Tagg

Wohoo, idag har jag äntligen lyckats röra mitt arsle till gymmet med Emma. Känner mig lite sådär smått stolt sörrö. Vi körde på som faen. Hehe, fast aa sen drog vi och käka på.. eller det behöver vi inte gå in på :) Lite mindre bra lix. Haha, sen träffa jag på Sandra påväg hem på bössen! Nu ska jag sova.

Kärleksmums

Det är nog inte meningen att jag ska vara i köket.. och inte baka iaf och speciellt inte ENSAM. Kaos
Men ska laga mat nu, eller? HEHE

Jag gillar'e

Åkte ju hem till Jimpan igår och tittade på en serie med chips och läsk, sjukt knasig :) Kvart i 12 tog jag bussen hem och så kom min lilla vän F till mig. Drack lite grann och satt och pratade allmänt ba, sådär mysigt typ. Somnade väl någongång också. Såklart.. hehe

Idag blir det en pappa dag må jag tro. Övningskörde till bahaus, köpte lite grejer och körde tillbaka. Kanske inte helt ok, men aa. Jag är dukig, hahaha! Nu tittar jag på handbollen, Sverige-Spaninen. Våran målis äger och jag mår som jag förtjänar. Hihihi, pusshejdå

Min lördag blir en söndag

Så stekad. Jag förstår inte, haha. Sov iaf typ i en och en halvtimma. Skönt! Ville egenligen inte gå upp, men kan bara inte ligga hela kvällen, tänkte jag. Det känns som söndag, eller jo för mig är de det. Hehe, ska käka nått nu och sen dra hem till Jimmy och käka chips å dipp och titta på film! Benny dissa ju osss.... heeeehhj då

"Det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln"

Hahaha, jo. Syster och Zeb kom oväntat igår, Det var mysigt. Vi fikade typ lite och kollade på let's dance. Älskar Parlamentet btw! Haha, sen kom Johanna vid 11 och så hade vi kuligt. Helt galet.. vi gick ut på en promenad kan man säga och väntade på två pojkar i år. Kan säga att jag inte mår så bra idag och att jag har lite små ångest för lite grejer. Men det är de som e livet, eller? ska nog iaf försöka sova lite mer nu /Död tjej

Heja Sverige!

Praktik praktik praktik.. Så har min trevliga dag varit än så länge. Haha, nu ska jag titta på handboll och käka smarrig mat med min underbara familj, sen senare ikväll ska jag vara med Johanna och ha kuuul!

Hoppas du mår dåligt

Jo rubriken säger väl allt.. är inte på humör för någonting just nu, är bara besviken och arg. Personen vet vem det handlar om, så suug fan på dig!...

Igår var jag med Sandra och det var mys. Skönt att få ut sig allt knäppt som hänt <3

Mojs, lat, kaos

Ja må ing bra. Hehe, el jo ja gö! Vis Johanna? Nej men jag och min käre vän Johanna har blivit så lata när vi pratar med varandra (kanske med andra också) att vi inte orkar säga ut orden helt. Det tycker jag är kuult. Typ: Verk ass! Ne tänker inte skriva ut dom..... det är ju vårat språk lix.

Idag annars så har det väl varit rätt chill. Blekte min fula herrdockas hår, hade ett as jobbigt idrottspass och typ hade psykologi, YEAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH.... Fan vad jag inte är taggad på att skriva nu, är helt uttråkad alltså! Men efter skolan iaf åkte jag hem och så kom Fredrik. Pratade lite å så om allt möjligt.. kom in på mormor litegrann och du började jag väl böla.. Blä, det är inte kul någonstans med min älskade mormor och morfar. Saknar saknar saknar saknar & saknar dom... även fast dom inte är borta.. Hemskt :/ Jo så käkade vi middag och sen drog han iväg. Han kommer alltid va min vän sörrö.

