Back on old track?

Tjenatjenatjenatjena!
Idag vare en lång dag i skolan, eller ja 09.15 - ca 15.40 (skulle egentligen slutat halv 5 -.-) När vi slutade åkte jag och Johanna hem till henne och käkade mackisar och falukorv. Vid halv 6 gick vi till centrum och så köpte jag lite nya pennor och block till skolan. Sen kom även Jenny och så åkte vi till Tyresö skola idrottsahall och spelade lite boll. Handboll. Höhöhöh, det var bestämt att vi skulle titta på när våra "gamla" lag spelade men nu var det typ ingen där (?) så då körde vi lite själva, men imorgon blir det en real träning. Ser framemot det. Hihi, har saknat handbollen! Men vi får se vad somh händer. Man vet ju aldrig :)

Ikväll har jag varit med Fredrik. Vi har bara tagit det lugnt och tittat på fångarna på fortet ^^






Helt rätt

När livet känns tugnt så finns det alltid en utväg på andra sidan.
Du måste bara orka gå igenom det.

Hemma från plugget

Tjenatjena! Idag började jag halv 10 och slutade 2. Ingen vanlig skoldag, för idag vare så att vi skulle umgås med våra nya frisör ettor. Först hjälpe vi dom att plocka ihop elevkittet (alla saxar och sånt) sen skulle man typ interjuva den andra med några frågor som var bestämda och sen berätta om dom för klasserna. PLUUS att vi fick en ny tjej i klassen som gick i Nacka innan, så då var jag i grupp med henne och en etta. Kuligt kuliiiiigt, så efter lunchen fick vi även styla tjejen i sin grupp. Gick inte så bra för mig satt säga, men ändåååååååååååå!


Hahah, Carro blev stylad av Tim i ettan. Snyggt!


Typ alla ettorna

Nudist? Javisst

Grejen är att vi håller på att måla om alla dörrar i huset och nyss hade vi tagit toadörren till ommålining. Plus att toan är precis vid hallen, så om det kommer in någon där så ser dom toan precis rakt fram. Så då lägger Bob, som aldrig varit hemma hos mig förut, en klockren kommentar: "Är ni nudister eller?"

Två bilder från igår



<3

Ikväll blire grillpartay i Älvsjö med Jenny & Fanny!

Lång dag

Hello everbody! Nu har grabbsen åkt hem.
Men först kan vi börja från början. Var med Jenny på dagen, vi fixade klart hennes telefongrej som varit helt sajko och så åkte vi in till hennes frisör vid Rådhuset och kollade om jag kunde få en praktikplats där. Fick inte nått helt svar direkt, jag ska bara kolla upp vad jag ska göra och så med min lärare och sen ringa dom. Men jag tror jag kommer få vara där. Sen åkte vi även till gymmet och solade lite och sen åkte vi båda hem till sitt. Hihi, jag åt middag typ och duschade och sen åkte jag hem till Bob och va med han, Jimmy, Crippa och Kevin ett tag. Spelade typ x-box och så rullade vi hem till Crippa för att dom skulle käka något. Vi skulle dra på en fest men ingen hade något att dricka plus att Crippa somnade. Så då var det bara jag, Bobsan och Jimmy kvar. Vi åkte till skogås och kollade läget där hos deras tjejkompis, men det sög så vi tänkte dra till en lokatfest (ändå) ända borta i Jakobsberg. Sagt och gjort, vi åkte till Jakan men när vi väl kommer dit så är det bara 40 minuter kvar tills sista tåget går mot Handen, hahah! så himla onödigt, så vi åkte tillbaka till stan och gick in på Max och käkade. Efter typ 40 minuter där kom deras vänner William och Thomas (skit packade, as kul) och käkade också.

20 över 3 började vi röra oss hem till mig, var hemma typ efter en timma och då la vi oss in the bed.
Grejen var att vi gjorde inte speciellt mycket, men ändå var det ruuuligt, great!


