Alltingpåengång

Tjenixen pixen.
Den senaste veckan har ungefär varit lite allt möjligt. Har bröjat träna igen och jag tycker faktiskt att det ä kul (och inte bara måste) så det känns skönt! Revenge har också börjar igen så jag och Emma satt som fast klistrade i torsdags, och fråga Olle. Mohehe, vi käkade också en sparrig pizza på Hörnet. Såklart? Daa!
I fredags hade Taken 2 premiär så då var jag och Sandra och tittade på den. Vi käkade först på ett stället som jag varken kommer ihåg vad den heter eller vart den ligger. Bra dääär.. Men det var iaf riktigt gott! Och Taken 2 var grym. På lördagen jobbade jag och efter det åkte jag hem och åt och mös med mamma. Jocke kom förbi ett tag och vid halv 10 mötte jag Jenny på Gullmars. Förade lite på Langolo och gick sedan till Laroy. Slutade med en lite "efterfest" hos Calle. Mycket trevligt kväll! La mig och sov i sängisen vid halv 6 och slumrade inte brevid min älskling. Vaknade dock inte så trevligt, Pappa bankade och hamrade nämligen på ytterdörren som precis är väggen intill mitt rum och min säng. KAOSSSSSSSSSSSS
På lördagsdagen var jag med Johanna. Spelade lite super mario och gick en promenad och bara va oss själva. HEHE. Klippte även min bror och färgade min syster. Delicious middag med hela familyn och en mysig kväll.
 
Tack för mig! :) lololol

RSS 2.0