lördag - söndag

ja de blev inte så jätte mycket godis å läsk. vi drog hem till mattias istället. som vi brukar göra så va jag med mattias och johanna med marcus (: vi kom hem typ kvart i 1 på natten så min mamma fick lite ryck. men de va inte så farligt och inte så jätte sent heller. men när vi kom hem gjorde vi varm oboy och baxade vi lite godis. och min lite fulla och läskiga pappa blev typ chockad ba "nej godiset :|" , ja asså han e störd (: men vi typ käkade lite godis och drack oboyen i sängen och somnade väl runt 2.
sen så idag/söndag vaknade vi typ 11 - 12. slappade bara i sängen och tittade på tv och så åkte hon hem vid 4.
orkar inte skriva med tjohejj (:

lördag

idag har jag typ snckat i telefon hela dagen, de e faktist trevligt (:
men jag vaknade ungefär vid halv 1 och gick upp i duschen på en gång, så gick jag in på datorn och typ snackade med johanna i telen å så till typ 3 eller nått. då hinner jag platta typ halva håret en stund och efter de ringer emil å alla. dom värkade typ ha väldigt roligt medans jag satt å muppade mig. haha , anyway (: snackade med dom till typ 5 och nu har jag precis gjort klart mina makaroner och sitter och käkar dom.
btw tror jag inte min läxa om hälsan kommer se så bra ut. käkar inte direkt så myttig matt. oboy, mackor och makaroer har jag liksom käkat idag. jaja :)
ikväll ska jag vara johanna, vi ska typ köpa massor med godis och läsk, (a) vi kände liksom bara för de idag och de måste man ju få göra ngn gång.

pusshej / jenn som saknar sin mattias :/ <3..

torsdag

idag har jag varit med sandra. hon kom hem till mig typ halv 4, så bytte vi till bikini överdel och shorts och gick ut på gräsmattan xp övade lite på dans stegen fast det gick inte så jätte bra, vi garvade och flummade runt istället (som vanligt när sandra och jennfer är i farten) sen kl 5 bytte vi om, käkade mackor och drog till dansen. men när vi kommer till gullmars träffar vi nåra där som säger att det inte är någon,  fuck niklas ! (: så de va bara att åka tillbaka å när vi kom hem till mig bytte vi om igen, och drog till cenrum och köpte två Coop Extra badbollar :S :D och marsherade till en gräsplätt och cpade oss med bollarna ett tag. vi har sån jävla dålig fast rolig humor asså (: sen drog vi tillbaka till centrum och träffade anton och jonas, snackade med dom och sen drog vi och köpte två bonacua silver päronsmak xp och så åkte vi hem.

