Joyo

Idag har det varit en Johanna dag och det kommer bli en Johanna kväll!


Tagen för 2 månader sen. Då det fortfarande var varmt!

Jag har äntligen..

STÄDAT i mitt rum! Det såg förjävligt ut.. här får ni se före och efter bilder! Haha

FÖRE


EFTER


Lördag

Det blev även en lugn lördag. Tittade på film hemma hos Fredrik med Nickan, Saga, Dennis, Johan och Fredrik såklart, så var vi en sväng i Haninge på port73 innan det där jag köpte en ny foundation. På dagen var jag med Fredrik också, vi gjorde väl inget speciellt. Hade det bara mysigt och sådär. Fast juste, halv 11 åkte jag med familjen och farmor till stan och skulle på en museum och så Terracotta armen. Men det fuckade ur, stod i en kö utomhus och frös jätte länge tills vi sket i det, så vi ska göra det på torsdag istället :)


Fake fredag

Kära nattläsare, idag har det varit en liten sådär fail kväll. Hehe. Åkte ju hem till Jenny efter praktiken och firade henne med hennes släkt och irriterande kusiner och sådär. Åt världens godaste rulltårta bland annat också!  Sen senare mor kvällen hade vi planerat att dra ut på fest. Sagt och halvtgjort. Vi åkte till slussen mötte Erik och fick drickan, Träffade också Andreas på t-banan som man inte träffat på jätte länge, så det var kul! Sen åkte vi till Älvsjö station där festen var, men själva grejen var att allt var muppigt, Johan visste inte vart vi skulle och sista bussen mot gullmars åkte inom 40 minuter. Så det var ju bara helt meningslöst! Jag pallarade mig hem till Fredrik då och här sitter jag. Jenny drog en annan stans ;)

Jag är inte ett dugg trött.. Hmm. Jaja, godnatt allihoppa!

29 okt

Köpte en skjorta i onsdags när vi var i Farsta och en chailatte. Mums! Haha, jag skulle verkligen vilja tycka om kaffe, för det ser så gott ut. Men det är det fan inte. Usch fy och blä. Men det är väl så, man måste lära sig att dricka det. Typ tvinga sig själv, eller vadå? Det är väl det ända sättet ^^ Jaja, nu är det fredag iaf och jag ska snart åka till praktiken och sen är det lov! Fan vad skönt! Jenny kommer förbi på praktiken idag så ska jag fixa hennes hår. Hon fyller ju år idag liskom! 17 barre. Höhö, var med henne igår också efter skolan. Hahha, hon har blivit en nörd på super mario så som mig och Johanna. Kuuuligt!

Ikväll kanske jag drar hem till Jenny och firar henne, fast har inte riktigt bestämt mig än.. Hmmm! Förresten Johan och Nick fyllde år igår också. Grattis till dom! :)

Ledig

Skönt med en ledig onsdag, och snart är det ju höslov också. Ännu skönare!
Jag ska alldeles strax börja knata mot bussen. Ska till Farsta med Miss Jansson och Mr Lindvall, tror att man säger så iaf. Haha, aja! Har även precis probat Byllis Pannkakor med äppelmos, smakar som vilken pannkaka som helst nästan. Höhöh. PUSS

TISDAG

Tisdagskvällar är dom bästa kvällarna. Eller iaf om det gäller att sitta inne framför TVn. Hahha, har säkert sagt det flera miljadrer gånger, men säger det igen så att ni förstår ;)
Och jag är typ helt insatt i Paradisehotel. Hahah, älskar det! Känns typ som jag är en av dom. HEHEHE, fast nä. Är kär i det. typ. Tsss..

Det var jätte trevligt hemma hos Jessica i söndags förresten. Jätte smarrig smörgåstårta och choklad tråta. Höll nästan på att spräckas för att jag år så mycket, och ville äta ännu mer! Hihi

Nu är det min tur

Nu ska jag gör i ordning mig, sen ska vi åka! Hejdå


Wilma blir ren

Efter som vi ska åka hem till Jessica och fira henne idag så badade jag Wilma så hon skulle bli ren och fin. Här har ni ett par bilder som visar hur det gick till.








