, var där hela kvällen och hade kul. Grabbarna meckade medans vi knasade. Höhö

Hemma hos (S)lang(ar)en

Efter en mys dag med min bästavän Jimmy och söta Maria begav jag mig hemmåt runt 8. Kunde inte riktigt bestämma mig vad jag skulle göra när jag kom hem, så satt hemma med mamma och pappa och tittade på tv ett tag. När klockan började närma sig 11 åkte jag och Sandra till Langen på Gudö och umgicks. Mös med hans lillekatt också! (Han har 5, men vi köttade den på 2 månader) HIHI, Träffade för övrigt Johanna vid centrum och pratade med henne, vilket var mycket trevligt :)

Tyke!

Plutty och plutten

Nu sitter jag med Jimmy och Maria och garvar åt en barnspel på Iphone... HAHA! Vi har också bakat chokladbollar och kollat på tvåååå filmer. Först Bad teacher och sen A-team. As grymma filmer även dom :)


Crazy and lazy

I onsdags trodde jag att det skulle bli en sova tidigt dag. Jag var hur seg som helst men halv 12 ringer Sandra Hellman mig och vill att jag ska komma på krök, sååå varför inte? Kommer ju bli piggare tänkte jag. Och det blev jag garranterat! Kom inte hem fären 8 på morgonen och somnade vid 9. Haha, det var galet kulish. Var bara jag, Sandra och 4 av hennes kill kompisar men det var hur trävligt som helst :)
Gick upp vid 12 sen för att jag inte ville sova hela dagen och för att jag var förvånansvärt pigg (?) Tänkte dra och gymma med Emma men hon var trötter så jag åkte hem till henne istället och kollade på Fast 5 :) Huuuur bra film som helst! Love love loveeeee. Och sen? vad gjorde vii... jo segade galet, käkade hamburgare och va oss själva helt enkelt.. Haha! Vid 11 åkte jag hem till Tom och mös med honom och sov där :)

Knas i brallan

Herre min skapare vad det regnar, eller regnade.. för nu har det tydligen slutat (?) Kaos.

Idag gjorde jag inte ett jäkla skit. Var hemma och latade mig. Tvättade för övrigt lite kläder och diskade i diskmashinen, matinen wtf (Hur fan stavas det? Nu kommer Emma garva åt mig igen -.-) om det räknas som att man gjort nått. Och det tycker inte jaagg... Vid halv 9 knatade jag hem till Tom och var där hela kvällen och natten. Vi kollade på Jumper och typ pratade en massa. Imorse lurade han mig att klockan var halv 2 (Jag fick panik!) när det i själva verket va typ 10... spåra. Ett smart sätt att få upp mig ur sängen, men jag la mig ner yttligare ett tag ändå. Höhö
Nu ska jag se om Mr. M kommer hit en stund. Det var ju ett tag sen... hihi

Spåra

Var hos tandläkaren igår och lagade ett hål som jag hade. Hade den där jäkla bedövningen i halva käften och tungan i 3,5 timme! Dom sa att den skulle gå över efter två... men i vilket fall som helst, under tiden jag hade den där bedövningen så tror jag att jag satt och bet på min tunga, eftersom jag inte kände något då, så var det kul. Men nu när bedövningen gått över så har jag ont i halva tungan........ assåå spåra, jag är bra... ellerrrrrrrrrrrr!? HEH undrar när det går över...?

Köttade förövrigt på gymmet igår också med Emma. As skönt när det nästan inte är en käft där, hahaha kan göra massa fucking tards grejer utan att nån seeer (vad vi vet iaf). HAHA, men Emma nu äre sprikat. Vi ska göra det. SPIKAT!

Home sweet home

Igår checkade vi ut vid 11. Kan säga att det var lagom kaos i hissarna när det är 18 våningar i huset och typ många ska checka ut vid samma tid punkt. Stod väl vid hissarna kanske 20 minuter tills vi beslöt oss för att åka upp och sen åka ner, snacka om ägd hissen blev! Sen lämnade vi in våran packning i ett skåp på centralen så vi slapp gå runt med dom igen. Fyfan, aldrig mer! Och så gick vi runt i nordstans och kollade på kläder. Köpte en "tränings" jacka och så käkade vi på Subway. När klockan blivit halv 4 gick vi och mötte Maria och hennes vänner, eftersom dom skulle ta samma tåg hem till Stokholm som oss. Buwsigt! Tåget gick sedan 16.42 och var framme vid Sthlm central 20.00
Åkte hem och pratade med mamsen och papsen ett tag och sen kom Sebbe och hämtade mig och så åkte vi hem till Langen. Tittade på Iron man 2, lekte med hans gulliga kattunge och spelade billjard.