Sen nu ikväll har jag dötttttttttt............. nej, känner för att vara lite oserriiiiiii bara, hihi.. kollade på handbollen och blev bara arg. HÖHÖHÖ och så har jag tittat efter en mupp systemkamera. Hmm hejdå

Good words

"Kärleken är värd att uppnå även fast det kanske inte varar förevigt"

Måndag

Sov hos Johanna inatt, och igår kväll var jag hemma hos Familjen Olander med Jennie och alla, med smarrig mat, spännande handboll och roligt avsnitt av solsidan.
Idag var det skola igen, och det innebär första lektionen i psykologi. Ganska intressant faktiskt, eller jo mycket mer intressant om man jämför med rätskunskapen.. Höhö, kanske får ett bättre betyg än g. Men det vet man ju aldrig. Sen så var det en massa andra lektion och sådär. Slutade 4 och åkte till centrum och mötte Johanna, och drog hem till henne.

Nu är jag hemma igen och ska käka min mumsiga värmda Felix mat! WOHO

Detta var ju ett tag sedan... ^^


Jag på vår lilla gård på koriandergränd

Jag, Jimmie och Jennifer på halloween hemma i gamla huset

Allihoppa,
mormor längst ner i vänster hörnet <3

Kaos med storabokstäver

Nu ska jag berätta om någonting som egentligen bara INTE får händer. Eller självklart så händer det just när det inte får hända.
Jenny är som sagt påväg till thailand nu, men resan till arlanda var ju inte så som man hoppats på. Klockan 4 gick jag, Jenny och Jennys mor Soffi ner till garaget, låste upp bilen, lastade in Jennys feta bagage i bagageluckan och stängde den. Sedan när Soffi ska öppna bakdörren är bilen låst och hon hittar inte nycklarna för att dom ligger i bilen! Alltså har bilen gått i baklås, det går inte på något sätt att öppna den och allt ligger i bilen. Pass,  biljetter och väska. Jahaja, där står vi ute i kylan och vette fan vad vi ska göra. Reservnyckel ligger på Soffis jobb (eftersom det är en jobb bil) och ingen av hennes arbetskamrater är där som kan åka och lämna den. Planet går halv 8, alltså måste dom vara senast på Arlanda halv 7. Det ända vi kom och tänka på var att "slå in rutan!" Kuuuul... Men sagt och "gjort". Jag och Jenny gick upp och hämtade en hammare, helt frusna av att bara stått och glott i en halvtimma. Så börjar det, Soffi tar hammaren och står allt vad hon kan på ena rutan flera gånger och inte ett skit händer! Lika så gör jag och Jenny men det ända som händer är att det blir ett jakc, nästan som ett litet sten skott.. KUUUUL. Klockan gååår och Soffi panikar. Dock även jag och Jenny men hon gjorde det mest. Då efter en timma får Soffi tag på någon människa som bor i Tyresö som kan komma med en bärgare och hjälpa oss. Seeeg kille. Men när han äntligen kommer tar han sönder rutan på ett vips. WTF? Vi har mörsat med en hammare i år och så kommer han där med en liten vasspinne och grejar det på en gång. Kuult! Varför sa dom bara inte att vi kunde göra så? För att han är "proffs". Jajajaja... HAHAHA Fyfan! Dock kunde dom ju inte åka med bilen till Arlanda så vi fick typ springa till OKQ8 och hyra en bil. Jooo... det var fan total kaos. Nästan som en marddröm som gått i "uppfylleles".

Men dom hann! In the last second, och nu sitter hon på flyget den jäveln och göttar sig.
Knasig upplevelse, men nu i efterhand kan man skratta till det litegrann. Hehe.. PUSSS


Jenny när hon kommit hem från thailand 2006

In the phone with B&J


Fredaaaag

Färgade och klippte Emmas hår på praktien. Fick även rulla upp en kunds hår på spolar och sådär lite annat. Irrade runt och letade efter limm ett tag också. Haha.. när jag slutat åkte jag hem, käkade middag, satt vid datorn och fixade i ordning mig. Pratade med Benny och fyllo-Jimmy i en timma i telen också, garvade säkert hela tiden, knasiga pojkar.
Runt tio åkte jag till centrum och mötte Jenny och Charlie, så åkte vi vidare hem till Johan och krökade med 3 andra. Halv 1 drog jag, Jenny, Johan och Arvid till en fest som kaosade. Dom började slänga ut folk redan direkt när vi kom men vi stannade ändå kvar till sist och drog väl däifrån runt 2. Hahah Johan var ju inte bara liiite full, så jag garvade väl åt honom hela tiden. Det var kuuul! Jag skrattade väldigt mycket under hela kvällen/natten tror jag. Men iaf när vi drog därifrån gick grabbarna någon annan stans och jag och Jenny åkte och träffade Benny och Jimmy vid Herby James (tror jag) skoja, hehehehe Harry B James. Vi åkte vidare till blåsut och skulle dra på en "efter"fest hos en av deras polare. Men klöckan blev möcke och vi frös nästan ihjäl. Så halv 4 tog vi en buss hem till Jenny och sooov!
Nu sitter jag här hemma hos Jenny och ryckar på att hon ska åka iväg till Thailand om några timmar. Bläää.. orättvist tycker jag (a) Hehe.

