30 april

Tja! Sista inlägger nu då innan jag åker. Planet går ikväll klockan halv 6 ungefär, så vi åker om typ en timma hemifrån. Mamma vill ju vara där i god tid -.- Som vanla. Ska förbi och säga hejdå till min älskling också innan vi åker. Hihih, jag ska köpa min favorit perfym på Arlanda också på taxfreen (hur det nu stavas). I miss it! :D

Men vi hörs när jag kommer hem för datorn får inte förlja med, det blir alldeles för dyrt. PUSSPUSS ha det kul på valborg nu gott folk :)

Cypern 07














Losers

Tjena tjena! Skit nice väder ute idag. Hihih eller inte i morse dårå men resten av dagen har varit trevliiiiig. Hade matteprov i grafer plus engelsk nationella muntligt. På matten gick det hur bra som hellst känns det som, så jag hoppas på ett VG där, men jaa Ulla har ju sina retard nivåer. På Engelskan gick det väl lite mindra bra, men jag fick iaf godkänt och det är det bästa för min del.. Efter skolan åkte jag till centrum och mötte Johanna och så köpte jag vaxremsor, en present till fadern min och en glass. Sen gick vi hem till Johanna och provade att vaxa mina ben. HÖhÖHö säger jag på det.

Nu är jag hemma och ska snart färga mammas hår, packa klart det sista, försöka vaxa bena bättre och senare vara med pojken min för sista gången på en veckis :)

Packing time

Helloooooo amigos! Nu håller jag på att packa lite kläder till på fredag. Men jag är lite irriterad för att jag hittar inte mina nya bikini.. Fuckar söndeeeer! Fattar inte vart jag kan ha lagt den. Fafan, någon måste ha baxat den..!  Tidigare på dagen var jag med Emma. Vi chillade runt lite i centrum först med Dominique och sen åkte vi till gullmars och tog oss något att äta. Vi gick även in i Globen och tittade runt lite.

Men nu ska jag fortsätta och sen ska jag dra ut tror jag. Puss

Dampo

Juste måste bara skriva lite panikslagen här att min lärare e stjuuupit i huvudet! För hon har slarvat bort min läxa som jag gjorde för typ 3-4 månader sen och då säger hon att jag inte har lämnat in den, plus att jag har ju raderat den från datorn. GAAAH. R-tard. Jag tänker inte göra en ny....

Tisdag

Hej! Idag slutade vi halv 1 efter skansen. Skööönt! Då åkte jag till t-centralen med Carro & Nickoch tittade runt lite i affärer. Efter det åkte jag till Haninge och mötte Jimmy, fast på en gång så skulle han till tandläkaren så jag fick sitta utanför och vänta. När det var klart gick vi till H-centrum. Köpte en festis och satt ute i solen och spelade spel på hans Iphone. När solen försvann gick vi in och åt glass och så kom Crippa och Jocke. Åkte och hämtade en brud och lämnade henne och sedan bar det av till Maxi där dom handlade mat. Så blev jag skjutsad till Sågen där jag tog bussen till Marsvägen och gick upp till Billie och var med Johanna. Hehe ^^ Umgicks med henne i typ en timma.

Men nuuuuuuuuuu! Påminnde Fredrik mig om att det är Desperate HouseWifes om 5 min. Jag hade glömt bort liksom :O Så ska se på det nu. Hörs i morgon!

Glömske Jenn

Tja! Jag är retard! Eller njaa... åtminstonde glömsk. Kom på igår klockan 11 att vi ska till skansen idag med klassen och där såklart ska man ha med sig något att äta. Aja får köpa något. Nu idag för ett tag sen frågar jag Fredrik om han har några lösa kontaner, men inte har han det så han ger mig sitt kort istället. Och hur bra var inte det? :o Tror ni inte att jag glömt min väska hemma där min plånbok ligger i. Pjuuuh! Tack älskling för att du finns :O Nu får man bara hoppas på att det finns något att köpa där. HIHI.