Mjusic

Emma sjunger så fint i duschen för mig! Eller ja, jag sitter ju i rummet och hör igenom väggen när hon duschar dvs :) Vackert! <3

Liseberg 6 Augusti

TJAAAAAAAAAAA. Käkade pannkaka till frulle idag som var på hotellet. Inte ofta det händer liksom, smarr smarr! Sen efter det gick vi till Liseberg dårå, som bara ligger några meter ifrån vårat hotell. Där var vi hela dagen och åkte massa grejs och den nya Atmoz Fear ("europas högsta frittfall") var ju ett skämt. Den var väl cool när man satr runt i den 40 pers men den var inte alls så lång och snabb som vi trodde att den skulle vara, då är ju Frittfall Tilt på Grönalund mycket roligare. Men det var kul iaf, vann en fet Ballerina också. HEHE, nr 80! Deru, har aldrig hänt förut. Man har ju bara lyckats haft otur i dom dära lyckohjulen. Men idag hade jag det!
Kom tillbaka hit vid nio ungefär, då vi inte orkade stå i köerna längre. Trappade ner några våningar och la oss i varnsitt solaruim. Härliiigt, nu kom vi nyss upp från dom och ska ta en dusch. Idag blir det bara en chillkväll med tösen Emma och imorgon blir det Nordstan och hemgång! :D

Världens mest äckligaste "normala" toa

Rubriken säger fan allt, fyfan. Förstår ej hur man kan uppfinna denna toa om man inte ska ta nått typ bajspov eller något i den stilen. Usch, ni får se själva på bilden då ni troligen förstår mig. Hur kan man ha en sån här toa på ett hotell?!


God mat och Park Lane

Efter att vi duschat och fixat oss drog vi ut och letade mat ställe. Efter typ 45-50 minuter hittade vi ett bra ställe med fullproppat med folk. Där satte vi oss ner och tog varsin maträtt med namnet Black and White. Det var en oxfile bit med rödvinsås och en fläskfile bit med beanice sås och potatis klyftor, sååå jäkla gott så jag nästan dog.. höhö och efter det blev det en Jino. MMmmm! Dyrt blev det också, men det får mat ta när man lyxar till det lite. Efter att vi smällt maten någelunda drog vi till Bryggeriet och satte oss och tog några drinkar. Lärde känna två snubbar och en brud lite grann som vi satt och pratade med hela den tiden. Sen taggade dom vidare och även vi, då vi hamnade på Park Lane! Där vi egentligen inte får vara, men vakten var så snäll och släppte in oss ändå (22 års gräns). Där var det as nice, men sköna folk och bra drag på dansgolvet! Vi drog hemmåt vid halv 3 eftersom vi var tvugna att gå upp vid 10 för att inte missa frukosten. Som förövrigt blev pannkakor!! :)))



Götebooooorg

Hejhejhejhejhej! Äntligen borta från älskade Stockholm och framförallt incest Tyresö. Sitter nu på mitt och Emmas hotell rum och fuckar ur. Vi åkte från Stockholms central 10.10 med tåget och anlände här i Göteborg strax efter ett. Då svullade vi oss på pizza hut och gick sedan runt och förbrände den. HAHA, aldrig mer inte rullväska säger jag! Jaja Emma.. jag borde lyssnat på dig.. men jag var ju envis och tog min feta handbollsväska som var tung som sataaaaaan! När klockan äntligen var intjeckningstid (kl 3) var vi här (efter att först försk gått med bajs ont i händerna efter allt släpandet på packningen och sedan gett upp och tagit en taxi)
Och här har vi varit sedan dess, 2 timmar sen. Vad har vi gjort? Joo, bokat biljetter till Liseberg imorgon (låter as nördigt) och sedan tekniskt sätt sprungit runt och letat och ringt efter en skrivare, när vi äntligen hittat en var det bara grejen att få igång den och få ut dom där jäkla papprerna. HEHE, men tillslut gick det! Fan vad vi har haft tur idag... TJOHO
as bra med ett fönster in till toan.

Sol, älskade sol

Jajamensan, tro det eller ej men  jag va och ute i solen idag också! Trodde att det skulle bli en liten lugn dag, men inte de inte. Storfrämande blev det, haha eller ja det beror på hur man ser det. Det var iaf Jessica, Zeb, Kevin, Jane och dom tre hundarna som kom. Sen hade jag även mina älsklings tjejer Emma och Jenny också. Men jag klagar inte, det är alltid trevligt med lite folk :) <3

Fick även en fin piercing av min favorit storasyster. Ett litet blått körsbär:
Nu ska jag dra och bada med Slajus och Tompis, och imorgon bitti taggar jag från Stockholm ett tag! :D

Sommar dagar

Tjoho min fina blogg. Igår var jag i Alby och solade och badade med Emma, David och Henke. Kom även dit två andra snubbar som jag tror hette Rasmus och Gurra om jag minns rätt. Kom dit runt halv 2 när jag äntligen lyckats fått upp Emma ur sängen. Det är en riktig sovare där alltså.. Efter solandet åkte jag och Emma till Hörnet och käkade god mat, INTE pizza! Nejnej, ska försöka få bort skräpmaten nu, har även slagit vad med Tom att jag inte ska äta på Donken före honom (och han inte före mig dårå), och jag ska fan vinna. När man gör saker och till tävlingar är det mycket roligare att följa dom. Hihi, Sen på kvällen va vi hemma hos en kille med lite folk och drack och umgicks. Trevligt trevligt, har nog aldrig älskat att vara så jobbig förut.. Jätte kul!
I tisdags blev det även en liten trip med mamma till Haninge. Fick ett par skor och kollade runt efter ett par jeans, men det är ju självklart att min storlek alltid är slut.. :) Spår

Grönalund

YEAH, nu har jag också varit på grönan i år. Va där igår med Emma, Jenny, Soffi + hennes syster och jennys kusse. Kom dit vid 4 ungefär och åkte hem när dom stängde klockan 11. Det var lagom med tid, hann åka allt och grejs flera gånger. Förutom att min kropp är en kärring och bara mådde illa när jag ville åka saker så var det kul :) Ska fan ta åksjuketabletter nästa gång, fyfan xD


RSS 2.0