Bilder från nyhem 2008

Tittade igenom lite bilder, så hittade några fina här från Nyhem med Olanders! PUSS





Knas, torsdag

Idag gick jag i skolan i typ 2 timmar. Rätt nice, slutade runt 11 och då åkte jag till centrum och köpte lite onyttigheter.. (hehe) och fick skjuts hem till Jenny. Satt där i typ timmar och slappade. Hahaha! Älskar hennes mor, hon är allt knasig hon och såklart Jenny också! Nej men det går inte att förklara vad som hände idag eller igår. Jo kan försöka, har ändå inget annat för mig, (förutom att göra läxan såklart...)
Det finns ju bara helt klart konstiga människor man inte kan något annat än att garva åt! och igår fick jag en mjölksup(?) Vi kallar det så.. Jaja, jag skulle ta en klunk från teét och samtidigt säger Soffi något konstigt till Jenny och jag börjar as garva. Spottar först ut all te i händerna, andas in en del genom näsan, börjar hosta och häller/spottar ut allt på golvet.. Hehe. Ja jag kunde inte sluta garva långt efter det!
Soffis (J's mamma) kommentar "jasså nu spyr hon på golvet också"

Skridskor

Omg.. åkte skridskor i skolan igår. Aldrig mer. Fast det var kul ändå. Haha! Ramlade två gånger, på rumpan och KNÄNA.. Har två fina blåmärken rakt på knäskålarna. Låter fint va? Hur lyckas man..?




Onsdag

Tjohoooooooooooooooo! Sitter ju i skolan vett ni! Slutar typ 2 eller nått och då kanske jag ska träffa Tompi en stund, eftersom människan åker bort i en månad. Men om det inte blir så (eller efter det) ska jag träffa min käre vän Jenny och vid 6 när hon ska dansa ska jag försöka sola. Vill inte att brännan ska försvinna ju..

Sen så vare snack om att jag ska sova hos Johanna också och antagligen kommer jag göra det. Ruuuligt :) Ska bara försöka hinna hem och packa innan jag drar till Jenny då. Puss!

As dålig

Hahaha! Vi gjorde ett test alldeles precis från DN.se. Typ ett högskole prov eller nått, jag fick iaf 4 rätt av 40 möjliga. Fyfan vad sämst, men helt serisöt. Vem vet vad Idolens, Ockra eller synas är? Ja, inte jag iaf!

Ingen lärare

Kul att man kommer till skolan klockan 10, så har man typ ingen lektion sen klockan 2. Woho. Eller egentligen har ska vi ha lektion nu men våran lärare är inte här så vi ska jobba själva. Men vad tror hon egentligen, vem orkar jobba då?

Fika med Emma

Skönt med studiedag idag! Va med Johanna igår på kvällen. Vi knatade till statoil och köpte chips, blev nästan påkörda av en lite plogmaskin som köttade på trotoaren, tittade på tv sov. Vaknade vid 10 och käka frulle å så, sen åkte vi till centrum, jag mötte Emma och hon åkte vidare.
Jag och Emma drog in till stan där vi gick runt i Gallerian bland annat och fikade på en mysigt kafé, med världens godaste chai latte. Så köpte jag även ett par skor och en tröja. Vid halv 6 åkte vi båda hemmåt och sen kom Fredrik hem till mig och så pratade vi lite grann. Han tog sina grejer och sånt. Nuuuu sitter jag här och gör inte så mycket, ska väl dra å göra något.. Höhö. Puss