Igår var jag med Johanna! Vi åkte in till stan och letade efter massor med GinaTrocit. Vi hittade tre... eller var det två? Jaa dåligt var det iaf. Vi köpte varsina (hash) brownies i gallerian. Herregisses och så köpte jag ett par sol glajjor på HM. TREVLIGT.

Men nu måste jag bprsta tänderna och gå till bussen. Möter Carro vid gullmars 10 i och sen bar det av till skansen. PussPuss

Inlägg 700

Tja! Jag och Johanna har bara en bana kvar på hela Super Mario.. Tråkigt :( och den är skit svår också. Bulle! Jag var med henne ett tag idag men innan det var jag och Fredrik i Farsta där han köpte två par jeans och jag köpte en present till Jimmie my brother. Tumme upp. Så har jag varit hemma och njutigt av värmen också. HIHI 5 dagar kvar <3 Jag sååå längtar!

Nu blir jag attakerad av Fredrik. Hjälp. Måste taggish, seee yah! :D

Rosa naglar!

Tjena grabbar och brudar. (Om det nu finns några, hihi)
Idag gick jag upp klockan 9, för att jag skulle vara i högdalen och fixa mina naglar. Två timmar senare var dom klara och dom blev jätte fina tycker jag, är as nöjd :D Efter det åkte jag till cetnrum och mötte Fredrik & Robin. För Robin skulle titta lite på kläder. Han hittade ett par jeans och efter det gick jag och träffade Johanna en stund. Hon och hennes klass plus hundra nadra klassen stod och var med på "trafiksäkerhetsdagen". Sen har jag bara chillat runt med Fredrik hela dagen :) Snart blir det gos oxfilé by Mamma!


Under.


Resultatet!


Barndomsvän

Tjenixen! Jag kom hem för ett tag sen, var med Sandra inne i stan. Vi fikade på Waynes coffé house på götgatan och i samma länga bytte jag yttligare jeans. Skönt att det inte kostar pengar! Men jag kan faktiskt rekomendera Miss Sixty på götgatan. Även fast båda mina par har varit retard där ifrån så är dom fett trevliga och vill att man ska bli nöjd. Hmm.. det kunde jag skrivit om på min service uppgift i skolan. Aja, skitsamma ^^ Vi tittade även runt i lite andra affärer. Vi ska ta och ses nästa vecka också! Det måste vi göra..!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Chilla gal1 bara. Pösspöss


Mina nya jeans. Love them :D


Överraskning <3

Aaw min Fredrik kom hem inatt och överraskade mig klockan 12. Hihi, jag hade precis somnat och fattade inte först att det var han, trodde att jag drömde, men efter några sekunder så vaknade jag till och blev glad! Han skulle ju igentligen kommit hem idag, eller jaa.. det hade han sagt till mig iaf. Den filuren! Så jag fick sova med min älskling en natt tidigare :)

Snart ska jag åka till nacka och möta Sandra. Vi ska åka in till stan och ta en fika och sen måste jag för fan till miss sixty igen. Orkanteee! Det är fel på mina nya jeans också. Sucko.. Dom kommer säkert tycka jag e jobbig men vafan. Ett par jeans för mer en ett tusen ska ju hålla länge! Skriver mer om det när jag kommer hem. Puss!

Random Johanna

Tihihihiihihi, idag hade vi kund pass på frisören. Jag klippe Fanny, Emmas lillasyster :) Klippte topparna ganska mycket och så klippte jag upp det. Det blev bra, tycker jag iaf! Hoppas hon tyckte det också. Efter skolan åkte jag och Johanna in till miss sixty på götgatan och bytte ut mina jeans. Buhu, farväl! Men nu har jag ett par andra nya och fina! (efter mycket provande..) Sen åkte vi hem till mig och nördade och åt middag.

Inatt ska jag sova med Wilma har jag besämmt. Hoppas bara hon vil sova med mig, för det brukar hon inte vilja. Men i så fall ska tvinga henne! Hihih, och i morgon ska jag vara med Bästis Sandra och så kommer min älskling hem från Blekinge :) Men nu ska jag taggish! Hörs i morgon!

