Lördag

Idag har jag ju varit med Klara, vi bakade chocklad kaka men den blev inte så god så vi lät den bara stå och vi gick upp och tittade på tv.  Sen när jag gick ner igen hade typ en av deras hundar käkat upp halva kakab ;@ haha .Fattar inte hur han kom upp på bänken bara :S Sen häll vi på med några varma hjärtan som det stod telia på, drack cola och tittade på tv. så kommer jag inte ihåg nåmer , e väldigt glömmsk av mig :S :/ men de va skojj iaf (:


image73

mammsen

Idag väckte mamma mig kl 9 :O fattaru va tidigt ?! :O jag fick sova 5 timmar i natt så jag va jävligt trött -.- hon ville inte att jag skulle sova halva dagen eftersom vi skulle åka å shoppa tsm (: eller jag skulle shoppa med mammas pengar, och så blev det ju :) aja , vi åkte iaf till sickla och där köpte jag 2 par skor, 2 björnborg trosor och hårfärg. Sen va vi tvugen att åka hem för att wilma satt i bilden och väntade. När jag kom hem städade jag faktist mitt rum :O . förvånansvist blev det faktist fint *stolt*. Jag har varit en duktig flicka idag (: Har också lagt in tvätt i tvättmaskinen och snart ska jag typ hänga upp det och lägga in ny igen. Jag snackade precis med Klara i telefonen och vi bestämmde att vi ska vara imorgon. De va ju åratal sen sist. Vi kommer säkert hitta på nått kontisgt att göra som vi alltid gör.
PUUUSS

RYYYYCK

asså den här hunden kan aldrig hålla käften. jag älskar henne men alltid alltid alltid ska hon pipa , leka och ha uppmärksamhet. och jag får ryck ! :| :P
ville bara säga det så alla vet -.-

image63


trött eftermiddag

Nu har precis Johanna och Emma åkt hem och jag e fett trött faktist. Jag kanske ska följa med Johanna till jordbro i kväll men jag är inte säker på om jag orkar . :P

Inatt så kunde jag typ inte sova. Jag låg och spelade spel på mobilen och kunde inte ligga still medans Johanna och Emma ba sov -.- . Klockan va väl runt 4 då. Hade fett boring iaf tills jag blev trött och somnade nångång senare.
Vi vaknade av att de ringde på Emmas mobil klockan 12. Jag och Johanna fick lite ryck men vi gick tillslut upp och gjorde frukost runt 2. Så slappade vi lite till och sen när vi skulle plocka ihop allt fick jag damp för att dom aldrig gick upp så jag gick ner och satte mig vid datorn och en halv timma senare när jag gick upp va typ allting bort plockat (: Vi drog till centrum och solade solarium också.
 å nu kommer de lite mogno bilder.

image54image56image59
image60image61
image62

flumm

Idag klockan 12 åker jag och Johanna till Mattias. Vi kommer dit halv 1, så typ är vi där till 3 / halv 4 . Jag e ju såklart mest med Mattias medans Johanna umgås med Marcus (som är mattias lillebror och som hatar mig rigält). Vet inte vad dom gjorde men jag tror inte de va nått speciellt. Sen när vi åkte där ifrån och kom till centrum möttte vi Emma där och sen gick vi till Johanna. Typ hämtade pengar sen drog vi till globen och käkade på donken. Inte så mkt eftersom sen skulle jag dra och klippa mig trodde vi. Men jag hade ju inte bokat och det fanns ingen platts så det blev inte så. Alla drog hem till sig själva och typ käkade. Fast själv va jag inte ett dugg hungrig, höll på att spy när jag käkade kababen som mamma köpt till mig. Sen vid 7 kom Johanna och Emma hem till mig och jag va på värstaflumm humöret. Tror att Johanna också va det för när våra päron skulle snacka vett med oss garvade i bara och flummade runt. (FÖRSTEN RYCK PÅ PÄRONEN ASSÅ) . Efter det gjorde vi ordning sängen som vi skulle sova i på övervåningen och sen typ fjortis sminkade vi varandra. HAHA. Brända pannkakor såg vi ut som i fejjan asså. (stolt för att jag kom på det) så tog vi lite bilder också som kommer in sen.
men ska vara social mot dom två stackarna nu. hoppas dom inte somnat bara för då dödar jag dom. pusspuss


