Coolish

Lördagen och söndagen bestod inte av så mycket. Jag och Jocke tittade på Games of thrones som vi ungefär gjort varje dag sen förra måndagen. Hehe, sen så i måndags tog jag en långpromenad med Sandra, pratade om allt mellan himmel och jord. Vid halv 6 mötte jag Jimmy och Maria vid stureplan och så gick vi till The studio. Där blev vi sminkade, stylade, fotade och "rånade". Hehe, det var skojs :)
I går var jag hemma på dagen. Rensade mina kläder och gjorde det snyggare i garderoben och bryån. Perffaaa! Vid 5 åkte jag in till stan med Emma. Åt på Tacobar och tittade i några affärer innan de stängde vid 7. Åkte därefter hem till Emma och tittade på en film och så blev jag hem skjutsad.
Idag har jag varit med Jennie hela dagen. Har suttit ute i solen och faktiskt också badat i poolen. Mycket mysigt! Va i centrum också en sväng innan hon skulle iväg och äta med en kompis. Va med min Jocksi ett tag också innan jag skulle äta.
Nu sitter jag och väntar på att b-rudarna Jenny och Emma ska bli klara. Sen ska vi fara in mot storstaden!

Myspys

I onsdags firade jag Jenny som tog studenten. Hämtade hon och Fanny efter deras flak och åkte sen hem med Emma och gjorde i ordning oss. Kvällen spenderades hemma hos Jennys pappa med god mat och trevliga människor. Vi skulle egentligen ut på slutskivan men alla var grymt sega så istället blev det film.
I torsdags var jag med Jennie. Åkte och handlade lite mat och tog det lugnt. Blev Kalles berömda ärtsoppa och pannkakor till middag vilket var suveränt!
I fredags igår fick en superbra försenad födelsedagspresent av min syster, annars var jag med Jennie på dagen. Handlade lite paket till Viola i centrum och satt i solen och mös. Sen kom Jessica och Viola och precis innan jag skulle gå så öppnade söt-Viola sina paket. Hon fyller nämligen 4 år idag den lilla skiten :) Åkte sen till centrum och mötte Johanna, Linnea och Towe. Vi handlade mat och gick hem till Johannas brorsas lägenhet och åt. Haha matade också fåglarna. Sjuka människor(J+J) Hehe. Sen blev det bara myspys med brudisar. Tre tjejer kom efter vi käkat och då blev det singstar, matchen, jag har aldrig och påståenden. Mycket ruligt! :)

STUDENTEN!

För att jag har tagit studenten, för att jag har tagir studenten! FYFAN VAD JAG ÄR BRA!
I did it!!! YEAH!!
I fredags var det min som alla andras tur att ta studenten! Vi hade champangefrukost hemma hos mig, jag och min klass. Hur awesome som helst! Alla kom kl 7 på morgonen, solen stod på topp och även vi! Samlades sedan i skolan kl 09.30, massa tal i aulan och lunch. Kl 14 sprang alla ut. Min klass var dock på 14 plats eller något med det hade ingen som helst betydelse för lika glad var man ändå. Jag började nästan gråta NÄSTAN. Var så himla tragiskt att lämna lärarna och klassen. Efter utspringet möttes vi av hundratals folk och jag självklart av min underbara familj. Åkte sedan flak med klassena, Emma och Jenny! + massa andra nobodys. Det var hur kul som helst!
Käkade middag med familj och vänner och bara mös. På kvällen drog jag till slutskivan för ett exrta avslut på hela dagen. One of the best day of my life!



Marias utspring och skolbal

Kl 13.00 igår var jag på Marias utspring i Liljeholmen. Åkte dit med älsklingen och Jusper och så stod hennes mamma, Jimmy, Andrej och Akib där. Tråkigt nog började det regna precis när hon hade sprungit ut och tagit studenten! men det verkade inte störa henne. WOHOOOO, så duktig lilla skrutten!
På kvällen var det dags för min skolas bal. Alla de 3or som går ut nu skulle ha ett sista fint minne tillsammans med klassen och skolan mm. Minglade runt först i början och tittade på alla fina studentssss. HEHE Fick middag och efterrätt. Vissa klassen höll tal och sen fick man dansa Vals & Bugg. Efter det var det bara party som gällde!

Bröllop och Party like a rock star

I igår på dagen hjälpte jag till med mat och dryck till ett bröllops. Min brors kompis mamma gifte sig, så då fick jag äran att vara en liten serivtris och sådär. I början var det mest stökigt för att vi inte förstod vad man skulle göra. Men efter att varit där ett tag och när gästerna kom så rann det bara på. Det var roligt att man kunde hjälpa till :)
På kvällen drog jag och girlsen ut. Satte och först på Langolo och förade lite och tänkte sedan dra in till Pure. Men de bitchade så efter mycket om och men kom vi in på Collage. Det var riktigt trävligt förutom en äckelgubbe. Förstår mig inte på sådana. Men kvällen var bra! :)

Sista praktik dagen..

I fredags var det min sista praktikdag på den bästa salongen. Kommer kännas konstigt att inte träffa dom varje vecka, mycket sorgligt tycker jag. Kalla det för min andra familj, så underbara människor :) Men som tur är kan jag ju komma och hälsa på i stort sätt när jag vill. Fick en avskedspresent också. Jätte Jätte tack!! En röd fin plattång! WIHIIII och blev bjuden på lunch av mys-patrik. TACK <3
På kvällen åkte jag, jockis, ortis och Ronjis till Heron citis och såg på biois. Hhahah loolllllll(is). Nej skoja. Men vi såg på Men in black 3 och den var rulig :)

tjolololo

Sammanfattningen av veckan har varit nice. I tisdags var jag med Emma efter skolan, vi åkte in till stan och tittade lite på kläder och käkade och så åkte vi till min praktik så Brittis kunde fylla i mina betyg. Efter det var jag med älsklingen och chillade. Han bakade kladdkakemyffins som jag inte fick vara med att hjälpa på och sen åkte vi hem till Ortman & Ronja och umgicks. HEHE
I onsdags var det kaveln med skolan. Vi var utklädda till Bimbo frisörer tillsammans med ettan och tvåan. Det var en bra dag tills det blev bajs.
I torsdags slingde Nick mitt hår i skolan. Så nu har jag blivit lite ljusare ihåret sörrö! Höll på sen halv 10 till halv 4! Inte kuuul, haha, jäkla hår :) När jag kom hem färgade jag mammas utväxt och sedan slingade det medans Jessica färgade och noppade hennes ögonbryn. Haha, kan ju inte säga att det var så lätt när båda höll på samtidigt. Blev sams med min finaste också. Förlåt igen, jag älskar dig!

RSS 2.0