Glada Felicia

Cooger town. Så ballt! Tsss..
Idag var det faktiskt ganska kul i skolan. På frisören fick vi lära oss hur man fäster kronor när man gör en bruduppsättning och att rulla curler som ett ess. Dock är jag ju fucking sämst på inbakad fläta, och det var ett av sätten man skulle göra för att få någonting att fästa kronan i. Lite svårt att förklara, men so what. Bara jag fattar är det chill.

Efter skolan träffade jag Felicia. Vi har alltid lika kul! Först käkade vi en fränch hotdog och så träffade vi på en massa kändisar som Johanna, Dominique, Carro, Nick & Natta. Dock i vid olika tillfället. Menmen! Så åkte vi hem till mig och spelade Wii, käkade pannkakor och garvade sönder oss på en massa gamla bilder. Oh dear god vad man såg ut när man var mindre. Haha! Så jävla pinsamt. Felicia var till och med tvungen att ladda upp några bilder på facebook. Kuuul. Så tittade vi på Dating in the dark och så åkte hon hem. För övrigt flyttar hon till Tyresö i juni. Roligt, roligt roligt! WiHHIIII.

Nu ska jag fortsätta titta på Cooger town, sen titta på den inspelade Desperate housewifes och så föna håret. Ogilla blött hår. PUSSPUSS


Fellie Pellie! <3


Jimmy & co.

Hej hopp gummi snopp!
Idag efter skolan åkte jag till Hanince centrum och träffade Jimmy och Crippa plus efter att en stund kom Andrej och Jocke också. Vi käkade först på Suwbay och gick till handelsbanken för att någon av dom skulle fixa nått. Så åkte vi förbi Mekonomen och Meca -.- Man blir aldrig av me't. Hihi. Chillade gel1 en stund och så åkte vi förbi Crippa och hans rostiga golf.. Haha. Eller njaej vadå? Det var ju bara avgasröret som var fräsh på den xD Sen skulle alla hemåt så jag och Himmy åkte hem till honom och tittade på filmen Osynlig. Vääldans bra film, fick en liten tår på slutet ^^ Halv 9 började jag åka hem till mig, pratade med min lilla skrutt som hade fiskat hela dagen. Ovanligt? Svar: Nej. Så hämnade mamma mig vid Brandbergens centrum.
När jag kom hem hade min käre mamma köpt lite kläder. Bihiiii!. En svart tjol, ett rosa linne & en tunn tröja/jacka. Tack älsklings mor!

Nu har jag matat bebisarna, gjort rent buren och fuktat äggen. Har även gjort rent bebisarnas mat bur.. eller ja, mamma gjorde det :) Ska titta på hockey med min käre far nu. Djurgården!

Vaxning!

TjaTja! Idag har det vaxats! Mina, mammas, emmas och kärrans ben plus pappas rygg. Jessica går ju en utbildning som hudterapeut och får lära sig att vaxa iprincip överallt på kroppen, så hon behövde lite övning innan dom börjar ta in kunder i skolan. Hihih! Det var första gången jag vaxade så det gjorde ju lite ont i början, men man vande sig rätt fort. Så nu är jag helt len om bena! Skönt :D Jag klippte även Kärran idag, kulkul!

Inatt får man ta och sova ensam plus typ 3 dagar till. Det är nice, för att man får sprida ut sig över hela sängen utan att en tjockis ligger där och klagar. Nej skoja där på slutet (a) Men såklart, tomt kommer det bli. But I will be alright! :D


Här vaxas mina ben!


och Emmas!


