Mitt päron

Sitter i Emmas säng och väntar på att hon ska duscha klart, eller jo skölja ut färgen klart rättare sagt. Hoppas det blev bra denna gång, annars får jag fan ryck. Annars idag så gick vi förvi körskolan och snackade med dom, ska snart börja köra lite där. Hjälp, höhö. Sen har vi käkat pizza på pizzeriahörnet och chillat runt i centrum :)

Nu tror jag hon är klar! Ceyaa ;)


Onsdag

Nu sitter jag i skolan med bitch Johanna Jansson brevid mig. Efter skolan ska jag vara med Emma, så ska jag färga hennes hår, äta middag med henne och kanske gymma. NaJS.
Igår var jag på yoga med Jenny, fyfan.. aldrig mer säger jag. Det var bara as tråkigt och jobbigt.. haha massa jäkla konstiga ställningar och skit. Meeeeen, nu har jag inget att skriva mer. Hare gött haj


<3





Ledig måndag

Ikväll ska jag äntligen få sova i min mysiga sköna säng! Har nästan redan borrat ner mig i den, sitter med lilla bärbara datorn med mjukiskläder. Så sweeet! Ikväll ska jag bara tare lugnt och titta på tv, längta tills Bigbrother! Haha ja jag är helt störd på det.. (a) Känner också att jag börjar bli lite förkyld, inte okejjj..
Idag har jag annars vaknat, ätit frukost och åkte till centrum och vart med Nick och Johanna em (Jobbigt att umgås med två johannor vett du) Meeen vi gjorde typ inte så mycket, bara chillade och satt på Donken. Höhöhö hejdå

Bowling, sova, äta

Tjolahopp, jag åkte och träffade Emma vid bollmoraberg igår vid halv 9, så gick vi till bowlinghallen och bowlade såklart, hehe. Så var även Kevin, Manne och Markus med också men dom spelade på en annan bana. Fan vad duktig jag var, senast jag spelade sög jag seriöst balle.. eller aa men ni förstår vad jag menar. Det var iaf mycket roligare att spela den här gången när man fick ner alla keglor lite då och då. Hehe, sen så drog vi hem till Emma och grabbarna drog hem till sig. Vi kollade på tv och chillade bara och sen sov jag över där. Sweeet! :)

Vaknade vid 12, omställdklocka i guess.. höhö, spelade spel på telen tills emma vaknade och då gick vi upp och käkade frulle. JammiJammi, vid 3 kom mamsen och hämtade mig och nu har jag nyss kollat klart på Bigbrother reprisen på internet med syrran och snart ska vi äta middag. Ikväll blir det inte heller min sköna säng.. utan jag ska hem till Jimmy när han kommit hem från Lund. Och så är jag ledig imorgon från skolan. YähYäh, puss på er

Lördag

Tonight i will have fun with my dear Emmaaaaaaaaa!

Hoppade tillbaka till torsdag

Tog en liten åk till Haninge centrum i tordags och käkade Suwbay med Johanna och Nick.
Skönt väder (när det inte blåser!)


Sen på kvällen var jag och Jenny på friskis&svettis. Dog :)

Fredag

Nu är det helg, sååå skönt! Igår var jag på fest med Jenny, först på Söder i 3 timmar och sen vid 1 drog vi till en annan fest i Sofieberg, Tyresö. Det var roligare på den andra eftersom det var mer folk som man kände där, som man kunde prata med liksom. Sen mitt i natten tog vi buss till skrubba och sen fick vi gå hela den jäkla vägen hem till Jenny som bor vid centrum. Usch.. det tog typ 40 minuter och nej det var inte min idé.. hade hellre åkt till gullmarsplan och bytt därifån även fast den är värsta omvägen, men nej Anton, Viktor och en annan snubbe tyckte att det skulle gå mycket fortare att gå ;) Vi kände ca 10 minuter och på köpet fick vi kalla döda ben, haha men det är en upplevelse det med.
Sen så var ju jag smart och glömde min väska hos snubben -.- Woho. Kom på det när vi hade gått halvvägs och inte pallade man gå tillbaka. Men det gick bra ändå, jag kunde hämta den idag när jag vaknat och så. Det roliga var bara att jag inte pratade eller varken hälsade på honom som bodde där igår.. höhö men sånt händer ;)

Sov på Jennys goa soffa inatt och vaknade halv 1 på dagen. Chill pill.. hennes katt som dom passar var lite knas bara, han som stod och glodde på mig 2 decimeter ifrån mitt ansikte när jag vaknade. Hjälp, höhö.


