2011 - tid: 02.15

Nu är jag lycklig! Har äntligen lyckats komma in på internet på hotellet på mini datorn. WOHO! Det var en svensk tjej här på hotellet som visade hur vi skulle göra. Hahah, jag har varit helt frustrerad för att det inte har fungerat! Men nu är det iaf nytt år! 2011, och klockan är 10 över 1 här i thailand. Käkade mat på hotellet och såg på en massa shower, sen vid halv 11 gick vi till stranden och kollade på fyrvekerier. En masssaaa folk och massa lyktor uppe i himle, mer än 100 st och det var as ballt! :D

Idag på dagen var det ganska dåligt väder så vi gick och shoppade hela. Slutade med samanlagt 13 klockor och en massa kläder! :D

Igår var vi på elefant trackling. Vi tittade på vattenfall och små gibbonapor, jag och Jimmie adopterade en lite bebis gibbon så vi får veta hur det går för honom under 1 år. Tunda hette han och var jätte söt :) Sen fick vi se en elefantunge som showade. Han spelade munspel och fotboll, pussades, dansade och bugade. Sen höll jag och mamma i varsina stora feta pytonormar och så såg vi hur gummi kom till ur gummi träden.

Nu sitter vi och pratar med två svenskar som är roliga.  Haha, puss hej!








Thailand - Dag 5

Tjenahopp. Har handlat lite klader och sont. En navelpiercing, tre klanningar och lite sma fix typ. Haha, jag ar so hamsk. Glommer bort allting hela tiden. Me igar so var vi vid poolen hela dagen, varmt och skont. Kakade smarrig mat och akte upp hogt upp till en bar pa ett berg, men dock var det molningt sa vi kunde inte se solnedgangen.

Idag har vi varit vi stranden och det har varit molningt hela dagen, men trots det so blir man ju brun ando. Konstigt. Haha. Imorgon ska vi rida elefant och oka kanot och sa ska jag fixa so att mina naglar blir fina. Bara hoppas att det inte ar molnigt da ocksa :)



Lagg marke till min fina lock... haha

Ny piercing



fin tuktuk att aka runt ii, med stora baser.. hihi


Dag 3 i Thailand

Hej alla glada männsikor i Sverige. Jag har äntligen lyckats hitta ett internet cafe har nere i thailand.

Planet åkte 14.05 i fredags från Arlanda (det var en timma försenat) och vi lanade här i Thailand 06.07 thailänsktid (12.07 svensktid), förbannat trångt på planet var det. Haha men vi ska inte klaga nu, nog med att det ar lika for varmt kanske.. haha

Nu ar det mondag. Hihiihihi vet inte vad jag ska skirva typ. Men idag har jag legat pa stranden hela dagen och solat och badat. Tagit bilder med undervattenskameran och allt. Hihi. Snart ska vi aka in till stora staden, inte phuket. Nagot annat typ, kommer inte ihag vad det heter just nu.









Inte sa jatte roliga bilder kanske for vi har inte gjort speciellt mycket, men senare i veckan ska vi nog aka pa nogon rolig tur. Puss hej, hors nasta gang. nogon dag. HEHE

23 dec

Nu ska jag och familjen åka och säga hejdå till mormor, morfar och farmor. Sen när det är klart ska jag ta och mysa med min älskling och sen ikväll kanske jag tar och träffar Johanna. Men bara kanske.. hehe. Puss bror

Om en dag och 3 timmar sitter vi on the plane!

Ögon


Sista skoldagen av detta år

Då blir det på med "fodrade" leggnings idag då när det ska bli 17 minus grader! Jätte mysiga fakitskt, och ser precis ut som vanliga. Idag börjar jag halv 11 med skolavslutning. Äntligen, ska bli jätte skööönt. När den är slut måste jag hem och packa till det stora dagen på fredag. Tråktråk att packa, sen måste jag skriva på en läxa också -.- Suck.