Hihih, även Leon var med och fick vaxa. Hahaha stackarn ^^


17 april

Idag har jag varit med mina käre Johanna. Vi åkte vi till stan och kollade om mina jeans var klara!  Lämnade in dom på miss sixty för att dom skulle fixa dragkedjorna längstner på byxorna (för dom åker upp hela tiden) och antog såklart att dom skulle vara klara efter 2,5 vecka. Men nejnej.. här har dom inte gjort ett skit. "Har pratat med chefen och vi vet inte vad vi ska göra, hon ringer upp dig på måndag". Sucko. Helt trevligt tjejer, men jag tycker att dom borde ha ringt mig och sagt det. Förhoppningsvis får jag ett par nya jeans. Iaf, efter det så gick vi in på H&M och jag köpte ett par rosa tygskor. Hihi, visst dom kommer säkert gå sönder på en gång, men dom kostarde bara 130 kr. Så lätt värt, pluss att man kan använda dom ängå :D Sedan gick även in på Fenix och pratade med Rick. Vi fick varsina drinkar också. Smarrigt smarrigt. Efter det gjorde vi inte så mycket. Eller jo vi åkte hem till mig och målade naglarna och allt.

Nu är det fullt hus med massor av männsikor såklart. Ska spela mupermario sen. Fick låna av syrrans pojkvän, 2 stycken extra kontroller plus spel till Wii. Jessica ska sova här också och imorgon blir det vaxparty. Hihi!


<3



Min sötnos gav mig det har i månads "present"
21 månader nu älsklning. Jag älskar dig!


Fredag!

Tjena mitt bena! Johanna stack precis här ifrån och jag ska snart åka till Fredrik. Vi tittade på New moon på engelskan idag, fett soft.. eller ja, men det gick fan inte att släcka lamporna :S Jätte freakat! Halva lassrummet var släckt och halva inte. Fast vi hann bara se en timma på den så får vänta till på torsdag för att se slutet. Johanna kom in och tittade en sväng också och sen åkte vi hem till mig och spelade. Ja dom flesta vet nog vad ;) Men vafan det regnade ju i morse. Inte okej! Jag tog min tjockis jacka på mig, men nu är det fint väder med 10 plus grader så då åter går jag till min kära skinjacka igen :) 
Men ska gå till bussen nu, vi hörs senare.

16 April means 21 month

Trevligt morgon allihoppa! Bussen går om 20 minuter så ska snart åka till skolan. Efter skolan så ska jag träffa Fredrik. Vi ska typ käka och titta på en film, bara mysa typ. Fast på kvällen ska han fixa mammas bil så vet itne vad jag ska göra då. Vi får se :)

Igår så blev det allt det där som jag skrev i förra inlägget. Det var mys. Tack mamma. Men måste upp och borsta tänderna nu. Pusshej

Idag skiter jag i dig

Efter skolan ska jag hem och hämta gymkläder och sen blir det gymmet med Emma. Efter det drar jag till Farsta och möter upp mamma där så ska vi köpa mina älskade skor! (Johanna, hihihi) När vi kommit hem ska vi göra egen pizza och sen ska vi fixa lite sy grejjer, som typ kläder och allt som gått "sönder" lite. Eller ja trådarna går ju upp.. hate it :)


Emma Päron <3

Har vart med Emma idag efter skolan. Vi åt på pizzeria hörnet och pratade lite. Älskar henne mest. Pallante skriva, gå och knulla. Fuck off! Så jäkla ledsen.....

School

Tillbaka till skolan nu efter 1,5 vecka. Känns väl helt okej faktiskt, så man får tillbaka sina vardags rutiner. Måste börja gymma igen också, så jävla lat har man varit. Blir alltid så när man har lov. I morse kl 10 hade vi prov i Hår & Kemi boken, permanent. Jag fick VG+. Så great! Sen var det inte så mycket i skolan som var sådär, jätte kul. Efter skolan deremot åkte jag till centrum med Fanny & Nick. FAnny köpte en maskara och så åt vi macka på Espresso House. Mums! Alex vad där. C00lingen har blivit mogen (y) och på bussen hem träffade jag Lulle. Hiihihi, han hatar när jag säger så, but i love it. Men det låter verkligen som Lucas tycker jag. Lucas. Lulle. Helt enkelt kemi.

