Onsdag!

Sitter och hungrar ihjäl framför datorn och väntar på maten. Såå kan berätta min lilla dag, eller ja allt. Mamma och pappa kom hem igår efter att varit i Tukriet i en vecka, så efter skolan så åkte jag hem och städade sönder huset. Eller haha, nästan iaf. Dammsög hela huset och städade mitt rum som förövrigt är skit fint nu! Bytte lakarn också, aaass nice. Va bara hemma på kvällen och tog det lugnt. Sebbe kom förbi i några timmar och vi pratade bara en massa skit. NICENICE! Sen idag efter skolan har jag varit med Jimmy, har saknat den stora skiten och så var vi även med Emelie ett tag. HärligtHärligt!
Men nu är maten klaar, TJOHOO!! Vi höres mina underbara. PUSS

Söndags mojs

Grabbarna Oscar och Jonken kom och sussade över inatt, så i morse (kl 1) tittade vi på Sherlock Holmes, igen -.-Köpte godis på svampen efter det och tittade på Public enemies. En heel seg dag. Åkte dock till Haninge en sväng och hälsade på Jimmy och Maria när Sebbe, Jonken och Orre skulle kolla på en bil i närheten. Sen köpte vi grejs på Ica Maxi och åkte hem till mig där Emma lagade smarriga pannkakor till oss alla. Muuummssss :))) Åt och segade i soffisen framför tvn. YÄÄ

HÄRLIGT

I fredags hamnade vi på Hellströms och sedan Underbara bar. Bara härliga personer och allt var typ kanoners :) Vi kom hem vid 4 tiden på morgonen och på baksidan satt Langen, Sebbe, Stampe, Orre och Jonken och väntade. Knaws ungar. Sebbe ställde sig och gjorde omelett och vi andra typ la oss och sov i alla olika sängar som fanns. Försökte väcka sönder Stampe vid halv 6 tiden för att han skulle upp och hjälpa hans päron. Men det var itne det lättaste kan man säga. Nästan att jag hoppade på honom för att han inte vaknade. Haha,
På morgonen vid 11 lämnade jag Emma på sitt jobb och sen åkte jag, Stampe och Jonken och handlade billys panpizza till frulle. Gott som faaeen! Snackade sönder oss själva om allt mellan himmel och jord. Mycket, mycket trevligt. Tittade också på teve... HEH. Vid 6 åkte jag och käkade middag med Emmas mysiga familj och efter det gjorde vi i ordning oss lite sådär sakta. Matte, Jens och Robin kom sen och så satte vi oss och förade lite smått. Drog sen in till Collage där det sög apballe. Seri-fucking-öst? Inte ok nånstans.

Jag älskar fredagarrrrrrr

hejhejhejhejhejhejhejhej! Drog och gymmade efter senaste inlägget och efter det åkte jag hem och åt och duschade. Låg i sängen och bara dog och sen helt random kom Peter och hämtade upp mig och så åkte vi till Lilla italien så han kunde käka. Åkte sen runt ett tag och hämtade upp Emma, då han lämnade oss hos mig. Hon hoppade då in i ducshen och snart ska vi åka nånstan att äta med Johan Ericsson. Sen ikväll blir det nog krogen med en annan Johan och några andra människor. Kuwl kuwl!

Fredaaaaaag

Igår blev det film hos Oscar med massor av folk. Sisådär trevligt, kollade dock på en "skräckis" vid namn Prest. Lite sådär halv knasig kanske men det funkade. Efter den blev det drifting filmer (-.-) och en as mongo film som jag och Emma dissade. Sen när alla dragit vare bara jag, Emma och Orre kvar. Då drog vi hem till mig istället och la oss i sängen och tittade på Sherlock Holmes. Höhö, somnade vid 2 nångång och snart tror jag att jag ska tagga till gymmet. Yeah, yeah

Torsdag

Tjululululululululu, sitter i skolan och har kundis pass. Klippte en tjej för ett tag sedan och om en timma ska jag göra en barnklippning. Sen blir det att möta upp Emma och handla nån mat igen! Kanske lasangeeeeee...?! OCH senare i kväll kanske man drar till Oscar och kollar film, men det vet man aldrig hur det blir :)