27 augusti

Snart ska jag åka ut och öningsköra med pappa tror jag, om bilen är snäll. Sen ska jag vara med Jenny :) Är typ ledig idag, eller först måste jag fixa en praktikplats sen är jag ledig ungefär. Det är bara det att Jenny ska "hjälpa" mig. PUSS

New hair

Sådär, kände för en liten ändring istället för att bara vara blond. Jag tyckte det blev rätt bra och det var Johanna som gjorde på mig :) Slingade även lite blonda slingor. Såhär blev det iaf:




Regnt attack

Jajajaj, jag behövde brottas med regnet iallafall.. För precis när jag ska gå till bussen börjar det regna, och jag hittade inget paraply, så fick ta en tröja över huvudet och springa. Undra om det såg kul ut ^^ Aja, Jimmy var i centrum när jag kom dit, så gick vi runt och tittade lite och så köpte vi varsina skor! Dock inte dom jag hade tänkt. För det var 70% på dom jag köpte. Dom skulle kosta 700kr men nu kostade dom typ 240kr iställt. Awsome! Sen gick vi och mötte Bob vid perången och så gick vi och käkade hamburgare. Feta? Svar: Ja. När vi hade tjockat oss klart gick vi hem till Jimmy och tittade på en film (:

Min älskling kom och hämtade mig när den var slut med Langen OCH 940in.. BÖHÖÖÖÖÖÖ <3<3<3

Mitt schema

Måndag: 08.15 - 16.00
Tisdag: 09.15 - 16.30
Onsdag: 11.35 - 15.00
Torsdag: 09.30 - 16.30
Fredag: Praktik, vet inte än vilka tider förmodligen 10.00 - mellan 16.00 - 18.00 någongång kanske -.-

HÅRVÅRD

Imorgon är det hårvård förresten! Gud vad jag har längtat! Jag behöver verkligen det. MOHAHAHA Jag tänker inte säga vad jag ska färga till! Men förrhoppningsvis blir det nice! Det återstå att se imorgon (HIHIHIHIHIH) efter halv 5. Slutar då -.-

First day in school

..after the summer!
Började kvart över 8 i klassrummet, så gjorde vi liksom det vanliga som man brukar göra. Kolla satt alla var där och gick i genom lite saker och sånt. Vi slutade iaf efter en timma. Då var vi tvugna att (eller jo vi ville) titta/tjuvkika på "småttingarna" i nya frisör ettan. Haha, det är skit kul att vara äldst. Mohahah! även fast det vara skiljer ett åt, om ens det liksom. HEHE. Efter ett tag gluttande där åkte jag, Carro och Nick till Nacka och letade APU plats och tittade runt lite i affärer. Jag hittade ett par nya skor som jag vill köpa. Hihi :) Nu kan jag nyss hem efter ha rushat från bussen i ösregnet. Kanske ska träffa Jimmy lite senare när han slutat om regnet lugnat ner sig lite. Orkar inte strida mot det. PÖSSHAJ

hej fanny

FANNY ÄR BÄST!


(även fast hon bytte klass..)

2 dagar...

Fuck, om två dagar börjar skolan. Eller typ 1,5 dagar. Blöblöblöblö! Det kommer säkert bli kul, men ändå. Är inte så värst taggad -.- MEEEN i alla fall! I lördags hade vi kräfskiva hemma hos Fredrik. Inte för att jag äter kräftor eller någonting av det så var jag med ändå. Det blev ju kul efter vi ätit. Haha :) Felicia och hennes vän Sophie kom. KULKUL! I söndags hände inte så mycket, jag och Fredrik plockade typ bara undan och städade allt. Och idag har jag varit med Johanna.

Nu har jag nyss tittat på fångarna på fortet. HIHI pusshej


-

Tjolahopp! Ikväll blir det race vett du

Jennifer tänker..