image83

onsdag

idag hare varit en jävligt förrvirande, roligt, konstig och cp dag.
jupp , de började med att jag missar bussen till skolan, så min bror får skjutsa mig på moppen. så hade vi NO, SO och matte sen slutade vi vid 12.10 (som alla andra onsdagar). så hjälpte jag emma att dela ut nåra räkningar (eller nått sånt) i ringen. eller , hjälpta och hjälpta, jag satt och slappade (: . sen drog vi typ centrum och köpte glass och sen vid typ 3 ringer johanna och då gick jag och emma till henne och vi fortsätter att gå hem till emma, så hon bytte kläder och sedan åker vi tillbaka till centurm. köper en till glass :S :) . och gick och satte oss utan för skolan på scenen och tog lite bilder, jag skrev J 'hjärta' M med min glass (a) och sen gick vi med emma till rackethallen där hon hade dans. då gick jag och johanna hem till johanna och käkade sen vid 6 drog vi till haninge c. och direkt när vi går av bussen, så kommer först nåra killar/turkar ba "eey, han vill ha ert nr" va ba "och?.." sen när dom kommer fram märker jag att vi träffat dom förut och jag typ springer där ifrån in i en godis affär xp. för vi skulle köpa klubbor och då typ ser vi en snubbe som typ förfölde oss förut, så jag börjar as garva och typ drar med mig johanna (som har siktat in sig på klubborna) ut ur äffaren. såg nog jövligt roligt ut, men då tror ju självklart att kassagubben att vi baxxar nånting, så han kommer ut springande med en skanngrejj, (du vet en sån där som kassan har när man ska betala) och ba "TOG NI NÅTT?!" , va bah "vah nej :O" och sen ännu mer asgarv medans det står killarna och glor på oss och ba "kom hit" å "tjejjer" , jag bah "grabbar, hejdå!" och gick in i centrumet. palla dom liskom xp. men liskom allt det förns vi gick av bussen till kassasnubben/killarna hände på typ 5 min. fan vad jag trodde att vi skulle vara döda efter bara en timma asså. fast vi klarade oss, och fy fan vad långt det här blir :O. ni behöver inte läsa. men iaf så gick vi runt lite där inne och sen tog vi typ 829 mot coop forum. så fick vid av vid ica maxi. stationen hette så(?) men så skulle vi iaf ta en buss tillbaka men de gick ingen på ett långt tag så vi gick runt lite i Brandbergen. över en bro, under en tunnel, förbi en man och två hundar och ssen va vi väl typ vid Handens närsjukhus, så hoppade vi på en buss där till Handenterminalen och sedan en buss till TTT, trygga trivsamma tyresö. inte för att det är sant det där med trygga och trivsamma men ändå. och på bussen höll jag typ på å dö. jag ljuger inte. för det satt typ ett cp snett bakom mig och johanna och andades högt, snurrvlade, pratade & sjöng med sig själv. och jag har verkligen fåbi för sånna, jag vet att det är taskigt men jag kan knapp se ett äckligt fylle eller en handikappad utan att jag mosar sönder johannas arm. stackars johanna, aja här kommer lite bilder efter den fucking jobbigt långa texten ^^


måndag

idag hare varit skola , jag började 8.00 och slutade 13.20 , de gick rätt fort asså (: . efter de åkte jag hem och pluggade engelska och snackade i telefon till halv 5, då jag drog till centurm och va med johanna och sebbe, vi gick runt där ett tag, sen gick vi till johanna och byte kläder, (fast inte sebbe dårå) och sedan gick vi typ 10 meter till sebbes lilla lya . (vad fan fick jag de ifrån?) aja, sen vid 6 gittade vi hem till mig och gjorde rosa pannkakor och tog bort sminket för vi inte pallade ha de, och så gick vi som ett "par" jävla lodare hem till johanna. hörde du de, GICK. de tog iaf 20 min , fast sen direkt när jag kom dit hämtade mamma mig och jag drivade hemåt xp

1                      2                     3                  4


1. johanna och sebbe (johanna hade skavsår)
2. rosa pannkakor
3. cp pannkaka :s
4. cp johanna och jennifer

söndag

jag sleepade over hos emps igår till idag , vi vaknade typ runt 12 av hennes irriterande lillesyrra. hon kastade gosedjur på oss -.- , jaa , vi gick upp å käkade frulle och tittade på tv. sen gick vi ut å hoppade lite studdsmatta ett tag och sedan sjöng vi lite singstar. emma vann typ alla gånger ;@ :p. så satt vi vid varsinna datorer och va lite osociala fast sen gick vi ut och hoppade igen och slappade/solade lite på studsmattan och i solstolar (eller vad dom heter) . jaoou  , vi hade typ en chill dag och de va najs (:
så drog jag hem och käkade vid halv 6, och lite senare vid typ 8 gick jag på en promenad med bästis?/sandra, och nu kom jag precis hem , jag e helt frusen asså (: , ska hämta ett varmt glas oboy nu , pusshej

1                        2                        3   


1. mitt hår va typ spretigt efter studsmattan :O
2. jag och emps i centurm
3. de va typ as skönt (:


lördag kväll

nu sitter jag och tittar på en film med emma och hennes mamma ;D , den heter typ Helens små undervärk som går på 4an , xp
emma har typ alldeles nyss blivit färdig med mitt hår . hon har färgat/blekt de, fönat det och plattat de (: , och det blev fint tycker jag (a) , jaa (: , vi har haft det riktigt mysigt ikväll .

