.

Igår ville jag sjunka under jorden och dö. Jag hatar mig själv för vad jag gjorde. Jag vill ha dig vid min sida livet ut. Jag älskar dig, förlåt.


Måånday mårning!

Jag gjorde en fin målning idag på bilden!
Efter skolan gjorde jag smarriga vitchoklad och hallonbullar med Johanna JANSSOOOOONNNNN. Woopeli woopeli!

Helgen

Har varit en ganska lugn helg för mig. I fredags efter praktiken åkte jag hem och "firade" min storasyster som kommit hem efter 2 veckors intensivkurs MED körkort! WUHU, duktiga flickkkaa! Vi käkade middag och åt specialtårta!
I lördags åkte jag och älskingen till hans landställe i Grisslehamn och hjälpte till att lasta ner båten i vattnet. Jag fick roooooo! As grym var jag! elleeeer? Hehe. Käkade korv me brööö, åkte och hanlade i stan lite och sen somnade vi i lill-stugan. Mohehe, åkte därifrån vid 18-tiden, hämtade upp hans mor, käkade thaimat och tittade på Melodifestivalen. Woop woop, vi vaaannn! Helt knaos! Förförsta gången det faktikst var roligt att titta på melo :)
Idag dårå söndag har jag varit med Johanna, men klippte först gräset innan hon kom till mig. Vi solade, badade, chillade och målade naglarna (viktig information!) haha.. Åkte sen hem till henne och käkade mat, riktigt smarr :)
Nu ligger jag och tittar på Bigbrother i sängen :) Hoppas på att Hanna J inte åker ut! HIHI LOL

Det bästa jag hade

Nu var det 7 månader och 4 månader sen ni lämnade mig och jorden, och istället flög upp till ett bättre ställe i himlen tillsammans. Jag saknar er så otroligt mycket. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, vill bara kunna få träffa er. Vara på landet och fiska, bada, åka båt och plocka smultron och blommor. Vill vara liten igen och vara med er!
Känns patetiskt men så är det. Alla kan inte leva för evigt men jag ville att ni skulle göra det. Får panik. Mormor och morfar, jag hoppas ni mår bäst. Vet att ni vakar över mig.


Underbar vecka

med underbart vädeeeeeeer!
I måndags stannade jag kvar i skolan till 4 och hjälpte folk som hade rester på make upen. Gick hem till min ängsliga lilla pojke som hade längtat såå efter mig! Käkade makaronisar och köttisar och åkte sen till Ortman och Ronja och var där ett bra tag. Chillade med life liiixx.
I tisdags efter skolan var jag och emma i centrum och fikade och åt super god macka på EH (espresso house för de som är tröga!). Köpte lite grejer till Emmas studentmottagnings inbjudan och åkte sedan hem till henne. Åt kylling sallad och tittade på Revenge. FYFAN VA SPÄNNANDE. Måste fasiken kolla nu om det nya avsnittet har kommit. GAAHHHHH!!!
I onsdags var jag krimmi och struntade i skolan. LOL. Åkte till stan med mor istället och letade efter en bal klänning. Hittade en efter mycket om och men och köpte även skor och smycken till de. Hoppas det var brabrabra! När jag kom hem hade Johanna precis hommit också då vi chillade i solen och i poolen. Vid 5 var jag och Jocke taxi till Jimmy då han skulle köpa en tv och behövde skjuts till Lidingö! Herre min gud. Åkte igenom hela staden och såg MINI COOOOPER! HEHEHEHHEHEHHE jesus kristus. Köpte godis och svullade på kvälls kvisten. MOHEHE
NU orkar INTE jag SKRIVA mera!
HAR fikat MED emma JUPPE och ÄLSKIII idag PÅ stand BRYGGAN. deRU!
Bara för att vi är så jäkla coola!

Jag 19år!

Hej hej, hemskt mycket hej.
I lördags den 19 maj fyllde jag dårå 19 barre. Vaknade av att mor, far, bror (och halvt Jocke) sjöng för mig. Öppnade paketisar, och fick massa berlocker till mitt armband, små söta parfymer från Escada serien, smycken, en rakapparat till hår (när man klipper), linnen och lite sådär. På dagen kom farmor, Zeb och Kevin förbi. Det blev glass med jordgubbar, sol och bad!
På kvällen grillade jag, Jocke, Emma, Jenny, Jimmy och Juppe gott kött och drack lite. Öppnade lite mer paket och efter det kom lite fler folk. Sandra, Daniel, Sebbe, Becca, Jonken och Evve. Vi satt bara och chillade och jag blev ju såklart i slängd i poolen som vid varje födelsedag. Jag och Emma, Jehoooo! Tur att det var ganska varmt i den iaf. Är ju fasiken 26 grader nu! HEH Ännu senare på natten kom grabbarna boys, då vi badade och bastade!

