månday

Mysig middag med hela tjocka familjen med respektive :)
Smarrig mat och jätte smarrig efterrätt! Plus så gjorde jag och mamma stora mumsiga maränger.
Senare halv klockan 10 knatade jag och Fredrik hem till honom och tittade på Dean man walking. Sen idag vaknade vi och gick tillbaka hem till mig, haha vi är så duktiga! Vid 2 gymmade jag med Emma, as skönt för att det inte var så många människor där. Wowooo,

Men nu ska jag åka till Jimmy och göra något. HEjdååå!


Mys middag

Igår vaknade jag ju hos Jenny vid halv 1 ungefär. Låg och latade oss till typ 2 då Jenny började duscha coch göra packa kläder och allt. Sen gick vi till mästergrillen och käkade hamburgade, handlade mat (pommesfrites och fläskutterfilé) och så åkte vi hem till mig. Jag duschade och så gjorde vi oss i ordning lite smått medan vi tittade på reprisen av Big Brother. Vid ca halv 8 kom Emma. Vi blandade två goda båler och lagade mat. Spelade sanning och konsikvens medan vi käkade och lite andra kortspel blev det också. Så sjöng vi singstar och tog en massa roliga bilder. Haha, en hel skön lördag helt enkelt med helt rätt personer. Puss på er!

Så hade vi lilla Leon som skyddade oss mot läskiga folk :)











Söndag

Nu ska jag och mamma gå ut med stora Leon och sen ska vi åka till Lidl. Jag ska övningsköra! Sen ikväll blir det middag med stora familjen. Mys!
Berättar senare om gårdagen.


Mamma använder en ögongrej från Jessica. Fiiint!

Fredag hos Danne

Fredagar betyder ju självklart prakitk, haha men det var extra kul att åka till praktiken igår. Först får jag skjuts till Gullmarsplan, sen träffar jag på Rebecca där och så ser vi Danny (i EMD) på tunnelbanan. Fett me coolt ju, haha!
Efter praktiken åkte jag hem och käkade sen vid halv 9 åkte jag till Danne. Mötte Jimmy, Andy och Robert vid tunnelbanan och sen gick vi dit. Så såg vi några hel skumma människor som visiterade en snubbe, lite sådär smått läskiga liksom.. Aa men så kom vi dit iaf och hade kul men lite andra människor. Klockan 12 kom Jenny också och sen 3 på natten åkte jag och Jenny hem till henne och somnade på soffan efter ett tag :)
Ikväll blir det middag hemma hos med med mina favorit tjejer!
Lite bilder

Onsdag och torsdag

Hade provet idag, och jag är stolt över mig själv för att det gick bra. Skrev på VG-frågorna också, wihi. Nu får vi bara se om min lärare tycker det är bra också. Hade 4 timmars hål timme efter provet imorse också, lagom kul sådär. Jag, JohannaJ och Nick åkte till Donken i centrum och så käkade dom där, sen åkte vi tillbaka till skolan så jag fick käka pannkakorna, woho. Åt 5 st..*stolt* feta jag :)
Klippte Anders (våran svenska lärare) idag för ett tag sedan. Det gick bra! Vi har ju kundpass och slutar om en halv timma. Najsnajsnajsnajsnajs!

Igår följde jag med Jenny till en piercing studio (NICK ÄR BÄST HÖHÖ, han kom och skrev) där hon kollade om naveln mådde bra. Sen mötte jag mamma i Hötorget och så gick vi till Jessicas skola där jag satt i 3 timmar och kollade på när Jessica gjorde en ansiktsbehandling på våran mor. Spännande!

Kan lägga upp bild snart :)

As kul xD


 Spola fram till 1.48 och lyssna på låten!

Laktosis?

Jag kanske är laktosintolernat(?).. kult, så nu blire att dricka laktosfri mjölk ett tag


Sanctum 3D

Såg på denna läskiga film på bio igår förresten. Den var braaa men lite wierd, höhö!