Halva priset på skorna! Älska :D

Sötnosen

Spökade ut Wilma lite granna med mina blöta strumpor. Hon verkade gilla det :)



Ny tröja

Mamsen och jag köpte två nya mysiga täcken och en tröja till mig också:

Min bästavän

Jag och mamma är nog dom knasigaste människorna, båda är helt vimsiga och vet inte vad vi ska göra när vi handlar på CityGross (själv skanner) och efter en stund så visar det sig att vi står på helt fel ställe och försöker betala. Jo vi är så duktiga! Glömmer lite saker här och där. Med andra ord, jag älskar oss när vi är ute och handlar! och såklart annars också, men då är det roligast! Hon är nog min allra bästavän, som alltid kommer finnas där vad som än händer!
Älskar dig mamma :)


My little Jenny

Tjoho!
Blev inget festande för oss, Vi drog till Hagsätra vid 10 och va på chillkrök istället. Kom hem för ett litet tag sedan och jag ska snart krypa ner i den kalla sängen och försöka sova. Godnatt!


Lördag

Nu har jag städat gärnet i rummet.. JOBBIGT. Tog flera timmar, fast det är ju inte så konstigt när man sitter vid datorn, facebook och chattar samtidigt, då laggar allting upp ju. Men blev iaf klar för en stund sen och nu kom precis Jenny hit. Vet inte vad vi ska göra direkt, men ikväll blir det kanske fest :)

Jag är duktig, bokstavligen

Nu ska jag fortsätta städa mitt rum, byta lakarn, damsuga och hela köret. Packade upp resväskan nyss också, hehe.
När jag är klar ska jag vara med Jenny!

Torsdag, fredag

Nu har jag varit lite dålig igen tycker jag.. men skolan i torsdags var väl helt okej, förutom att vi fick vårat nya schema som suger bulle. Jätte kuuuult. Förstår inte hur dom tänker, vi har bara en sovmorgon men vi slutar exakt samma tid som förra terminen, inte okej helt enkelt. Plus att vi har 2 timmars hål timme på tosdag, onödig? Svar: JA! Sen på frisör lektionen gjorde vi folie slingor med balsam, haha bara för att träna och sen gjorde jag en inpackning i Carros hår och sen gjorde hon på mig. Riktigt mojsigt :)
Efter skolan åkte jag till Haninge centrum och träffade Jimmy och en till snubbe som jag inte kommer ihåg namnet på. Vi käkade på subway och sen åkte vi hem till Jimmy där jag klippe honom och kollade på en film.

Igår (fredags) kämpade jag mig upp ur sängen med att bara sovit max 3 timmar. Åkte till praktiken och höll nästan på att somna ett tag. Pinsamt. Gick liksom runt och gäspade hela dagen, inte ok.. Sen vid halv 3 kom Johanna och så färgade jag hennes hår och rullade upp det på curler för att få volym lix. Sen på kvällen åkte vi plus Bille och Tom och bowlade. INTE KUL.. Jag sug rumpa.. haha! Fick ju 2 strikar men det hjälpte ju ingenting.. Måste nog öva på det där lite grann..


Guldlock.. haha så fiiin!

sen satte vi upp det lite och då vart det snyggare.

Bra och dåligt med fransar

Juste! Jag kan verkligen rekomendera att göra ögonfransförlängning om du inte orkar sminka dig på mornarna. Jag har inte sminkat mig med maskara en ända gång sen jag gjorde dem för 25 dagar sen! Det är riktigt skönt, speciellt nu när man ska till skolan, för jag behöver bara gå upp, klä på mig och käka sen är jag klar. Simsalabim. Fransarna håller dock på att falla av nu men det ser fortfarande ut som att jag har maskara när jag vaknar.
En negativ grej med fransarna bara är att man kan inte bada i saltvatten, eller såklart du kan men jag hade ett stort problem när jag doppade skallen i vattnet så gick inte saltet bort från ögon (det går verkligen inte att få bort!) eftersom man har saltiga händer också. Så första dagen jag gjorde det var jag tvungen att springa upp på stranden halv blind och gissa vart mamma satt för att torta bort det med handduken. Det vart verkligen kaos.

