Mellandags veckan

I måndags var det bara slappt, gjorde inte mycket alls typ. Va lite med Jocke och sådär bara. I tisdags var jag med Emma i Farsta centrum och kollade runt lite. Köpte ett par klackskor (hehe) och ett nytt armband för att jag tappat bort mitt andra någonstans.. sen på kvällen blev det bio med henne, Rickard, Oscar och 4 andra grabbs. I onsdags blev det fik med Adam och Jocke långt ute i västerhaninge (?) och sen middag med Emma, och utgång med henne och Jenny! Först wooken och sen Laroy, mycket trevligt :)

Julafton

Kommer med en liten efterbliven uppdatering om årets julafton. En annorlunda julafton, med plusgrader, utan snö(?) och utan mormor och morfar.. Kan ju helt klart erkänna att det inte kändes helt rätt. Det var otroligt annorlunda utan dem med tanke med att jag varit med dom varje jul i 18 hela år. Ungefär en femte del av livet. Sjukt.. Men mina fina, ni var närvarande i mina tankar och i min skäl. Speciellt du morfar som var helt ensam hemma :/ Och mormor, jag vet att du har det bra, men jag saknar dig så <3 Måste ändå säga att om man bortser från det, så var det en väldigt bra julafton. Var grymt glad och roligt att de som var här, var här! Låter kanske lite konstigt för dom som inte vet hur det känns, men det är så det är :)

Farfar, farmor, Jessica, Zeb, Hasse och Kevin + Leon & Wilma kom runt 14. Då blev det glögg och Kalle anka när det började. Åt julmiddag efter det såklart, och sedan fika och julklappsutdelning, som utdelas numera av mig och syster. Massa fint blev det. Fick bla. ett par skor som jag önskat mig, ett spel som heter "Med andra ord", otroligt fina smycken och pengar sådär :)
Drog sedan ut till Engerikällan med Jenny. Massa massa massa som man kände, ofc -.- Tyresö yaooou. Men det grymt kul! Bokstavligt ALLA BORDE VARIT DÄR. Hahah
Ett fint kort av världens finaste!

What do you do..

..when all the good things turns to end?


TJA

Har ingenting att säga. Hehe

Onsdags chill

I skolan. Med en dator. Och facebook. Plus en kamera. Är mycket. Mycket. Kul


Julbakning!

Idag har jag bakat hela dagen med min kära familj. Eller ja vi tjejer i familjen! Gjorde knäck, kola, rocky roads, nogatgrej och trillingnötter. Ungefär 4 timmar tog det, men den mesta tiden gick åt att slå in kolan som karrameller och små julklappar. Haha, sen käkade vi en smarrig middag och så kom Jupser och Jocke förbi och hängde lite med oss. Jag försökte färga mina ögonbryn så bra som möjligt, och tycker nog såhär i efter hand så ser dom faktiskt helt okej ut. Höhö färgade sen Emma hår, pluggade lite grann och åkte till norra donkiish. Äcklo kompisar som ba ska mobba än hela tiden. Hahahh,

En fin zombie bild på mig med fullt med choklad i mungiprona


Felicia 18 år

Det blev en fredag med Idol, chips, godis, läsk och mysiga människor. Åkte sedan hem vid halv 2, blev kidnappad och somnade sent och deckad med kläderna på. Så jävla onice att vakna helt påklädd och med uppdragen rullgardin... Stenljust!
På lördagen gick jag upp tidigt och åkte iväg med mamma och syster till morfar och hälsade på. Han va piggare då än vad han var senast jag var där, vilket kändes mycket bra. Somnade dock på slutet i en folölj, så när vi kommit hem deckade jag i säng på en gång. Ville fan aldrig gå upp sen. Blir helt seg i skallen av att sova mitt på dagen. Men kl 17.30 var jag hos Felicia 18 ÅRINGEN (där hon hade hyrt en "lokal"), lockade hennes hår och tände mashaller innan alla andra tjejerna kom kl 19. Det blev då en god middag, med prat och stohej. Trodde att det skulle bli lite jobbigare än vad det var, för att alla kände varandra förutom jag som bara kände Felicia. Men det kändes inte som att jag var "utstött" hahah, så det var as kul. Vid 23 åkte vi in till stan på krogen. Först Wookhouse och sen Solidaritet. Crazy!