Fan.. jag hatar att jag sover "länge". Visst, det kanske inte är länge egentligen. Men förut på sommarlovet vaknade jag alltid runt 11 om inte tidigare, men nu i stutet har jag börjat vakna 12-1. Jätte irriterande :O Måste börja ställa klockan.. fast nä. Det börjar jag med på måndag. Annars kommer jag aldrig komma upp på onsdag när skolan börjar. Suck, orkar inte tänka på det -.- Fast visst, det är kul och träffa alla och få lite rutiner igen. OCH så ska bi börja med färg. Wihiii! Det längtar jag faktiskt till. Vi börjar 08.15 förresten. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Undra hur många som kommer försova sig. Inte jag, haha för jag ska vara en duktig flicka :) -.- Men blä nu slutar vi prata om det!

Jag ska träffa Johanna idag! HEJSVEJS :D

19 aug

Tjolahoj! Har vart med Jenny ett tag idag. Vaknade fan 12 av att Fredrik ringde, käkade frulle, klädde på mig och drog till centrum och träffade henne. Gick runt där ett tag och sen gick vi hem till henne och sorterade bland hennes alla smycken saker. Så passade jag även på att sätta mig i solen när hon duschade! Nu e hon på jobbet och jag ska bara slappa nu. Sen ikväll ska jag klippa min broder.


Jimmy plutt

Hallå! Mötte Jimmy i Haninge centrum klockan 2, gick runt och tittde lite i affärer, och jag provade en väldigt snygg väst. Not! Hahah jag dog! Sen gick vi och käkade kebab på Sibylla och sedan knatade vi hem till honom och spelade lite Need For Speed tills Jocke kom. Då tittade vi på en film Hot tube time machine. Under tiden vi tittade på den kom även Andrej (Bob) och när den var klar gick vi hem till en tjej som hette Bella. Satt där och chillade ett bra tag och så kom Gaby också. Vid 9 knatade vi till Donken och käkade mums mums där. Träffade även Johanna, Billie och Langen en snabbis. Sen 20 över 10 kom Fredrik och Mike och hämtade upp mig.

(Det var så här: Vi står utanför Donken och pratar, så hör jag ett mysigt ljud och tänker "Wihii, Fredrik är här!" Men i nästa sekund när jag vänder mig om är det Langen... Med MIN 940! Som egentligen inte är min längre.. Då blev jag ledsen.. Rest In Peace Volvo 940 :( Tragiskt, blä!)



18 aug

Åkte ju och mötte Jenny igår inne i stan och så klippte jag henne också. Hoppas hon blev nöjd. Halv 9 kom Fredrik och hämtade mig hemma hos henne. Så åkte vi till Sickla och tittade på Knight and day. Wihooo, den var braaa!
Snart ska jag åka till Haninge och vara med Jimmy! Tjatja sålänge!


Jobb sökes

Jag vill hitta ett jobb och tjäna pengar! Men jag har ingen aning om vart jag ska söka eller vad jag vill bli. Kanske nått slagt av modell, provmodell iaf? Eller något vad som helst! Så ska det helst vara något efter skolan eller på helgerna. Någon som vet?


Inga planer

Jag har inte så värst mycket planer idag på dagen. Kommer nog bara sitta hemma och slappa. Det regnar ju typ ute, om inte så är det ändå fuktigt och det tycker jag inte om. Men senare vid halv 5 ska jag åka och möta Jenny på hennes jobb tror jag. Iaf runt där någonstans, vet inte riktigt var det ligger men ändå. Så ska vi åka hem och antagligen ska jag klippa henne då. Klockan 9 ska jag och älsklingen gå på bio och se Knight and Day. Har velat se den jätte länge nu, så äntligen ska jag få det också! Förhoppningsvis! :)