Sen hennes speciella lilla ryck:


Birthdays :)

Det blev en Fredrik dag igår. Förutom när jag var hemma med Wilma i 2 timmar. Följde med honom när han skulle boxera sin nya 745a från Jordbro till jobbet. Sen stack vi hem till honom och åt, myste, spelade dator och tittade på den nya Robin Hood filmen.

Idag fyller min syster Jessica 26år! och min vän Johanna 17år! GRATTIS till er <3

En dag som denna är tråkig utan knasbollen

Jag har hittat på en jätte rolig leksak till wilma. Haha, hon blir galen.
Har sattit fast ett skosnöre i hennes favvo "godissak"
Hon är som en liten katt och hoppar efter den.




Åå go' bilder på mig å henne.




Dagen bara rinner iväg..

..när man sovar länge. Sug. Vad har jag gjort idag liksom? Ingen nytta alls typ. Eller jo, göra Wilma väldigt glad och tokig henom att komma hem och hon hade varit ensam i en timma kanske. Snuttan. Det är det ända.

Blir bara besviken om och om igen hela jävla tiden men som om du bryr dig?
Svar: Nej.


Rubrik för fredagsen dag

Det snöade när jag vaknade! FUCKTARD..... gick upp 7, för att klockan 8 åka till Jessicas skola och få fotvård av henne, så skönt! Dock hittade dom inget fel på min fotis som gör ont. Får typ som en liten förhårdnad till vänster om trampdynan som sedan gör ont när jag går, kommer lite då och då och det är fett me irriterande. Jaja, det var iaf skönt att få lite massage på fötterna och lite sånt där. Hon pluggar ju till hudterapeut.

Efter den sköna behandligen åkte jag till praktiken, fick slinga och färga Ciccis utväxt (min handledares dotter) Så åkte jag hem och chillade, åt halv god mat. Hehe, tittade på idol, pratade med fullis-Jimmy & sedan fullis-Jenny och sånt. Sen vid 23.00 kom Fredrik och alla hans roliga firends och hämtade upp mig så åkte vi och sladdade lite.

Lite saker som ni nog inte visste om mig. Have fun

  1. Jag tycker kaffepulver luktar gott
  2. Dricka var mitt första ord när jag lärde mig säga R
  3. Det var i 1an
  4. Jag är egentligen blyg
  5. Jag brukar prata med mig själv
  6. Jag kände inte min syster från 2000-2007
  7. Men nu står vi varandra jätte nära
  8. Fantisera gör jag väldigt ofta (om allt!)
  9. Jag har svårt för att prata om mina problem
  10. Jag vill inte att folk ska tycka att jag är svag
  11. Jag är jätte rädd för spindlar och harkrankar
  12. Jag hatar att sitta på toa
  13. Jag kan inte hålla mitt rum städat
  14. Min rädsla är döden
  15. Min bror och jag är nästan som tvillingar
  16. Jag lärde mig nyligen att sätta på mig bältet i bilen
  17. Jag är bortskämd och jag hatar det
  18. Jag älskar att åkta båt, Fort!
  19. Jag har gått på dans och handboll
  20. Min hårfärg är egentligen typ råttbrunt
  21. Jag är döpt till Jennifer Caroline Svahn
  22. Jag skulle först heta Emelie
  23. Min allra första bästavän är bara 8 dagar äldre en mig och vi har känt varandra sen vi var minde en 1 år.
  24. Jag har inga gudföräldrar
  25. Jag tycker att gamlingar är söta
  26. Jag är envis
  27. Jag älskar kameror
  28. Jag tycker om såkallade ”kill” spel
  29. Jag måste verkligen anstränga mig i skolan
  30. Min hund pratar, gnäller och låter som en katt, gris och springer som en häst
  31. Jag är kär i kärleken
  32. Jag är minst i familjen
  33. Jag garvar åt det mesta
  34. Jag skrattar åt mina egna skämt
  35. Jag pillar alltid på mina finnar, tillslut blir det oftast ärr..
  36. Jag kan inte spela ”läskiga” spel ensam
  37. Många tycker att jag är seg (på båda sätten)
  38. Jag får oftast alltid springa till bussen på morgonen
  39. Jag har en piercing i naveln
  40. Jag har en sten igenvuxen i min hand
  41. Vissa personer får bara inte säga att jag är trög. För då blev jag sur
  42. Jag kan bara blinka med ena ögat (sådär ett öppet, ett stängt)
  43. Jag är jätte känslig för äckliga lukter
  44. Jag vill kunna flyga
  45. Jag plattar mitt hår ungefär varje dag
  46. Jag har igentligen krulligt hår
  47. Jag har en fobi för spott
  48. Jag tycker inte om min näsa