Sunday

Efter grejen med "utelåset" åkte jag hem en stund till klockan 4 så jag åkte till Jennie och var där. Vi åt, pratade och spelade buzz med Cicci & Davids brud (kommer inte ihåg vad hon hette).

Bild: Jag & Jennie sommarn 2008 (?)


Smart kille

Tjotjo,, har inte haft sån ork att blogg just nu. Haha! Måste berätta att min pojkvän är ortoligt smart.. Vi böt sommardeck på pappas bil. Robin kom förbi och så skulle Fredrik äta sin matlåda som var från i fredags. Vi gick ju som vanligt ut från värkstaden till "mat rummet" tills Robin ville åka hem och äta. Då märkte vi att Fredrik hade glömt nycklarna inne i värkstaden (eftersom dörren låser sig själv) och vi hade stängt porten, så vi kom inte in i verkstaden där Fredriks mobil & nycklar var plus pappas och Robins bil, så vi kom inte här ifrån.Vi behövde komma hem till mig för att hämta mina nycklar så att vi kunde komma in till Fredrik och hämta dosan som gjorde så att portsen öppnade sig. Vi ringde Micke, men han satt och åt. Så kom vi på att Fredriks bil stog hemma hos oss och pappa var hemma, så vi ringde honom. Så pappa tog mina hemma nycklar, kom och hämtade oss, vi åkte hem till Fredrik, hämtade dosan, åkte tillbaka till verkstaden och kunde sedan öppna porten. GRAET! En eloge till pappa.


010411 00:05

Hej där! Idag har jag varit hemma och chillat gal1.Typ pluggat.. och spelat lite Wii Fit som vi fick hem idag. Haha! Så har jag umgåts med min Fredrik halva dagen. Tittade på film och bytte deck till sommardeck på mammas bil. Så slockande jag framför tvn för en timma sen. Hööhöhö så jag e seeeg! Ska kanske gå och lägga mig nu, eller hmm ska jag vänta tills Fredrik kommer hem.. nja det kan ta hela natten.

Igår som sagt var jag med Emma på dagen. Subway mackan smakade väldigt gott inne vid Slussen och så gick vi (nästan) hela götgatan och tittade inne i affärer. Vi tröttnade när det började regna och åkte istället in till Sergel bio och sedan tillbaka hem till Emma. Var tvungen att se deras nya bil som dom hade köpt. Wihiii, så göölligt. Fredster kom och hämtade mig strax efter och så åt vi tacos hemma hos honom!


Emps

Tjenis Penis, nu drar jag och äter subway med Emma. Nu när hon äntligen vaknat! Hihihii

Torsdag

Sorry för flumm inlägget igår.. Men det förklarar ju iaf vad jag gjorde igår om ni förstod. Johanna sov ju över hos mig igår, vi spelade supermario wii. Fy fan, vi är beroende..!
Idag var vi och solade och handlade saker i centrum. Som mjölk, havrefras och tejp. Bra och ha grejjer! Höhöh, måste börja ta hand om min lilla navel igen.. suckooo. Allsollösning you know. Den måste ju vara ren och fin när det bär av till Kreta och när sommarn är här!

Men what ever hörrö, kom hem för en liten stund sen. Håller på att skicka nnågra bilder till Johanna bara. Snart kommer nog Fredrik också, hoppas jag! och så måste jag klippa mamma senare idag också! HEJHEJ

ey bror

Tjenis penis! Rund om fötterna? Nej skulle inte tro det va! Idag har jag vartin med Johanna breeee! HÖHÖHÖHÖHÖ vi har spelat supermario wii (som alltid) och har kommit till värld 5! WOHOOO. Klockan halv 5 åkte vi hem yill Johanna med moppen för att hämta lite pengar med mera och sen åkte vi till Haninge sentrum! Vi åt subway... åååååh i love subway, skulle kunna bli tillsammans med en sån, eller naaejj skulle nog äta upp den då! Efter suwbay mackan åkte vi till vallhallaväggen och träffade på Jimmy och hans nya brud. TREVLANS! Måste hooooka upp med honom någon dag och så har jag lovat att festa med honom thooow!
Vi åkte hemmåt efter ett tag när vi pratat med honom ett tag. Tog bara 20 min! Woho, min moppe e racer. Sen så åkte vi till Alby och träffade på Jenny!!!!!!!!!!! och en massa folk. Det var chill tills ordningsvakten kom och slängde ut oss.. suckooo. Så jag johanna emma och teo gick hem. Eller njaa, emma och teo gick hemm till teo och vi två gick hem till johanna och här är jag nu. Måste hinnamed bussen som går 58 också. Vi hörs i morgon. poyss hej bror!