Standard bild när Jenny är på toaa


Bästaste reklamen

En man och en kvinna sitter och käkar en romantisk middag, så sträcker han fram en ask med en ring i och frågar "Vad tror du jag skulle kunna få för den här?"
HAHAHAHHA så jävla bäst.
Den är reklam för guld pengar punkt se eller nått sånt. Hahah jag älskar den!


Mr J

Hellooj, nu är jag hemma hos Jimmy. Vi ska precis käka god mat som jimmy gjort, sen ska han åka iväg till Halmstad senare ikväll med Andrej. Hejhopp!

Nu vill jag ha sommar!


Snöstorm igår, 4+ idag

I tordags var jag med "store" Jimmy hemma hos honom, kollade på film och Big brother liksom. Höhö, och igår var jag på praktiken. Blev bjuden på lunch av Monica, och fick en inpackning av Britt-Marie för att jag färgat deras hår. Inte för att det var något som jag sa att dom behövde göra ditekt, men dom ville och det var gulligt :) Sen kom Jenny vid 4 och så lockade jag hennes hår. Haha, as sött blev det! Och så var jag med henne på kvällen också.
Idag ska jag vara med Johanna, vi ska förmodligen vara ute för att det är så fint väder! Wihi. Fast först ska jag klippa min far, och förövrigt ser mitt rum helt förjävligt ut (med stora bokstäver). Johanna kommer nog flippa när hon kommer hit snart. Hehe


Snygga Jenny på bussen


Somliga straffar gud med detsamma

Hejhejhejhej. Sitter just nu hemma hos Johanna. Jag och Nick ska precis färga hennes hår och sen ska han klippa henne. As nice juuu! Simmade med skolan idag, sucko. Blir ju helt slut efter 20 minunter konstant simmande.. heh. Somnade sent inatt också, vid 2 ungefär. Ajabaja på mig men hade lite  "sällskap" eller vad man ska säga ;)
Vi hörs någon dag, man vet aldrig.. höhöhöhö. Rubriken menas med att jag skrattade åt Johanna för hon slog till sig, klart att det händer mig 2 sekunder senare. Tumme upp :)

Spikat

Garvar sönder på Big brother avsnitten idag! Så jävla kul alltså xD. Kör verkligen as garv här helt för mig själv. Mohahah, annars idag har jag varit i skolan och haft prov i psykologi. Gick ganska bra tror jag, sen var jag och tränade med Jenny på friskis. Vi gjorde ett gympa pass, fyfan. Vat helt död efteråt!


Rolig bild på Jenny idag :)


Jag bajsar på allt

-


Tato

Jag har nu blivit sugen på att tatuera mig! Har aldrig varit det tidigare, jag har bara vetat att jag vill göra någonting nån gång, kanske för att jag inte vetat vad jag vill göra. Men jag vill ha nått som betyder för min mamma, pappa, store syster och store bror! Har dock ingen aning om vad det ska kunna vara för nått. Inget stort heller, bara nånting sådär normalt litet. Haha

Oledig/Ledig

Hade ju studiedag i torsdags egentligen men jag var smart och bytte lite på praktiken och hit och dit. Så jag gick till praktiken i tosdags istället och var ledig igår på fredagen. Vilket var mycket bra att det fungerade eftersom annars hade det blivit knas att hinna komma hem till Jimmy klockan 6 när man slutar samma tid och är inne i stan :)
Men nu kunde jag fixa det så det blev inget panikande. Var istället med mamma och pappa och åkte runt gjorde en massa ärenden överallt. Sen fixade jag i ordning mig och åkte till honom halv 6! YEAHHHHH


Välkommen in

myror..


Nu har våra gäster flyttat in igen. Det ända som är positivt är att det är ett vårtecken! (trots all snö..)

Jimmy 20 år!