Jag igår


Flambera bananas

Tjoho Tjoho
Igår var jag med johanna på dagen. Vi solade ett tag när det fanns lite sol, så köpte vi också varsin panpizza och åt dom (a) Vi försäkte få datorn uppkoppladee på ps3 ett tag (eller rättare sagt Jonas försökte hjälpa oss) men det fungerade inte så vi fick titta på film på datorn istället. The last song. Jätte braaaaaa! Vid 6 åkte jag till Fredriks jobb och så kom Langen dit också. Sen åkte vi hem till Fredrik och så försvann 940in :( Buhuuu...... MIN pärla blev såld :( Kanske lite positivt att det var till någon man kände istället för nån random gay, men grejen är att jag kommer inte få åka i den när jag känner fört, och det suger... DUMMA! Aja iaf, när hon åkte iväg så gick jag och Fredrik in och tittade lite på tv och så skruvade vi bort en grej på hans motor. Vid 9 gjorde vi hot bananas och flamberade dom. Det är typ uppskurna bananer med socker runt och serveras med glass. Men jag tyckte inte det vart så gott för det smakade alldeles för mycker chili och rom.... Dock tyckte hans pappa väldigt mycket om det eftersom han älskar dom två delarna.
Efter det åkte vi ut och träffade Mike och Sandra.

2 år & 1 månad <3




Hemma hos J

Johanna sitter och äter just nu och jag sitter här framför hennes dator och lodar. Har vart med hennes sen 3 ungefär och vi har nästan bara suttit och nördat. Innan det var jag med Fredrik ett tag, vi tittade på en film som var totalt överdriven. Hahah, Fredrik skämdes för han på filmen. Så sööööt!


Jennie my friend <3

Haha, jag och mamma ligger och diggar till reklamerna på tv med tårna. Haha, ni fattar säkert inte, men det är kul!
Tidigare idag kom Jennie, Jessica, Annika och lilla Viola hem hit och badade. Viola hoppade i poolen, gick upp, sprang runt poolen och sjöng, hoppade i, gick upp, sprang runt och sjöng och om och om och om och om igen. Favorit i repris? Det såg verkligen ut som man såg en och samma video flera gånger i rad. Haha, hon är gullig hon :) Dom (familjen, inte jennie) åkte hem vid 5. Då satte jag och Jennie oss och löste korsord i solen och svettades ihjäl.. nästan. När solen försvann bakom träden gick vi in och så klippte jag henne. Så åkte vi och åt middag på Kina resturangen med Jennies Fredrik. Mumma!

Vid 9 kom Johanna hit, så tittade vi på Flight 93. Men hon drog för en stund sen. Nu är det bara jag och mamma här som tittar på nån film som jag inte hängt med i. Har ingen aning om vad som händer imorgon.. det återstå att se..



Ny kjol

HEJJJJJJJJJJJJ, jag är cool.
Träffade ju Emma igår. Vi var först i centrum ett tag, åt glass och satt i solen. Sen åkte vi in till stan klockan halv 3 för att möta Kevin & co. men dom träffade vi inte fören 5. Undertiden gick vi iaf runt och tittade bokstavligt talat i alla affärer på drottninggatan. Höhö, jag hittade en kjol på JC som det var rea på. 79 spenn! När vi mötte upp dom gick vi runt lite i gallerian och även kungsträdgården. Suck. HAHA.. Men dom hade lite coola uppvisningar. Annars är det ju bara fjortisar och blattar där.

