kryssing med bääästis !

joråå de va kanooon :D , de börjar med att när vi väntar på att bli insläppta i båten så ser vi lite människor som vi visste vilka det var, plus att lilla Jonte va där också :D , med hans kompisar Lukas & Joel.
när vi kommer på båten går vi in på hytten och typ byter om och fixar oss sen drar vi ut och lodar runt :) , kommer inte ihåg så mkt, men vi träffar iaf Jonte, Lukas och Joel vid spelautomaterna. Så är vi med dom där sen går vi upp till typ ett fyllo ställe , eller alla satt och söp där iaf . vi börjar snacka med en gamling där som hette Börje Ek och va typ 60 år. Han va fett skön asså, haha, ba joddlade, sjöng och allting. HAHA ! :D Hans fru fick damp på honom och nöp honom i benet men han hade typ ingen känsel, så han reagerade ingenting , hahhaa . Sen va kl 9 så vi skulle käka. När vi va klara gick vi typ runt . Letade efter jonte och dom för dom sa att dom skulle vara på plan 10 vid typ kareokern , men vi hittade dom inte så vi hittade några andra snubbar =D (a) Linus, Markus, Fredrik & Emil om jag minns rätt :p Vi snackade lite med dom sen skulle dom dra så vi gick runt lite och hittade yttligare 2 killar, i hissen började vi snacka typ. Sam & Oskar. Så går vi runt med dom ett tag tills vi hittar Jonte och dom igen. Vi spelar med dom på spelgrejen och snackar med Börje Ek igen också. Sen vid 1 skulle dom dra till hytten så jag och sandra går upp till discot och hittar Linus, Marcus, Emil & Fredrik. Vi dansar lite där sen när de va slut drar vi ner och spelar lite på spelgrejerna. Då kommer deras kompisar Mattias och fylle Jepser. Vi åker hiss med dom upp och ner flera gånger sen går alla och sätter sig och snackar och byter nummer och allting tills klockan är 5 på morgonen. Då går alla och lägger sig . godnatt
På morgonen efter vaknar vi kl 10. missar frullen, fixar oss, köper frukost, snackar lite med Börje som börjar sin dag med en bärs. Sen går vi runt och träffar alla glada människor som vi va med igår, vi handlar också godis på taxfree'n och spelar på spelgrejerna. Då får vi också kontakt med Rasmus via typ bluetooth eller nått sånt. Så är vi med Jonte, Lukas & Joel lite då och då och Mattias, fylle Jeppe, Emil & alla dom lite då och då . Sen när kl var 4 på eftermiddagen "landar" vi och säger hejdå till alla.
fett najs de va. jag älskar dig bästavään <3

image32


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0