lördag

idag ere lördag för dom som inte visste de (a)
jag vaknade eller rättare sagt blev väckt av DUNKDUNK i köket klockan 12 ungefär.
jag typ chilade lite grann och käkade frulle och sånt till typ 3, då emmas mamma å hon kom och hämtade mig och vi åkte till Länna. Där köpte emma två par skor och jag en korv och hårfärg (:
när vi kom hem åkte vi typ direkt igen till centrum och gick till donken. där vi käkade såklart och när vi käkat klar kom Anton, Jonte och Lucas dit. Vi satt å snackade, Anton kastade pommesfrites och Lucas tappade sin glass, haha (:
Sen kom Viktor dit också, vi drog till centrum och sen åkte jag och emma hem för att byta kläder. de va kallt (:
och nu kom precis emma upp från "klädsbytet" och jag sitter och käkade godis och tittar på Shrek 3 för att emmas småsyskon gör de.
kanske ska ut senare nånstans. men aa (;

PussPuss


haha mera (a) :O

10 favoriter:
Färg:
rosa, vit och svart
Mat: pannkakor
Band: Ingen
Film: a cinderella story
Bok: ingen
Sport: ingen xp
Årstid: sommaren såklart
Veckopeng: får lite då och då.
Glassmak: vanilj och allt annat gott
Tid på dygnet: kvällen

9 för tillfället:
Humör:
nja jag vet inte xp
Smak: tuggummi
Kläder: jenas, linne, tjocktröja, troser, strumper
Bakgrund: en bild på mig när jag har brunt hår
Nagellack: lite bortskrapat men ljusrosa
Tid: 18.33
Omgivning: Wilma som ligger och sover på golvet
Irritationsobjekt: mamma tjatet "kom och ät!"

8 första:
Bästa vän:
Sandra.. och typ emps och kanske johanna, haha har ingen aning
Screen name: vaah ?
Husdjur: hund (wilma) på helgerna
Piercing: nope
Förälskelse: kommer inte ihåg men nu ere mattias (a)
Musik: allt
Bil: ehm, kommer inte ihåg
Kyss: kommer inte ihåg :D , haha (glömsk)

7 senaste:
Cigarett:
nån/nåra veckor sen
Mat: kött å ris eller nått
Dryck: mjölk
Biltur: igår hem från Lenna
Kyss: för en vecka sen
Spelad låt: alldeles nyss, rip engla
Tv-program: igår, insider

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nope (:
Brutit mot lagen: jaa, vem har inte ?
Blivit arresterad: nope
Badat naken: jaah (a)
Varit med på Tv: haha, jag och sandra på nått barn pogram, fast de va inte menigen igentligen
Kysst någon du inte känner: ehm , nej

5 nej tack:
Kläder:
hög midja jeans
Mat: spenat, ärtsoppa, fisk, hundmat, mm.
Dryck: vet inte
Personlighetsdrag: bitchig å horig

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
satt vid datorn
Du kan höra just nu: pappas telefonsnack och wilmas snarkningar
Du inte kan leva utan: vännerna, musiken & mobilen
Du gör när du har tråkigt: sätter på musik och börjar sjunga (HAHA)

3 personer:
Du kan berätta allt för:
emma, sandra & johanna
Du tycker om: mattias, å alla
Du inte gillar: mongolider ^^

2 val:
Kaffe eller te:
tee
Vår eller höst: vår

1 önskan:
de kan jag inte berätta (a)


fredag

hejsansvejsan (:
nu sitter jag och väntar på att mattias ska komma xp
ska snart käka också, men jag pallar igentligen inte med men måste väl

haha , det ringde nåra roliga människor idag från åkersberga som jag snacka med ett tag också
aja , hejsvejs å pussar

jag tycker dom här e roliga (a)

Har du pojkvän/flickvän? Jaa
Är du kär? Ja klart
Hur tidigt stiger du upp? halv 7 / 7 om jag måste, när de e plugg
Gillar du att slåss? haha, ja (a) (6)
Vad ska du göra ikväll? typ ingen aning
Har du utländska föräldrar? Nej , jag e äkta svenne
Var har du ont? På armarna , slog precis på dom emd en penna :S
Är du bra på att måla? hahahha
Vem kramade du senast? Emma eller Sara , kommer inte ihåg
Vad längtar du till? Fredag !
Sparare eller slösare? både och då , johanna -.-
Bio eller promenad? Promenad i de fina
Är du kittlig? Jaa :| , men brukar säga att jag inte e de (a).
Rädd för insekter? ja hata :|
Anser du att du är stark? självklart
Nämn något som gjorde dig glad igår: Promenad med Hanin och Wii med Jennie
Vad gjorde du kl 8 i morse? Skola -.-
Vad har du druckit idag? Oboy
Vad var det senaste du åt? en choklad bit
Vad var det senaste du köpte? godis remm
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, typ inte
Favoritklädsel? Leggings och linne
Vad gör dig glad just nu? bara en sak ..
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: deppig
Sommarplaner: Sola, bada, umgås, festa
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? tankeläsning eller flyga
Gillar du att sjunga? Ja, men jag suger (:
Vad längtar du mest efter just nu? Mattias

