Tisdag1

Sitter uppkuren i dator stolen med en värmefillt runt mig och ett par fingervantar som inte har några toppar. Ändå typ fryser jag.. får ryck på kylan. Annars hade jag halv dag idag i skolan, slutar 12 och hade bara en lååååång naturkunskaps lektion. Efter det har jag bara suttit här och glott på zombie island. HEHE världens bästa spel. Eller? Det är jag som är fast..

Söndags koma

Har ungefär bara legat i sängen och slappat hela dagen idag. Blev väckt av min käre mor när hon gick på toa inatt, för att jag hade somnat på köksgolvet med jeans och morgonrock. Hur hamnade jag där? Schysst(?!) Så det blev en slö dag. Men middagen var mycket smarrig. Hela familjgen åkte nämligen till Abrahamsberg till Kalaset Corner och åt (min syster jobbar där). Kan säga att jag hade matkoma efter förrätten.... SHIT POMMES FRITTES, knasigt god mat! Va lite random grejer till förrätten, dovhjortsstek till huvudrätt och sen klämde man i sig en cremebrulee till efterätt. Mheheheh

nu är jag grymt trött, ska ska lägga mig i sängen. YES

Lördags kul!

I lördags hade jag planerat att gå upp i hyftad tid och bara hinna med att göra nått vettigt? Men njaaa inte de va. Gick väl upp i sängen vid 15 och plockade undan lite på rummet sådär lite fort. Blev helt stressigt och sen var det middag, mums mums. Åkte och köpte en bussremsa för jag tabbat mitt busskort (FML), tankade bilen lite fort och stressade på mig kläder, smink och allt möjligt nödvändigt. Sedan gick bussen kl 19 till gullmarsplan. Åkte dit med Jimmy, Maria, Björk och Stahl och gick till Danne och började föra lite smått. Kom lite fler folk dit med tiden och sen var det Entrourage som gällde. Blev att fira Jessie, Andrej och Stahl som fyllt år i veckan! Bord å GREJER, hahah vi var väl runt 25 pers som kände varandra totalt. Och även Jenny och Emma kom dit senare. WOOP WOOOOOOOOP, all dat ALL NIGHT. hahah skojjjjjjjjjja, har dock en sån jäkla träningsvärk i bena idag, Fyfannnnnnn men det är värt det!


Det är dags för fredags myyyyys

I fredags var det ett litet fullt späckat schema kan man säga. Var på praktiken från 10-16, fixade min kund Eva i håret och hjälpte till med lite allt möjligt. Vid 16 åkte jag till T-centralen och mötte upp Hanna och så gick vi gemensamt till Grand Hotell, där vi sedan mötte upp några andra i klassen. kl 17-20 var vi Bröllopsmässan för att min lärare trodde att vi skulle få lite "insperation" till bröllopsfrisyrerna vi gör i skolan. Men inte direkt de va, alla människor trodde att man skulle gifta sig och grejer. Hjälp. Men iaf när den var slut åkte jag hem och typ hämtade bilen, åkte och lekte med stampes lilla igelkott med Emma och Jonken och efter det åkte jag och Emma och hämtade mina päron och farfar i västerhaninge, skjutade Farfar till täby och efter det blev det film mys med Emma och Jenny. Jag somnade som vanligt när jag kollar på tv med någon/några och vaknar i slutet av filmen. YEAH, men det var mychhet trevligt ändå :)

Tjejkväll

Hade en mysig kväll igår med mina girls! Käkade middag inne i kungshallen vid ca 21 (Tacco bar hade slut på köttfärs!???WTF), snackade om allt som hänt och bara tog det lugnt. Sen åkte vi tilll Biljardpalatset och satte oss där och tog någon cider medans vi väntade på ett biljard bord i en timma. Spelade i ca 2 timmar när vi fick det och sedan åkte vi hem till Jenny och tittade på film :)

Innan jag åkte till dom var jag ett tag med bästis Jimmy som jag inte varit med på ett bra tag. Vi tittade på In Time och pratade lite. Skönt att bara kunna vara!

Forever in my heart

I fredags vid 18 tiden lämnade min bästa morfar oss. Vet inte vad jag ska ta mig till. Har ingen mormor eller morfar kvar nu.. men det viktgaste för mig är att ajg vet att ni har det bra/bättre nu, tillsammans uppe i himlen.

Jag älskar er

Ledig måndag

Hade ingen skola igår, så det var riktigt skönt att bara slappa. Ändå fast jag gjorde det i söndags också så skadar det aldrig med en dag till eller två att kunna göra det. Gymmade med Emma vid 5 tiden iaf vilket också var riktigt nice. Träningsvärk idag. YES! På kvällen var jag med Becca, Sebbe, Linda och Ortman. Vi åkte till Max i länna där jag och Sebbe i stortsett spelade på deras tv spel (som är för barn) AASS KUWL, hehe. Och så snackade vi lite skit sådär bara. WOOP WOOP

2012

YEAH, nu äre nytt år och grejer! (inte alls 15 dagar senare men tja) Var för första gången och firade det nya året med my bestfriend the Päron! Är ganska sick att vi aldrig firat nyår tillsammans tidigare, men bättre sent än aldrig! HEHE
För övligt är jag ganska tpl på skolan och bara vill ta studenten. FETT NICE, woop woooooop! Såg Hamilton idag också på bio, den var gryymmmmmm för att vara en svensk film!! Shit vad jag inte orkar bloggish......... försöker lite sådär smått, men ja kl är ju 6 på morgonen också -.- SÅ SKA SOVA. Ska upp snart och åka till morfar! puss hej leverpastej

RSS 2.0