Var hemma runt 7, åt middag och lite sånt och sen vid 10 kom Fredrik och hämtade upp mig och så åkte vi och tittade på Stadskampen och Birka. Moehehhe. Gal1. Var hemma vid 3. Hihi


Sådär ser kjolen ut

Fredag den 13de

Har inte ens tänkt på att det ska vara fredag den trettonde idag. Ìnte för att jag är speciellt rädd för det eller något på det viset. Om jag ska vara ärlig så är den här dagen precis som vilken dag som helst, för mig iaf. Men bara för att jag säger så, så kommer jag väl bli rånad eller något i den stilen när jag går utanför dörren. Haha! Idag ska jag iaf vara med Emma. Så jag ska proppa i mig lite frukost nu och klä på mig. PUSSHAJ


Mysig sömn

För det första så har jag bara drömt en massa sajko drömmar inatt. Dom har inte alls varit roliga.. Tyder väl på att det är en fredag men datumet trettonde augusti.. Men iaf, när jag vaknade för ett tag sen så såg jag Toxic. Hon hade verkligen en mysig ställning som hon sov i. In knölad mellan vattenskålen och väggen med hela kroppen på sne och benet upp i vädret.
Hon kanske tyckte det var skönt, vem vet.


Torsdag

Igår löste dagen sig. Jag hade inte det minsta tråkigt. Mehehehe, Det var Johanna som reäddade mig och umgicks med mig. Vi låg ute och flöt i poolen och solade och ibland när det blev målnigt gick vi in och gjorde en ny välrd på Wii. Ja, ni får kalla oss nördar men I don't give a shit! För vi tycker bara att det är kul att spela super mario. Mohihihi. Sen så vid 5 var jag med Fredrik. Äntligen en mys kväll! Fast först var vi på hans jobb och fixade en grej med Mike, som tog typ en timma. Men efter det var det åkte vi hem till han och tittade på tv och sen en film henna hos mig. Det behövdes kan jag säga. Hihi.




Onsdag

Igår hade jag kulkul, men idag kommer jag ha tråktråk...
På dagen igår var jag ju med Jenny, vi gjorde faktiskt inte så mycket, körde hänga gubben med ett skelett och sånt. Höhöhöh, åt pasta carbonara. Sen vid 6 åkte jag och mötte johanna i centrum och så åkte vi till kungsträdgården och tittade på när Jens (hennes barndomsvän) spelade i ett band. Dom var till förvånande riktigt braaaa och coola! Haha, Vid 8 ungefär åkte vi där ifrån hem till henne ett tag. Sen gick vi ut på e promenad och hälsade på Emma Päron!


                      Det sexiga skelettet!


Nice

Tjena! Sitter hemma hos Jenny och chillar. Vet inte vad vi ska hitta på, men det blir väl något kul förmodligen. Det är ju jätte fint väder. Wihiii, och sen ikväll ska jag och Johanna dra in till kungsan på ung08. Coolish!


Meggan

Hellohaa!
Vaknade du vet i morse. Gick upp. Tog ut min ena ödla. Toxic. Så hon kunde få springa runt lite. Även vid toaletten vett du. Hon älskade det.
NEj vi börjar om!

HEJ! När jag vaknade i morse släppte jag ut min söta ödla så hon kunde få springa runt lite. Sen åt jag frukost och följde med mamma hem till mormor och morfar en snabbis. Stackarna, dom är inte sig lika och jag blir så ledsen över att tänka på det.. Vi lämnade iaf pengar till dom eftersom dom knappt kommer ut ur lägenheten längre :( .. När vi var klara där hämtade vi upp Johanna och åkte hem till mig. Vi chillade lite vid tvn, spelade Wii, åkte hem till henne och åt, gick till centrum där Johanna köpte en skjorta, åkte tillbaka hem till mig och spelade Wii och allt sånt där. PEACE!
Fredrik kom och hämade mig klockan 7, så åkte vi hem till honom och tittade på en film och lite sådär.




