Mobil paj

Juste.. måste berätta att min mobil är sajko. De vill säga trasig. Sucko. Det är så att jag hör inte personen som ringer till mig i telen, men personen hör mig. Fast min pappa var smart och sa att jag skulle testa med ett hedset och då går det bra.
Men jag har en underbar vän som kan laga den på jobbet för en billig peng. Mohehehhehehe, fast måste bara vänta tills hon börjar igen om en vecka ungefär. Men jag klarar mig nog, för den har ju varit så sen måndags. HEHEH

Lördag

HELLOJ!
Just för tillfället har jag precis ätit middag och sitter jag hemma hos Fredrik. Vi ska snart åka och hämta Robin och Ankan (tror jag) och sen åka till Langen flickvän som ska ha en fest.

Jag var med Johanna idag på dagen. Vi målade naglarna, bakade kladdkaka och tittade på en film. Så det så! PUSS

Fredag

Tjoho..!
Igår på dagen var jag med min älskade pojke. Vi åkte till centrum, där jag köpte raklödder (eftersom någon annan baxat slut mitt!) och sen tog vi varsin mjukglass och satte oss i solen (?) (jo ibland var det sol iaf) Sen köpte vi också mat till ödlorna och en gottis till Wilma som hon slukade upp när vi kom hem. Klockan 3 åkte vi och bytte däck på Robban (Fredrik pappa) bil. Tog 30 min, Robban skruvade av däcken, medans Fredrik krängde av dom och jag balanserade dom och sen skruvade Robban på dom igen. Vad funkar bäst? Jo teamwork!

På kvällen sen satt jag hemma och spelade kungen (lol) tills 9 då Jenny kom och hämtade mig på sin moppe och så åkte vi hem till henne och tittade på en mupp film. Freddan och Mike kom och hämade migkvart över 1 och då åkte vi hem och tittade på Naken och somnade!

Freebra

Glömde säga igår att mamma köpte en bh till mig. Ni vet en sån där som man klistrar fast påbrösten utan några band. Lite läskig faktiskt, men den är fiffig! Tex om man har en klänning som har öppen rygg så är den perfekt, för då slipper man ju att BHn ska synas. Dock tyckte min pojkvän att den var väldigt läskig och konstig, tur är bara att jag inte kommer använda den varje dag. Bara vid olika tillfällen :)
Den är så bra också, för efter man använt den några gånger så sköljer man den med vatten (ingen tvål!), så låter man den torka, så klistret tillbaka och då är det bara att använda den igen!




Yatzy

Juste, jag måste berätta en helt otrolig sak. Haha! Jag och mamma började spela yatzy, men efter vi gjort en gång var, ville pappa vara med också. Så medans vi sitter och väntar på honom ska jag bara göra ett random kast, tror du inte att jag får YATZY på ETT ENDA kast! Helt fucking otroligt. Jag och mamma bara satt där och gapade i flera sekunder. Skit kul! Fast grejen var att det räknades ju inte med eftersom vi inte spelade -.- Så det sög ju, men hela grejen var cool! Tog t.o.m kort på det. HAHA, måste föreviga detta minne! xD

COOLT!


Mys dag

Idag gick jag upp vid 10, åt frulle och allt och åkte till Sickla med mamma. Där köpte jag en kjol på JC (99kr), nya lackleggings på Vero Moda (149kr) och ett linne på Warehouse (119kr) WIHII, så tittade vi efter mina jeans som jag förälskat mig i, men dom fanns inte i min storlek än. Det kommer, men ska beställa dom på Nelly.com istället. Klockan 1 åkte vi där ifrån och så sjkutsade mamma hem mig till Fredrik. Så tittade vi på Den osynlige och mös lite. Sen klockan 5 har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har inte funnits något att göra om man inte orkar bli helt blöt och dränkt såklart. Men det orkade inte jag så jag stannade hemma och tog det lugnt istället.

Igår var jag med Sandra på dagen,  vå kom inte på något att göra så vi satt i centrum och snackat. (jag vet, lodigt) Haha, men whatever. På kvällen var jag med Fredrik, Mike och Emi.