Vi hörrsss,, PUSS

aa fast nä

Lol. Jag ryckar på skolans datorer, iaf här i bibloteket. Dom är helt efter, plus att dom har blockerat facebook så man inte kan logga in.. kuuul. Då kan jag inte göra klart min arbete. Synd för alla! (läraren!)

orvar ........

Klantigt

Jaa.. nu har jag varit diktig igen. Eller inte, haha jag råkade låsa in mina nycklar i mitt skåp i skolan så jag fick springa runt och leta efter vaktmästaren så han kunde knippsa upp det, så det har han gjort nu. Plus att mamma kom förbi och lämnade ett nytt lås till mig, med en kod istället för nyckel. Najjjss. Stackars lilla lås som gick sönder..

Thai thai

Spänningen liiiiiider. Nu är det bara 5 dagar kvar!
Hoppas det bara inte blir snökaos och flyget blir instängt som det blev idag. Då kommer få jag ryck. Haha pusshejjj

Fransförlängning

Åkte över till syrran igår och gjorde mina ögonfransar lite längre. Det var hennes kompis Jenny (http://finarefransar.se/) som fixade det. Här här blev resultatet utan smink.

FÖRE:


UNDER:


EFTER:



Laserdome

Idag kaosade bussarna när jag skulle till praktiken så jag kom lite försenad, men när jag kom dit färgade jag Bellas utväxt och sedan när jag var klar med henne, kom mamma och så färgade utväxten och klippte jag henne. När jag slutade klockan 6 åkte jag och mötte Emma och Jenny vid t-centralen och så åkte vi och käkade. Sen vid 8 mötte vi Johan, Oscar, Max och Matilda på laserdome vid sveavägen och spelade det. Hahaha så jäkla fail. Min pistol fungerade inte så jag kunde inte skjuta någon, kunde bara bli träffad. Haha men det var kul ändå vi var typ 20 stycken som spelade sammanlagt.



1 Vecka kvaaaaaaaaaaar!

Torsdag

Blivit lite dålig på att skiva får jag erkänna. Men jag lovar, jag försöker komma ihåg när jag kan, hehe. Igår hade jag iaf två kunder på kundpasset, en av dom var jätte gulliga och trevliga. Kan typ hela hans livs stil nu känns det som. Haha men det är kuul! Efter skolan åkte jag och Fredrik hem till honom och skottade sönder hans parkering(ar) och sedan åkte vi in till stan och köttade efter en p-plats. När vi äntligen hittat en och gick till vårat mål, som var den mongoliska resturangen, ser vi att dom har stängt igen och det har öppnat en annan resturang där. Suck. Hungriga och besvikna åkte vi till Länna Kina resturang istället och åt bufén där. Det var ju självklart gott där också men mongoliska är hundra gånger godare. Hihi.

Affro Johanna

Måste bara lägga ut en bild när Johanna hade vågat hela sitt hår. Haha! Det såg roligare ut inreal men ändå :)



Jennifer <3 Johanna

Skolan = isbit

Jag förstår inte! Det borde vara förbjudet att vara i en skola som är så här kall. Ventelationen är helt förstörd, för varje vinter när det är kallt ute är det kallt inne också och på sommaren är det varmt ute och jätte varmt inne också. Sitter och typ hackar tänder framför datorn, kan inte ens tänka på arbetet för att det är så kallt. Man måste sitta här med dunjacka, halsduk, mössa, vantar och 5 par byxor och KANSKE då fryser man inte. Men nu ska jag gå! Ska på en fotovisning i stan. Yeeaaah... PUSS

<3




Svahn julafton

Blev inget inlägg igår, så det blir ett idag istället. Men gårdagen var väl så som julafton brukar vara, med ett segt väntande på maten, julklapparna och sånt. Haha! Yesyes. Jag fick kläder, smycken, pengar och en ny mobil. Hihi, överlycklig! Tack älsklingen :o <3 Fick en sån som jag ville ha, en xperia mini pro. Hihi. Sen blev det en massa spelande på Wii't och tittande på tv. Gick och la mig i sängen runt 2. Najssoo!

