fun

tjenatjeeeeeena :) haft riktigt sexigt och kul med pojkvännen i söndags och igår :D hehe kärleken är som den är, går inte att stoppa :o <3  så flumm med emma idag, höhö vi är ju ett par riktiga tjockisar (a) och elak surkärring i omklädningsrummet ;@ haha jag vet verkligen inte vad jag ska skriva mer, det blir ju bara cp . hehe pusshej (har slut på ordvalet)

oopsie !

nu blir det inte mkt här asså :o , dumma mig.. var med emma&jenny igår och käkade i kungshallen, å satt inne och lodade på den där bio grejjen. träffade sandra ! å sen typ försvann vi. greeat ! :D <3
(jagorkarbarainteskriva -.-)

så äre

woopsie, blir lite hopp emellan, orkar inte skriva så mkt längre, gör det när jag käner för det ^^
i fredags var jag med sandra, lördags var jag med emma & i söndags mådde jag dåligt och åkte över till olanders ett tag.
Idag har jag varit hemma ifrån skolan.. magsjuka kanske, jag vene. få se hur jag känner mig i morgon. puss

-

I dont want to lose you.


tisdag - 17 mars

höhö jag e lebb ;) eller naej, men nästan. vi har en grej vi ska göra i skolan där man ska gifta sig med någon och typ planera budjet och en massa shit. så då blev jag och johanna tillsammans och har två barn ihop. hehe men får ju tolka det som man vill ;p men hela dagen i skolan höll vi på med det arbetet iaf. lite lång tråkigt kanske.
sen efter skolan var jag med nick, emma och dominique, gick och lodade runt och satt på donken för att dominique ville dit ^^ sen vid 5 var det konstutställning (fetich, eller nånting, är väl säkert ute på helt fel spår men nånting sånt) i bibloteket i centurm. emma sjöng då och lite andra :) göttgött. så åkte jag hem med nick halv 6.

så jälva bäst !

21:00 - desperate housewives
21:55 - christine
22:25 - brothers & sisters
22:40 lost

FUUUCK upptäckte nu att brothers&sisters och lost krockar !
allt är förstört ju, pööss


Bygge ;p

åkte och köpte den med mamma och byggde ihop den med brorjimmie, så bytte jag ut den mot min andra gamla fula sak.
hehe blev fint tycker jag ^^


uteliggare

jag har kommit fram till att jag ser ut som en jävla uteliggare med min skorpa på kinden och finnen på hakan. herregud

JÄVLA *PIIP*

asså åå fy fan va det var en pissig fredag, jag var (ochär) så jävla sur, ledsen, besviken och en andra massa shit! och häär sitter man typ och gråter igen, jag förstår för fan inte varför. jag blir sur för att jag ens tänker på det.
jag var tvugen att få ut mig all ilska, inte för att det hjälper så mycket men ändå HEJDÅ
ska handla bröd med mamma nu. jag älskar mamma!

Fredag den trettonde

Yesyes, Som jag sa i förra inlägget så hade jag min fredag den 13 igår. Så tyckte inte jag skulle behöva något idag. Och tror inte att jag har fått nått idag :D
Började halv 9 idag med nationellaprov i engelska. Tog väl 3 timmar för den slutade halv 12. Så övade in dansen med Nick & Johanna, och sedan vid 1 hade vi uppvisningen för klassen. Det gick väl bra, fast mitt högra ben skakade under hela dansen för att jag var nervös antar jag. Men vi klarade oss!. Så slutade vi efter att alla gjort,
Så hade jag tänk att jag skulle åka hem med bussen kl 2 dåra (bussen går en gång i timman). men nejnej det fick jag inte. Milly och Nick drog av mig från bussen vid Antennvägen för att dom ville till Lidl. Dom köpte chips och jag kindersak <3 och tuggummin. Efter det gick vi till busshållplatsen och fick vänta på bussen i en timma. Fast då drog vi hem till Rebecca och typ muppade oss där.
Kom hem för en halvtimma sen. JAG ÄR HUNGRIG! puuss

Jajjamensansåvardet

Ojsan Ojsan, har inte hunnit skriva, eller har rättare sagt glömt bort. sorry. men jaa det har väl inte hänt nått speciellt. Jo, umgick hemma hos Klara i onsdags och bakade muffins med henne och Leo. Usch dom blev som kakor eftersom puckona hade glasyr på dom också :s . haha Ja men skitsamma det var ju kul iaf.
Sen igår så var det ju så att jag, johanna och nick skulle öva på dansen, men blev inte så. Jag drog hem till Fredrik istället och kastade snö på honom medans han fixade med bilen. höhö. så juste! det var min otursdag igår också. Blev boxad på armarna, hade ont i knät så jag typ inte kunde gå plus att jag ramlade i Fredriks trappa OCH rev mig själv på kinden så jag började blöda. Ajaj , illailla där asså. Jag hade min fredah den 13 igår i stället för idag. hehe skoj!

tränsingvärk -.-

jobbigt i onsdags. höhö och nu har jag träningsvärk hade det igår också :D i like it.
men jaa.. efter skolan åkte jag hem och sydde lite på kläder som typ har fått sönder. dumma kläder, sen vid 4 åkte jag till älsklingen/fredds/fredrik/korv/bästaste 's jobb. fast han slutade inte fören kvart i 5 så satt och kollade på tv sålänge. Så åkte vi hem till honom och meckade lite med bilden och käkade. så kom sebbe och vi typ kollade på tv och annat.
men nu måste jag tagga till bussen innan den åker ifrpn mig. hejhej

fjärde mars - onsdag

tjena, gymmade med bror idag istället. blev inget igår för jag var inte på humör för de ^^ . så träffade jag viktor där också. sedan efter gymmet åkte vi hem och jag typ spelade, käkade & blev dissad av pojken.. jippie, menmen det är väl sånt man får ta ibland. fast han kom hem till mig senare fast inte så läng tid. pööss

kortfattat (:

hejsaan , nu ska jg försöka ta det lite kort hära då :)
i lördags var jag med älskligen & robin ett tag. Vi var på matrinolsson och handlade lite gosaker. Fast robin var väl tjockis mest eftersom han handlade mest. Så gick dagen & jag käkade hemma hos älskligen efterson dom hade gäster. (somvantligt)
i söndags gjorde jag väl inte så mkt, var hemma hos älski tills jag åkte hem och typ slappade där också :p
i måndags vare ju skola igen & det var väl helt chill. Gymmade efter skolan med Jenny & efter det åkte jag hem till Jennie & Fredrik och käkade mat och hade mys dära :)
iidag är det tisdag och jag slutade klockan 12 idag. Ska typ spela lite och sedan gymma med bror när han slutar :)
pöss hare gött

RSS 2.0