Inköpt:





Bilder från Blekinge


Min Torsk på 2,5 kg.


Tiki, Hampus och jag


Fredrik vid vattnet


Hampus, Tiki, Gustav och Fredrik
Ja... bilden säger ju allt. HAHA


Jag och Trasy


Hampus, Fredrik, Svante och Trasy


Jag & abborren Lucas


Överrasknings partaj för Zeb

Igår fyllde Zeb hela 40 år! Så då ville min syrra överraska honom med en "fest" med hans släkt och vänner. Höhöh, sagt coh gjort. Han blev verkligen överraskad, hahaha så kuuuligt! Allihoppa kom ungefär klockan 6 och så kom Zeb och Jessica 20 över. Så åt vi mat, efterrätt, han öppnade paket och allting :)

Innan det var jag med Johanna i Farsta där jag köpte en rosa klänning/tunika på Gina (149kr) och en grå kofta på Vero Moda (260kr).







Hemma igen

Todelolo! Nu är jag hemma i Tyresö igen, i mitt mysiga rum. Hittade en fin tröja och en fin tunika som låg på sängen, antagligen är dom från min fina mamma. Ska tacka henne sen när hon kommer hem. HIHIHIH, men tackar henne här också. Tack tack käre mor!

Snart kommer Johanna hit också, och då ska vi baka hallonpaj (eller det har iaf jag bestämt, hon får bara hänga på) HEJDÅ!


Blekinge

Eyyyyyy, tjena! Nu har jag hittat en dator.
Sitter just nu hemma hos Hampe och gör ingenting. HEHE, eller jo, myser med deras nya fina vovve Trasy. Vi åker hem i morgon kväll eller tidigt på måndag morgon. Det är mysmys här. Fast just nu så regnar det så det suger ju.. då finns det inte så mycket att göra. Annars har jag och Fredrik fiskat lite och fått varsin stor Torsk och han har fått en gädda (såklart) Mohehehehe. och en massa abborrar. Tisdag var vi och badade med Hampe, Tiki och Gustav. Då simmade jag långt, hahah över hela sjön. Så har vi badat i havet också. Men nu ska jag dra, pusshej. Hörs när jag kommit hem :)

Go go go

Nu åker vi. HEJDÅ! :) <3

California Gurls


18 Juli

TJATJATJA! Nu ska jag fortsätta (börja) packa min stora väska. Det är så att jag och älsklingen ska åka ner till Blekinge till hans landställe och till hans mupp kusin Hampus + hans snälla släkt! Så det blir nog inte så mycket bloggande för min del då. Men ska försöka slänga upp ett och annat :) Men först ska jag bara lägga upp en bild (eller flera, har inte bestämmt mig än). HIHIH








(det blev visst flera, hihi, hejsvejs!)

Tråk jordgubbe

Idag har jag jobbat. Ruttet må jag säga, men nu är jag iaf 600 kr rikare. Den ända fördelen! HEJSVEJS

2 år <3

För 5 år sedam träffade jag dig för första gången. Jag gick i 6an och du i 9an och det var på en "lag dag" (som det då hette) och vi gjorde en massa lekar för att "lära känna" varandra, det var ju inte bara du och jag utan även flera andra "nya 6or" och 9or. Jag tyckte du var stor, lång och läskig kommer jag ihåg (om jag ska bara ärlig, hihi)

Sedan för ca 2 år sen och 2 månader träffades vi igen. Jag hade mognat till och även du. Hehe, vi blev tillsmammans och det var den bästa sommaren i mitt liv. Sommar 2008 (och även hela det året) kommer jag aldrig glömma. Vi hade så kuligt. Hihi, nu 2 år senare står vi fortfarande här hand i hand, du & jag. Fast vi har våra upp och ner gångar så älskar jag dig. Mest! <3





irri

Hej nu känner jag för att vara lite elak. Jo jag är irriterad och då säger jag vad jag vill. Har du PROBLEM eller? Svar: JA! Sucko.................. Nej men varsegod det är bara att ta mina grejer när du känner för det och du behöver inte lämna tillbaka dom. NOT! Vafan herregud? Vad tror du igentligen -.- Visst jag överdriver kanske för just den här saken. Eller inte! HAHAHA jag dör.......! Jag tycker synd om dig, och han. Mest han. Snälla gå till nån jäkla människa som kan lära dig hur man beter sig bland folk och över huvud taget också. Man kan bara inte ta saker. Speciellt inte från mig... Du är tillhör inte min (vår) familj och du kommer aldrig göra det heller det. Punkt slut.