idag måndag ^^

jag blev väckt typ halv 12 idag av pappan min -.- jag orkade inte gå upp så jag låg kvar tills klockan 12 då jag fick ryck för att vi skulle dra iväg halv 1 till "moster" Lilly. (min pappas moster, men vi kallar henne moster Lilly). vi kom dit typ runt 1. så fikade vi lite *spy attack* (förlåt farmor, men din mat är jätte äcklig) och så spelade jag och Jimmie vänd 10an, haha asså jag ägde honom så hårt asså *stolt*. han fick damp på mig för att jag va så duktig :) , så vi råkade dra sönder ett kort O.o  hahaha fy fan va vi garvade. och de va liksom inte äns roligt :'D. haha !



sen vid 4 så skulle vi hemmåt . Fast pappa skjutsade mig till Mattias. Jag vet inte vad man kan skriva vad vi gjorde eftersom vi inte gjorde så mkt än att bara mysa. men så skulle vi ju käka också och pizza blev de (: efter de gick vi in på hans rum igen och sen skulle jag hem kl 9 -.- jag blev lite ledsen för vissa orsaker som han vet om.. =/
och nu ska jag fan gå å hämta varm oboy !
Pussar / Jemps


igår söndag

igår vare ju söndag om du inte visste de , jag blev väckt av ett sms av mattias klockan 10. jag gick upp och gjorde mig i ording sen skulle jag gå å möta honom vid bussen. så gjorde jag det och så gick vi tillbaka, jävligt mkt snö asså , halkade nästan några gånger. så kom vi hem till mig , de va helt fucking tomt för mamma och pappa jobbade och brorshan va typ i stan eller nått sånt. så hade vi lite mysigt tills kl 5 då han skulle åka och käka middag med sin mormor och morfar. Jag typ chillade lite vid datorn då Johanna ringer plöttsligt och säger att hon och Louise ska komma hem till mig. så är dom här i typ en halv timma sen skulle dom typ dra hem eller nått och då va väl kl 9. Jag fortsatte sitta vid datorn, ringde och snackade med sandra i typ en timma om allting, sen när vi lagt på ringde emma mig. hon va sjukt ledsen så jag blev ledsen jag också , så satt vi typ pch grät i varandras öron och hon berättade allt. emma , som jag sa i telefonen. jag är grymt stolt över dig så det inte är sant , även fast du inte ville det så gjorde du det. och det är så jävla starkt ska du veta. du betyder. emma 'hjärta' jennifer.  sen så kommer jag faktist inte ihåg mera.
PUSSHEJ

fuck nacka (:

jag och johanna är bara för SÄMST . vill jag bara påpeka om !
jag kommer till henne vid 8 så typ drar vi hem till henne en stund sen till centrum , vi hade ingenting att göra där eftersom själva centrum va stängt så vi bestämmer oss för att ta nästa buss som kom dit och då blev det 821 mot nacka sjukhus. vi går på och på bussen garvar vi åt att fucking namn som gatorna hette sen märker jag att vi är i sickla köpcentrum så vi går av där och tänker inte alls på när bussarna tillbaka skulle gå , och så klart så gick den ju om en halvtimma och de va så jävla kallt. johanna ringer nåra folk och skriker i mitt öra !? O.O :) så jag lägger mig ner på marken för fick ont i örat och för att jag e så jäkla trött på hennes telefonpratande såre inte e sant :O aja .. vi går till nästa busshållsplatts så vi inte ska bli till is att bara stå där och tillslut kommer vi till en as läskig bro , och såklart ska vi ju skrämma upp varann med massa grejjer så vi nästan pissar på oss ! :O så vi springer runt helt cp störda på typ vägen , och en bil kommer och nästan kör på oss , fy fan va jag blev rädd å ba sprang iväg. men tillslut kommer bussen och vi kommer hem till johanna ungefär kl 11 . gör varm oboy och tittar på tv tills jag skulle hem kl halv 12.