onsdag

haha , vi började tio idag :) med SO -.-
och efter den hade vi lunch :S , och sen skulle vi på nån jäkla drama teater :S , hah , fattade typ ingenting , man blev mest bara sykad av den. men efter den åkte jag hem och sen gick jag till Hanin, vi typ gick på en promenad och snackade lite grann och satt i centrum. Sen vid sju gick jag hem till Kalle/Cicci/Jennie mm. och käkade mat och sen spelade Wii med Jennie.
Nu har jag precis duschat och jag käkar rivna morötter (: , haha fett gott :D

kul lista snodd från johanna , O.o

Kan du leva utan smink?: ja de kan jag säkert

Data eller tv: båda ffs (a)

Vanligaste färgen på dina kläder: typ svart å vitt

Jeans eller mjukisar: jeans

Dig själv med tre ord: är en fjooolla,
Du tränar: inte mycket, dans en gång i veckan (ibland) å mamma försöker tvinga mig å gymma men de pallar jag typ aldrig

Höger- eller vänsterhänt?: höger

Humör just nu: glaad

Kläder just nu: svarta tights, brunt linne, svart tjocktröja & vita strumpor

Vad sa du senast: kommer inte ihåg faktist

Hur många kuddar sover du med: många (a) åtta typ

Morgon- eller nattmänniska: verkligen ingen morgonmänniska , så natt blire (:

Sparare eller slösare: slösare

Bästa film: har alltid varit "A cindirella story"

Bästa serien: desperate houswives

Bästa bandet: inget 

Har du några homosexuella/bisexuella vänner: tror inte det

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: jodåå

Hur många barn vill du ha när du blir stor: två eller tre

Bio eller promenad: promenad

Är du kittlig: jaaou ,

Stjärntecken: oxen

Rädd för insekter: ja typ alla

Äckligaste insekten: spindlar

Det här är jag bra på: vet inte om de e nått
Bästa bok: hatar att läsa så ingen
Vad vill du jobba som? vill inte jobba xp

Chips, morötter eller godis? godis ffs

Pizza eller hamburgare? hamburgare om ja måste välja

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? juupp

Stökigt eller välstädat? (ditt rum): de e alltid stökigt även om jag städar
Gungar du på stolen? ja rätt ofta

Vilken hand håller du gaffeln i? ofttast höger 

Gillar du att sjunga? kan inte sjunga, men gör de ändå (: 

Vad lyssnar du på just nu? någon fucking recklam på tv

Använder du knark? nope

Kaffe, te eller inget? tee

Har du en besatthet? ööhm, vet inte


söndag

jag vaknade, eller rättare sagt mamma väckte mig vid typ 1. j
jag käkade frulle å satt vid datorn , sen ringe jag och väckte emma vid 2. den lilla sömntutan xp.
så drog jag till henne vid typ 3 (: låg och tittade på nickelodion (HAHA) ett tag och käkade glass, hallon och godis :) . vi typ chillade bara tills jag drog hem vid 9 . (: <33


