Elmia helgen

Helgen var nice. Det var skönt att komma iväg från Stockholm lite och "slappna" av, så att säga. Blev ju direkt inte så mycket slappa, men ändå.
Landade i elmia jönköping runt klockan 1 i fredags, checkade in på hotellet, letade efter någonstans att äta och chillade. På kvällen krökade vi, badade bubbelpool, träffade Sandra och Mike, drog på en as cp korv-fest och knatade in till stan. As rolig syn med massa krogar och poliser överallt! Och där hittade ju grabbarna ett ställe att gå in på och eftersom jag och Lina inte är 18 fick vi inte följa med. Tack, haha så vi knatade tillbaka hela vägen till cp-festen och hämtade upp Johan och Krille och gjorde lite annat. Slockande sen runt 4 på natten.
I lördags käkade vi god fucking hotell frulle och gick in på Elmia mässan. Knatade runt där med folket på dagen och åkte runt och letade efter mat (gånger 2) På kvällen blidde det A6 parkeringen med tusen andra fulla människor och jag vet inte vad. Haha, jajajja känns as onödigt att skriva allt detta för ingen fattar nått ändå :DDDDDDDDDDDD Allt var såsådär kaos och kul på samma gång ändå. Slaggade dock inte på hotellet denna natt, gal1. Eller inte -.- Var dock med Andrej och några på söndagen och det var kkuuuullll! Har inte träffat människan på as länge, hihihi.
Åkte hem med Orre-snorre, irrade runt i hela Norrköping och kom hem strax över 11 i gårkväll. TAGGGGGGGGG (?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0