30 maj

Idag har jag varit bakis.. var i Älvsjö på en fest med Emma och Jenny igår. Det var riktigt trevligt :) Kom hem klockan 4 och deckade i sängen på en gång. Hahah, mötte Sandra helt random påväg hem också. Hehe. Jag har också pratat med Fredrik idag. Vi har gjort slut och det är väl jobbigt på ett sätt, men vi det känns jätte bra att vi fortfarande ska vara vänner och kunna umgås. Så jag är inte så värst ledsen om jag ska vara ärlig. Han är ju bäst, inte så mycket man kan göra åt. Hihii Tack för dom 22 månaderna <3

Jag ska snart hoppa i säng tror jag. Jag är ju inte speciellt frisk direkt.. kan ju knappt prata för att jag är så hes. Får se hur jag mår i morgon, om jag kan dra till skolan eller inte. Pallar inte sitta hemma hela dagen.. speciellt inte när internet inte fungerar (jag har baxat pappas jobbar bärbaradator), så förfan! jag måste dra till skolish i morgon xD Haha!


Ke$ha - Take it off


Fredag 28/5-10

Tjena mitt bena!
Idag var det slapp i skolan, tittade på en film på engelskan men jag fattade ingenting av den, så jag somnade. fan helt serri, vad är det med mig? Hela veckan har jag varit trött iprincip hela tiden, förutom på kvällen när man ska lägga sig. HIHIHI, solen tar kål på mig :) Efter skolan var jag med Emma. Vi åt en gooood panacotta (eller hur fan det stavas), jag köpte ett tub linne på H&M och så drog vi till Haninge en snabbis och jag köpte äntligen min käre "jenas" skorta på Gina!

Igår var jag med Anders ett tag inne i stan. Vi fikade och han köpte ett par skor, sen skulle vi titta på mors-dag presenter men vi hann inte för jag skulle till Södertälje klockan 2 och träffa Felicia! Sagt och gjort, var framme hemma hos henne cirkus klockan 3. De va Niiiice! Haha, vi tittade på en film och åt piiiiiizzzza!


Nu börjar jag bli sjuk. Har ont i halsen och är hes. Fyfan! Men det ska inte stoppa mig från att vara med mina vänner ändåååå och imorgon ska jag jobba! PEACE


Smarriig!


Tankar

Det är väldigt mycket tankar som går igenom mitt huvud nu. Vet inte vad jag ska tycka och vet inte vad jag ska tro. Jag vill bara vara lycklig och att allt ska vara bra. Har inte lust att må så här som jag gör nu. Jag vill kunna äta normalt och leva livet. Kötta i mig allt jag saknar. Men jag tror på mig själv och jag vet att det kommer blir bra, men jag orkar bara inte vänta. Jag vill bara tacka alla som finns där, I love you all guys.

Ondsag

Hej! Jaa jag lever, har inte bara haft ork att skriva.
Jag är hungrig. Har fan inte ätit bra på dom här närmaste dagarna. Inte bra! Men ibland så går det bara inte helt enkelt. Man känner bara att ingen mat är god, och sånna perioder har väl alla.

Till det positiva i alla fall.
Jag lever! och det tycker jag är bra.. Klippte Andres idag in school! Han blev nöjd, det är nice! Träffade Jennie idag också efter klippningen och yttligare efter det var jag med folket. I morgon ska jag åka till södertälja och träffa min käre Felicia! Länge sen man var där :) Får se vad vi hittar på. Jag måste shoppa känner jag..!

Söndags planer

  • Klippa mammas hår
  • Övningsköra
  • Köpa svartfärg till kläder
  • Färga kläderna
  • Äta middag med Jennie
  • Prata


Jag hoppas allt blir som planerat nu, hihi.


Lördag

Eyyyy, idag har jag inget planerat faktiskt. Får ta dagen som den kommer helt enkelt. Ligga vid poolen och sola kanske, vore rätt nice. Eller nej fuck... juste det går ju inte. Shot your seft. Dagen är kass. RING MIG! HÖHÖHÖHHÖ


Jag som blondin!


Fucking naglar

Tjenis penis! Jag sitter med ena handen i aceton och försöker få mina naglar att lossna.. -.- fan, dom sitter ju som berg! Har suttit här i typ en timma och försökt få bort fyra naglar på ena handen -.- typ 3 kvar.. eller tipparna på dom..!

Ikväll har jag varit med Johanna, Billie, Orre, Marre och David vid Fornudden och spelat lite basket och vart vid parken och lekt. Höhö innan det kom syrran och Zeb över (med en snygg Supra) och fikade.