Perfekt citat från filmen Karate Kid

- Life can be difficult sometimes,
  but we can choose whether we want to go back to it

måndags fuck

Tjoho.... kvällen blev inte som jag hade tänkt mig. Men skitsamma, det blir det fan aldrig. Jag borde igentligen inte skirva nu för att jag är så himla förbannad men jag gör det ändå.. Mötte Jenny klockan 1, så lämnade hon in sin vattenskadade mobil och lite annat, sen vid 2 kom Emma också. Vi gick hem till Jenny och gjorde oss lite käk. Eller Jennys mamma fixade det (a) Hihi, så "dansade" vi på Wii och lite annat. Haha, jag och Emma spelade plockepin (pinneplock!) medans Jenny fixade sen inför jobbet. HÖHÖHÖHÖH, aja Var med dom till 5. För skulle igentligen göra en annan sak sen, men vi skiter i det. Vi skiter i allt. Hejdå. Jag är Emo.

Brudar, brudar, brudar, alla gillar brudar..

Idag ska jag träffa mina pärlor Emma och Jenny, Hihi. Har ingen aning om vad vi ska göra, så det återstår att se. Nu ska jag ta mig lite frulle att äta, för jag e hungrig och sen får vi se när Jenny ringer. PUSS

PS. Hatar den där låten som jag har som rubrik, men det passade in lite, eller nått. DS

Lite bilder

(från fredags, när typ alla dragit -.-)







Söndag

Helloj allesammans! Äre gött eller?
Nej men kom precis hem. Har varit hemma hos Anders och chillat i hans bubbelpool med hans brorsha Alex och hans kompis (kommer inte ihåg vad han heter, fan vad dålig jag är.. men whatever) Det var varmt, höll på att dö. Nej inte direkt men nästan. Hehe. Kom dit vid halv 8, annars har jag inte gjort så mycket idag. Var med Fredrik ett tag, men det räknas inte tycker jag.. haha, sov ju där. Och helvete var det regnade och blixtrade och åskade igår förresten. Helt gal1.

Men ska tagga. BYE

Bästa reklamen ever!



"Stanna bilen, jag ska sitta i fram!"


I´m alive

Tjena boys and girls! Det vart en galen kväll och natt igår. Vi drog hem lite folk hem till Fredrik och festade. Å herre gud, jag måste erkänna att jag mådde inte så jäkla bra innan vi la oss. Fy, hatar absint...... Fredriks fel. Han är dum. Visst Emi? Jo men iaf, vi hade kul. Vet inte riktigt hur många vi var men det var ett antal. Bara gött folk såklart :) Dennis var duktig igår och deckade inte fören halv 2, 2 tror jag, och i sängen den här gången. Annars blir det på något random ställe vid 12 slaget. Men inte den här gången inte. Haha, på slutet var det bara jag, Emi, Fredrik, Langen och Sandra som levde. Då satt vi i vardagsrummet och cepade på musiken, typ. Vi la oss i säng vid 5. Hääääääärligt! Men då hade Sandra och Emi dragit.

Vaknade klockan 1 när Robin ringde. Dumma pojk. Ville aldrig vakna, blä. Då la vi oss och tittade på film i vardagsrummet med Langen. Och så försökte vi väcka Dennis men det gick ju inte så bra, mrn han lyckades komma ner vid typ 3.

Nu sitter jag på Freddans jobb och väntar på att pojkarna ska bli klara. Svängde förbi La Flear och köpte lite mums mums innan vi åkte hit. Fast jag köpte inget, snodde bara "lite" kebab av Fredrik (a)


Härligt väder (typ)

Tjoho, idag hade jag tänkt vara med Johanna en sväng. Sola och sådär, men när jag kliver upp och går in i köket står det en lapp:
Måste göras idag /mamma:
Klippa gräsmattan
Tvätta kläder och hänga upp dom
Dammsuga poolen


Jaja, då var det bara att ändra på planerna. För det är sånt man måste göra för sina päron ibland. Suck -.- Hehe.. Så jag åt frulle, slängde in en tvätt i tvättmaskien och medans den rullade så rengjorde jag poolen (blir ju äckligt på botten när man inte badat på ett tag, mm.) och sen när jag var klar med det hängde jag upp tvätten. Klippa gräsmattan gjorde inte jag, det fick min käre bror ta hand om istället :) Nu är jag klar med det och ska sätta mig ner jag vaxa bena tror jag, om det fucking funkar. Sen in i duschen!