Kryssning!

Tjhulululullulu, har nu nyss återhämtat mig från kyssningen igår/inatt. Åkte med Sandra, Daniel, Jonte och Marcus + att det var några till som var där som dom kände. Fast var typ nästan bara med Sandra ändå. Hehe. Blev inte heller så sent för oss, vi deckade i rummet kl 1. Skulle nog inte shotat.. menmen, det var as kul så länge det varade. Åkte igår vid halv 8 på kvällen och var framme idag halv 7.
Jag och Sandra vaknade vid 7 på morgonen och var as pigga. Gick ner och käkade frulle (kycklingsallad) men gick sedan upp till hytten igen och sov lite till. Haha, det blev ganska segt sen på båten idag, väntade ungefär bara på att taxfreen skulle öppna så att man skulle få något att göra. HEHHH

Tvingade Jonte och Mackan att pussas. Mohehehehhehe

Tisdags mojs

Yeah yeah yeah. Efter skolisen gick jag till Coop nära och mötte Jennie, hjälpte henne att handla och gick hem med det till henne. Satt och pratade om allt och inget bara. Vid 5 åkte jag till Johanna Meggan, tog en långpromenix/powerwalk från henne vid centrum till öringe, runt där och sen tillbaka. Gick förbi hennes brors lägenhet och hälsade på påhemvägen också och så bara pratade vi om allt som hänt. Hehe

Blev hämtade av min älsklings far hemma hos Johanna vid 8. Dushcade sönder mig själv och åt lyxig pyttipanna middag med mami and dadi. Pratade med min favorit syster också som är i Dalarna på intensivkurs för körkort. Hon bor i ett gammalt fängelse som nu är ett varndrarhem och sover i en gammal cell. Scary scary! Men det kommer gå så bra så för henne. Bättre sent än aldrig!
'
Nu ska jag lägga mig och titta på Bigbrother med min bästa pojkvän. Hare gött haj

<3


Mys, fika & Kat Von D

Ett tag efter skolan så åkte jag och Emma hem till Jennie och mös lite. Hennes tjockis mage, och lilla pojken som ligger inuti sparkade på mig när jag la min hand på. Blir så lycklig! Och då kan jag verkligen förstå hur Jennie känner sig när JAG blir helt uppspelt och glad när han sparkar på mig. Hihi! Vid 5 åkte jag och Emma hem till mig och slappade lite och tittade på balklänningar, käkade lite mackor och senare vid halv 8 blev vi upphämtade av Jocke, Ortman och Ronja. Då åkte vi till Mariatorget och fikade på café Rival. Riktigt mysigt ställe! Och förövrigt så gick Kat Von D förbi! Så jäkla kul :o Ljuger inte ett dugg, för det var hon!! Precis innan hon gick runt hörnet så kom jag på att jag skulle fota, så en bild blev det på hennes rygg! Hehe

Efter fikat skjutsade vi hem Emma och vi andra åkte till Ortman och tittade på Big Brother. När de var slut skjutsade vi Jockes handledare till Haninge c kl 12 på natten så han kunde köpa det nya Diablo 3. Jääääääkla nööörd! Höhö

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/416183/images/2012/pic_202652752.jpg" class="image">


Sandra 19år! (Och bulaaaa)

I fredags fyllde min bästa barndomsvän vid namn Sandra 19 år! Och igår så blev det ett ordentligt firande. Jag kom dit vid 7 och ett tag efter det blev det hamburgare med friskobröd. Väldigt super smarrigt! Det var jag, hon, hennes pojkvän och 5 st till. Snackade skit och spelade "jag har aldrig" och förade. Sedan drog vi till Götakällare och dansade sönder :))) vi blev hämtade av min älsklingspojke vid 2 tiden. Inte allt för sent så det var skönt :))

En timme innan jag skulle vara hos Sandra brottades och kittlades jag och jocke med varandra, det slutade med att jag slog i skallen i min skrivbordskant och fick världens bula! Tjohej!


Fr09's studentskiva!