å innan de va jag med mattias. vi gjorde väl inte så mkt, typ snackade och allting :D. jag hade skratt damp också :O <33

en dag till lovet

idag väckte mamma mig halv 7 -.- , jag satte mig upp och började platta håret på en gång , de tog ju typ fett lång tid eftersom ngn hade ändrat till de minsta graden igår (hmm.. undra vem de kan vara -.- =D) och jag märkte ju inte de förens jag va klar , aa men iaf , jag drog till skolan och ja va helt förvirrad för jag trodde de va språkval på morgonen sen går liksom alla in i NO salen och jag fattar verkligen ingenting O.O , ja jag slutar iaf 12.10 den här skoldagen och efteråt var jag med emma tills 4 då hon skulle på dans. Så jag drog hem och jag har bara slappat och suttit vid datorn tills nu, fast jag har faktist stoppat in kläder i tvättmaskinen och hängt upp det sen också *stolt* .

ska sussa nu , e faktist fett trött :D , godnatt


herregud -.-

Idag vare skola som jag inte haft på typ tre veckor , de va väl som vanligt. Efter skolan var jag med emps , jag tvingade henne att skapa en egen blogg så nu har hon gjort det , så kom hennes konstiga lillasyrra och börjar påstå att vi är fjortisar och börjar göra saker som hon tycker att emma gör, som inte als va sant. hahaha så jävla skön hon är asså . fast om hon va min lillesyrra hade jag dampat som fan ^^ . Jag och Emma "bråkade" ju också som vi alltid gör , hah . aldrig på riktigt gums , aaight ? :)
medans emma va inne på datorn låg jag och tänkte på varför jag är så korkad som jag är, jag förstår fan nästan aldrig någonting, i skolan e jag som bortblåst och alla måste förklara sakar och ting om och om igen. plus att jag tar aldrig något eget jävla ansvar, för det är folk som alltid funnits där och hjälpt mig, herregud :O , alla får ba sluta hjälpa mig hela tiden, det är väligt gulligt av er men jag måste fan kunne klara av saker helt själv ngn gång asså . tex vännerna , eller mamma, som tex alltid blir tvugen och städa mitt rum för att man ska kunna gå in i det. även fast jag hatar när hon städar eller rör grejjer í mitt rum som e mitt.. jaa .. det har liksom alltid funnits ngn stackare där som hjälpt mig,
fy fan vad äckligt de kommer se ut när jag flyttar hemifrån och jag vill ju göra det så fort som möjligt , vill inte bo hemma längre, :) , de va fan de jag låg å tänkte på.
men nu ska jag dra upp och duscha , feeett najs (:
vill ba tacka mattias som gjorde min engelska (a) tack :) , ååh nej -.- , jag får damp ! en till som hjälpt mig ! , FUCK ""/ men tack iaf (: , puss <33

tack crilla :')

jag har precis snackat med crilla om vad som har hänt och så , och jag är väldigt tacksam för att han liksom finns där . han har fått mig å inse att det inte bara är mitt fel, och att han förstod att jag inte hade nått val, eller rättare sagt inte ville välja mellan någon för att jag inte ville förlora någon. han har hjälpt mig lite , men inte med det värsta , men jag tackar honom iaf med "prat stunden" , hah ,
ska försöka sova nu, somnade väldigt sent i natt och vaknade ju såklart sen på dagen, vi får väl se om jag somnar någon gång så jag pallar dra upp till skolan som är så efterlängtad , ELLER INTE ! , aja puss & godnatt <3




hata

jag har gråtit flera dagar i streck nu, och det kommer aldrig gå över


ord

så fick vi lära oss lite ord på turkiska också ^^ :

moruk = gubbe
abamim = herre
esogluesek = åsna
inek = ko
ibne = bög
giyar = gurka/kuk
napiyon kiz/len = vad håller du på med?
merhaba = hej


plus när vi kommer och hälsar på så ska dom lära oss lite mera ,
så snart ere bara turkista vi sanckar , haha (in your dream jennifer)

sista dagen på praoen

idag vare ju sista dagen på praoen. de va rätt chill asså, Martin hade damp på oss för att vi umgick med kunderna iställtet för att jobba men vi fixade ju liksom kopparna jätte fint (stolt) , Han hade typ psm (om killar kan ha det) och Cesar eller vad han hette var ju lika läskig som han varit i två veckor nu . shit assåååw , så tog vi lite kort på onödiga saker bara för att, och på lunchen bestämmde jag mig för att rymma, och seriöst jag ska fan göra det, orkar inte mer.