20 maj

Tjeenis! Har precis slutat och sitter i bibloteket, ska vänta tills emma slutar klockan 3 -.- Hade precis engelska nationella också. Det gick rätt bra faktiskt, och imorgon är det fan matte nationella.. BAJSA PÅ ULLA! Suck. Hoppas det går bättre den här gången. Men vi höres some other time. HEHEHEHEE puss

Happy birthday to me!

Idag blir jag 17 år. Hihihihihi, om ett år blir jag 18! (Lågiskt va?) ochb om två år tar jag studuenten! HIHIHIHI, Jag längtar :D Fast nu först längtar jag till sommarlovet :) Så skööönt!

Blev väckt idag av familjens sjungande. Fick en massa presenter. Högtalare till datorn, hörlurar till datorn, ett par shorts, ett linne, bh och trosor, armband, bigminton (skit stira bedmintonrack med en stor fet bedminton boll), ett spel som heter Qube jorden runt, presentkort och lite annat smått och gott.
I skolan hade vi kaveln. Man ska ta dig från skolan till alby med en massa olika granar som cykling, joggning, hoppa säck, padla kanot och en massa. Man gör det tillsammans med klassen så man gör inte alla grenar själv. Så ska man klä ut sig till något också. Vi var militärer :) Fast det gick jätte dåligt på själva grejen.. suck. Det spårade, folk hoppade av och en massa grejer. Så det var tråkigt, men själva grejjen var rolig! HÖHÖHÖH, busigt.

Bilderna på oss i klassen har Therese, så jag får dom senare :D




Bilder från igår

Jaa, Vi har alltid kul med varandra!






17 maj - hato

Allt kan knööööllla sig. Åtminstonde min läxa och lite annat. Fuck that. Måste få skriva av mig nu, VAFAAAN! Min läxa jag har tills i morgon är att skriva om något hantverksyrke helt random. Hur det såg ut förr i tiden och lite annat. MEN SERISÖT? Det finns ju fan ingen fakta på internet om något fucking hantverksyrke förutom frisör. Där hittar jag skit mycket, men det får man ju inte skriva om för att vi skrev om det förra terminen. Sucko.. Helt sjukt. Jag skjuter mig i huvudet snart.

SEN en idiotisk människa. DU ÄR ETT RETARD. Fattar du inte själv att du är helt jäkla patetisk?! Nej jag fattar nästan det. OH MY GOD! Bli vän med mig bara för att komma närmare.....? GAAH! Jag som trodde du var en bra vän.......................

Smuts som fastnar under naglarna kan också gå och sjkuta sig själva.. Även fast det inte är någon speciell person som sätter sig under naglarna och gör sig svarta direkt. Men ni fattar själva.

och jaaa. jag är på hat humör. Inget går bra, inte igår heller. Internet fuckar sönder när man äntligen hittat en bra sida. Eller bra och bra, inte direkt, AAAAAAAAAH Jag sätter ett äppel bit i halsen snart.


16 maj

3 dagar kvar. Hihi!

Igår var vi ute på sjön hela dagen, åkte ut till en ö och grillade och tittade på en massa änder som ruvade på sina ägg ^^ Höhöh. Vi var 9 pers som åkte ut i en och samma båt. Först trodde vi inte att vi skulle kunna köra fortade än typ 5 knop, men vi kom upp till 30 knop en liten stund. Busigt!

Idag har släkten varit hemma hos oss och firat alla som fyllt år nu i maj och även mig som fyller år snart. Trevlans!

Bilder från igår:








Frulle

Tjena Tjena bloggen! Har precis ätit frukost med två nördar och nu äter jag en stackars liten negerboll chokladboll. MEHEHEHEHHEHEHE, ikväll blir det race. Vallhalla vett du, om det inte regnar såklart. FUCK nu bet jag mig i läppen.. och igen! HEJDÅ nu är jag sur. PUSSSSSSSSS :D

Kaos! - Felicia my friend <3

Först idag så åkte jag, fredrik, hampus och tiki hem till mig och spelade fotboll med en sån där stor blå boll som man igentligen ska träna med. HAHAHAHAHA as garv! Wilma bajs... sen råkade den krasha en lykta så att glaset gick sönder.. och sen gick själva bollen sönder -.- Hur fan lyckas man...? Vi försökte laga den men det blev bara värre..