Rubrik för torsdagens inlägg

Det blev ett par skor i Farsta. Ett par Canada Snow istället för mina älskade Shepherd. Men det är så, man kan inte bara noja sig på ett par.. höhö. Hittade lite örhängen också och en värme-spray. Väl behövande!

Efter Farsta var jag med Johanna. Vi hängde hemma hos mig, och åt smarrig mat. Hihi. Så har vi tittat på Tyra och Kenza show eller vad det nu heter. Haha, dom är så roliga :)

Jag är trött och vill sova, men inte ska jag det inte! Paradise hotel börjar om exakt 55 minuter!





21-10-10

Har inte skrivit så mycket på ett tag, men igår efter skolan var jag med mamma och morfar på SÖS och hälsade på mormor. Hon hade ramlat i ondags och kunde knappt gå så hon fick åka akutbil in till sjukan. Mamma, pappa och morfar satt på sjukhuset från ungefär 15 - 23, utan några resultat.. Så vi åkte och häslade på henne igår. Hon är så söt, världens bästa. Envis är hon dock. Haha, vi var där i 2,5 timme, sen blev det pizza och sedan träning, kungarna av tylesand och paradise hotel!

Idag slutar jag halv 5. Då ska jag och mamma åka till Farsta och kolla på vinterskor till mig. ÄVEN fast jag har blivit kär i ett par andra skor på Brandos.se Världens finaste! Aja , senare ska jag träffa Johanna och prata med henne. LOVE

Man fryser in vintern och svättas i sommaren.

Jag håller på att frysa ihjäl. Det är så jävla kallt!!!!!!
Rubriken säger allt och det är fan sant! Man vägrar sätta på sin vinterjackan när vinter är på väg och man vägrar ta av sig jackan när sommarn kommer. Knas det dära är.. och jag är verkligen iskall nu. Vill ligga i sängen och bli omkramad av Fredrik :( ..

Kan inte blir så mycket bättre tisdag


18.00 Träning
20.30 Paradise hotel
21.00 Desperate housewifes
22.00 couger town
22.30 SOVA

plus att jag klippte en nice frilla på min docka idag. Dock får ni ingen bild. Mohahha


Desperat!

Ååååh! Jag är i desperat behov av en nagel fil så att jag håller på att sprängas! Fastnar i typ allting som går att fastna på och river upp lite här och där. Ryckar.. Micke hjälpte ju min förra gången, hahha han kom ju mitt i natten och lämnade en. Snällt! Men nu har jag tappat bort den också. HJÄLP

Jag ska göra som min vän Johanna och köpa 5 nagel filar. Eller mjo, hon fick ju dom i present.

Billys.. pannkakor?

Ja det låter ju inte så smarrigt. Men jag måste testa!
Någon som har gjort det?

Tjej kväll(ar)

Tjoho, i fredags färgade och klippte jag Jessca på min salong (praktik) efter när jag slutat kom Jenny och mötte mig så åkte/gick vi i hundra år och åt thai middag. Mumsi. Sen gick vi på bio och såg Buried. Knasig film.
I går var jag med Fredrik lite på eftermiddagen, till typ 2. Då kom Johanna hem till mig, chillade lite hemma hos mig, åt middag hemma hos henne, hyrde film, bakade kladdkaka hemma hos mig, såg på filmen och åt kladdkaka. Mysiga tjej kvällar.