Jag har föresten inte heller plattat håret på över 2 veckor, nästan 3 snart. Känner mig verkligen jätte duktig, men jag känner att det nog måste plattas snart..
Men nu ska jag käka frulle och sedan GÅ till skolan med Carro och Nick.

Min onsdag

Igår åkte jag till Gullmars och mötte Jenny. Bussarna var ju helt kaos och som vanligt kom inte 19/23an för att den hade fastnat i 30 backen. Men det är tur att man har en underbar bror som kunde hämta och skjutsa mig till Töresjövägen, för dit kom ju bussen så småningom. Träffade lilla Cristian också och pratade med honom påväg till Gullmars. Men när jag väl träffat Jenny åkte vi in till TC och glodde lite inne på Åhlens. Sen kom hennes mor, så hon kunde betala Jennys resa till Thailand (den jäveln!) och så tog hon en spruta också. Stackars liten.. Haha! Så åkte vi till hennes papi och träffade lilla småsyskonet, eller ja det var ju inte direkt därför vi var där men ändå. Och sen åkte vi hem till Jenny och spelade mario och käkade maaaat.

Lagom kult

Nödvändigt att åka till skolan när man inte ens har en lektion (eller vad man ska kalla det). Vi pratade med skolsystern och kyratorn i 1,5 timma. Låter kanske värre än det är men jag orkar inte förklara. Haha, alltså dom pratade med oss alla + lärarna samtidigt. Inte så att jag är konstig eller så. Haha!
Knatade iaf hem i snökaoset med Carro. Nu ska jag käka lite köttfärsås med spagetti och sen ska jag träffa Jenny!

Frisyrer

Här är alla mina olika dam frisyrer:
Klippningar, färgningar och stylingar.
1. 
2.
3.

Fin rulltårta

Jag och Emma ville baka en rulltårta. Sagt och gjort efter många knep.. Hallon och äppelmos fyllning.
Här är det trasiga fina resultatet:



En eftermiddag med Emma

Hej där, jag sitter hemma hos Emma och chillar galet. Vi har varit på Espresso house i centrum och käkat och snackat ett massa skit. Jo mycket att berätta och prata om vett du. Slutade för övrigt halv 4 idag och vi gjorde typ inget speciellt idag heller. Har nästan bara suttit vid datorn på alla lektioner, men juste.. jag behöver hjälp. Jag vet inte vad för frisyrer jag ska göra på min herr docka. Det är ju så att jag ska göra 3 klippningar, färgningar och stylingar på en docka, och förra året var det en dam docka och nu går det över till en herr docka. Lagom kul när man inte är så påhittig liksom. Men jag ska göra mitt bästa. Hehe puss


2 år och 6 månader

Det höll inte föralltid


Back to school

Så var det skola igen då, vi gjorde typ ingenting. Eller jo, på samhällkunskapen gick Carro, Nick och jag till Konsum och köpte lunch till Carro. För vi hade redan sätt dokumentären som några andra skulle se. Sen på svenskan prata vi betygsprat bara, och ritade(?).. haha och på frisör städade vi hela salongen. Kult..! Borstade bland annat genom alla kaos dockor, fyfan. Tog typ 2 timmar!


Inte alls många..

Sen efter skolan drog jag hem till Johanna igen och hade kul. Senare efter middagen gick vi ut och tog värsta långpromenaden och pratade. That's life! <3

Johanna

Nu blir det lite inlägg hära för jag har inget att göra! Ska bara först berätta att jag hatar OGILLAR Spotify reklamen.. Någon som vill köpa mig en Pro? hehe, nej kunde väl tänka mig det.

Igår (Söndags) var jag med Johanna hela dagen. Vi gjorde egentligen inte så mycket. Bara lodade som vi brukar göra. Låg i sängen vid datorn och kollade på tv, gick till konsum och köpte korv med bröd, stekte korvar och åt dom med bröd. Min syter och hennes pojke var förövrigt på besök också och hjälpe till att äta upp våra korvar. Sen efter middagen åkte vi hem till Johanna och chillade. Jag somnade på soffan vid halv 8 kanske och sen när Morden i midsummer vad slut vaknade jag och så gick vi upp i sängen och sov. Fast då gick det ju inte att sova såklart. Haha, klockan tickade gal1.