En jobbig tisdag

Tjulululu! Sitter med läxböckerna framför mig på bordet. Jätte kul, känner mig inte så färst taggad. Men det är ju inte så ovanligt..? Är dock hemma ensam också och det är helt knäpptyst förutom när jag förhör mig själv, får typ för mig att det är någon som kommer, för att det knarrar till lite här och där i det här läskiga trähuset. Usch, för om jag sätter på radion kommer jag inte kunna fokusera mig på läxan, utan då börjar jag sjunga mig i låtarna istället. Yeah, duktiga mig. Sen så höll jag på att frya ihjäl idag också, ja det känndes verkligen som det iaf. Väntade på mongo bussen i hundra år som aldrig kom. Woho.. (:
Det positiva idag är att jag färgade min herr dockas hår som shackrutor. Lite skojsigt sådär. Dock var det Carro kom på själva idéen för ett tag sedan när jag inte visste vad jag skulle göra, tack så mycket! Hihi

Men nu ska jag sluta men den här dumma datorn och plugga istället. Wish me luck..

Big brother

Ingen vanlig söndag idag inte, en ensam söndag är det. Ligger och kollar på Big Brother i vardagsrummet, haha fyfan vilka knasiga människor! Var med Jenny idag på dagen och hon åkte hem för ungefär en timma sen. Vi spelade box head och super mario. Wohii, en seg söndag de vill sägaaaaaaaa! Sen i veckan blir det bara plugg, kult. Ekonomi prov på torsdag -.- Blä. Jaja kommer typ glömma bort det och få panik på onsdagen.. sån är jag.
Men nu ska jag plocka undan tallriken sörrö, och sen godnatt på er.


Dreggel

Han som Saade han vade!


Blåsut och Älvsjö

Idag var det en hyfsat nice dag. Var på prakiten som vanligt och fick göra en del roliga saker. Åkte hem vid 6, käkade med mamma och var med Fredrik ett litet tag. Sen skjutsade han mig till Johanna där jag och hon åkte till blåsut efter ett tag, där Danne hade lite chill med bland annat Jimmy och Benny :) Satt och körde öl spelet och hade kul. Klockan 11 mötte jag Jenny vid Medis och Johanna åkte någon annan stans. Så gick jag och Jenny till Södra staion och mötte Johan, Arvid och alla och så drog vi till en fest i Älvsjö. Inte jätte nice för min del men det var helt okej kul! Kom hem runt 3 efter att bästis Fredde kunde hämta mig vid Älsjö station. Annars hade jag nog aldrig kommit hem. Haha :)

Bara bilder från Blåsut för sen dog kameran.






Sen när vi skulle dra fick vi inte gå.. så ja dom mosade mig (fast Benny tog nog den mesta tyngden)


En färgning

Färgade min herrdockas hår till blågrönt här om dagen som jag glömde lägga upp bild på. Så här ser den ut iaf:



Uggs och bikini?






Jag och Johanna hade kul!

Min torsdag lite kort

Igår blev det två tröjor, träningsbyxor och två "tränings" tröjor. Så blev det BugerKing till middag, fan vad fet jag har varit denna vecka. Usch, haha.
Sen idag var jag på en tråkig föreläsning på universitetet med klassen och efter det åkte jag och Nick in på Drottninggatan lite fort, så köpte jag ett par jenas och en till tröja. Sedan gymmade jag med Emma och solade. Väntade efter det på en buss som aldrig kom, woho.. så mamma fick komma och hämta en frussen Jennifer efter ett tag. Så käkade god middag och vid 8 kom Johanna!


Tröja och jeans från Vero moda

Shopping abstinens

Nu ska jag ta bussen (bussarna) till Farsta centrum och möta upp mamma. Hoppas jag hittar något fint att köpa! Har panik på att jag inte har shoppat kläder på jätte länge. Typ max 2 plagg det här året har jag köpt, eller riktigt sagt så har mamma köpt en av dom så nu måste här shoppas! Hare gött

Redan 3 hårfärger detta år


Blont överhår med brunt underhår. (Min Favoriiiit!)

"Bruna" slingor i överhåret (som blev lite lila?) och blonda slingor i underhåret. (ofavoriten) Hade så i 5 dagar.