Nu har jag nyss klippt Davids flickvän Nathalie och snart kommer Jessica och Zeb hit, sen måste jag plugga. Snälla, skjut mig :)

Jag saknar min bror <3


En bild på oss i cypern 2007

12-10-10

Försov mig imorse, och när jag äntligen lyckas komma till skolan har jag samhällskunskap i 40 minuter för att sen ha en håltimma på 4 timmar. Woho. Nödvändig dag -.- Åkte iaf hem då och snart ska jag och mamma åka till Sickla och kolla runt. Ska tillbaka till skolan sen och ha idrott 1 timma och rätskunskap i en halv timma för sedan klockan 4 ska jag vaccinera mig. Occch så är det handboll vid 6!

11-10-10

Fick sluta tidigare idag. Susanna var sjuk. Feta skönt! Nu ska jag nog inte göra något speciellt. Bara chilla. Men efter maten ska jag träffa Empsi. Och så är det Paradise Hotel! TAGGA

Jag lyckas med allt!

Hej, nu ska jag berätta en liten saga om en tjej som heter Jennfer. Eller nä. Vafan.
Jag är på ett kanon bra humör just å det är braaa! Wihiii, fast inatt. Jadu. Jag "vaknar" klockan 3 och tittar runt i sängen och ser inte Fredrik. Ja ba, nehe då har han väl lagt sig i andra rummet. Går dit och tittar. Ser ingen Fredrik. Nehe, då är han väl där nere i soffan tänker jag då och går ner och kollar. Inte där heller. Wtf?! Någon har snott honom, aja.. jag går upp igen och ska lägga mig. Tror ni inte han ligger i sängen då?! Jag ba: HJÄLP. WTF? och somnar om igen.
Nu när jag tänker efter tror jag att jag gick i sömnen. Läskigt! Jag har aldrig gjort det förut. Jag kommer ihåg att jag var lite borta och sådär liksom. Men inte tänkte jag på det då. HAHAHA bra där! Och Fredrik bara garva när jag berättade. Haha

Och nu har jag en bula i huvudet/sidan av pannan. Jo såhär var det. Igår när jag färgade Jennifers hår skulle jag gå och hämta någonting eller nått. När jag går tillbaka missar jag öppningen så jag går rätt in i väggen/listen. Fan vad ont det gjorde! och det kan jag konstatera nu också, är fett öm.

Även igår när Fredrik duschade skulle jag hämta en sak åt honom. När jag öppnar står jag i tån i golvet (fuck!), stänger dörren och handtaget lossnar. WOHO. WHAT THE FUCK?

Jag är duktig! Hejdå


Tidig morgon

Usch jag vill inte åka till skolan.. Det är kallt. Sitter och äter frukost, fil och flingor + en knäckebröd macka. Vill bara krypa ner i sängen brevid älsklingen och bli varm igen. Rätskunskap är inget för mig xD

Ge mig Thailand nu!

och flera månader framöver... Vill inte vänta!


NAJS

Har för en stund sen klippt och slingat Jennifer Westlings hår. Det blev bra. Hehehe, nu ska jag nörda sims.... och ha en slappis dag hemma.


Läskig snubbe



smygfotade...

Lördag

Sussade hos Freddan idag, han har möblerat om i hans rum och en ny säng, det blev väldigt snyggt må jag säga. Skön stor säng! På dagen idag har jag varit med Johanna panna , var på stureplan och kollade på praktikplats till henne. Höhöhö, ikväll vet jag inte vad som händer. Ska vara med Freddan iaf, men vet inte vad vi hittar på :)


TÖRMAN


Friday

Igår var jag ju på praktiken som sagt. Jag klippte blanda annat pappa och stylade Alicia (tror jag hon hette). Johanna kom lite innan jag slutade och gav min två ringar och godisgrejer från Portugal. Hihi, sen åkte vi till ginatricot och där köpte jag massor med grejer. Eller ja.. 4st tröjor. Great! Så fick vi brottom coch jag fick kuta till subway för att hinna med bussen men inte gjorde vi de ändå. Det var 3 jävla sega killar framför. Minus punkt minus. Åkte iaf hem till Johanna och åt, köpte godis och chips i centrum och sen åkte vi hem till mig och tittade på Idol och spelade Super Mario.