Favorit bilden på oss två <3

Sista dagen i Thailand och tillbaka till Sverige

Sorry för en dålig uppdatering! Men nu är jag hemma i kalla Sverige i alla fall.

Sista dagen i Thailand spenderades på Surin beach, ganska molnigt var det så man var ju inte så direkt bad sugen. Träffade även Johan och hans grabbs och låg och solade med dom. Kom fram en as läskig snube också och typ spådde Johan. Haha lite smått scary, gubben visste hur gammal han var. Aja, vi drog där ifrån vid 5 tiden och sen chillade vi på hotellet en stund och sen drog ut och käkade våran sista middag. Min lilla Thai-kille var där.. Haha!
Sen på natten vid halv 4 kom bussen och hämtade oss och så bar det av till flygplatsen. 4 inchecknings kontroller hade dom.. segt! Men man hade ju iaf något att vänta på/göra tills planet gick halv 9. 10 timmar senare landade vi och yttligare 3 timmar senare var vi hemma. Då var klockan 5 svenne tid. Jag träffade Fredrik och somnade vid typ 8. Kult! Fast nä.. vaknade hundra gånger under kvällen och natten. Inte kul(t)!

Zoo, Big C & Phi Phi

Helloj everybody!
Igår hade vi väldens bästa tuk-tuk chaufför, han gjorde exakt som vi ville och vad mega gullig för det. Först åkte vi till Phuket zoo och var där i 2,5 timma och tittade på alla djuren såklart. Och sen hade dom en ap show, krokodil show och en elefant show. Aporna var inte speciellt roliga och dom gjorde inte heller så mycket. Krokodil showen tycker jag mest bara var läskig, för tänk om gapet på fetto krokodilen hade stängts igen när hans huvud var där inne. Fy fan, skulle inte varit så kul! Tyckte att elefanterna var bäst, haha 4 stycken var dom och som gjorde lite speciella saker. Gick ballansgång, stod på huvudet, satt med bena i kors, spelade fotboll och basket, körde en staffet tävning = lägga koner i en hink (där ena fuskade, as söt), målade en tavla, cyklade och lite mera. Sen körde taxi tuktuken oss till Big C där vi skulle shoppa och det sög rumpa. Var iaf där inne i ca 2,5 timma och sen åkte vi hem. Och medans vi var inne på allt så väntade han, på oss på samma ställe där han lämnade oss.

Idag har vi varit på PhiPhi Island.Det kaosade mest, var bara hundra tals folk överallt och så hade vi en jätte tråkig och jobbig guide, som skrek hela tiden och man hörde knappt ett skit av vad han sa. Saknade Noom då.. (Som vi hade till Simillan) Han var min bästis fan :o , och var ur gullig mot alla människor, även några som var helt korkade i huvudet. Blä! Eller rättare sagt, en eloge till honom. Haha
Men det positiva idag var att det var fint och coolt med alla klippor/berg plus att det var milljadrer med fiskar överallt :) Lägger ut bilder senare kanske. För vi ska ta något att äta nu, pusspuss


Thailand - 4 januari

Tjena hoo! Sitter och spelar kort med brorsan. Eller ja vi kör en pasians varannangång och ser vem som har minst kort kvar ;) Det är 29 grader och klockan är 19.10, inte så tokigt inte.. ^^ Idag har vi åkt till Surin beach och badat och sådär. Träffade Johan och grabbarna också.


Pytonorm och sovande människor

Kommer inte ihåg om jag sa det att jag och mamma höll i pytomormar här för några dagar sen. Nu kommer iaf bilder på det så att ni vet att jag inte ljuger ;)


och sen var jag tvungen att ta kort på alla människor som sov på båten påväg hem i¨går. Det såg riktigt kul ut, haha!




Idag åkte vi till en strand med långtailbåt och snorklade heladagen, dock var jag inte så glad för att det brändes över hela kroppen när jag låg och sola. Kuligt, första gången man bränner sig (på riktigt). Woho. Men nu ska jag gå in, blir upp äten av myggor. Puss

Similan island

Idag har vi snorklat hela dagen i Similan islands, bussen gick 6 i morse ftån hotellet och vi kom hem strax före 8 på kvällen :)






Min lilla homie, Noom. Haha eller rättare sagt våran guide




RSS 2.0