PUSS

God Jul (?)

"Julafton" idag då! Sitter och väntar på att alla ska komma, och ska snart fixa i ordning mig klart. Har klätt på mig och så men vet inte hur jag ska ha håret, blir väl  bara tråkigt utsläppt som vanligt. Hör av mig senare när jag öppnat alla julklappar!


2 veckor kvar

..till Thailand!!

Står på praktiken och har ont i fötterna, haha orkar inte stå upp mera -.- ikväll har jag inga direkta planer förutom äta oxfilé med päronrn! Muuums, alltså med föräldrarna, inte oxfilé och päron.. hehe. Imorgon är det "julafton", för då ska min lilla släkt och vi fira julafton eftersom vi inte är hemma då. Spännande, längtar lite smått. Vill öppna mina julklappisar!

Pannkakstårta

Tjenixen. Håller på att göra en pannkakstårta med Fredrik just nu, ska bara vänta på att pannkakorna ska svalna lite och sen ska vi sätta oss framför tvn och titta på paradisehotel (inspelat). Fan vad det kommer kaosa känner jag. Haha, idag vid 10 mötte jag Carro i skolan och pluggade lite, käkade lunch och sen började vi kvart över 12 och slutade halv 3. Då åkte jag och mamma till Sickla och köpte julklappar plus två ringar.

Kanske lägger ut en bild sen, annars hörs vi. puss

ledig och sjuk?

sur människa kör mario kart. Det går inge bra, jag och johanna har spelat det hela dagen typ.. haha. plus att jag är förkyld och näsan bara rinner hela tiden och det gör ju inte saken bättre heller. Haha, folk är läskiga och världen är liten. Allt är bra idag märker jag, eller inte. Haha, ett negativt inlägg blir det här bara. Det ända som är bra idag är att jag är ledig och att jag är med johanna som för övrigt sov här inatt. Myyysssss, somnade typ 3? Nej 4. höhö, najsjjsjsjsjs,

hejdå


Söndag

Vaknar halv 10 helt död. Ligger kvar i sängen i 2 timmar och kan inte somna om, så går jag upp och käkar frulle typ och ligger i sängen med Fredrik. Sen klockan 2 åker jag till slussen och knatar ner till den stora fina granen och går in på Patric by the sea och käkar julbord med alla som jobbar på salongen som jag praktiserar på. Söta dom är som ville att jag skulle följa med, satt fan där i näsan 4 timmar. Haha, galet. Sen åkte jag hem till Jenny och hämtade en grej och sen gick jag till Johanna så åkte vi hem till mig.

Och nu sitter vi här, håller på att garva ihjäl mig när jag tittar på Johanna. Hon håller nämligen på att våga sitt hår så hon ser ut som ett penn-troll. Världens vackraste flicka! Puss

bilder







6 bilder av typ 200? haha

Lördag den 4 dec

Nu är jag färdig fixad för ikväll! Jag, Jenny och Emma ska nämligen till söder på en fest/födelsedagsfest för Johan som fyllde år i oktober (?) Haha, bättre sent än aldrig! Ska möta brudsen i centrum om en stund och min buss går om en halvtimma ungefär. Ha en trevlig kväll för det ska jag ha! Pusshej <3


Fredag

Tjohoolalah! Idag har jag typ inte gjort ett piss, skönt skönt! Fast nä. Efter praktiken åkte jag till Fredrik och så lagade vi mat (igen! jag vet, vi är duktiga) och så tittade vi på tv. Sen åkte vi hit och så somnade han.. höhö! Så jag ska också ta och lägga mig brevid honom nu hade jag tänkt, fast han är så varm (het, you know..) och det vill inte jag ha nu. God natt allesammans! 

3 VECKOR KVAR!

RSS 2.0