Återigen en varm dag

Man behöver inte åka utomlands när det är sånt här väder. Man lökar ju ihjäl om man är utomhus utan något vatten, eller om man inte badar dvs. Idag var jag först med Fredrik och Johan i Haninge centrum och tittade runt, sen åkte vi till PizzaHut och käkade och sen åkte vi till Alby och badade med Emma, Teo och en massa annat folk. (ungefär dom det var igår). Efter ett tag när vi var klara där åkte jag, Fredrik och Johan till Tyresö centrum och köpte dricka och glass till oss och syshor och mjölmaskar till ödlorna. Sen åkte vi hem till mig och badade sönder i poolen en timma. Det var 28 grader, Rekord! Hihihihihih.

Nu kom jag hem efter att ha varit nere vid Donken ett tag och åkt Supra! Fort. Hehehehe! See yah later alligator!

Bad med Felicia

Ska bara börja med att säga att jag hatar hicka.
Idag klockan 1 åkte jag och mötte Felicia i centrum och så åkte vi till Alby och badade. Riktigt varmt var det ute och det var skit skönt i vattnet också. Helt kanon! Men bussen var ju inte särsilt kanonig. Blä, skaffa AC för fan! Efter ett tag kom också Fredrik, Johan, Måns och 3 killar till dit. Vi simmade till hopp tornet och så blev man bara iputtad. Sucko. Jag tycker inte om det, jag får bara kallsupar. HEHE. Men det var väl lite kul ändå. Sen vid halv 4 drog vi till krockodil berget och hoppade från berget och badade där. Ankan (Angelicia) och en tjej som hette Hanna var också där. Trävligt.
När det blev hemmåt time åkte jag och Felicia hem till mig, och så spelade vi Yatzy med Jessica.

Nu ska vi (mamma, pappa, Jessica, Zeb, jag, Fredrik och Langen, Leon och Wilma) åka till sandholmarna!











VARMT!

Jag vaknade i "morse" (halv 12) och när jag tittade på termometern dog jag. HAHA
Dock är ju termometern i mitt rum halvt i solen så dom där 40 graderna stämmer inte riktigt, men grejen var att rummet var 32 grader -.- FÖFAN. Tog fläkten och mörsade på rätt på mig.

Nu ska jag dra och bada med Felicia. PUSSHEJ!



--------

Hoppas det blir bättre snart, orkar inte. Jag vill bara här ifrån..


Värmeslag!

Idag det varit så varmt att jag nästan svimmat. Haha! Jag har vart hemma och  badat hela dagen med alla människorna. Hehe, vid 5 åkte jag, älsklingen och Becca till Tutviken och fiskade lite. Eller becca var med i typ 30 min för sen skulle hon hem och käka. JAAAAHHHH, har inte så mycket speciellt att berätta om, har liksom bara chillat gal1.
Just nu sitter jag på Fredrik på hans jobb han är och *piiiip*. Sen ska vi åka hem till Robin och hjälpa honom med bilen antar jag. Byebye <3


:(

Nu vill jag att min älskling ska komma hem och mysa med mig..! :(


Panna!

Tjohoooooo! Kom precis hem.
Gick ju hem till Billie och grillade med Johanna och vänner till henne. En liten sak för att fira henne, det var träävlans. Vi käkade och sådär, sen drog vi till Nyfors och badade. Skit skönt i vattnet och sen åkte vi tillbaka till Bille och tittade på film. Mojs mojs!