Typ klockan 2 träffade jag Felicia i centrum. Vi käkade lite mat, eller ja mat och mat. Jag tog pommesfrittes och hon tog en hot dog. Sen träffade vi hennes mor en snabbis och så åkte vi hem till mig och tittade i gamla skolkataloger. Höhöhöh så spelade vi ett spel på Wii som var fett retardigt.. BORIING med andra ord. För ett tag sen åkte hon hem och nu ska jag börja knata hem mot Fredrik. Han kommer och hämtar upp mig påvågen någonstans tror jag. Hihi, skönt å gå för det är ju lite varmt ute ^^ BYEBYE see yaah!


En onsdag i Tyresö

TJA! Igår var jag med Johanna efter skolan! Vi åkte först hem till henne och åt lite mat, sen gick vi till centrum och gick runt lite tills vi senare åkte hem till mig och letade.. HOST. Fuck. Vi hittade den som tur va. Love! Sen försökte vi med den där jäkla bossen igen.. fuck den. Klockan halv 5 åkte jag till Fredrik och åt mat och lite annat. Sen så åkte vi till hans jobb och så var jag där i ett tag tills 8 då jag åkte hem och sedan blev upp hämtad av Johanna och Billie. Sen blev det donken vett du. Eller ja, vi var utanför och allting. Orkar inte berätta!!!!!!!!!!! MOHEHEHE, Sen när jag kom hem till Fredrik igen hade hans älskade släkt och kusiner kommit dit. Hihihihi, slocknade väl typ klockan 1. PUSS

Tråk tisdag

Idag har det vart tråkigt och jag har varit trött.. Vi hade prov idag igen i frisör. Långhår.

Nu ska jag bara skriva och skriva och skriva och skriva en hel jäkla text skit som ska vara inlämnad i morgon. Jag kommer dö! Gick för övrigt hem idag från skolan. Var skit skönt och jag fick sällskap av Therese!

Inzo & Jessicas house

Jajaja, jag försöker skriva när jag kommer ihåg.. men det är inte så att jag glömmer bort min käre blogg. Höhö..

Igår var jag i skolan, vi hade frisör prov där vi skulle rulla upp en frisyr på curler och klipps. Det gick rätt så bra, ju med att jag aldrig gjort den förut. Vi hade inte svenska för att hon var hemma och vårdade om sitt barn. Då åkte jag till centrum med carro, nick, jennifer och jennifer. Eller ja vi tittade runt i affärer och sedan käkade jag en korv tillsammans med några andra. Klockan halv 3 möttes alla igen vid radiovägen inne på Inzo. (En butik som frisörer kan handla massor med prylar) Så fick vi ta 4 produkter och betala endast 100 kr för det. Vilket kap! Höhöhöhö, jag tog schampo och balsam för färgat hår, inpakning och en hårspray. Så från och med nu får jag gå dit när jag vill och handla saker för 10% billigare en ordinarie pris. Nice!
Efter det åkte jag till Hagsätra och gick hem till Jessica. Hon och Zeb kom och mötte mig för annars skulle jag inte hittat ^^ Så vaxade min käre syster mina ben och så chillade vi runt tills dom sedan skjutsade hem mig. Fick träffa Wilmis också! Wihiii :)

På kvällen tittade jag på inspelningen av desperate housewifes och drömmen om italien. Spännande!


Sandra

Juste , igår så var jag ju på tjej middag hemma hos Sandra. Vi var 9 stycken tjejer. Käkade middag (hamburgare) och tårta, satt och snackade och spelade Våghals 2. HÖHÖH, Fredrik kom och hämtade mig klockan 1 och så åkte vi hem till han och sov :)


                                                     Sandras fina och goda tårta :)

Cup cakes

Tjena! Just nu är jag med Johanna, hon håller på att göra en inbakad fläta i mitt hår. Hihih, idag har vi också bakat cupcakes :D , skit goda faktiskt! fast nu har jag ont i magen -.-



Home sweet home

Jamas Jamas! Eller nja. Nu är jag hemma i Sverige igen. Kom hem inatt/morse klockan halv 6, planet var försentat en timme pga fel på bromsen, fast det kunde ju varit värre så jag är glad! För något extra plan hade dom ju inte på den där mini flygplatsen på Kreta i Chania! Svär den var typ inte ens en tiondel av Arlanda. Om inte ännu mindre ^^ Höhö! Planet landade ungefär klockan 20 i 4 på Arlanda och vi for iväg från Chania plygplats typ 1. HIHIHIHIH. Bagaget gick nice till och jag kom hem till min älskade Fredrik klockan halv 6. Kröp ner i en vaarm skön säng med en varm och skön (hihi) Fredrik :)

Vaknade typ 12 och efter det har jag bara slappat. Tittade klart på filmen med Fredrik som jag började på imorse. NU ska jag iväg till Sandra. Hon ska ha en tjejmiddag sörröööö :)

RSS 2.0