:/

Jag förstår att du vill att jag ska välja, men det är det som är problemet, jag kan inte välja. Jag kan inte heller välja vem jag ska vara kär i heller. Det här är lika jobbigt för mig som för dig, de är till och med jobbigare för mig, du säger att jag ska välja snabbt, och du pressar mig verkligen. GUUD vad jag hatar det här, jag orkar inte hålla på.. allt kan bara ta sig. Vill bara försvinna bort och glömma allt och alla. Komma till ett helt nytt ställe där man inte känner någon och bara bärja om på nytt...


lista snodd från sandra (a)

- Vilken svordom använder du mest?    Fan, Fuck, Knulla, Fitta, Kuk osv.
- Vilken tid är din väckarklocka inställd på?    Har aldrig på den, hatar väckarklockor !
- Vart köper du din mat ifrån?   Ehm.. typ ICA , men jag handlar sällan mat , det är fett tråkigt
- Skulle du hellre ta bilden än att vara med bilden?  Asså det är ju helt olika, jag brukar ta bilden och vara med på den samtidigt,  (ego bild dårå -.-)
- Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?   ShoppaShoppaShoppa massor, och åka utomlands med ngn kompis också såklart :)
- Har ngn berättat en hemlighet för dig den här veckan?   Jaa, de händer ganska ofta faktiskt
- När var det senast ngn stötte på dig?   Inte länge sen, igår tror jag de va
- Vad åt du till middag senast?   Takos typ
- Kan du vissla?   Jaa de e klart ^^ , gjorde de nu bara för att testa så jag inte glömt bort
- Vem var de senast som ringde dig?   Johanna, hon ville att jag skulle komma till centrum så jag drog dit
- Tittade du på tecknat när du va liten?   Ja, vem gjorde inte det?
- Äger du ngn popband t-shirt?   Nej typ inte
- När flög du senast?   I september, till Cypern !
- Pratar du några andra språk?   Njaa, jag kan ju engelska lite grann, suger på andra språk faktiskt, förutom typ svordomar på olika språk.
- Har du gråtit offentligt?   Ja, fast det händer inte så ofta
- Vill du just nu göra några tatuerningar eller piercingar?   Piercning i naveln och en liten tatuering ngn stans
- Vad har du med dig in på bion?   Godis och läsk, och en snygg kille skadar väl aldrig ;)
- Vad är det för väder?   Regnigt och kallt, USCH vill ha sommar ;
- Har du en blogg?  eeh , verkligen inte .. :)
- Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?   Har inte börjat på gymnasiet ännu , och alla ämnen e typ tråkiga ändå
- När sov du senast på golvet?   De va väl några dagar sen. de e faktiskt rätt skönt
- Vilken är din favoritdrink?   Alla möjliga, har ingen speciell
- Gillar du din boendesituation?   Lite grann, vill ju bo ensam å slippa mamma, pappa och broshan ett tag ^^
- Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?   ingen aning, har aldrig räknat men de e väl ganska - mkt, älskar att sova <3 (:
- Är dina dagar fullbokade och stressiga?   Jaaaaaa, men de e ändå rätt chill ibland (:
- Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?  Ja typ alltid , lärarna har ju damp
- Hur gammal blir du nästa födelsedag?   15
- Tror du på liv på andra planeter?   Har aldrig äns funderat på det men några utomjordingar måste det ju finnas
- Vem var det sista personen som gjorde dig arg?   Mamma, när hon tjatar så mkt -.-
- Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?   Ta självmord, då löser dig allt. Fast har aldrig gjort det ändå
- Skulle du någonsin hoppa fallskärm?   Ja fett najs, men jag skulle typ pissa på mig om de va högt och det är det ju säkert.
- Tycker du om att krama folk?   Kramas e ju det bästa som finns å pussas
- Äger du en digitalkamera?   Jaaaoou, men den e typ paj, råkar alltid tappa den O.o
- Vilka kändisar har du blivit jämförd med?   Kommer inte ihåg, men de e nåra
- Stör det dig om ngn säger att dom ska ringa men inte gör det?   Ja ganska, iaf om det är ngn rolig
- Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?   Nej, aldrig
- Hur äter du ett äpple?   runt runt runt tills man kommer till mitten
- Är du mörkrädd?   Noope, älskar å ha de mörkt, förutom om man går i en skog helt ensam, då e jag väl lite rädd man aldrig annars.
- Om du fick välja en artist som skulle komma och spela för dig på din födelsedag, vem blir det?   Ingen aning (:
- Förrätt eller efterrätt?   Efterrätt ! tycker typ inte om förrätter
- Tre saker du alltid har med dig?   Busskort (palla gå liksom), mobil (aldrig utan den :O) och pengar (måste alltid ha ngn enkrona eller nått med mig, annars känner jag mig jävligt pank, som jag ända e men ändå..)