Firade min bästavän igår som nu inte är tonåring längre. Storing..
Det var först middag hemma hos honom med några goa folk vid kl 7 och sen vid 9 började det rulla in andra människor och käre Emma Päron. (du är mitt päron nu och jag kommer alltid kalla dig för det gullunge!) Det var iaf en trevlig kväll med roliga människor. Dock tog det hundra år att komma hem eftersom han bor i Haninge och man var tvungen att åka till gullmars och byta till en buss där, som sen stannar långt ifrån mitt hus. Haha, tror jag dog i sängen lite över 4. Men man ska inte klaga. Livet är härligt i vissa stunder, så det är bara att njuta av dom :)


En fin present som Jimmy fick av några!

Förra veckans köp:

  • Lång blå tajt t-shirt
  • Rosa/rött långt linne
  • Strumpor
  • Bh & trosor
  • Grå tjocktröja
  • Svart stickad tröja
  • Läder shorts
  • Mineral puder
  • Donkey kong till Wii
  • Piercing

Hmm.. har jag glömt något? Tror int de.


Lagat mat

Lovet slut = Jobbigt att gå upp imorse -.-
Efter skolan gick jag och Nick hem till mig, jag duschade och så klippte han mig efter det. Äntligen skönt att få bort dom äckliga slitna topparna! När det var färdigt fick jag ryck och villa laga mat, sagt och gjorde. Jag lagade fläskfilé med curry smak, paprikor och riven ost i ung. Mumsi. Nick dokumenterade allt med min kamera!

Med alla ingrediesnerna och allt så gjorde man såhär:
1.
Sätt ugnen på 225°. Dela fläskfilén i 2 cm-bitar och bryn dem i smör i omgångar. Krydda med curry, salt och peppar. Lägg över de färdigstekta bitarna i en smord ugnssäker form efter hand.
2. Kärna ur paprikorna och tärna dem och skiva bananen. Lägg det ovanpå filén, häll på grädden och strö över osten. Gratinera i ca 15 minuter.






Klaaar!!
Ps. Jag tog i fläskfilén och tyckte inte att det var äckligt! Eloge till mig :)

fredag, lördag

I fredags åkte jag och mötte Jessica klockan 12 i hennes skola och så gick vi till en smink affär (som jag inte kommer ihåg vad det hette..) och köpte miniralpuder iaf! Jag köpte ett start paket som man fick lite blandad kompot i och hon köpte en vanlig stor bara :) Efter det drog jag till Farsta med Fredrik och där köpte jag en navelpiercing och han köpte tre t-shirtar. Sen så hände det inte så mycket mer under den kvällen. Jag segade och spelade Donkey kong, som vi förövrigt har köpt nu!

Sen igår lördag var jag hemma på dagen, vid halv 7 åkte jag in och käkade middag med Emma i Söderhallarna. Kebab! Vi pratade och hade det mys, en timme senare kom Jenny och Anton och efter ett tag åkte vi och spelade Laserdome, där jag också träffade Iris som jag spelade emot och inte har träffat på år och dar :) Efter det åkte vi hem till mig och spelade super mario, cart och singstar. Hahaha, jag garvade sönder på Emma och Anton med super marion. Så söta och roliga när dom var så dåliga och frågade massa knäppa saker hela tiden xD

Vi fick lite besök imorse..

.. av 5 st rådjur :)


Stor älgkamel kram


Sanna i Big Brother

Gry: När förstod du att du var så snygg?

Sanna: Hehe, Tack så mycket

Gry: När förstod du att du var en "urping"?

Sanna: Ska jag svara på den frågan?

Nejnej, verkligen inte -.- Så jävla korkad men kul!


Nu är det mars!

Hos Jimmy blev det 2 avsnitt One Tree Hill i första sesongen som han laddat ner och Big Brother. Han älskar det! Not.. Mohahaha (a) Vid 1 kom min trogne vän och hämtade mig. Vi åkte till Donken norra och köpte hamburgare och sen åkte vi på upptäcksfärd.. haha! Till vårt gamla landstället bland annat, saknar det.. <3
Var hemma runt 3 någongång, och igår slappade jag bara hela dagen. Spelade the sims och åkte till Jessicas skola där mamma fick ansikstbehandling nr 2.

Idag ska jag åka till Jenny om ett tag! Lets see vad vi hittar på! :)

RSS 2.0