Vi är vackra


Mina fina i Turkiet


Mys dag med mycket folk

Igår var det fullt upp hela dan kan man säga. Slutade 4 från skolan då jag och Emma åkte till centrum och handlade lite mat. Fick en p-böter också.. tjohuu.. och så åkte jag hem och tvättade lite kläder medans Emma övningskörde och när hon kom tillbaka så lagade vi mat. Nån slags thai-mat liknande blev det :) Efter middagen kom Sebbe och Jonken förbi i en timma och sen när Idol började så stack dom. Jäkla grabbar, haha. Efter Idol kl 9 kom Chrille förbi ett tag också och vi tittade på Snygg, sexig och singel medans Emma bakade bullar. Yeah yeah :) Sen drog han och jag hoppade in i duschen och så helt plötsligt kom Misse och Robin förbi med chicken nuggets (Emma hade tydligen beställt det av dom). Så det var as sneeeelt :) Dom stannade kvar och pratade lite till innan 1 någongång, och då åkte vi förbi Statoil och sen var det bara att hoppa i sängen :) Tjuhooo

Sandra ♥

Gick i skolan från klockan 9 till 12 idag, som alla andra måndagar. Mycket härligt! Åkte till centrum och mötte min farmor på bussen, hjälpte henne att handla på Ica medans jag väntade på Sandra. Och precis när vi var klara så kom hon, hehe vilken timing. Vi satte oss på Espresso house och fikade och jag käkade en macka som lunch. Satt där och pratade i ca 3 timmar, gick sedan på toa (haha!) och gick hemmåt. Vi skildes åt i våran älsklings korsning klockan 6 då vi båda var svin hungriga.
Så nu har jag och förmodligen hon också ätit, hahah. Jag ska chilla hemma och titta på Idol om ett tag, som vanla. I morgon på morgonen åker päronen iväg till Turkiet och Emma ska bo här med mig och min bror ofcourse. Laga mat och galna. Hehe xD

Heron city med folket

Jajamensan. Idag vaknade vi alla hemma hos Oscar. Åkte och käkade frukost på Sibylla och sen åkte Sebbe, Langen, Emma, Jonken, Stampe, Råttan, Peter, Oscar, Nathalie och jag till Heron city. Skulle först spela lite och grejs men det slutade med att vi tittade på Apornas planet, gick runt och glodde och sen åkte hem. Haha :) Då var klockan typ 7 och alla åkte hem och käkade middag. Jag har även färgat även mamsens hår och tittat på True Talent och Idol. Nu blir det duschen efter en härlig, galet rolig helg!

Förvirrande kul

Somnade 4 efter Fast five och gick upp 8. Åkte till Raksta med wilma, mamma, Jennie och Cicci och plockade svamp! Efter 2 timmars svampplockande skulle vi gå tillbaka till bilen där vi skulle fika med andra svampplockare. Meeen.. det gick ju som det gick, rent ut sagt åt helvete. Ingen kompass och ingen 3G täckning slutade med att vi gick åt helt fel håll, mitt i skogen och inte hittade ut. Yeeyyyy..... elleerrrrrr?! Hahaaa! 1,5 timma senare hittade vi människor på en stig och dom lädde oss till rätt rikning! och när vi tillslut hittade en väg med namn på kom käre räddarna Misse och Jens och hämtade mig så jag kunde hämta våran bilen. Tjohejjjjjj. Åkte hem och fikade lite och tog en power nap. Vid 4 mötte jag Misse, Marcus, Jens och Robin som satt på Lilla italien och käkade och efter det drog vi till Tyresö vallen och tittade på Amrikans fotboll semi final (Grabbarna kände folk som spelade där). När den nästan var slut gick vi till centrum och mötte Emma där vi käkade middag. Sedan gjode jag och Emma i ordning oss här och där. Hade grymt sällskap när seg tjejen stod i duschen och klockan 10 var vi klara och var hemma hos Orre där vi drack och umgicks. Trevligt trevligt! Sov över där efter mycket velande att gå hem istället, men eftersom det var så grymt kallt ute så funkade Oscars säng mycket bra.
Wilma var med och köttade sönder i skogen :)
Hittade även en ganska död älg som hade blivit ganska upp äten. Förmodar att det här är dens skalle.

Börjar med fredagen!

I fredags efter praktiken åkte jag hem och duschade och lite sånt där. Åt middag och mös lite med mamsen. Vid 9 kom Micke och Daniel förbi så att Micke äntligen kunde hämta sin tröja som han har haft här i 2-3 måndeerr (?) och sen så pratade vi lite också bara. Direkt efter dom så kom Emma, Jonken och Stampe. Vi åkte runt lite och hamnade inne i stan precis när Grönalund stängde där alla tydligen hade kollat på The Ark. Världens kö slutade med att det var kaos så vi parkerade bilen och gick runt på Valdermarsudde. Vid 1 på natten åkte vi hem till mig och tittade på Fast five! Mojsss mojsss!