Vanligt brunt ungefär. Helt okej än så länge, ska försöka ha så här ett tag nu så håret får vila.. :)

Suprise!

Nu har snart min efterlängtade kamera laddat färdigt! Wihihi, längtar tills att få starta den.
Fick en Canon EOS 550D + ett stativ. Tack världens bästa pappa! :)




Min date

Min hemliga dejt var med min käre vän Jenny. Busigt va? Haha, vi gick och käkade på Hard Rock Café, fick heliumballonger och pratade i dom och så var vi på bio och tittade på 127 timmar. Lite konstig film, men den var helt okej :)




alla <3-dag

Trevlig lördag var det iaf! Drog hem til Danne vid blåsut och krökade lite, sen när dom skulle på krogen åkte jag till trollbäckens centrum och möttre Fredrik, min lilla vän Sandra och alla. Sen vid 1 kom jag in på en fest där Jenny var på. As najjsss.. kom hem klockan 4 helt död. Haha,

men idag är det ju alla hjärtans dag, och jag ska på en liten hemlig dejt.. mohaha (a) Middag och bio, mojsigt!

Lördag 12/2

hejhejhej, sitter hemma hos jimmy och gör ingenting, haha. Vi har käkat middag alldeles nyss och ska snart hem till (dum) Jimmy B och vara där ett tag, sen ska vi vidare till blåsut till en grabb och förkröka. Eller iaf ska dom det eftersom dom ska in på krogen, jag kanske kommer dricka lite grann tror jag. Sen när dom drar ska väl jag träffa jenny. Det bror på vad klockan blir :) Hejdå!

torsdag

Tjulululu, sitter i salongen och typ chillar. Vi har kundpass och jag är "värdinna". Så jag har inge kunder, plus att jag måste gå halv 3. Höhö, så ska jag åka till centrum och köpa hårfärg. Sen ska faktiskt Fredrik färga mitt hår, haha så vi får se hur det blir ^^ och inatt ska jag sova hos Jenny! Men vi hörs, pusssss

Idag är det tisdag

Sorryyyy.... (haha, underbar! eller?) Kanske nog bara Emma som förstår, men skitsamma!
Nu ska jag återstå och bli mitt vanliga jag hade jag tänkt! Vi får se hur det går.

Igår träffade jag Jenny som varit borta i Thailand och bränt sig. Ja, hon är så duktig.. och så gymmade jag med Emma. Yeyy! Ska bli tagg på det nu, men det är lame att vi slutar så olika tider alla dagar bara -.- Men vi ska försöka ändå. Sen så idag har jag lekt med min lilla Jimmy. Eller ja, min och min och lilla och lilla? Biffen..! Haha, kom till han vid halv 6 och så lagade vi mat, eller mest han dock men jag åt den. Hehe och så tittade vi på filmen UPP. Älskaaa! och så klippde jag honom med en kökssax(?)... OMG, dålig var den iaf. Aldrig mer! Men han blev nöjd och det är huvudsaken.

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka somna tidigt och komma i TID till skolan imorgon bitti. HÖHÖ

Homo

Från och med ikväll är du fan portad från mitt liv. Gå och sug på dig och hör aldrig mer av dig! Äckel!


(Ber om ursäkt för alla cp inlägg som troligen kommer att komma och har kommit...!)

E.M.O

you are not the one you use to be, and its make me sad

hejdå

Har tagit en liten paos från skrivandet. Kommer nog tillbaka snart ;)


Tisdag

Nu har jag haft håltimma i 2 timmar. Yeah.. bara en timma kvar. Lagom kult.. Men ikväll blir det bio och mys!


Skol

Tjohoo, sitter i skolan och segar med Jansson. Trodde vi började halv 10, så hade köttat upp mig å kommit hit då så står ettorna i salongen. Ba whaaat.. hehe sen var det 10 vi började istället. Men det är bara bra, då slipper man komma försent då. Heh


Jag, Johanna och Nick i skolan för ett tag sedan

RSS 2.0