7 april

Sorry att det inte blev något bloggande igår. Men ska jag vara ärlig så hände det inget speciellt än att jag och mamma var i centrum och handlade en massa goá saker :) Thanks mom!

Idag ska det deremot hända lite saker. Jag ska vara med Johanna! Dock vet jag ej vad vi ska hitta på men något roligt blir det alltid. Mer bloggande kanske blier senare. Puss

Gal1

Jag och Johanna hittade ju på en del att göra iaf, hahah! Vi gick hem till Fredrik och tänka hämta min moppe där och åka runt lite. Men det visade sig att batteriet i mopeden hade fuckat ur och jag vette fan. Men Affi & Robban var två änglar och efter typ 40 min(?) så fungerade den kanon! Två eloger till dom. När vi kom där ifrån åkte vi först till Billie så Johanna kunde lämna sin väska, sen hem till mig och hämtade tanka kortet (mammas), åkte vidare till Tanka/Bilia (eller vad de nu heter..) och tankade ofc! Då kom Billie och dom och hälsade på, snackade lite och så åkte dom iväg och vi till Micke. hahah! Vi släpade moppen upp för "rullstols gången" och när vi äntligen kom fram till Micke där alla andra var så visade det sig att vi hade väldigt liteluft i bakdäcket... Vi som var helt frusna från topp till tå orkade inte bry sig om det så vi åkte hem till mig och ställde moppen där. Drack varm oboy och spelade Wii.
För en stund sen så åkte hon och lämnade mig, ska snart hoppa i säng jag med tror jag. Fast först ska jag spela en stund.

Gla' pårre

Nu är jag med Johanna, vi ska snart tagga ut och göra något tror jag. Idag har ju släkten varit här som sagt. Fick se ett foto på kusinens barn, hihi urgullig. Men jag kommer antagligen aldrig träffa lilla Juna (som hon heter). Alla barnen börjar på J, lite komiskt faktiskt. Jag fick ett påskägg av mormor och morfar också och lite stålar. Jaja, nu ska vi lyssna på mjuuuusic. Seeyaah!


4 april

GladPåsk allihoppa! Idag kommer min lilla släkt hit. Mormor, morfar, farmor & farfar de vill säga :) Jag fick ett litet påsk ägg av mamsen och papsen när jag kom hem idag också. I det vad det faktiskt inget godis (nästan iaf), det var ett par örhängen, ett leppglans, en navel piercing och sen två st geisha, ett kinderägg & en marsipan kyckling! Men nu kommer allihoppa så ska stänga ner datorn nu. Ikväll ska jag kanske hitta på något med Johanna. PussHEJ




3 april

TJENA TJENA!! Jag vet att ingen gick på mitt tråkiga april skämt.. jag är sämst, WHOHO, men om en månad smäller det!

Idag har jag varit på Elmia iprincip hela dagen. Åkte ner igår till Mickes landställe i småland och åkte lite fyrhjuling och allt och idag åkte vi till Elmia och tittade på en massa bilar xD Skönt och varmt ute hela dagen, jag gillar! Så åkte vi tillbaka till stockholm idag klockan 6 och kom hem för en halv timma sen ungefär. Blir förhoppningsivs en tidig kväll, jag e trötter :)

1 april

JAG ÄR I THAILAND! YEAH <3 LOVE IT
Ses om 3 veckor alla vänner!

RSS 2.0