Awesome

Mår bättre nu än vad jag gjorde i onsdags och torsdags, fast är lite upp och ner men whatever. Hostar dock och har rök-Agda 85 röst men de e nice. Elleeeer, haha.
På fredags kvällen åt jag middag hemma hos Jenny, gjorde i ordning oss och sen hoppade vi på samma buss som Emma satt på. Åkte in till wokhouse och förkrökade lite grann, sen vid 12 blev det Sturecompagniet, men efter att ha dansat där ett tag med ett gäng tråkiga och stela "brats" hamnade vi till slut på Avenyn istället där det var några man kände. Grymt grymt tjejor!
På lördagen igår då, var jag hemma och segade hela dagen med Jocke. Tittade på bigbrother avsnittet från i fredags och även de två senaste avsnitten från Desperate housewives. Gaaahhhh!! Hata Orson. Käkade sen middag och åkte in till Sergel med Sandra och tittade på bio. En gång i Phuket, hahha sjukt rolig movie! Åkte sen hemmåt och blev upphämtad av Emma istället och så blev det tv hemma hos henne i typ 1,5 timma. När filmen där var slut åkte vi till Sebbe där det var lite krökelikrök och umgicks med alla där. Niiiiice! Och när klockan blev 3 åkte jag och Empsi och hämtade Jenny inne istan som hade jobbat! HEHE somnade gott på kudden vid halv 5 tiden :)

Morfar <3

I fredags var det begravning för morfar. Finaste morfar. Det gick så bra som det kan gå om man säger det så, och så var det väldigt fint såklart. Nu är han och mormor tillsammans däruppe <3 Saknar er!

Some die yoooooouung

Bra låt. Bra låt.
Har gått in i en sjuklig period nu, woho. Jag som var grymt tagg på att börja träna igen nu när Emma är frisk. Ne men då ska ju jag gå och bli sjuk istället? Whats the problemoooo med världen?..... Spåra, Låter som en 80 årig gammal tant som har rökt hela sitt liv. Hahahah, men dock ibland är det sjukt skönt att vara lite sjuk(?) Då man har en anledning att faktiskt bara vilja (och få!) sitta hemma och vara med sig själv utan att nån ska komma å pajja. YES, hehe. Har kollat ikapp några avsnitt Desperate housewives idag. Fast var tvungen att vara i skolan några timmar och göra en skägg klippning. Det var fan kul ^^ men innan det var det sängen och efter det var det sängen. Yeahhhhh, fick en bäst lunch/frukost idag också. Mihihi tack Jockelie :))

Pussel veckan, eeeeh

I måndags? vad gjorde jag i måndags -.-? JO köpte ett pussel med mor och typ pusslade med det i hundra år! (tror ja....) var också med Pettis tror jag :OOOOOO OMFG fiskminne
Alla skjärtans dag tisdagen spenderades med mina de bästa b-rudarna Emma och Jenny. Åt middag på Tasty thai och tittade på This means war på bio. Helt perfekto! Var också i forumnacka med mamma och handlade lite innan middagen osv.
På onsdagen hade jag skola i en timme, SKÖNT och efter det var jag med Johanna. Hämtade henne hemma hos henne och så åkte vi hem till mig och pusslade lite, HEHE gjorde kladdkaka, åt middag och massalassa kul :)
I torsdags efter skolan kom Sebbe hem till mig, chillade lite och sen åkte vi och åt middag på Kaktusen med Langen, åkte sedan hem till mig igen och glodde på film tillsammans med Becca och Eve också. Pusslade också på vårat vackra pussel.
Fredagen med en mys fredag med film och chips hemma hos Jenny med Emma (SOM TOG KÖRKORT!!!), Jonte, Anton och Jonas :) Haha spåååra!
På lördagen hände det inte speciellt mycket alls, var hemma och tog det lugnt typ hela dagen. Va med min käre syster och blev ännu mer besattare i pusslet än de andra dagarna. GAL1. Sen på kvällen åkte jag ut en liten srunt med Jocke, Juppe och Nawar. Mös på café60 och tchillade :)

Härlig helg

Wooopeli woopeli! I fredags kväller och natter var jag hemma hos Robin och Matte och krökade. Det var skooojjjs, blev hämtad vid tre av min lilla Rodriiiiigo, heheheeeeeee! Sen i lördags var jag seger, fast klippte min far och bror ändå. Snäll chey, ellerrr?! Höhö, käkade konstig middag, gjorde i ordning mig och åkte hem till jenny ett tag vid 9. Sen drog vi först och förade ett tag på Sogni och sen va vi på Laroy. Grymteli grymt :)
Idag låg jag i sängen hela dagen låååååååååååååååååååååååååååååååååång. Jockeli kom och kollade på tv med mig också, hehe och sen kom syrran hem till oss. Då färgade hon mitt hår och så gjorde vi panacotta! Smarri smarr, fast har dock inte ätit den ännu, men vet att det kommer vara god ändå. thehe, blev hämtad av Jimmy, Rosie, Jocke och Maria vid halv 8 då vi drog till Eriksdalsbadet där Robz jobbar, och badade. Skönt att vara helt ensamma. Haha, kurragömma ftw!
Nu ska jag slaggis. HEJDÅ

onsdagg och torsdagg

I mitten av skol/jobbveckan var jag faktiskt med Johanna. Vi har inte varit med varandra på jätte länge så det var ruuligt! Gick runt i centrum och kollade lite tills 5 då hon skulle vara i skolan och "gajda" niorna som skulle kolla. Så då var jag hennes personliga stöd så att hon inte skulle ruttna. Thöhö snäll jag e! Men det är bara att göra det roligare än vad det är helt enkelt!
Sen i torsdags färgade jag min lilla mor på kundpasset i skolan. Färgade bort hennes slingor för att hon måste vara min gråhårsmodell på gäsellen. HEHE Sen när jag slutat hämtade jag upp Jennie och så åkte vi hem till mig. Pratade och käkade middag med min mor och far. och så tittade vi lite på tv. OCH HON SKA FÅ EN BEBISKILLE. hihihi, är så glad för hennes och andreas skull <3

Onsdaggg och torsdagg

I mitten av skol/jobbveckan var jag faktiskt med Johanna. Vi har inte varit med varandra på jätte länge så det var ruuligt! Gick runt i centrum och kollade lite tills 5 då hon skulle vara i skolan och "gajda" niorna som skulle kolla. Så då var jag hennes personliga stöd så att hon inte skulle ruttna. Thöhö snäll jag e! Men det är bara att göra det roligare än vad det är helt enkelt!


Crazy mother fucker O.o

Va typ ledig i måndags, skönt! Så städade sönder hela mitt rum, dammsög och dammtorkade allting *Stolt*. Sen vid 3 hämtade Matte mig och så åkte vi och handlade pizza (oh yes!) och sen bakade vi chokladbollar och tittade på Paranormal activiy 2 och 3, mhehhe inte alls latis dag?! Men det var nice :))) Igår hände det typ inte så speciellt mycket. Nick gjorde en bruduppsättning på mig i skolan och provade och sätta i hans slöja som han gjort. (alla håller på med det på en lektion) Det var fiiint! Sen åkte jag hem till Jocke och tittade på Harry potter lite och sen åkte vi och käkade. MEHEHEH

Natttt

eyeyeyeyey, är en nolifer och sitter på ih och gibbar med Jupppeee och Pettiiiss. Mhehehe

Finisar


RSS 2.0