199kr


99kr


149kr


129kr (rea)

Färgningen

Fram:

Bak:

Zombie

Tjolahopp! Går hade vi kundpass i skolan, fast jag hade ingen kund så höll på med mina dockor istället. Den ena stylade jag två gånger och den andra färgade jag två färger på. En färg snätt över huvudet fram och en snätt över huvudet bak. Ni förstår säkert inte men kan lägga upp en bild lite senare om jag kommer ihåg. Nu är jag hemma hos Fredrik så kan inte göra det. Efter skolan åkte jag och mamma til Inzo och köpte en färgkappa och lite permanent spolar. Så käkade vi senare en smarrig god mat och så kom Jenny till oss. Vi spelade zombie spelat. Höhöhö, box head om ni undrar. Vi är grymma, kom 3a i highscor(?) listan!

Nu ska jag slänga på mig lite smink och sen bege mig till bussen och till praktiken. Hoppashoppashoppas att pappa kommer förbi och klipper sig! Sen ska jag träffa Johannaaaaaa <3 <3

Namnsdags present

Jag fick en ny plattång av min älskling idag. Hihi, jag älskar överaskningar. Plus att det var en sak som jag behövde eftersom min gamla håller på att fucka ur. Taaaaack så mycket! <3

Här är den:


Nu ska jag åka till träningen! Pusshej

Lite dagar

Förlåt, har inte haft så mycket tid med bloggen på senaste. Ska försöka bli bättre.
I lördags firade vi Fredrik som fyllde 20 år. Det var både släkt och vänner som var hemma hos honom.





I söndags firade vi min morfar som fyllde 89 år i fredags. Vi åt smarrigt älggryta och smarrig efterrätt. Mormor och morfar är så söta, men gamla tyvärr.. :( Ni får inte lämna oss!

I måndags var jag i skolan, hade frisör prov och fick sluta 1,5 timme tidigare. Åkte då och mötte Jenny i gullmars och så åkte vi hem till mig och spelade lite box head. Hahaha! Zombiesar <3 På kvällen var jag med Fredrik. Fixade lite grejer och sådär.

Igår slutade jag halv 5, åkte då till donken och käkade med Jenny och sen därifrån till träningen som började 6. Var bara jag, Jenny och Lisse där. Pinsamt? Haha... Efter träningen hängde jag med Jenny hemma hos henne.

Things change

Tjenixen, inget är som det brukar vara. Saker och ting förändras och det är bara att acceptera.
I onsdags var jag med Jimmy efter skolan till typ 9. Vi spelade starcraft (hehe), åt på sibylla och tittade i centrum. Igår hade vi kundpass i skolan. Jag färgade, slingade och klippte en kvinna. Höhö. Efter skolan klippte jag Jennies Fredrik och lagade pannkakor, så kom Johanna förbi och hämtade min resväska som hon ska låna när hon lämnar mig på söndag. OOOCH Fredrik och Hampus kom hem till mig så spelade vi lite Wii.

Idag var det orgentering halv 9. Jag och Nick gjorde vg-banan på 1 h + 25 min. Vi blev döda typ.. åkte hem och duschade, åt och lite sånt. Sen bar det av till praktiken. Slutade där lite över 17.00 sen hade jag en liten roadtrip i stora staden... hej jag heter jennifer och har ett lokalsinne som en fiskmås, hejdå. Irrade alltså runt mig ett tag tills jag hittade dit jag skulle = T-centralen. Lol. Köpte en tröja på ginatricot, åkte hem och så kom Johanna hit. Nu har vi precis tittat på Idol, snart blir det Wii. PUSSSSSSSSSSSSS


RSS 2.0