Torsdag

Har kundpass i skolan. Sitter och väntar på att min kunds färg i håret ska värka klart, sen ska jag klippa henne också. På lunchen käkade jag i centrum med min käre Emma och innan det satt några i klassen och pratade om studentflak osv. Fan vad taggad jag är! Längtar som faaeeennn asså.


Varför?

Varför är världen så grym? Kan man inte bara få leva ett lyckligt och friskt liv och dö likadant? Ingen ska behöva dö ensam, olycklig eller för att man är sjuk på något vis. Man klarar sig inte heller själv, alla behöver någon vare sig man vill eller inte.
Jag var och hälsade på min morfar idag på sjukhuset. Min älskade morfar! Han är världens snällaste person som alltid ser allting positivt vad som än händer. Men idag var inte den han egentligen är eller brukar vara... jag blev nästan lite rädd för hur han pratade. Han var inte alls elak mot oss men det var som att han var sur, förvirrad och irriterad på någonting. Det var jätte konstigt eftersom jag aldrig har sätt honom så förut. Han är snart 90 år och säger att han lever för min mormor. "Jag finns här, så länge hon finns här" Det förkrossar mig för att jag vet att det är sant. Jag kan inte tänka mig ett liv där man inte kan åka och hälsa på och prata med dom. Jag kan inte heller tänka mig att min farmor och farfar skulle försvinna. Det finns inte i min värld, det finns verkligen inte..! En julafton utan mormor, morfar, farmor och farfar tex? Vad fan är det? Då behöver man inte ens ha nån julafton!
Jag älskar allihopa så himla mycket!
Nu på bara en månad har det hänt saker med alla fyra med bara någon veckas mellanrum, olika konstiga saker. Vad är grejen med det? Seriöst... jag vill inte...
Känner bara att jag måste få skriva av mig allt, eller iaf en del av det jag tänker på. Jag har så svårt att visa att jag är ledsen inför andra, man låtsas bara att allt är bra.. Jag gråter inte heller ofta, bara ibland när det verkligen spricker. Visst vet jag att jag har vänner och min familj som jag kan prata med, men jag har ändå så svårt att visa mina känslor. Guuud! Allt jag önskar är att det bara kunde vara bra!
Ni har en plats i mitt hjärta där ingen annan någonstin kommer att få

Mys tisdag

Idag var det kanske helt okej i skolan. Klockan 2 åkte till Valldermarsudde och kollade på en utställning av Lars Wallin kläder och klänningar. Det var faktiskt ganska intressant och skoja inte var fina klänningar han har gjort! Guudaarrsss, ville ha många! Han skulle gärna få göra min balklänning, om det var gratis.. Höhö för det är det ju knappast. Men efter det slutade vi och då åkte jag, Johanna, Frida, Rebecca och Emelie åkte till Kungsträdgården och käkade lite mat och snackade skit. Alltid roligt att snacka med folk som tycker som än själv, haha. Vid 6 åkte jag hem till Emma och mojsade lite med henne, kollade idol och allt :)

Bild måndag

Nu ligger jag i sängen och väntar på att min kära syster ska komma hit. Tänkte städa lite innan det men först ska jag lägga upp bilder från bildlektionen idag :)
Eeh ja.. jag skulle föreställa en transformers, Therese var en från robinson och Jennifer Nordberg var ett sjöodjur :)

Ajuste, knasig helg

Langen fyllde 20 år förra veckan så han hade ett litet partaj hemma hos honom i lördags. Jag och Emma kom dit klockan 5, då vi bara satt och pratade ett tag och väntade in alla andra. Sedan käkade vi middag och hade det trevligt. Jenny kom också efter ett tag och utöver det så var det bara massa "kändisar" (människor jag redan kände) så det var kuligt. Senare på kvällen hade vi tänkt dra till Sommar och träffa Marcus, men det var kaos fullt där och det blev lite över fuckat hos Langen. Jag deckade först av alla i en soffa(runt 2 kanske) och vaknade klockan halv 5 av att det var helt tomt och att jag frös och ville hem. Min tappra mobil som hade 5 % batteri kvar ringde jag Emma med och hon var där uppe, så efter mycket om och men gick jag upp och puttade in Peter och la mig brevid honom en säng med täcke! <3 Vaknade klockan 10 dagen efter och bara ville dö och sova vidare. Men så kände vi nog alla. Efter 3 timmar kom pizzan levererad som vi beställdt. Smaskens, smaskens. Städade lite på övervåningen och sedan kollade jag på när grabbsen nog det party tältet. Jag hade nämligen inte några bra skor för det, hehe.