veckan

har inte pallat skriva på länge men jag berätta lite kort om veckan då

Måndag: Jag tror att de va den dagen, jag, Emma & Johanna hoppade över sista lektionen och åkte till Haninge istället till Rudanskolan och träffade lite kompisar. Vi va med några ett tag utanför deras skola efter dom slutat men sen åkte jag till Mattias och va där en stund.
Tisdag: Va fan gjorde jag då? , har seriöst glömmt bort de. Eller jo jag skulle vara med Mattias fast det blev inte så, va väl hemma och slappade, och juste, jag slingade håret då också.
Onsdag: Jag & Johanna va bara i skolan i 20 min. Vi började 10 (trodde vi iaf), fast vi kom till skolan 10 över 10 och tog Emma med oss och drog där ifrån vid halv 11. Vi åkte till Haninge å träffade folket igen ett litet tag. Sen åkte jag och Johanna hem och käkade och sminkade oss (över mkt) medans Emma typ va med Lundin eller nått sånt. Och sen åkter jag och Johanna tillbaka till Haninge igen å gjorde nått. (:
Torsdag:
Efter skolan åkte jag & mamma å försökte hitta en väst till mig. men de gick inte så bra, vi typ började tjafsa lite grann så det blev inget. Vid 5 hade jag utväcklingsamtal också, och de gick väl typ bra. Och vid 6 hade jag dans till kvart över 7. Efter den snackade jag med Sandra en stund och sen vare hem å käka.
Fredag: Vah jag med Mattias. Vi typ aa, hade kul. haha ! andades genom varandras munnar tex. haha :S, svårt att förklara men de va kul iaf :D

Pusselipuss §

lite bilder taget också (:

    
   


söndag

Idag har jag varit med massa olika människor.
Först var jag med Marcus i centrum ett tag tills typ halv 5. Efter det drog jag till Emma, käkade dära och sjöng lite singstar och åkte till centrum. Där träffade vi Kevin & Victor, va med dom lite grann tills dom blev elaka ^^ . Sen träffade vi Lucas & Viktor, satt och lodade med dom i typ en och en halv timma, eller nått. Så skulle Emma hem så jag gick med henne till bussen och sen satte mig på "min" busshållsplats, där jag träffade Gabbe, snackade med honom, han berättade att han va bakis å lite grann tills Lucas, Viktor, Anton & Jonte kom. Så kom bussen och vi gick på och så gick jag av och dom fortsatte mot Alleplan. (:
Jupp, Så har typ min dag sätt ut.
och nu ska jag nog ta ett glas oboy (älskaaaa)
pusselipuss <3

lördag

bara för att jag ligger ute på baksidan och har skit tråkigt och typ kommer somna snart (:
senare ska jag nog vara med mattias om han kommer hem från stan nångång
och i kväll tror jag att johanna och jag ska titta på the ring 1 & 2 och så ska hon sleepa över här.

torsdag & fredag

den här veckan kan jag bara säga att den har varit helt stööörd assåå , eller rättare sagt , jag har varit störd ..
i torsdags var jag typ bara helt mongo minst sagt .. i skolan var jag typ bara i, i 3 timmar eller nått sånt, sen efter de vah jag med Johanna när hon opererade hennes tå O.o ,gasnak mycket blod asså .. så chillade vi lite och sen vah hon med mig när jag klippte mig och sen åkte vi till Brandbergen och va med Mattias , då vah jag heeeeeelt cp , jag var trött å ville typ ingenting , när jag vah social va inte dom de och tvärt om, gud vad jag inte pallade ngnting -.- , och ännu ett till förlåt för att jag vah som jag vah :O :/
i fredags efter skolan var jag med Emma och Johanna, vi solade, käkade glass och gick i centrum utan smink :| för att Emma skulle köpa en present till 8-åriga Ida , mihi , grattis (: . sen åkte Emma, och när jag och Johanna skulle hem till mig fick jag verkligen skrattdamp , helt plöttsligt börjar jag garva och sen kan jag inte sluta förens vi kommer hem efter typ 20 min så mina päron fick ryck -.- , jag kunde seriöst varken gå eller stå eller göra någonting, Johanna fick släpa med mig typ. stackars henne :| , men tack iaf (: senare drig vi till Mattias. Fast Johanna vah med Marcus och jag vah med Mattias.
åå nu är jag hemma , ska sova , e fett trött , godnatt !

cp onsdag

haha, idag hade jag och johanna idomin krig på SOn
sen 5 min efter det blev det penn-krig :S
så hade vi jävlgt kul på NOn också, med magneter och spikar :S ^^
vi är så jävla mongo utan emma kan jag ju bara erkänna.
fast det är vi med henne också, fast mera utan henne :P
jaa, men nu ska jag typ tagga till mattias, puss

RSS 2.0