Aquapark

HELLOJ!  Snart ska jag äntligen vaxa mina fruktansvärt håriga ben. Fan det är ju pinsamt liksom. Hahah! Har inte haft så här håriga ben på åratal, det var ju såhär innan man började raka liksom. Aquapark. Annars ligger jag och steker utanför i poolen med syrran. Det är nice nice. Ikväll blir det grilling med Johanna och lite vänner. Hejsvejs


Bebis <3

Kom hem precis efter att jag har varit gått på en promenad med min käre Sandra. Vi gick till centrum och tillbaka. Det är nice! Drog ut klockan 10 så vi var ute ungefär i 2 timmar. Mycket att prata om vett du, men vi måste ses och hitta på någonting så snart som möjligt. Förhoppningsvis på onsdag! Jag saknar oss <3

Nyfors

Herregud vad det var varmt!
Jag och Fredrik kunde inte somna igår. Fattar inte vad det var, om det var för att det var varmt eller nånting annat. Galet var det iaf, men vi efter en natt macka så somnade vi iaf klockan 4. Vi vaknade sen halv 11 och chillade galet till 1 då vi åkte hem till honom och städade hans övervåning. Sen vid 2 åkte vi och hämtade Johanna och åkte till nyfors och badade. Fast det var inte så jätte skönt faktiskt eftersom solen försvann just vid det tiden, men vi hade kul ändå. Hehehe, Fredrik meckade ihop ett fiske spö också och fick en liten liten firre.

Efter att vi skjutsade hem Johanna vid 5 har det inte hänt så mycket. Gb och Mike kom förbi en stund och så har vi ätit mat. Nu är jag iaf hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Antilgen chillar jag hemma eller så chillar jag med Jenny och Viktor. HEHEHE Have no idéa! :D









Fanny, Johanna!

Hello everybody, nu är jag hemma igen och har lite tid för datorn :)
I morse vid halv 12 blev jag skjutsad av min älskade Fredrik till Ramsjön (Eller Raman) där Johanna och Fanny redan låg och stekte. Vi solade och badade och efter ett tag kom Robin också. Så åkte vi till centrum och käkade Donken, höhöh! och klockan 3 åkte jag och Fanny (Johanna kunte inte hänka :( ) Gårdens bad som ligger vid Grindstugan. När vi kom dit var Fredrik och Jimmie där. Och en fucking glo gubbe (HJÄLP) Vi flydde från honom (bokstavligt talat!) med den sega båten och åkte till ett annat badställe istället. Fett me skönt jaou. Jag och Fanny ägde på att simma långt ut. Helt döda efter 10 meter! :D

Nu för ett tag sen kom jag hem från middagen. HEHEHE, jätte kul var det ju inte, lite segt. Men det var trevligt :)


Jag, Fanny & Johanna!


Hahah, snyggt mitt i stänket! PROTECTING


Soli Soli :)


8 Juli

Tjenatjena! Snart ska jag dra iväg och äta middag inne i stan med familjen. Kom precis hem efter en liten båttur och bad med Fanny, Fredrik och Jimmie. Kan berätta mer sen och slänga upp lite bilder också, för nu har jag inte tid.

Igår kväll åkte jag och några och badade i en stor pool i sköndal som det är typ 36 grader i. SKÖÖÖNT! Innan det var vi vid Donken och hängde och på dagen jobbade jag. Trött på jordisar. Hahah, men nu ska jag dra. Pusshej!

6 Juli

Äntligen hemma efter en tråkig dag.
Jag har jobbat hela dagen idag med min käre Johanna. Fy vad segt det gått och vi fick nyss sluta. Från 9 till halv 8 liksom. Inte kuuuuul. Jag höll nästan på att somna ett tag där på slutet. Bye, nu ska jag göra makaroner med korv!

.

Ibland vill man bara ta något fucking hårt och slå sig själv i huvudet......
NOT! slå någon annan i huvudet!


SM

= Slappa måndag.
Idag har jag varit med Fredrik hela dagen ungefär. Vi har fixat lite med volvon och badat. Fast klockan 2 var jag ute och övningskörde med mor'n min i en timma. Jag körde i trafiken! YEAH. HEHEHE Eller iaf på småvägarna :D Fast det var bilar där! YIHI, jag tycker faktiskt att jag är dukitg och det tycker mamma också (a) Haha!