Klockan 4 ska jag vara med min älskling!




Snyggaste.... hah


Kom precis hem

Har varit med Johanna hela kvällen. Vi var hemma hos henne och spelade tv spel, åt tårta och sjöng singstar. Sen efter ett tag gick vi ut och gick en sväng. Upp till Nickan bland annat och pratade med henne och Vidar. Kuligt kuligt. Hihi :) Sen tänkte vi gå till Emma men hon var inte hemma.. så då gick vi hem till Johanna igen och tittade på tv. Höhöhö PUSS

Varför är jag så irriterad hela tiden?!
Orkante med allt......



Äntligen

..är det sol och varmt ute!
Woho, du är välkommen solen :)


Handla handla

Nu kom jag nyss hem från att varit en sväng och handlat med mamma. Dock bara sånna saker som inte jag tycker är så roligt att handla men ändå, det gick :) Istället för att sitta hemma och tråkga. Vi köpte 4 ramar som jag ska sätta in några fina bilder i och ha i mitt rum. Har så tråkga tavlor som hänger här just nu.. Så köpte vi också varmvax som jag ska försöka använda sörrö.

Men nu ska jag titta på lite foton som jag kan ha och sen ikväll ska jag vara med Johanna! :)


Bullbak

Jurrreee, blömde säga att jag och min Fredde grädde bakade smarriga bullar här om dagen. Dock är dom redan slut.. ska fan göra nya snart igen.  Hihi





Glömde tyvärr fota dom när dom var klara.. men dom var jätte fina! :D

Persson

Hola! Idag har jag äntligen träffat mitt efterlängtade Päron. Först var vi i cetnrum där vi träffade Nickan och gick runt med henne ett tag tills hon skulle vara med sin pojke. Då åkte vi till stan och strosade runt. Gick från Slussen till T-centralen. Så köpte jag ett par stumpbyxor som jag ska leka med. HIHI

Kom hem för typ en halvtimma sen och nu kom baby så jag ska åka. Hörs!


Den e bra!

Gå in på min syrras blogg också, HÄR

ledsen och besviken..

fan ta dig..


-

cp unge, du har nått slags av problem..!


Lindberg

Hello bitches! Idag har jag vart med Jenny hela dagen. Vi spelade först ett retard spel på Wii som var jätte tråkigt, sen gjorde vi pannkakor och åt upp dom såklart och sen försökte vi få igång det jävla spelet på platstation 2 som kaosade. Hahaha, vi är bäst asså. NOT. Men tillslut efter 2-3 timmar så lyckades vi få igång det. Tumme upp! Och idag kom även Emma hem från sitt landställe så jag ska träffa henne i morgon. Wihiii!

KUL IKVÄLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!

Mina underbara jeans har kommit!

Från Nelly.com (1300kr)


Jag är nästan pank nu, men det var det värt!


Fin frukost

Kan man vara mer nörd än jag?
Svart: Ja, jag tror det!


Blek fis

Jag känner mig blek. Fy! Och jag tycker inte om solarium. Fy.. måste bestämma mig. Fy.

Snart kommer Johanna hit iaf. Inte fy! :)

I miss you.. <3


Augusti..

Äntligen är det sol och varmt ute!
Gilla gilla gilla! Fast jag har ingen planerat idag på dagen. Ska nog sätta mig i solen och försöka dra in värmet i kroppen. Haha, bli brun med andra ord. Man känner sig liksom blek nu när solen vart borta ett tag.. Men idag måste jag också ta mig ork till att packa upp min väska som jag hade nere i Blekinge.. Hehe och så vill jag övningsköra.

Ikväll ska jag och Fredrik baka bullar, Mums! och så ska jag klippa honom. Imorgon börjar han jobba :(

RSS 2.0