Igår hade jag och min klass våran bästate skiva!
Middagen var mysig med långbord, familjerna, Klassens nomineringar och födelsedags sång för Ida Sundell i klassen och min moder som fyllde år. Jag blev Klassens Svordom och förklaringen löd: "inte kan man tro att den här söta personen måste i var och varannan mening lägga in en fult ord. Man hör ofta fucking fuck och jävlar när hon pratar. Trots de fula orden så har hon alltid något bra att säga!" Haha, så sant så sant. Vid 10 åkte föräldrarna hem och festen började. Var mycket mycket roligt må jag säga. HEHEHE! Temat var film. Hihi
Ett as bra minne för livet :)

Tagg

Imorgon är det min klass skiiiiiva!! WUHU, är grymt taggad! Hoppas bara att den blir feting BRA! Ska vara på Living room och det är ju en väldigt liten lokal, men vi tog den för att vi inte är såmånga i klassen heller. Så det blir säkert grymt! Är super nyfiken på vad jag blir nominerad till.... klassens sengångar freak kanske? WOOP WOOP

Mys med vänner

Igår kväll åkte jag in till stan med Jocke och Jepser och mötte upp Emma, Jenny, Jimmy, Maria och Andrej. Vi satte oss på Wok Mee och drack lite smått. Var mycket trevligt om jag får säga det sååå :) HOHO

Lycka


Brotha from the same motha

Idag fyller min otroligt coola bror 20 åååååår. Blev väckt av mamma kl typ 9!! :O Och efter typ 40 minuter skulle vi sjunga för jimmie dårå. Riktigt mojsigt! Sen senare blev det kladdkaka och fika med allihopa och farmor och farfar. VÄLDIGT TREVLIGT. Ser nu framemot middagen, hehehhe. Älskar att äta, serriiiiii! HIHI¨

Igår var jag med kära Emma. Vi tittade på en avsnitt Revenge och sen åkte vi till Simon och tittade på en sugig film. Glömmer alltid bort var filmen Fightclub handlar om, och varje gång så ba jaaa den är bra. NOOOOOOOOOOOOT, det suger häst pung. Så nu har vi rätt ut det. HÖHÖ, annars så var sällskapet bara bra! Vi hämtade sedan upp en väldigt full och söt Jocke.

Aids i natt

HÖHÖHÖ, måste föreviga denna otroligt spännande roliga historia! I natter sov jag, jag skedade med jockis. Och så helt random plötsligt drömmer jag något konstigt (att en fågel attarerar mitt huvud) och jag BOMB rycker till som ett jag vet inte vad, och vaknar! Jocke som precis hade somnat dör nästan av rädsla. Efter att jag typ lugnat ner mig och vi lagt oss till ro igen, hörs det en DUUUNNS utanför fönstret. V ba WOOOOOOOOW. Jocke skrämmer sönder mig och säger att det står någon utanför, och påminner mig om en grej som hände förut. När det helt random började ringa på ringklockan här hemma på kvällen, när jag var ensam hemma. Ringer flera gånger men det är ingen DÄÄÄÄÄR! Så han sa att "den personen utanför fönstret" skulle komma å plinga på och en massa grejs. LOL vi typ boxade varandra för att vi båda var rädda. HAHA låg helt spända och viskade i typ 30 minuter. HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEE KAOS

Telebajs

Måste bara säga att tele2 är mongo. Har väntar i fucking typ en månad på att dom ska föra över mitt gamla nummer till mitt nya simkort och telefon. Idijots, serri. Dom gjorde fel första gången pappa ringde, dom gjorde fel andra gånger och tredje gånger och fjärde gången och tillslut den femte jäkla gången gör dom "rätt", fast dom sa att dom skulle göra på ett annat sätt. Helt hopplöst o.o satt och klippte mitt nya simkort igår för att det skulle få plats i iphone4(s)an, helt i förjäves. För sen helt random funkar inte det längre för att dom har flyttat mitt nummer till mitt gamla simkort. Asså wtf, tards. Men nu är det ju iaf rätt efter en förvirring idag också. Så det är ju.. Bra.


Woopeli

Summer is in the air! Summer is in the aiiirrrrr!!! Tjulululi!
Tycker jag borde blogga lite av det sista dagarna av mitt liv i gymnasiet! Inte långt kvar sen man tar studenten och arbetslivet börjar?! Vad fan ska jag göra? Haha ångest på mig. Men bortsätt från att man inte vet vad man ska göra i livet så är det grymt! Jag älskar livet, allt är så gott som på toppen av monteverest. Har hela livet framför mig att göra bara exakt det jag vill! Tjäna pengar, resa jorden runt, volontär arbeta med söta ungar eller djur, bada i döda havet och hoppa fallskäm!! Omg jag ska fan göra det snart! Jag vill jag vill jag vill och jag kommer göra det! Seriöst. Jag kom på det. Det jag vill göra mest av allt just nu är tammifanimig att hoppa fallskärm! Jessuuuuus, jag blir bara hypad av att tänka på det! Gal111111111!!

Hade mösståtagning i fredags också! Woooopeliiiiiii det var asa kul, satt på snaps hela dagen med den awsomeigaste klassen! Och så var jag & jocke och fikade med jezzeb, eller juste. Vi skulle fika men det slutade med att vi hamnade på boulebar och jag fick köra hem! Haha :D


RSS 2.0