Vid 6 åkte jag ifrån Emma och till mammas jobb och hämtade henne med pappa. Sen åkte vi till Jessica och åt mackor, pappas rygg blev vaxad och tittade på idol. Efter idolen hämtade jag upp Emma vid norra sköndal och så åkte vi till Donken och hälsade på Billberg.
Men innan jag hämtade upp henne tappade jag bort mig lite och irrade runt vid Älvsjö mässan. Hur fan om jag dit?! Jag skulle från Hagsätra till Norra Sköndal.. Jag e fan otrolig.. GPS nästa?!

Life goes on with or without you

'

Tisdagen jaou

Tjulululu, slutade 4 idag och drog till centrum och kollade på tavlor. Fyra av mina klasskompisar kom även dit och emma också efter ett tag. När vi var klara där satte jag och emma oss på Espresso house och fikade lite, jensa var också med en liten stund tills hans buss skulle gå. Efter det kollade vi runt lite i centrum och sen åkte vi hem till henne. Fick mat framför tv'n när vi tittade på Idol och jag fick damp på Alexander 'fucking' Bard, han är helt fuckad i huvudet! Ska snart tagga här ifrån och träffa Chrille ett tag om man får för sig att bli kvar någon gång -.- puss!

Månday

Var as jobbigt att börja klockan 9 och sluta klockan 12 idag, haha eller inte. Skit näääjs! Åkte hem till mig med Johanna och så bakade vi lite kladdkakor. Två "vanliga" och en liten blev det. Haha, skrev lite på vårat introduktionsbrev som vi har till läxa tills i morgon kanske? Har ingen aning, det märket vi helt enkelt. Hon åkte hem för ett tag sen och nu sitter jag och väntar på att Emma ska sluta så vi kan träna :)

Världens bästa vänner

Fick gulliga presenter igår av mina favoriter. En av Emma från när hon var i Paris och en från Jimmy när han var i Cypern. Av emma fick jag min älsklingschoklad Kinder maxi, en stor grej med 32 stycken kindrisar. HIHI, seriöst finns ingen bättre cholkad! (Ja, jag är ett barn). Av Jimmy fick jag en gipsgrej som man kan hänga upp på väggen där det står "A friend is for life, not just for a crisis", hihi så sant! Blev jätte glad för båda :D

Kommer aldrig släppa er tjockisar, så det är helt enkelt bara att vänja er. Ni kommer få dras med mig i hela era liv ut vare sig ni vill eller inte! <3

Trevlig söndag

Idag söndag, ringde Jimmy och väckte mig och Emma och ville att vi skulle komma till Högtabanan och kolla på folkrace med han, Crippa och Andrej. Så det gjorde vi, gick upp ur sängen och åkte iväg. Stannade på donken och köpte 20 packs meny och knaprade på det påväg dit som frulle och hämtade även upp Emma. Kom dit vid 1 och va där i nån timma tills det var slut (det hade hållt på ett tag). Sen åkte vi in till stan och satte oss på ett internet café och nördade oss lite. Flat out 2 och cs :)
Vid 7 blev det middag på pizzeria hörnet med Emma och Mattis och sen åkte vi hemtill mig och tittade på idol! HEHE, har varit och träffat Chrille nu ett tag också. Varit ute med hans söta hund Och katt (som följde efter oss), haha as kul xD
Nu ska jag slagga och imorgon blir det skola i 3 timmar. Slutar 12. Soft!







Händerå

Jamen tjaaaa! Har varit lite lost nu. Har ba varit ute och kört istället för att blogga. Fyfy, men iaf. Tog körkort i tisdags och efter det var jag ute med emma hela dagen och körde lite. Till Nacka Forum och shoppade bland annat, hälsade på Misse och åkte till Emmas jobb och hämtade hennes jacka som hon glömt där. Sen annars har jag varit ledig hela veckan, har umgåts med min mor och hälsat på mormor och morfar <3 I fredags efter praktiken var jag och käkade middag med Emma inne i stan, och sen blev jag en liten taxi. Åkte ända till Ingarö och hämtade upp Misse, Jens och Robin och sen när vi åkt halvvägs hem bönade och bad Chrille att jag skulle hämta honom också på samma ställe, så det var väl bara att vända och åka tillbaka. Haha, galet. Kom hem vid 3 iaf och i lördags lämnade jag Chrille på samma ställe så han kunde hämta sin bil och sen åkte jag till Haninge och lekte lite med Jimmy, Maria & Jocke x2. Och på kvällen skulle jag först ut på krogen med det slutade med att jag blev en liten taxi igen till fulla människor. HAHA, kaossss..!
Men nu ska jag skjutsa hem lilla Matte (misse) och Emma! Vi har spelat wordfeud så att det knasar! PUSS

RSS 2.0