Så är det en speciell person som fyller 17 år idag också. Hon heter Emma och hon är sötast och jag älskar henne!


Igår


Jennie, jag, Jessica & Zeb


Jennie, pappa & jag


Wilma & Jessica


Allihopa


Jennie <3

Nu ska jag gå och möta Jennie vid bussen så ska vi sola och bada! Puss

Varma lördag

I lördags åkte jag, Fredrik, Robin och Liha till nyfors och badade. Sen kom Emi, Elin och Gurra efter ett tag och hängde med oss. Haha, det var mega skönt. Vid 3 åkte vi fyra hem till mig så Robin äntligen kunde bada. WOHO Första gången på typ 2 år. Grattis!
På kvällen tittade vi på Prince of Pursia som slutade klockan 1. Då drog vi ut till Grindstugan och gick runt där vid vattnet och busade lite.












Friday

Hello! Har inte haft tid att skriva något i bloggen nu. Känner mig lite dålig faktiskt. Men skitsamma jag skriver när jag har tid, även fast ingen läser. Höhöh fast det är själv kul och läsa sen när det gått ett tag. HEHEHE

I fredags så grillade vi hos Fredrik istället för hemma hos Mike. Det var jag, Fredrik, Mike, Emi, Elin, Dennis & Robin. Vi spelade kubb också och så åkte vi till Hästasbadet och chillade. Tände en brasa och hade det mys.


Så hade killarna kul och kastade äpplen på varandra.


I det här fallet på Robin som hade skydd med en sopsak.


Vår fina brasa


.

Jag är riiiiiiik!
Hejsan svejsan. Jag slutade jobba ungefär klockan 4. Då åkte jag och Fredrik hem till mig och badade. Sjuukt skönt! efter att man suttit och lökat i solen i 6 timmar. Haha! och nu har jag precis räknat alla mina pengar. HIHIHI, nästan 5000kr. Jag är överlycklig. Har inte haft såhär mycket pengar på en gång på länge (om jag ens haft det förut). WOWOWO!

Nu ska jag klä på mig och åka och köpa mat. Det blir grillning hor Mike ikväll. HEJÅ

Work time

Suck. Nu ska jag åka iväg och jobba. Sälja lite jordgubbar vett du. Orkar inte. HAHA
Men jag får tänka på att det kommer bli kul ikväll istället. Då ska vi förhoppningsvis grilla hemma hos Mike och sen dra till hästasbadet och fekka sönder. Haha nej kanske inte dirket festa men kröka iaf. HEJDÅ ring mig om du har lust, för jag kommer ha tråkigt fram till 6 :(

Baby baby

Jag älskar jordgubbar
Helloj gott folk. Nu sitter jag här hemma hos Fredrik och har precis ätit jordgubbar med grädde. Mumma! Jordisarna är även plockade från Fredriks jordgubbsland här utanför. Riktiga dvs! Höhöh. Innan jag kom hit var vi på Freddans jobb och fixade hans avgasrör. Jag lekte även med Jompas hund Kobra. Jag vill ha henne! Världens snällaste! och sötaste (efter Wilma) Hihihi, snart kommer pojken hem från jogging turen med Mike, då ska vi duscha. SEYAA

Vax time

TJA!
Efter jag hade städat åkte jag hem till Johanna där hon och Nick var. Vi tittade på New Moon eller jag tittade på dom 40 minuterna som var kvar eftersom dom redan hade börjat :) Sen gick vi till centrum och jag köpte en maskara.

Just nu håller jag på att vaxa min plutt på maggen. Väntar på att vaxremsorna ska bli torra så vi kan fortsätta. Hehehe!

Nu är det rent!

Jag är helt slut!
Nu är jag äntligen klar med att städa mitt otroligt jobbiga rum. Fyfan, jag har dammat överallt, dammsugit och bytt lakarn. Det har tagit 2 timmar. Men nu är det över och det är rent och fint i mitt rum. Undra bara hur länge det kommer stanna såhär? Någon som kan gissa?

Nu ska jag belöna mig själv med en god frukost, eller lunch kanske det heter? Aja jag ska ta mig nått att äta iaf! 

RSS 2.0