jag och sandra

jag och sandra har bestämmt att vi ska :
klippa oss
färga håret typ ljusare
förlänga håret
sola solarium
supa ner folk

innom en månad ;D aaiiight bästus ? ;)


chad michel murray <3 ^^



så jäääävla snygg assåååw !!


fredag

äntligen helg asså ! , igår från 9 - 14 hade jag och johanna prao, vi gjorde typ allt som vanligt och fick pizza till lunch. En snubbe som jobbar där är sjukt läskig , asså jag börjar fundera på om han e peddofil asså. haha , han ville gå på bio med mig och johanna och allting, jag är as rädd för honom asså :| . Innan vi slutade fick vi 50 kr av dom som jobbade där , woho , jag e rik (a) :)
igår gick jag också en promenad med min käre vän från tyresö centrum till trollbäckens centurm. fett kallt men roligt :)

nu ere lördag och har precis duschat. jag ska vara med emma och johanna och några andra ikväll , på dagen kanske jag kan hitta på nått med emma om hon vaknar nångång annars ska jag typ bara slappa .
pussar


tisdag <3

dagen börjar med att johanna kommer hem till mig kl åtta, jag fixar i ordning mig sen drar vi på våran prao (resturang) som börjar nio. de är rätt chill där ^^ , men får panta typ 105 pantburkar bara annars vare som igår .
Efter praoen åker jag till tyresö centrum och träffar emma, vi lodar lite där sen drar vi till farsta. jag handlar ett par jeans (stolt). så käkar vi såklart på donken där också. HAHAHA. där är vi värsta flummiga. Vi rapar och typ garvar som fan. så säger emma att hon ska byta till sin nya BH och sitt nya linne. så då vill jag såklart byta till mina jeans. så vi typ sitter i ett hörn och byter om. HAHA fy fan va roligt , som tyr va vare nog ingen som såg oss ! :D efter de åker vi till cenrtum igen, jag försöker få tag på sandra men hennes mobil är död. sen tjugo över åtta drar emma hem och jag träffar jeppe, sitter och snackar lite och sen drar mot sandra för hon ska berätta en viktig sak. jag trodde att jag skulle börja gråta innan hon sa det men när hon sa det fick jag först bara tårar i ögonen men jag börjar garva. hahahahahahahaha (damp) . asså jag tror jag seriöst inte mårr bättre, eller jo det är klart jag har men jag mådde så JÄLVA bra när hon sa det. jag vet ju att det säkert aldrig kommer bli som det var innan allt hände men nu mår jag 10 gånger så bättre än vad jag gjorde iförrgår och igår :D ..
PUSSHEJ


skit

här sitter jag mitt i natten och är fett ledsen, jag typ gråter men jag vill verkligen inte det men gör det iaf , jag ska försöka sova nu för jag orkar inte med det här , den här dagen idag har bara vara fuckad.
sandra, inte nu alltså , men du fattar <3

RSS 2.0