Ikea med familjen Svahn/Persson

Efter en kvart på ikea börjar det med att Jessica säger att hon är törstig, och där efter vill jag ha en kladdkaka och en massa skit. Det blir kaaaaos på det lilla cafét när vi gick in. Och surkärringen som ville ha vatten exakt samtildigt när Jessica höll på att hälla upp. "URSÄKTA?!" Herregud, vänta 2 sec männska..
Så när vi nästan är klara med att handla allting kommer ju såklart Jessica på att hon måste ha ett badrumsskåp. Som finns där vi började och lite längre bort -.- Så vi knatar ju självklart dit och sedan tillbaka igen.
När vi ska betala så går vi till snabbkassan (man får göra och betala allting själv). Går ju sådär finnemang men det visade sig att jag hade tagit en hårtabortgrej (ta bort hund hår på tex. soffor) som inte hade nått handdag. Så den "slängde" vi iväg. Och så hade mamma tagit en skyltgrej. Allstå sånna som man inte får ta för att dom är tillför skyltning. Så på den stod det Nyhet. blablabla. Men självklart sliter mamma bort lappen och köper den ändå. Hahhhhhh.
Och korven där också som jag och Jess skulle ha. Betala i nån jävla automat grej :S och få ett "kvitto" som man lämnar fram i kassan. Höhö.Folk kommer få stå i den onödigt långa kön, med pengar i handen (dom som ej vet) och sedan hoppa ur kön för att betala på cp automaten för att ställa sig i kön igen(?).. Inte så smart tänkt där Ikea..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0