Idol fredag

Tjeixen pixen. Är på praktiken nu och snart kommer Emma så ska jag klippa henne. Imorse hade jag också min trogne "kund" Eva som jag tvättade håret på och stylade. När jag slutar kl 18.00 ska jag åka hem och käka middag med pappsen, och kl 20 så jag Emma, Jocke och Billberg hem till Johan och kolla idol finalen. Yeaahhh! Heja båda!
Imorgon ska jag hälsa på morfar med mamma och Jessica. Sen på kvällen blir det tjejmiddag och utgång hos Felicia som fyller 18!!!!!! WUHUUUU

December med snö

Igår var det julshow i skolan, min alldeles förtjusande duktiga emma sjöng och även johan! Samt Billberg som trollade och mycket annat som kaos -.- Efter det tränade jag och inget mer speciellt hände direkt. Inte för att det här vr något speciellt men ändå.
Sen idag var vi typ "lediga" från skolan. Förutom ett utväcklingssamtal och egen hårvård, då jag färgade håret lite mer brunt då det hade tvättats ur ganska mycket. Efter det kl halv 1 åkte jag Emma Jocke och Jesper till Forum Nacka och tittade efter lite julklappar. Jag hittade dock bara en födelsedagspresent till Felicia som fyller år på söndag, allt annat är så jäkla svårt. Fikade och käkade på BK gjorde vi också och sen vid 4 fick jag skjust till Gullmars där jag mötte upp Maria. Vi åkte till John Bauer gymnasiet där Jimmy och "hans skola" hade julmässa och lite annat smått och gott. HEHE MOJSIGT och ikväll har jag varit med Big P (omg fett nörd orkar inte men det är nice)

NU SKA JAG FASIKEN SLAGGA. HEJHEJ

ps. nu har det ju faktiskt snöat också. Usch säger jag bara

Dagarna kommer och dagarna går

Är mycket seg på att skriva bloggish at the moment. Kommer då & då.
Men efter mitt lilla psykbryt där i lördags (som jag inte ens kommer ihåg varför jag var tpl) så blev det antagligen bra. Hahah, jag var med Emma, Jocke, Sebastian och Jesper på kvällen och fuckade ur. MÖHÖ Sov hemma hos Emma och på söndagen kl 1 åkte jag till Riddarholmen och käkade julbord men min andra familj. Vi var på båten Mälardrottningen och hade det riktigt trevligt! Är egentligen inte så mycket för julmat och grejer eftersom inte sill är min grej, men annat gick att äta och sällskapet var pörfekt.

BiLdEr FrÅn SoFtBaR


Irriterad tjej

orkar inte med världen

Knasboll

Det var en trevlig och konstig fredagskväll igår. Käkade middag med min mysiga familj och tittade på Idol. Vid 11 åkte jag in till Soft bar och mötte Jimmy, Andrej och Maria. Dom hade som tur va hittat ett bord när jag kom dit, vilket var awesome. Det ä ju bara ett ställe där man ska chilla och dricka på, men det var även folk som dansade craxy också. Vilket också var awesume. Så det blev dansi dansi. Var lite roliga personer (en tråkig!) där också, haha. Världen är smaaalll.
Blev hämtad av Jocke som tog körkort igår, WOOP WOOP. Och somnade på soffan lite innan 3. Så det blev inte en galen sen kväll igår. MEN DE VA VÄL NICE och kaos. HIIHI

December utan snö

Att det nu är december utan snö är väl liiiite konstigt. Johanna frågade mig här om dagen vad jag ska göra på nyår, "näe asså jag vet inte, orkar inte bestämma så långt i förväg" svarade jag och sen kom jag på, vafan det är ju bara EN månad kvar! JESUS. Känns typ som att det är början av november, knappt det.. typ oktober?! Helt crazyy! Jul om tre veckor! HERRE.

Igår blev det en ganska lugn kväll för mig, var bara hemma med mamsen och pappsen. Och på dagen efter skolan blev jag klippt av Johanna och så fikade vi lite i Haninge centrum.
Idag var det saco-mässan med skolan. En högskole/"plugga vidare" mässa. Hittade lite smått och gott sådär. Efter det åkte jag in till stan med Ida en stund för att hon bara skulle köpa lite grejer till sin mobil. Sen åkte jag hem och till gymmet och tränade. MOJS MOJS Ikväll ska jag fan somna innan 12. I hope i will make it!

RSS 2.0